ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ

 ΑΘΗΝΑ 18-9-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς δεν διαθέτει στην ηγεσία της πολιτικά πρόσωπα με πίστη στα ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής. Δεν είναι καν ηγέτες. Είναι πραιτοριανοί και εντολοδόχοι τού αντίχριστου σιωνιστικού νεοταξισμού. Το ψευτορωμέϊκο ολάκερο τής αστικής δημοκρατίας με τα προσκυνημένα κόμματά του δεν πιστεύει μήτε σε Θεό μήτε σε λαό μήτε σε Πατρίδα. Μετατρέπει τον ελληνικό λαό σε κοινωνία ραγιάδων, καλλιεργεί τον φόβο ακόμη και στα παιδιά μας, παραδίδει την Ελλάδα βορά στις ορέξεις τής Τουρκίας και τού νεοταξισμού.

 

Η Ελλάς οφείλει να δώσει εκ νέου τον καλό αγώνα για την υπεράσπιση τής πίστης, τού πολιτισμού και τής ελευθερίας. Είναι ένας αγώνας που δίδεται πάντα με σθένος και πυγμή. Η Νίκη για την επικράτηση των αξιών μας και τής εθνικής υπεροχής τού Ελληνισμού είναι όρος απαράβατος και αδιαπραγμάτευτος. Στα χρόνια όμως τού πολυκομματισμού ο λαός διχάστηκε, αδρανοποιήθηκε και υποχώρησε σε διαθέσεις ξένες και εχθρικές, διαθέσεις που συρρίκνωσαν και ξεπούλησαν ελληνικές πατρίδες. Πλέον ο δημοκρατικός εσμός προχωράει στον ακρωτηριασμό τού δήθεν λεύτερου κράτους και την εξαθλίωση ελληνικών ψυχών.

 

Η Ελλάς υπέστη για περισσότερο από ένα μήνα την εξευτελιστική παγίωση των τουρκικών διεκδικήσεων με την παραμονή πολεμικών και ερευνητικών σκαφών τής Τουρκίας στην ελληνική υφαλοκρηπίδα τού Ανατολικού μας Αιγαίου. Είχαμε λοιπόν μια καθαρή τουρκική εισβολή στα νερά μας με όχημα την διεκδίκηση τού γεωφυσικού μας πλούτου μα και την εκπεφρασμένη απαίτηση των βαρβάρων εχθρών μας να μάς αφαιρέσουν νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Η Τουρκία με απύθμενο θράσος απαιτεί την αποστρατικοποίηση και εκκένωση κατοικημένων νησιών μας που τα ονομάζει τουρκικά, βασιζόμενη επί τής ουσίας στην ελλιπή συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδος και Αιγύπτου που αφήνει ξεκάθαρα εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων την θαλάσσια ζώνη ανατολικά τής Ρόδου έως και το Καστελόριζο.

 

Αν συμπεριλάβουμε στις κινήσεις τής Τουρκίας το παράνομο σύμφωνο που υπέγραψε με την λιβυκή κυβέρνηση τής Τρίπολης για την χάραξη θαλασσίων συνόρων, τότε είναι σαφές ότι η Άγκυρα επιδιώκει να υφαρπάξει όλη την λεκάνη τού Ηροδότου από την Κρήτη έως το Καστελόριζο, περιοχή που διαθέτει άφθονες ποσότητες φυσικού αερίου. Και από το σημείο αυτό ξεκινούν οι παρεμβάσεις των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ, προκειμένου να οδηγήσουν εμάς και τούς καταπατητές προαιώνιων ελληνικών εδαφών σε διάλογο συμβιβασμού και εθνικής υποχώρησης τής Ελλάδος μας.

 

Είδαμε λοιπόν τον πρωθυπουργεύοντα τής Πατρίδος μας Μητσοτάκη να συναντιέται με τον πρόεδρο τού ευρωπαϊκού συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και να τού λέει ότι η Ελλάς είναι έτοιμη να συζητήσει με την Τουρκία τον καθορισμό των θαλασσίων ζωνών. Με την διαφορά όμως ότι όπως έγινε παραδεκτό από τον πρωθυπουργεύοντα, υπήρξε έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προετοιμασίας τού ατιμωτικού διαλόγου. Διάλογος που είναι ατιμωτικός για δύο λόγους που για εμάς τούς Εθνικιστές είναι ξεκάθαροι. Πρώτον, δεν παραχωρούμε ούτε μια πέτρα ελληνική στον εχθρό. Και δεύτερον, διότι δεν αναγνωρίζουμε καμία Τουρκία, καθώς απαιτούμε την απελευθέρωση τής Ίμβρου, τής Τενέδου, τής Ιωνίας και τού Πόντου μας.

 

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε καθεστωτικά ΜΜΕ προετοιμάζουν το κλίμα μιας ευρύτατης ελληνικής συρρίκνωσης προκειμένου να προκαλέσουν την τρομοκράτηση και την αδράνεια τού λαού μας. Μάς λέγουν λοιπόν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο παραίτησης τής Ελλάδος από ένα τμήμα τής ΑΟΖ τού Καστελόριζου με ταυτόχρονη παραίτηση τής Τουρκίας από το τουρκολιβυκό σύμφωνο. Λένε ότι η Ελλάς είτε θα παραχωρήσει τμήμα τής ΑΟΖ τού Καστελόριζου στην Τουρκία είτε θα επικρατήσει ελληνοτουρκική συνεκμετάλλευση τής ΑΟΖ.

 

Όμως κι αν ακόμη η Τουρκία παραιτηθεί από το σύμφωνο με τη Λιβύη, η προδοτική αποποίηση τής ελληνικότητας τού Ανατολικού Αιγαίου βάσει τής σκοπίμως ελλιπούς συμφωνίας με την Αίγυπτο αφήνει ακάλυπτα τα νησιά μας που διεκδικεί η Τουρκία. Σημειωτέον ότι ένας ακόμη όρος που τίθεται προς διαπραγμάτευση είναι η υπογραφή από τούς ψευτορωμιούς και τούς Τούρκους συνομιλητές τους ενός προσυμφώνου ότι δεν θα προβούν σε καμία μονομερή ενέργεια. Δεδομένου όμως ότι η Τουρκία αφέθηκε ασύδοτη από τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες να χαρτογραφήσει με τα πλοία της τούς δικούς της στόχους, η Ελλάς αν αποδεχτεί αυτόν τον άτιμο όρο παραιτείται από την επέκταση των χωρικών της υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια που μάς δίδει ως δικαίωμα το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας!

 

Οι Τούρκοι δεν περιορίστηκαν μόνο στα ερευνητικά τους εγχειρήματα, αλλά προέβησαν και σε στρατιωτικές ασκήσεις στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη, για να ακολουθήσουν εν συνεχεία ασκήσεις τής Εθνικής Φρουράς με ισραηλινά στρατεύματα στην ελεύθερη Κύπρο. Παρουσία στα νερά μας έχουμε και από τη Γαλλία που εμφανίζεται στο πλευρό τής Ελλάδος, τις ΗΠΑ που βλέπουν κάποιες δήθεν γκρίζες περιοχές, ακόμη και τούς Ρώσους μέσω Λιβύης. Οι ελληνόφωνοι προδότες πολιτικοί έχουν αφήσει σκόπιμα στα πλευρά τού Έθνους μας τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς που μάς στέλνει η Τουρκία με τη διενέργεια εμπρηστικών πυρκαγιών, όπως στην περίπτωση τής Λέσβου και τής Σάμου που διεκδικούν άμεσα και εκπεφρασμένα οι Τούρκοι. Αλλά το ψευτορωμέϊκο το μόνο που ενδιαφέρεται να κάνει είναι να ναρκοθετεί την ελληνική κοινωνία με την στημένη δήθεν πανδημία τού κορονοϊού, με τούς επιστημονικούς συμβούλους τής κυβέρνησης να μάς συστήνουν ξεδιάντροπα να μην αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας όταν επιστρέφουν από το σχολείο και να φοράμε την επικίνδυνη για το αναπνευστικό σύστημα μάσκα που έχουν επιβάλλει οι άθλιοι και στα παιδιά μας.     

 

Ο Αγών τού Ελληνικού Έθνους θέλει πίστη και προσήλωση στον στρατηγικό στόχο τής Νίκης για την αληθινή ελευθερία τής Ελλάδος. Η αληθινή ελευθερία τής Πατρίδος μας εκφράζεται με την εθνική ολοκλήρωση μέσα από την πλέρια αποκατάσταση όλων των αλύτρωτων ελληνικών εστιών. Όταν ο εχθρός ζητάει να σε αφανίσει, δεν συζητάς μαζί του, τον αφανίζεις πρώτος. Εχθροί μας είναι οι δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης και οι Τούρκοι. Απάντησή μας είναι η ενότητα τού ελληνικού λαού, η συσπείρωση όλων των εθνικών μας κοινοτήτων όπου γης και ο ατσάλινος ελληνικός στρατός. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θέτει επιπλέον ως προϋπόθεση ενδυναμώσεως τής εθνικής μας συνοχής και άμυνας την πλήρη απομάκρυνση όλων των λαθροεισβολέων, ακόμη κι αυτών που έχουν λάβει παρανόμως ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού ξεκινάει από την καθάρια ελληνική κοινωνία που επανδρώνουν μονάχα όσοι πιστεύουν σε Θεό, Πατρίδα και Ελληνική Φυλή.

 

Η υγεία τής Ελληνικής Φυλής και η ακεραιότητα τής Ελληνικής Πατρίδος θέλουν καρδιά, αρετή και τόλμη. Τα ελληνικά ύδατα είναι ο ενεργειακός μας πλούτος, η οδός των μεταφορών και η γεωπολιτική μας αυλή που μάς συνδέει με τον νησιωτικό και τον μικρασιατικό Ελληνισμό. Το αγαθό τής ελληνικής ζωής είναι ιερό και απαραβίαστο. Τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα θα τα ασκήσουμε προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση, τόσο στο Ιόνιο Πέλαγος και τις Βορειοηπειρωτικές ακτές όσο και στο Κρητικό και το Αιγαίο Πέλαγος ίσαμε την Ανατολική Μεσόγειο. Τις δε συμμαχίες τής Ελλάδος μας θα τις προσδιορίσουμε με γνώμονα τα στενά μας εθνικά δίκαια και συμφέροντα. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού εκφράζει ένα καθάριο καθεστώς Λαϊκής Εθνοκρατίας με τον Ελληνισμό ενωμένο κάτω από τα λάβαρα τού Έθνους μας. Η ενωμένη Αγία και Μεγάλη Ελλάς εγγυάται την διατήρηση τής εθνικής μας ταυτότητας και κυριαρχίας. Και αιχμή τού δόρατος είναι ο ελληνικός στρατός που ακολουθεί το δόγμα ουδείς Έλλην σκλάβος.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: