ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 26-6-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Κορυφώνεται από ολάκερο το πολιτικό σύστημα τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας η πλήρης και εκτεταμένη λεηλασία τής Ελλάδος. Είναι η κλοπή των οικονομικών αποθεμάτων τού ελληνικού λαού και τού γεωφυσικού πλούτου τής Πατρίδος μας. Είναι η επιβολή καταχρηστικής φορολογήσεως για τη δήθεν αποκατάσταση των ζημιών τής υποτιθέμενης πανδημίας τού κορονοϊού. Είναι η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση των λαθροεισβολέων σε βάρος τού Ελληνισμού. Και ακόμη οι τουρκικές προκλήσεις που όμως θα καταπνιγούν.

Αποκαλύπτονται πλέον οι λόγοι που το κατοχικό καθεστώς θέλει τον ελληνικό λαό αιχμαλωτισμένο, ηττοπαθή και διχασμένο. Φωτίζονται οι αιτίες που το ψευτορωμέϊκο σπέρνει νέες παραπλανητικές εστίες στείρου και διασπαστικού «πατριωτισμού». Σκοπός τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των ντόπιων φερέφωνών του είναι ο αφοπλισμός τής διάθεσης αντιστάσεως των Ελλήνων στη συμφορά που μεθοδεύεται. Η απόλυτη φτωχοποίηση και η συντριβή τού Ελληνισμού μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας, όταν η γεωπολιτική αυλή μας θα φλέγεται.

Πυκνώνουν οι καταγγελίες ότι μεγάλα εγχώρια τραπεζικά κεφάλαια εξέρχονται των ελληνικών συνόρων. Πολλά λέγονται για αγορές ομολόγων από το ελληνικό κράτος με κατάληξη σε εξωχώριες αλλά και σε επενδυτικές εταιρίες. Την ίδια στιγμή, το πλέον μέγιστο μνημόνιο έρχεται όλο και πιο κοντά, καθώς τα λεγόμενα χρήματα τού Ταμείου Ανάκαμψης από τις ζημίες ελέω κορονοϊού θα δοθούν εφόσον γίνουν όπως λένε οι ψευτοσύμμαχοι δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις. Δηλαδή με απλά λόγια, περικοπές προϋπολογισμού, μισθών και συντάξεων.

Συντελείται λοιπόν μια κλοπή ελληνικού λαϊκού χρήματος και η παράλληλη έξοδος κεφαλαίων τού εθνικού ενεργητικού με σκοπό την πρόκληση ζημιών και χρεοκοπίας. Πρόκειται για μια οικονομική παγίδα που στην καλύτερη περίπτωση φέρνει μνημόνιο, στην δε χειρότερη περίπτωση την πτώχευση και τη στάση πληρωμών. Η Ελλάς οδηγείται στην πείνα μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Την ίδια στιγμή που ο Ελληνισμός φθίνει επιπλέον και δημογραφικά, όταν δηλαδή μετατρεπόμαστε σε μειοψηφία, όταν η Ελλάς διαθέτει λιγότερα χέρια άμυνας και ανάπτυξης, οι πολιτικοί μετατρέπουν το κράτος σε πολυφυλετικό ψευτορωμέϊκο.

Μάθαμε λοιπόν ότι το 66% των γενομένων αιτήσεων προσφυγικού ασύλου των λαθροεισβολέων απορρίπτονται. Έχουμε την πλήρη επαλήθευση τής εσωτερικής επιθετικής κυκλώσεως που δεχόμαστε και μάλιστα με την τριπλή ευθύνη ψευτορωμέϊκου, νεοταξισμού και Τουρκίας. Κι αυτή η ανθελληνική μεθόδευση ενισχύεται με την μη απέλαση των παρανόμως εισερχόμενων μισθοφόρων τής παγκοσμιοποίησης. Η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών προέρχεται μάλιστα από κράτη που αποτελούν τουρκοπροσκυνημένα προτεκτοράτα, όπως η Σομαλία.

Φτάσαμε στο σημείο να εφαρμόζονται από τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς ειδικά προγράμματα τοποθετήσεως των λαθροεισβολέων σε διαμερίσματα ελληνικά, διαμερίσματα που είτε μισθώνονται από ΜΚΟ είτε έχουν αρπαχθεί από τούς ιδιοκτήτες τους λόγω αδυναμίας εξοφλήσεως τραπεζικών δανείων. Την ίδια στιγμή που το υπουργείο δήθεν μετανάστευσης ενδίδει στους εποικιστές εισβολείς, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις στημένες και διατεταγμένες εξεγέρσεις των εισβολέων που επιτίθενται σε Έλληνες και κλέβουν τις περιουσίες τους.

Φτάσαμε στο σημείο να πραγματοποιηθούν στη Μόρια τής Λέσβου λεηλασίες αλλά και εισβολή σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας τής ΔΕΗ. Μιλάμε δηλαδή για την προσβολή βασικών υποδομών τού κράτους που το απειλούν με παράλυση στην περίπτωση που δεχτούμε στρατιωτική επίθεση, εντός και εκτός των συνόρων μας. Ήδη η χάραξη τής ελληνικής ΑΟΖ στην περιοχή τού Καστελόριζου τίθεται υπό διαπραγμάτευση με τούς Τούρκους από τούς προδότες πολιτικούς, όταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μιλάει πολύ σωστά για το κάψιμο κάθε επίδοξου εισβολέα σε έδαφος ελληνικό.

Η Ελλάς χρήζει εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης. Το σχέδιο επιβάλλεται να εφαρμοστεί σε όλους τούς τομείς τού κράτους. Σε επίπεδο οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό. Στην ουσία μιλούμε για την απόδοση των ευθυνών στο προδοτικό καθεστώς και την ενεργοποίηση των μηχανισμών ανατροπής των ανθελληνικών μεθοδεύσεων. Επιδίωξή μας είναι η ανάκτηση τού κράτους από ελληνικά χέρια διασφάλισης τής εθνικής μας κυριαρχίας. Υπαγωγή των υποδομών τού κράτους στην υπηρεσία τού Ελληνικού Έθνους και λαού. Και φυσικά θα αποτρέψουμε τούς στρατιωτικούς κινδύνους με την ενίσχυση τού ελληνικού στρατεύματος.

Στον τομέα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, όλες οι εγχώριες τράπεζες θα οδηγηθούν στον έλεγχο τού εθνικού μας κράτους με την πλήρη απομάκρυνση τού σιωνιστικού παράγοντα. Θα επιβληθεί από την αληθινή και εθνικιστική μας Ελλάδα ο επαναπροσδιορισμός τού χαρακτήρα και τής αποστολής των ελληνικών τραπεζών. Ο ρόλος τους είναι η φύλαξη των ελληνικών χρηματικών διαθεσίμων, οικονομικών αποθεμάτων και απολαβών τού ελληνικού λαού. Το κράτος και οι τράπεζες υπηρετούν το λαό και το Έθνος.

Οι δανειοδοτήσεις των τραπεζών δεν δύνανται να υπερβαίνουν τα αρχικά κεφάλαια των δανειοληπτών. Στην περίπτωση αυτή, το δάνειο παραγράφεται και οι γενόμενες ζημίες των τραπεζών δεν αναχρηματοδοτούνται από το υστέρημα τού φτωχού λαού, αλλά πτωχεύουν το κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Τα ελληνικά κεφάλαια, το χρήμα τού ελληνικού λαού που φυγαδεύτηκε στο εξωτερικό θα επαναπατριστεί και θα αποδοθεί στο λαό. Οι δε έχοντες πολιτικές ευθύνες θα υποστούν περιουσιακές κατασχέσεις προς αποκατάσταση τής εθνικής οικονομίας.

Τα μνημόνια και οι ξένες κηδεμονίες θα σχιστούν και θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων. Στον ίδιο κάλαθο θα πεταχτούν οι συμφωνίες που έχουν γίνει για την μη εφαρμογή των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την απορρόφηση των λαθρομεταναστών. Εις ό,τι αφορά την ελληνική κοινωνία, την ιδιότητα τού Έλληνα πολίτη φέρουν αποκλειστικά όσοι έχουν ελληνικό αίμα, πίστη και συνείδηση. Οι παρανόμως εισερχόμενοι αλλοδαποί απελαύνονται. Όσοι έχουν παρανόμως ελληνοποιηθεί, θα υποστούν έλεγχο και θα ακολουθήσει η ακυρότητα των παρανομιών και η απέλαση των παρανόμων. Και φυσικά θα αποδοθούν διοικητικές ποινές στις παράνομες αρχές για διενέργεια προδοσίας.

Στο ζήτημα των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, η δική μας εθνικιστική Ελλάς θα χαράξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη προς όλες τις υδάτινες επιφάνειες και τα γειτονικά μας κράτη. Το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, πράγμα που σημαίνει ότι τα χωρικά μας ύδατα θα επεκταθούν στα 12 ναυτικά μίλια. Ο γεωφυσικός μας πλούτος σε χερσαίο και θαλάσσιο επίπεδο θα αξιοποιηθεί με ενέργειες και αδειοδοτήσεις τού ελληνικού κράτους προς όφελος τού ελληνικού λαού και τής ελληνικής οικονομίας. Τα δε προσωρινώς σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη λαμβάνονται υπόψη ως προέκταση τού ελληνικού κράτους που έχει και ασκεί το δικαίωμα απελευθέρωσης αυτών.

Το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα θα αποκαταστήσει τον εθνικό χαρακτήρα τής Ελλάδος με γνώμονα την δικαιοσύνη και την ισχύ κοινωνίας και Έθνους. Το δίκαιο και το συμφέρον τού Ελληνισμού είναι ένα. Ο Ελληνισμός ως ένα σώμα θα βαδίσει ολάκερος μπροστά. Στόχος είναι η αληθινή πρόοδος, η αληθινή ανάπτυξη και η πλήρης αποκατάσταση τής λαϊκής δικαιοσύνης και τής εθνικής ολοκληρώσεως. Μια είναι η Ελλάς, ένας ο ελληνικός λαός, ένα και το εθνικιστικό κίνημα. Ο σκοπός τής επίτευξης τής χρυσής αυγής τού Ελληνισμού είναι ειλημμένος και αδιαπραγμάτευτος. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: