ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ

ΑΘΗΝΑ 19-7-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Το ψευτορωμέϊκο, μέσα από την νέα φιλελεύθερη εκδοχή του, προχωράει με γοργό ρυθμό στην διακομματική συνεργασία των πολιτικών τής υποταγής και τής συρρικνώσεως τής Πατρίδος μας, με την ακολουθία αριστερών και σοσιαλιστών. Το υπουργείο εξωτερικών διά των Δένδια και Βαρβιτσιώτη, χαρακτηρίσανε επωφελή την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που αναγνώρισε μη ελληνική μακεδονική εθνότητα. Ο Δένδιας συναντήθηκε με τον αμερικανό ΥΠΕΞ Πομπέο, με τις ΗΠΑ παράλληλα να απειλούν με τα εξοπλιστικά προγράμματα άσφαιρα την Τουρκία. Την ίδια πιστοποίηση ενδοτισμού δίδουν οι υπουργοποιήσεις Μαυρωτά και Τσουβάλα, που από την αγκαλιά τής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των κομματικών της συνεργατών βρέθηκαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο πρώτος ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών και ο δεύτερος υπήρξε επικεφαλής αστυνομίας όταν κάποιοι κατέκαψαν με επιλογή στόχων το Μάτι.

Τώρα λοιπόν οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές θέλουν εφαρμογή τής προδοσίας και επέκταση αυτής στη διαχείριση τού Αιγαίου και τού φυσικού μας πλούτου, με συρρίκνωση τής εθνικής και τής εδαφικής μας κυριαρχίας, εκβιάζοντας όπως λέγουν κάποιοι τούς πολιτικούς τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας με περαιτέρω εσωτερικές φλόγες. Φλόγες πραγματικές αλλά και φλόγες αναρχοπρακτορικές. Ταυτόχρονα Μητσοτάκης και Τσίπρας δεσμεύτηκαν προς τον επικεφαλής τού Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας να συνεχίσουν την πολιτική υποθήκευσης τής Πατρίδος μας στους διεθνείς τοκογλύφους με την τήρηση των έξωθεν υπαγορευόμενων πολιτικών μέτρων. Οι δε αναρχοπράκτορες περιπολούν τις γιάφκες τους.

Η Αληθινή Ελλάδα δεν είναι θεραπαινίδα κανενός ριψάσπιδος τυμβωρύχου και κανενός εισβολέα. Η Ελλάς είναι ενιαίο πολιτικό σώμα πάντων των πιστών, εργατικών και πατριωτών Ελλήνων. Η Ελλάς αξιοποιεί τα φυσικά της πλεονεκτήματα, αυξάνοντας την εθνική της αυτάρκεια μηδέποτε παραχωρώντας γη. Η στρατηγική επένδυση τής Αληθινής Ελλάδος είναι το ανθοβόλημα τής ελληνικής γέννας και η επιστροφή των Ελλήνων στις εστίες τους σε ολάκερη την εθνική μας επικράτεια, είναι η αύξηση τής εγχώριας παραγωγικής δραστηριότητας, είναι η ενίσχυση τής εθνικής εργασίας και οικονομίας, τής παιδείας, τής υγείας, τής στρατιωτικής ισχύος με χέρια απολύτως ελληνικά.

Τις συμφωνίες των εθνικών μας θεμάτων τις φτιάχνει το Δίκαιο τής Ισχύος με την ενδυνάμωση τού Δικαίου και Μαχητή Ελληνισμού. Οι συμμαχίες μας συστήνονται μονάχα από μια Εθνική Κυβέρνηση που λαμβάνει την αποδοχή των στόχων της σε σύμπλευση με την ελληνική ομογένεια από τούς όποιους εταίρους, με βάση τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα. Η ιστορία, τα μνημεία, τα ελληνικά ονόματα και τοπωνύμια, τα αίματα των αγίων και των εθνομαρτύρων μας, αποδεικνύουν ότι η Ελλάς έχει ελληνικές πατρίδες που θα λευτερωθούν και όχι χώματα για πώληση.  

Η Ελλάς είναι Έθνος Ελλήνων Χριστιανών, Ελλάς πιστών, κυρίαρχων πατριωτών και εθνικιστών που θα διαφυλάξουμε ακέραιη την κληρονομιά τού Πατρός Θεού μας και των Τρανών Προγόνων μας, όπως ακριβώς την παραλάβαμε. Η οδός μας είναι η συνεργασία των Πανελλήνων με γνώμονα την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Λόγο δίδουμε μονάχα στο Θεό και την Ελλάδα μας την τρανώνουμε ως το ομορφότερο κληροδότημα για τα παιδιά μας. Δεν υπάρχουν διαλυτικά κόμματα. Υπάρχει μονάχα η Μεγάλη Ελλάς των Αληθινών και Δίκαιων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: