ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΘΗΝΑ 18-5-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η ελληνική ιστορία είναι γραμμένη με τίμιο αίμα ηρώων που είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών. Είναι αποτυπωμένη με γράμματα ανεξίτηλα και κανείς βέβηλος δεν μπορεί να την διαστρεβλώσει ή να την παραγράψει, εάν δεν το επιτρέψει η γενιά των ηρώων. Σ’ αυτήν την χορεία τής αιμάτινης ιστορικής αλυσίδας ανήκει η Γενοκτονία των Ποντίων που διέπραξε το δολοφονικό τουρκικό μόρφωμα και αμνήστευσε έως τώρα με τις πράξεις του το ψευτορωμέϊκο.

Πως θα μπορούσε η ελληνόφωνη παραδουλεύτρα τής παγκόσμιας σιωνιστικής τυραννίας με την ψοφιοσύνη της να ζητήσει ευθύνες για το αίμα των Ελλήνων, τόσο τού Πόντου όσο και τής Ιωνίας μας, από τούς δολοφόνους που τιμά με ποικίλους τρόπους! Όταν μέσα στην φλόγα τής τραγωδίας των αδερφών μας τής Ελληνίδος Ανατολής, ο τιμώμενος από την αστική δημοκρατία «εθνάρχης» Ελευθέριος Βενιζέλος έσπευσε να κλείσει την μεγάλη προδοσία τής εγκατάλειψης ελληνικού εδάφους και δολοφονίας ψυχών με την πρόταση απονομής τού διεθνούς βραβείου ειρήνης στον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!!! Και όταν από τότε έως και τις ημέρες μας, οι επίγονοι τής πολιτικής προδοσίας μιλάνε συνεχώς για την εφαρμογή μιας ιερόσυλης ελληνοτουρκικής … φιλίας και ειρήνης!!!

Η ιστορική έρευνα των περιστατικών και η ανίχνευση κινήτρων και πρωταγωνιστών δίδουν απαντήσεις που λύνουν με σαφήνεια πάσα απορία. Ο ξεριζωμός των Ελλήνων και ο αφελληνισμός των αρχέγονων ελληνικών εστιών Πόντου και Ιωνίας υπήρξε προσχεδιασμένος στόχος σε κάθε επιθετική ενέργεια όλων των εχθρών τής Φυλής μας. Από την πρώτη στιγμή που κατελήφθη η Ελληνική Αυτοκρατορία τής Αγίας Ρωμανίας μας από την Οθωμανική Τουρκία, η Γενοκτονία τού Ποντιακού Ελληνισμού και ολάκερης τής Ελληνικής Φυλής ήταν στο σχεδιασμό των αντίχριστων παγκόσμιων επικυρίαρχων που κατείχαν τα κλειδιά και τους πρωταγωνιστές της εξουσίας.

Σε ολάκερη την περίοδο τής τουρκοκρατίας, από την παλαιά Ελλάδα εκ δυσμών έως την εξ ανατολών μένουσα σε ομηρία μετά το Εικοσιένα Ελλάδα, οι μόνοι πληθυσμοί που υπέφεραν διαρκώς χύνοντας αίμα και χάνοντας ζωή ήταν πάντοτε οι χριστιανικοί πληθυσμοί. Από τις αρχές τού εικοστού αιώνος είχαν ξεκινήσει οι διεργασίες για τον ολοκληρωτικό αφανισμό τού εξ ανατολών Ελληνισμού.

Οι μισέλληνες ήθελαν να αποκλείσουν πάσα οδό επιστροφής τής Ελληνικής Φυλής στα χώματα τής Ρωμανίας για να μην ξαναγίνουμε δυνατό και αυτοκρατορικό κράτος. Οι Τραντέλληνες τού Πόντου όμως ζούσαν και ζουν με την Παράδοση και τον Θρύλο τής Παναγιάς μας και τού Αγίου Ελληνισμού για τα άγια χώματα που πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι ελληνικά και ορθόδοξα θα γίνουν. Ζήτησαν και απαίτησαν την λευτεριά τους. Ζήτησαν την ελληνοσύνη και την λειτουργία των εκκλησιών τους. Φτιάξανε το ποντιακό αντάρτικο και μπήκαν στην στράτα την πολεμική.

Η οθωμανική αυτοκρατορία είχε αρχίσει να παραπέει. Οι σιωνιστές σταυρωτήδες τής παγκόσμιας τυραννίας θέλανε μια ολότελα δική τους Τουρκία ως δυνατό χωροφύλακα να εφαρμόζει τις εντολές τους. Με την εξουσία την αληθινή μονάχα στα δικά τους χέρια και την Τουρκία με τα λοιπά εξ αυτής κινούμενα ψευδοκράτη μηχανισμούς αφανισμού των Ελλήνων. Από αυτήν την αφετηρία συνετρίβη η οθωμανική διοίκηση και δημιουργήθηκε η Κεμαλική Τουρκία. Και από αυτήν διεκπεραιώθηκε η περαιτέρω βάναυση έκφραση τής αιώνιας τουρκικής βίας σε βάρος των Ποντίων αδερφών μας. Αυτή η έκφραση συμπεριέλαβε τις δολοφονίες αμάχων, τούς βιασμούς γυναικόπαιδων, τα καψίματα περιουσιών και ψυχών, τις συλήσεις ελληνικών τάφων, το κρέμασμα ελληνικών ψυχών.

Το 1919 ο σπαραγμός τού Ποντιακού Ελληνισμού κορυφώθηκε. Σαμψούντα, Κερασούντα, Τραπεζούντα, πάσα γη τού Παρευξείνιου Ελληνισμού παραδόθηκε στη φωτιά και το θάνατο. Οι αντάρτες αδερφοί μας δώσανε την ύστερη ψυχή τους και κάθε ανθρώπινο απόθεμα σωματικής δυνάμεως για να αποδιώξουνε τον τύραννο. Όμως η παλαιά Ελλάδα ταλανιζόταν από τα δόλια πολιτικά πάθη και τον σκόπιμο πολιτικό διχασμό. Το σαράκι άλλωστε δεν έλλειψε ούτε στο νέο εικοσιένα των βαλκανικών πολέμων που διπλασίασαν την Ελλάδα, αλλά και άφησαν αιχμάλωτους πλήθος Ελλήνων. Ψευτορωμιοί πολιτικοί και ψευτοσύμμαχοι άφησαν το τουρκικό μαχαίρι λεύτερο. Το ίδιο που συνέβη και στην μετέπειτα μικρασιατική εκστρατεία που έγινε μικρασιατική τραγωδία, προδίδοντας το αίμα τού ηρωικού ελληνικού στρατεύματος που χύθηκε στην Ιωνία.

Η ιστορική δικαιοσύνη δεν παραγράφει τα εγκλήματα πολέμου και η Ποντιακή Γενοκτονία είναι ένα από τα πλέον ειδεχθή πολεμικά εγκλήματα τής ανθρώπινης ιστορίας. Τουλάχιστον 353000 Τραντέλληνες Πόντιοι φονεύθηκαν από τούς Τούρκους σε ολόκληρη την έκταση τού προσωρινά αλύτρωτου Πόντου μας. Σήμερα κάποιοι προσωρινοί δυνατοί σχεδιάζουν νέα σύνορα και εξουσίες, για να αρπάξουν γεωπολιτική υπεροχή και πλούτο. Τα συμφέροντα συγκρούονται και η Ελλάς πρέπει να ενώσει το λαό της για να αντέξει το γενικό χαλασμό που έρχεται άνευ απωλειών και επομένως με τον λυτρωμό των έως σήμερα σκλάβων Ελλήνων. Αυτή η ένωση και η πανστρατιά δεν γίνεται με κομμάτιασμα πολιτικό. Γίνεται με εθνικιστικό κίνημα και στρατιωτικό ατσάλι.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!! ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΝΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: