ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

ΑΘΗΝΑ 12-1-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα δίχτυα τού κορονοϊού που έχει απλώσει η παγκοσμιοποίηση με τα εκτελεστικά πολιτικά της όργανα έχουν κάνει τη σκοτεινή δουλειά τους, τραβώντας τα φώτα τής δημοσιότητας από τον σοβαρό κίνδυνο που απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και τούς Έλληνες ακρίτες. Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών. Και κείνοι που θέλουν τάχα μου να εορτάσουν τα 200 χρόνια από την έναρξη τής Εθνικοαπελευθερωτικής Επαναστάσεως τού Εικοσιένα, θέτοντας σε αφίσα τής επιτροπής τους ως κορυφαίο «Έλληνα» αθλητή τον Αντετοκούμπο και γεμίζοντας την Ιερή Ελλάδα μας με ισλαμιστές λαθροεισβολείς, μιλούν για τις συνομιλίες τάχα μου ειρηνικής επίλυσης των διαφορών τής Ελλάδος με τούς προαιώνιους εχθρούς μας, όταν ανοίγουν την σύγχρονη Κερκόπορτα στις νέες διεκδικήσεις τους σε βάρος μας.

 

Ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή, αναφερόμενος στις διεθνείς σχέσεις τής Πατρίδος μας με τις χώρες τής Ανατολικής Μεσογείου, είπε ότι δεν εξαιρεί την Τουρκία σε περίπτωση που η τελευταία δείξει καλή διάθεση. Ο υπουργός εξωτερικών αναφέρθηκε επιπλέον στις συνομιλίες με την Αλβανία με την χρήση συνυποσχετικού ανάμεσα στις δύο χώρες για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στη βάση τού Διεθνούς Δικαίου τής Θάλασσας από το Διεθνές Δικαστήριο τής Χάγης, διαδικασία που έχουν προτείνει ως λένε οι ιθύνοντες τού ψευτορωμέϊκου και στην Τουρκία. Ξεχνούν ωστόσο να αναφέρουν οι πολιτικάντηδες τα προβλήματα τής ελληνικής κοινότητας τής Βορείου Ηπείρου μας που έχει υποστεί διώξεις, στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πίστη και την γλώσσα και απειλές αρπαγής σπιτιών, με το ελληνικό αίμα να ρέει συνεχώς στο διάβα τής ιστορίας μας εξαιτίας τής προδομένης από το ψευτορωμέϊκο Αυτονομίας τής Βορείου Ηπείρου μας.

 

Οι δε Τούρκοι που έχουν στήσει κι αυτοί το παράνομο κράτος τους όπως και οι Αλβανοί επί ελληνικών αιματοβαμμένων χωμάτων, εξακολουθούν και σήμερα να διεκδικούν ακόμη περισσότερα ελληνικά εδάφη και ύδατα στην Θράκη και το Ανατολικό μας Αιγαίο. Ήδη η ημιτελής συμφωνία που έχει υπογράψει η Ελλάς με την Αίγυπτο για τον προσδιορισμό τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης αφήνει σχεδόν ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο εκτός ελληνικών ορίων, την ίδια στιγμή που η Τουρκία ζητάει παράνομα, επικαλούμενη ψευδώς διεθνείς συνθήκες, την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Παράλληλα αναφέρεται σε νησιά που δεν έχουν τάχα δοθεί βάσει κάποιας συνθήκης στην Πατρίδα μας και τα ονομάζει τουρκικά!

 

Μετά τις παράνομες εισόδους των ερευνητικών και πολεμικών σκαφών της προκειμένου να κατοχυρώσει τις αισχρές της διεκδικήσεις, η Τουρκία προχωράει στην άμεση κίνηση αφαίρεσης τμήματος τής εθνικής μας κυριαρχίας στο Ανατολικό Αιγαίο. Ο εχθρός πλέον βρίσκεται εντός των τειχών. Όπως βεβαιώνουν οι ψαράδες τής Καλύμνου, τουρκικά αλιευτικά εισέρχονται σε καθημερινή βάση στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων και τού Φαρμακονησίου με την συνοδεία πάνοπλων τουρκικών ακταιωρών αποδιώχνοντας τα αδέρφια μας, οι δε ψαράδες μας νιώθουν ότι δεν έχουν καμία προστασία. Σε ένα από αυτά τα περιστατικά, τουρκική ακταιωρός εμβόλισε ελληνικό λιμενικό σκάφος. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσουν από ελληνική κυριαρχική θάλασσα τα σκάφη τού ελληνικού λιμενικού κατόπιν προφανέστατα άνωθεν εντολών!   

 

Τα περιστατικά αυτά συνιστούν εθνική προδοσία, ακριβώς όπως αποδίδουν την εικόνα και οι ίδιοι οι κυνηγημένοι από τα προγονικά τους ύδατα ψαράδες μας που φοβούνται άμεσα την απώλεια εθνικού εδάφους που ο μέσος Έλληνας δεν πληροφορείται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Οι συνομιλίες με την Τουρκία που καταπατάει ήδη ελληνικά εδάφη δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα. Με τούς κατακτητές ελληνικής γης δεν επαιτείς μήτε προσφέρεις τίποτα. Ο Αληθινός Έλλην δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί πλέρια και σταθερή ελληνική λευτεριά.

 

Οι στιγμές που ζούμε είναι έντονες, συγκινητικές και φορτισμένες. Όταν πληροφορήθηκα τα γεγονότα στα Ίμια, ένιωσα το αίμα να βράζει μέσα στις φλέβες μου. Θυμήθηκα τα φοβερά γεγονότα που έζησα ως στρατιώτης τού ενδόξου ελληνικού στρατού το 1996 και την θυσία των ηρώων και εθνομαρτύρων μας εκείνη την ιστορική βραδιά. Λοιπόν, είναι σαφές. Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός, άπαντες οι Ήρωες και Μάρτυρες τού Ελληνικού Έθνους απαιτούν και μάς διατάζουν. Και η Χρυσή Αυγή άμεσα ανταποκρινόμενη εκφράζει ολάκερη την υπερχιλιετή ελληνική ψυχή και τον πιστό ελληνικό λαό. Δεν παραχωρούμε ούτε μια ελληνική αιματοβαμμένη πέτρα. Λευτερώνουμε και δεν εγκαταλείπουμε ελληνικές εστίες.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: