ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 28-2-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Το κατοχικό καθεστώς που κυβερνά τη χώρα σε όλα τα επίπεδα εξουσίας και θεσμών απέδειξε τον χαρακτήρα τού ψευτορωμέϊκου που το διακρίνει. Η βιασύνη του να ξεγυμνώσει εδαφικά και πληθυσμιακά το Ελληνικό Έθνος και να κάμει την Πατρίδα μας τμήμα τής παγκοσμιοποίησης, το οδηγεί σε πράξεις προδοτικές και εγκληματικές συνάμα. Οι βιαιότητες που ασκήθηκαν υπό συνθήκες κατοχικού και τυραννικού καθεστώτος από αστυνομικές δυνάμεις σε βάρος των κατοίκων σε Λέσβο και Χίο συνιστούν πρόκληση σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής και τής εθνικής μας υπόστασης.

Το ψευτορωμέϊκο απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι εχθρός των Ελλήνων το ίδιο επικίνδυνος με τούς προαιώνιους εξωτερικούς μας εχθρούς. Τι έχουν άραγε να ζηλέψουν οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές και οι Τούρκοι από τούς εντολοδόχους τους και εκφραστές πάσης λυκοφιλίας; Τίποτα απολύτως. Θέλουν μια μικρή Ελλάδα δίχως ούτε έναν Έλληνα. Άπαντες συγχρονισμένοι σε μια ευθεία γραμμή ανθελληνικού σχεδιασμού. Αλλά το να χρησιμοποιούν οι προδότες πολιτικοί τις αστυνομικές δυνάμεις αποκατάστασης τάξεως, σημαίνει ότι η Ελλάς δέχεται εσωτερική επίθεση.

Εργοδότης των δυνάμεων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων είναι το Ελληνικό Έθνος. Ιερός όρκος τους είναι η ελληνική σημαία και οι θυσίες των ηρώων. Τα αίσχη που συνέβησαν σε Λέσβο και Χίο είναι ατιμωτικά για τούς δράστες τους και επικίνδυνα. Χρειάζεται οπωσδήποτε λαλιά και ψυχή ελληνική που δυστυχώς εκλείπουν σήμερα από την Πολιτεία. Που πήγαν άραγε; Διότι έχω πάντα στα μάτια μου εμπρός την κανδήλα τού αστυνομικού τμήματος Καλλιθέας που ανάβει διαρκώς υπέρ των ψυχών των ευλογημένων πεσόντων αστυνομικών στον αγώνα ενάντια στους ξενοκίνητους συμμορίτες κομμουνιστές κατά τον συμμοριτοπόλεμο.  

Η Ελλάς διατρέχει άμεσο υπαρξιακό κίνδυνο. Οι λαθροεισβολείς που έχουν θέσει υπό την προστασία τους οι ελληνόφωνοι τύραννοι είναι το μακρύ χέρι Τουρκίας και νεοταξιτών. Η αντικατάσταση των πληθυσμών με τον εκτοπισμό ημών των Ελλήνων μέσα στην ίδια την πατρίδα μας τέθηκε σε εφαρμογή. Η κατάσταση στα νησιά τού βορειανατολικού Αιγαίου είναι συναγερμός για ολάκερη την Ελληνική Φυλή. Οι δε Τούρκοι έχουν εστιάσει την διεκδίκηση ελληνικών εδαφών και θαλασσών ακριβώς επάνω στα επίμαχα γεωγραφικά σημεία των θερμών υδάτων μας.

Και δεν μάς φτάνουν οι φθορές ελληνικών ψυχών και περιουσιών με την σύγκρουση μεταξύ Ελλήνων, αλλά έχουμε επιπλέον την εισαγωγή των τεχνητών νόσων που υπάρχει ο κίνδυνος να εξελιχθούν σε επιδημικές, αν δεν υπάρξει υπεύθυνη αντιμετώπιση. Οι αντίχριστοι παγκόσμιοι εφιάλτες θέλουν την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού των δήθεν ελεύθερων εθνών. Δίχως εθνικούς πληθυσμούς δεν μπορεί να υπάρξει αντίσταση και δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Κάποιοι θέλουν λίγους και απρόσωπους ραγιάδες. Και η Ελλάς διάγει πολιτικό βίο δίχως ελληνική κυβέρνηση.  

Η Ελλάς ολάκερη είναι μια πληγωμένη ύπαρξη που δεν θυμίζει σε τίποτα τον κάποτε ένδοξο και αληθινό εαυτό της ούτε στον ελάχιστο βαθμό. Είμαι σίγουρος ότι αν οι ήρωες τού Εικοσιένα κατέβαιναν για μια στιγμή στον κόσμο των ζωντανών, θα ντρεπόμασταν για μια ζωή για τη σημερινή ανθελληνική αναξιοκρατία. Ο δε Άγιος Πατέρας Παίσιος ο Αγιορείτης μάς προείπε ότι στους έσχατους χρόνους θα έχουμε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχουμε. Κι έτσι συμβαίνει, διότι οι ανθέλληνες πολιτικοί σύντομα θα συμπτύξουν τις δυνάμεις τους βλέποντας τις λαϊκές αντιδράσεις, προκειμένου να καταστρέψουν την Πατρίδα και την Φυλή μας οικουμενικά.

Από τούς εχθρούς μας λοιπόν δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα καλό. Άλλωστε ο εχθρός παύει να σε ενοχλεί μονάχα όταν τον συντρίψεις ολοσχερώς. Όμως οι Φρουροί τής Πατρίδος ανήκουν μονάχα στο Ελληνικό Έθνος. Προασπίζονται αποκλειστικά τις Αξίες και τη ζωή των Ελλήνων. Κι αν ακόμη λάβουν ξένες εντολές, κι αν ακόμη δουν δήθεν ενίσχυση με ξένα σώματα ψευτοσυμμαχικά, ακόμη και σ’ αυτήν την περίπτωση οφείλουν να προστατέψουν τον Ελληνισμό, απομακρύνοντας τούς λαθροεισβολείς, είτε αυτοί είναι λαθρομετανάστες είτε θεσμικοί.

Η Ελλάς έχει ανάγκη την στήριξη των ένστολων παιδιών της, αστυνομικών και στρατιωτικών. Η ενότητα των Ελλήνων είναι η εγγύηση τής νίκης των πιστών, πατριωτών και εθνικιστών Ελλήνων. Πρέπει όμως να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Πρέπει να γίνει αντίληψη και συνείδηση βαθειά σε όλους μας, αμύντορες τού Έθνους μας, λαό, πιστούς και εθνικούς αγωνιστές όπως είμαστε όλοι μας συνολικά, ότι η Πατρίδα μας είναι σκλαβωμένη και πρέπει ταχιά να την ελευθερώσουμε.

Δεν είμαστε εμείς οι Έλληνες που θα διωχθούμε από την πατρογονική μας γη μέσα από την καταστολή και τα καπνογόνα τού νεοταξισμού. Είναι αυτοί που πούλησαν την Μακεδονία, αυτοί που υποθήκευσαν την Ελλάδα και εκχώρησαν εθνική κυριαρχία, αυτοί που φέρνουν πίσω λαθραία τις παλιές κατοχές, αυτοί που συνομιλούν με τούς Τούρκους και μάς οδηγούν σε ξένα δικαστήρια για να μάς αφαιρέσουν το Αιγαίο και την γεωπολιτική μας παρουσία, αυτοί που δεν χόρτασαν από ξεριζωμούς Ελλήνων και θέλουν κι άλλους.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Να ξεριζώσουμε παλιές και νέες κατοχές. Είμαστε το Έθνος τού Θεού και έχουμε απέναντί μας τούς σατανάδες νεοταξίτες και τούς συμμάχους τους. Είμαστε επιπλέον το Έθνος των απελευθερωτικών αγώνων που στεφανώνονται με την νίκη, όταν όλοι οι Έλληνες είναι ελεύθεροι. Είμαστε οι Έλληνες που παίρνουμε τον κόσμο μας πίσω επαυξημένο, όπως ακριβώς έκαμε ο Μεγαλέξανδρος και θέλησε ο Κολοκοτρώνης. Είμαστε οι Έλληνες που θέλουμε να ξεπεράσουμε τα επιτεύγματα των περασμένων γενεών. Τότε δικαιούμαστε να λεγόμαστε Έλληνες. Τότε θα γαληνέψει ο κόσμος και θα έρθει θεία δικαιοσύνη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: