ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 25-9-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι νομιμοποιημένες παρανομίες, οι παραλογισμοί και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την διασάλευση των υδάτων και των γεωπολιτικών ισορροπιών που έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες τύραννοι κορυφώνονται. Βρισκόμαστε στο χρονικό σημείο που το παράλογο το εμφανίζουν ως λογικό και το αφύσικο ως φυσικό. Όμως η αλαζονεία γεννά την παραφροσύνη και οι προδότες πολιτικοί με το κατοχικό κομματικό τους σύστημα δεν θα καταφέρουν να τεμαχίσουν τα καθαγιασμένα χώματά μας και να συνθλίψουν την ελληνική κοινωνία κατά τις εντολές των παγκοσμιοποιητών αφεντικών τους. Διότι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε όρθιοι στις επάλξεις τής Φυλής μας προκειμένου να σημάνουμε τον συναγερμό τής εθνικής αντεπίθεσης για την αποκατάσταση τής αλήθειας και των δικαίων τής Ελλάδος. 

 

Το σύνθημα λοιπόν για το ξεπούλημα τού Ανατολικού Αιγαίου από τούς συνδαιτυμόνες τής σατανικής παγκοσμιοποίησης δόθηκε. Και μάλιστα αυτό που μεθοδεύεται δεν είναι μόνον η συγκυριαρχία, δηλαδή η ουσιαστική εκχώρηση τού μισού Αιγαίου μας στους Τούρκους και τους νεοταξίτες εντολείς τους, αλλά και η απώλεια εθνικού εδάφους. Είδαμε λοιπόν την τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ, τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και τον πρόεδρο τού ευρωπαϊκού συμβουλίου Σαρλ Μισέλ να δρομολογεί την έναρξη των διαδικαστικών διεργασιών για τον εθνοκτόνο ελληνοτουρκικό διάλογο. Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν προέβη στην πρότασή του να πραγματοποιηθεί μια περιφερειακή μεσογειακή διάσκεψη με την συμμετοχή εκπροσώπων τού παράνομου τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους!

 

Η Τουρκία λοιπόν επιδιώκει να νομιμοποιήσει για μια ακόμη φορά την κατάκτηση ελληνικών εδαφών, όπως το έχει κάνει πολλές φορές στην εγκληματική της πορεία και ιστορία. Το έκαμε και στην Μικρά Ασία. Το κάμει διαρκώς από τον καιρό τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης και τής Αγίας Ρωμανίας μας. Το επιδιώκει για μια φορά ακόμη σε βάρος τής Κύπρου μας προκειμένου να επιβάλλει την πολιτική και στρατιωτική της κυριαρχία σε ολόκληρη την ελληνική μεγαλόνησο. Μετά από την πολεμική επιχείρηση, οι Τούρκοι πουλάνε γεωπολιτική εξυπηρέτηση στις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις προκειμένου να γίνουν περιφερειακή και κατόπιν μεγάλη δύναμη και οι ίδιοι. Οι δήθεν σύμμαχοι τής Ελλάδος είναι πάντα οι ίδιοι συμφεροντολόγοι που κόβουν τα χέρια των Ελλήνων για να ελέγξουν το γεωφυσικό πλούτο και το κομβικό σημείο γεωστρατηγικού ελέγχου τής περιοχής μας.

 

Την μεγαλύτερη βέβαια ευθύνη την έχουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας που εφευρίσκουν πάντα λόγους δήθεν διασφάλισης τής ειρήνης μέσα από την καλλιέργεια τού φόβου, τού τρόμου και τής ηττοπάθειας τού ελληνικού λαού. Παράλληλα καλλιεργούν το κλίμα τού εθνικού διχασμού για πάθη καθαρώς ιδιοτελή και άσχετα με το λαό και το Έθνος, κατηγορώντας τούς αληθινούς μαχητές τής Ελληνικής Ιδέας, τούς Εθνικιστές. Στην περίπτωση λοιπόν τού ξεπουλήματος τού Αιγαίου και των νησιών μας έως και τη Θράκη που ζητούν οι Τούρκοι, το ψευτορωμέϊκο ήρθε να επιβεβαιώσει και να αποδεχτεί την προσυνεννοημένη πρόσκληση στον προδοτικό διάλογο, με την φιλελεύθερη κυβέρνηση να κάνει λόγο για θετική ανταπόκριση τής Τουρκίας με την απόσυρση τού ερευνητικού και πολεμικού της στόλου. Απόσυρση ωστόσο που οι Τούρκοι την αποκάλεσαν προσωρινή λόγω εργασιών συντήρησης στα πλοία τους.

 

Οι Τούρκοι προσέρχονται στο τραπέζι κατακρεούργησης τής Ελλάδος μας με σαφείς και εκπεφρασμένες απαιτήσεις. Ήδη γνωστοποιήθηκαν οι πληροφορίες ότι έχει υπογραφεί διμερές συμφωνητικό για τη συζήτηση περί αποστρατικοποίησης των νησιών μας. Εφόσον αυτό τελικά συμβεί, θα απαξιωθεί η αμεσότητα τής αμυντικής ικανότητας τού στρατού μας και θα ανοίξει η οδός στην παγίωση των τουρκικών διεκδικήσεων. Δεδομένου ότι οι Τούρκοι έχουν φτάσει στο σημείο να μιλούν ακόμη και για εκκένωση νησιών, η σύγκρουση θεωρείται βέβαιη. Συνεπώς δεν έχει καμία λογική εξήγηση η όποια συζήτηση για αποστρατικοποίηση. Τουναντίον, επιβάλλεται η ενίσχυση των στρατιωτικών μας δυνάμεων. Ειδάλλως ο νους μας ταξιδεύει στην περίπτωση τής βασανισμένης Κύπρου μας που οι άθλιοι δημοκράτες την βλέπανε και την βλέπουν μακριά μας…

 

Μάς λένε λοιπόν ότι μετά από τις διεθνείς διαβουλεύσεις που ήδη προχωρούν, θα γίνει διάλογος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας σε επίπεδο πρέσβεων στην κατεχόμενη από τούς Τούρκους Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη. Διάλογος τής Ελλάδος με την Τουρκία για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές απαγορεύεται διά ροπάλου. Δεν αναγνωρίζουμε καμία Τουρκία. Είναι ένα παράνομο ψευδοκράτος που κατακρατεί βιαίως και παρανόμως ελληνικά εδάφη που σαφώς τα θέλουμε πίσω και θα τα απελευθερώσουμε. Η Ίμβρος, η Τένεδος, η Κύπρος, η Ιωνία και ο Πόντος ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος και θα επιστρέψουν στην αγκαλιά τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, όπως ακριβώς πάσα ελληνική πατρίδα από τα αδριατικά νερά έως την Ελληνίδα Ανατολή και τον Πόντο μας.

 

Ο Ερντογάν μάς λέει ότι η Τουρκία δεν θα δεχτεί ποτέ επιβολές, παρενοχλήσεις και επιθέσεις από κανέναν. Η δε αμερικανική πρεσβεία τής Τουρκίας λέει ότι ο χάρτης τής Σεβίλλης που ορίζει τις ευρωπαϊκές ΑΟΖ δεν παράγει νομικά και πολιτικά αποτελέσματα. Οι σιωνιστές επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο στα πολιτικά τους φερέφωνα ένθεν κακείθεν, επιθυμώντας έναν πόλεμο με παγκόσμιο χαρακτήρα. Όμως οι ψευτορωμιοί πολιτικοί και οι θεσμικοί τους ακόλουθοι ασχολούνται με την επιβολή τής διαδικασίας τού αυτοφώρου για τούς ελεύθερους Έλληνες που αρνούνται τις μάσκες τού ασύδοτου κορονοϊού των αντίχριστων εμβολιασμών για λόγους όπως λένε παραβίασης τού νόμου με τη διέγερση σε ανυπακοή. Παράλληλα προχωρούν στον έλεγχο οποιασδήποτε κίνησης δημοσίευσης αντίθετης άποψης, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και προστίμου.

 

Το κατοχικό πολιτικό σύστημα λειτουργεί ως τυραννικό καθεστώς. Προβαίνει  στον διχασμό τού λαού, στην περαιτέρω τρομοκράτηση και στην επιβολή αστυνόμευσης τού τρόπου σκέψης των ελεύθερων Ελλήνων. Θέλουν την ραγιαδοποίηση και τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων από την στιγμή που το αληθινό πρόβλημα ζώνει την εθνική μας επικράτεια. Μαζί με την συμπεφωνημένη διείσδυση τής Τουρκίας στα ύδατά μας και τον ελεεινό διάλογο, έχουμε τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες που έχουν ζώσει την Πατρίδα μας να λεηλατούν εκκλησάκια, περιουσίες και ζωές ελληνικές ως προέκταση των Τούρκων. Και παράλληλα οι στόλοι των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων είναι και πάλι σαν άλλοτε στην περιοχή μας.

 

Η προδοσία δεν διοικεί κράτη. Η προδοσία δεν έχει καν δικαίωμα λόγου και παρουσίας στο αληθινά ελεύθερο ελληνικό κράτος. Σήμερα λοιπόν ο ελληνικός λαός ζει κάτω από ένα καθεστώς τυραννικό και εχθρικό ταυτόχρονα. Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να λάβει στα χέρια του το κράτος. Ο ελληνικός λαός πρέπει να γίνει αληθινά κυρίαρχος. Κι αυτή ακριβώς είναι η ώρα και η αποστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είμαστε η φωνή τού μαχόμενου Ελληνισμού και γινόμαστε το ξυπνητήρι των συνειδήσεων και ο μηχανισμός αναγεννήσεως τής Ελληνικής Φυλής και εθνικής ολοκληρώσεως της Πατρίδος μας. Οι Πιστοί στα εθνικά ιδεώδη Έλληνες και ο ελληνικός στρατός επανδρώνουν την ελληνική κοινωνία, ρυθμίζουν τη ζωή τού Έθνους, ασκούν εξουσίες και αποφάσεις, διασφαλίζουν και διεκδικούν τη ζωή και την ελευθερία όλων των Ελλήνων, εντός και προσωρινά εκτός συνόρων. Η προδοσία στο Γουδί. Οι λαθροεισβολείς έξω από την Πατρίδα μας. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα, στο Εθνικό Φρόνημα και την Εθνική Συνείδηση. Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς. Αγία Ρωμανία ξανά και για πάντα. Ιδού η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.

 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: