ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 9-7-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Οι εκλογές στο ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο τελείωσαν δεικνύοντας το χαρακτήρα πολιτικών και λαού. Το κράτος παραμένει μετά δημοσίων επαίνων ρεντίκολο τής οικουμένης και ενυπόθηκο πειραματόζωο τής νέας τάξεως σιωνιστικών πραγμάτων. Οι πολιτικοί δίχως καμία εξαίρεση είναι υπηρέτες των διεθνών εντολέων και βολευτές εαυτών και αυλικών τους. Ο λαός πιστοποίησε ότι είναι σκιά τού αείποτε Ελληνισμού με μηδενική αυτοπεποίθηση, ένας εθελόδουλος ραγιάς.

Συγχαρητήρια είδαμε να δίδει πρώτος στον νέο ελληνόφωνο πρωθυπουργό ο Τούρκος πρωθυπουργός, την ώρα που το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ εισερχόταν νότια τής κατεχόμενης Καρπασίας, εντός τής κυπριακής ΑΟΖ. Η δε νέα κατ’ εκλογήν και όχι κατ’ έθιμον κυβέρνηση, έθιμο αθλιότητας που παραμένει διαχρονικό, βρίθει μνημονιακών «προσωπικοτήτων» που προτάσσουν ένα διακομματικό τρόπο κυβέρνησης, με παραχώρηση κάθε μορφής κυριαρχίας στους μισέλληνες ανατολής και δύσης. Τα ίδια καμώματα τής αστικής δημοκρατίας σε επανάληψη. Το δε Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να κατευθυνθεί στην κατάλληλη οδό ώστε να επικοινωνήσει με το λαό και να δώσει μήνυμα διαφυγής από τα αδιέξοδά του με την παροχή ισχυρού εναλλακτικού οράματος. Το Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει και μπορεί να διαρρήξει τα τείχη τής απομόνωσης τού λαού και να ενώσει τον Ελληνισμό.

Οι καιροί όμως δεν περιμένουν. Η αλήθεια είναι ότι με εκλογικές συνήθειες και ανταγωνισμούς ο Ελληνισμός θα συρρικνωθεί κάτω από ανυπέρβλητα δεσμά δουλείας, δίχως ψωμί, ζωή και γη. Ο Πατριωτισμός δίδει ζωντάνια για δημιουργικότητα και σπορά νέας γέννας που θα αναγεννηθεί πλήρης ελευθερίας. Αυτός ο Πατριωτισμός σηκώνει το Έθνος στο ποδάρι και ανταριάζει την Ελληνική Φυλή, συνομιλώντας μαζί της και κάμνοντας τον ελληνικό λαό συνοδοιπόρο ενός μάχιμου Εθνικισμού. Σπορά λόγου και συνειδήσεων, επικοινωνία, ανθοβόλημα Εθνικισμού και Ελληνισμού.

Προπαγάνδα τού Έθνους. Χρειάζεται Πίστη, Θέληση και Ελληνικό Σχέδιο. Πίστη στο Θεό, την Ελλάδα και την Ελληνική Οικογένεια. Θέληση για υπερνίκηση παντός εμποδίου και σύμπνοια των Πιστών Ελλήνων. Στρατηγικό Σχέδιο Ελληνικό για να φτάσει ο Πατριωτισμός τού Εθνικισμού μας σε κάθε ελληνική ψυχή, σε κάθε ελληνική γωνιά, όπου ζει Ελληνισμός. Ο Θεός μάς έδωσε την Αλήθεια. Κι εμείς πρέπει να γίνουμε Δυνατοί για να νικήσει η Αλήθεια με την Αληθινή Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: