ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ


ΑΘΗΝΑ 16-6-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει βρει στην Πατρίδα μας στο πρόσωπο των πολιτικών τούς ιδανικούς συνεργάτες για την διάλυση τής Ελλάδος. Το σχέδιο που εφαρμόζεται σε βάρος μας λέγεται περιορισμός των ελευθεριών. Διαρκής αιχμαλωσία των Ελλήνων και άλωση τής Ελλάδος σχεδόν αμαχητί. Φτωχοποίηση τού λαού, νέα μέτρα «υγειονομικού» εγκλεισμού των Ελλήνων υπό σκέψη, αμείωτη λαθροεισβολή, διαρκώς αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα και σκέψεις κυβερνητικές για πρόωρες εκλογές που διαρρέουν και διαψεύδονται προσωρινά.

Όταν υφίστανται ζητήματα μεθοδευμένης κατοχής, αυτά επιλύονται άμεσα με πολιτικές αποφάσεις και πράξεις συσπείρωσης τού Έθνους για την απόκρουση τού εχθρού. Δεν περιθωριοποιείται και δεν αδρανοποιείται ο λαός. Δεν αφήνεται ελεύθερο πεδίο δράσης στον εισβολέα. Και δεν γίνεται διαχείριση των κρίσεων με εκλογές και διακομματικούς συμβιβασμούς. Όταν όμως οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου έχουν εκχωρήσει εξουσίες και εθνικές περιουσίες με διεθνείς κηδεμονίες, όταν έχουν πουλήσει την Ελλάδα στον αιώνιο αντίχριστο, τότε η καταστροφή τού Ελληνικού Έθνους είναι προαποφασισμένη.

Η ελληνική οικονομία έχει ήδη σχεδόν καταρρεύσει. Τουρισμός και εστίαση για το φετινό καλοκαίρι κινούνται σε καθοδικούς ρυθμούς συναλλαγών και απασχόλησης. Οι μετακινήσεις των πτωχευμένων συμπατριωτών μας στα σημεία παραθερισμού πέφτουν κατακόρυφα και οι προσλήψεις των εργαζομένων έχουν μειωθεί δραματικά. Το δε προτεκτοράτο παρακολουθεί τις κινήσεις των πολιτών με σκοπό την τεχνητή και προαποφασισμένη επανεκκίνηση τής απαγόρευσης κυκλοφορίας, τοπικά στην αρχή και γενικά στη συνέχεια, με πρόσχημα τον κορονοϊό.  

Οι προδότες δεν θέλουν λαό μάχιμο και σκεπτόμενο. Δεν θέλουν καν ενωμένο τον ελληνικό λαό. Η τυραννία τού φόβου, η πιο αποτρόπαια και ντροπιαστική τυραννία συνεχίζεται. Μόνο που τούτη τη φορά εφαρμόζεται με έναν τρόπο αφανέρωτο και δόλιο. Το θύμα αφήνεται να πιστέψει ότι μπορεί να βρεθούν κάποιες έστω μικρές λύσεις στα προβλήματά του. Προβλήματα και λύσεις δίνονται και διαψεύδονται. Κι όλα τούτα, όταν μαγαζιά ελληνικά κλείνουν και ξένα κεφάλαια απέρχονται. Οι δε λαθροεισβολείς εγκαθίστανται μόνιμα στην ελληνική ενδοχώρα και οι Τούρκοι αποσκοπούν σε ένα στρατιωτικό χτύπημα για να βάλουν πόδι σε γη ελληνική.

Οι ψευτοσύμμαχοι περιμένουν να καταρρεύσει η Ελλάς για να πάρουν ολόκληρη τη διοίκηση τής Πατρίδος μας στα χέρια τους με οικονομικό κόστος εξευτελιστικό. Έχουν άλλωστε πολύ καιρό τώρα ετοιμάσει την εντολή οικουμενικής κυβέρνησης τού ψευτορωμέϊκου που είναι στόχος εκλογικός. Το δε ενδεχόμενο πολεμικό επεισόδιο ουδόλως τούς απασχολεί, αφού έχει αποφασιστεί η γεωπολιτική μεταβολή σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Τα δε μέτρα νεοταξικού περιορισμού των ελευθεριών αποσκοπούν σε παγκόσμιο επίπεδο στον ηλεκτρονικό έλεγχο και στο σωματικό σφράγισμα των ραγιάδων από τούς αντίχριστους παγκοσμιοποιητές.

Ήρθε η ώρα να δράσει ο πλέριος Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η εθνική ψυχή και η κοινωνική συστράτευση. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός των Ελλήνων ενώνει το λαό και δεν τον διασπά. Πρέπει να απλώσουμε τις αλήθειες στα αδέρφια μας. Να εγερθούμε και να εγείρουμε το Έθνος των Ελλήνων. Να συμπτύξουμε ένα ενιαίο μέτωπο δράσης μέσα στο οποίο θα ενταχθεί κάθε νέος, κάθε εργάτης, κάθε παραγωγός, κάθε πολεμιστής τής Ελληνικής Φυλής. Να ξηλώσουμε ΑΜΕΣΑ την προδοσία, να αποδιώξουμε κάθε ξένο σώμα και να κάνουμε το Κάστρο που λέγεται Ελλάς άπαρτο.

Μάς ετοιμάζουν σκοτάδια αξημέρωτα και εμείς οφείλουμε να αντιτάξουμε την πιο ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού. Οι θέσεις και οι προθέσεις τώρα πρέπει να βγουν στο φως με τόνο εθνικό, λαϊκό, αγωνιστικό. Χρειαζόμαστε Εθνοκρατία και απαιτητική διάθεση. Να πούμε στον ελληνικό λαό ότι βρισκόμαστε μπροστά σ’ έναν πόλεμο νεύρων πριν την εκκίνηση πολέμου κανονικού. Να χτίσουμε σε μια στιγμή επάνω το πιο ισχυρό και ατσάλινο Εθνικιστικό Κίνημα από την αρχή τής ελληνικής ιστορίας. Και να πραγματώσουμε το δόγμα πως Ζωντανή Ελλάδα είναι μονάχα η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα που την απαρτίζουν μονάχα όσοι διαθέτουν απόλυτη προσήλωση σε Πίστη και Έθνος, σε Ορθοδοξία και Ελληνική Φυλή.

Η ευθύνη πλέον για την σωτηρία τής Πατρίδος περνάει στον Εθνικισμό μας, τον λαό μας και τον στρατό μας. Η διοίκηση τού Έθνους δεν παζαρεύεται και δεν είναι αντικείμενο στημένων εκλογικών παιχνιδιών. Έχουμε απέναντί μας απάτριδες και οι Πατριώτες οφείλουμε να γίνουμε ένα μεγάλο συμπαγές σώμα. Να λάβουμε την ελληνική γη στα χέρια μας. Να ξεσχίσουμε παλιόχαρτα υποταγής και συνθήκες περιορισμένης κυριαρχίας. Να αναπτύξουμε τον τόπο μας, δίδοντας άμεσα το χέρι μας στον αδύναμο αδερφό που πεινάει και δεν έχει στέγη. Να τειχίσουμε την γεωπολιτική αυλή μας με τον ετοιμοπόλεμο και απελευθερωτή ελληνικό στρατό. Επομένως να φτιάξουμε ένα και μόνον πανίσχυρο Εθνικιστικό Κίνημα.

Η Ελλάς θα ξεκινήσει την πορεία της από την αρχή. Η Ελλάς επί τής ουσίας θα ολοκληρώσει την εθνική της απελευθέρωση που έμεινε ημιτελής σε όλους τούς μεγάλους αγώνες της από ενόχους πολιτικούς. Τούτη την φορά όμως θα χρειαστεί πολιτική και πολιτειακή μεταβολή ριζικότατη. Επομένως, όσοι συναλλαχθούν με το κατοχικό πολιτικό σύστημα, αυτομάτως θα χάσουν για πάντα τον προσδιορισμό τού Έλληνα Εθνικιστή. Αρκετά γεμίσαμε με σωτήριες παρεμβάσεις. Τώρα πρέπει να παρασχεθούν οι αποδείξεις ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι ικανός να διοικήσει άμεσα και δίχως εξαρτήσεις από το παρελθόν και το καθεστώς την Ιερή Ελλάδα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια με μόνο συνέταιρο τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό στρατό.

Από την αρχή πήρα σαφή θέση και είπα ότι στηρίζω τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Παραμένω πιστός στην απόφασή μου. Την ίδια στιγμή διακηρύσσω προς πάσα κατεύθυνση την κλήση για την γιγάντωση τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Η κλήση αυτή δεν έχει προσωπικά ονόματα. Έχει ελληνική καρδιά και ψυχή. Ο ασφαλέστερος εταίρος μας είναι ο λαός και ο στρατός. Είναι ο απλός Έλληνας και η απλή Ελληνίδα. Είναι οι συλλογικότητες των Ελλήνων που συσπειρώνονται και μάχονται στο όνομα τού Χριστού και τής Ελλάδος. Διότι ο Έλλην Εθνικιστής δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Είναι Στρατιώτης τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος.     


Δεν υπάρχουν σχόλια: