ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 18-2-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Το ψευτορωμέϊκο έχει πολλές φορές ακυρώσει τούς αγώνες τού Ελληνισμού με την αποδοχή εχθρικών τετελεσμένων και την μη εφαρμογή εθνικών μας νικών. Έχει μπει άλλες τόσες φορές σε συζητήσεις με τούς προαιώνιους εχθρούς μας και έχει ανοίξει το δρόμο στην επιστροφή παλαιών κατοχών με σύγχρονη μορφή. Είναι ο συρφετός των πολιτικών που χειρίζονται με θράσος την ελληνική λαλιά, όταν η ψυχή τους, συχνάκις η καταγωγή τους και οι πράξεις τους ανήκουν ολότελα στον βάρβαρο εισβολέα. Μισθοφόροι ανθελλήνων που πρέπει να τιμωρηθούν ως εχθροί τής Πατρίδος στην οποία τάχα μου ανήκουν.

Είδαμε προσφάτως τις επιθεωρήσεις εκπροσώπων τής αμερικανικής πρεσβείας σε χώρους υποδοχής λαθροεισβολέων, προκειμένου να βεβαιωθούν για τις συνθήκες διαβίωσης των μισθοφόρων τού νεοταξισμού. Είπε ποτέ κανείς σε αυτούς τούς τύπους ότι η Ελλάς έχει χύσει ποταμούς αίματος για να αποδιώξει την οθωμανική και ισλαμική τυραννία το Εικοσιένα; Τούς είπε κανείς από την κατεχόμενη πολιτεία ότι αυτό που μάς ζητούν οι παγκόσμιοι εφιάλτες, το είχε βάλει σκοπό του ο Ιμπραήμ Πασάς; Και ακόμη ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε ποτέ να γεμίσει η γη τού Φωτός με φελάχους από την αραπιά για να ξεχαστεί μέχρι και το όνομά μας; Αυτό ακριβώς είπε ο Ιμπραήμ και επιδιώκεται σήμερα. Όχι, δεν τούς το είπανε οι πολιτικοί, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι ίδιοι είναι ψευτορωμιοί και οι εντολείς τους ψευτοσύμμαχοι.

Όμως οι προκλήσεις σε βάρος μας τελειωμό δεν έχουν προκειμένου να καταστεί ο λαός μας πεισιθάνατος ραγιάς με φθίνουσα πορεία θανάτου. Ξάφνου λοιπόν μαθαίνουμε ότι οι Αλβανοί που το μόρφωμά τους εκτείνεται σε προσωρινά σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη, εκδίδουν πόρισμα που λέει ότι ο δολοφονηθείς εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας δήθεν αυτοκτόνησε! Και οι συνειρμοί που έρχονται στο μυαλό μου με εκνευρίζουν στον απόλυτο βαθμό. Διότι φέτος συμπληρώνονται 106 χρόνια από την ανακήρυξη τής αυτονομίας τής Βορείου Ηπείρου που δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη. Όπως δεν εφαρμόστηκε στην πράξη το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που έδιδε ελληνικότητα στην Κορυτσά και στο Αργυρόκαστρο. Και επιπλέον, ως φυσική συνέχεια των αγώνων τού θρυλικού Σπυρομήλιου και σύσσωμου τού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, ο ελληνικός στρατός τρεις φορές απελευθέρωσε την Βόρειο Ήπειρο. Για να προδοθούν τα αδέρφια μας από τούς πολιτικούς και τις δήθεν μεγάλες δυνάμεις τού σιωνισμού.

Γνωρίζω πολλά πράγματα για την εν συνόλω συμπεριφορά των Αλβανών σε βάρος μας από τον αείμνηστο παππού μου που υπηρέτησε τρεις φορές τον ελληνικό στρατό, όπως όλη η γενιά μιας ταραχώδους μα και ηρωικής  περιόδου. Όπως στο έπος τού 1940, όταν οι Αλβανοί είχαν συγκροτήσει τάγματα που ενώθηκαν με τον ιταλικό στρατό και κάποιοι άλλοι εξ αυτών πρόδιδαν τις χαρτογραφημένες θέσεις τού ελληνικού στρατού μέσα σε μπουκάλια που ρίχνανε σε ποταμούς με προορισμό τα ιταλικά στρατεύματα, κάποια από τα οποία είχαν εντοπίσει οι παππούδες μας. Κι όλα αυτά υπέστημεν από ένα ψευδοκράτος που στήσανε Τούρκοι και ψευτοσύμμαχοι, το οποίο στην πραγματικότητα είναι η ολότελα ελληνική Ιλλυρία. Πιο πριν ουδέποτε είχε καταγραφεί μόρφωμα με το όνομα Αλβανία.

Μιλάμε λοιπόν για τα μαρτυρικά χώματα στα οποία η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός γνώρισαν την στήριξη και την ευεργετική παρουσία τού Πατροκοσμά τού Αιτωλού που υπερασπίστηκε την προαιώνια παρουσία και την ταυτότητα τού Ελληνισμού με την ίδρυση σχολείων και τα κηρύγματά του ενάντια στον εξισλαμισμό των Τούρκων. Μιλάμε για τα εδάφη τής Ιλλυρίας που έλαβε το όνομά της από τον γιο τού βασιλιά των Θηβών Κάδμου, τον Ιλλυριό. Μιλάμε για τούς κατσαπλιάδες των εχθρών μας που βάλθηκαν να διεκδικήσουν ελληνικά εδάφη στηριζόμενοι στην δήθεν αλβανική καταγωγή ημών των Ελλήνων Αρβανιτών που το όνομά μας λάβαμε από το τοπωνύμιο Άρβανο ή Άρβανα που βρίσκεται στην Βόρειο Ήπειρό μας.

Μιλάμε επιπλέον για την Ελληνίδα Γη τής Βορείου Ηπείρου που δίδει φόρο καθάριου ελληνικού αίματος για τη λευτεριά έως τις μέρες μας. Θυμόμαστε και έχουμε χαράξει με ανεξίτηλα γράμματα στις καρδιές μας τον Αριστοτέλη Γκούμα που δολοφονήθηκε από τούς άτιμους Αλβανούς στη Χειμάρρα στις 12 Αυγούστου 2010 γιατί μιλούσε τη γλώσσα των προγόνων του, την γλώσσα γηγενών Ελλήνων, την ελληνική πανώρια γλώσσα. Θυμόμαστε και έχουμε χαράξει με τα ίδια ανεξίτηλα γράμματα τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που δολοφονήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2018 στο χωριό του Βουλιαράτες επειδή ύψωσε την τιμημένη ελληνική σημαία.

Λοιπόν, η θέση ημών των Πιστών, Πατριωτών και Εθνικιστών Ελλήνων είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη. Οι αγώνες τού Ελληνισμού δικαιώνονται και δεν ναρκοθετούνται. Προδότες και εισβολείς δεν έχουν καμία θέση στα άγια και αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα. Και οι κατοχές, παλιές και νέες, συντρίβονται. Η Ελλάς ανήκει στους Αληθινούς Έλληνες που θωρακίζουν με το σώμα και την ψυχή το Κάστρο τής Φυλής μας. Κάστρο τής Φυλής μας είναι πάσα γη μαρτύρων και ηρώων που αποτελεί φυσική προέκταση τού ελληνικού κράτους. Δεσμά ελληνικά σπάνε και ελληνικές ψυχές λευτερώνονται. Εντός και εκτός προσωρινών συνόρων, για να εξηγούμαστε με σαφήνεια. Και στην Ελλάδα που δίδει διαχρονικά τούς εθνικούς της αγώνες για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία, μόνοι νόμιμοι ιδιοκτήτες είναι η Ελληνοορθοδοξία και το Ελληνικό Αίμα.

Οι πολιτικοί επίγονοι των κοτζαμπάσηδων που υπηρετούν ξένα συμφέροντα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Είναι το ψευτορωμέϊκο που μάς είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός να μην το πιστέψουμε και ότι θα φύγει. Την διοίκηση τής Ελλάδος ασκεί μονάχα το ίδιο το Ελληνικό Έθνος σύμφωνα με τα δίκαια και τα συμφέροντά του. Η Ελλάς εκφράζει την αλήθεια και τα υψηλά ιδανικά, την πίστη, την ελευθερία, τον πολιτισμό. Και όσες φορές αυτά τα ίδια ιδανικά κινδύνεψαν, πάντα εμείς οι Έλληνες τειχίζαμε τον κόσμο μας από τον αντίχριστο βαρβαρισμό. Διότι οι αληθινά μεγάλες δυνάμεις προασπίζονται την θεία και φυσική νομοτέλεια, αποκαθιστώντας την ιστορία στους καιρούς που ζούμε. Και αληθινά μεγάλη δύναμη είναι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: