ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

ΑΘΗΝΑ 8-1-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το νεοταξικό σύστημα πολιτικής διοίκησης και τυραννικής επιτήρησης των λαών έχει μια παγκοσμίως ενιαία τακτική γραμμή πλεύσης που ακολουθεί παντού και φυσικά και στη χώρα μας. Η διαβόητη παγκοσμιοποίηση με τούς πολιτικούς, τούς δημοσιογράφους και τούς κατασταλτικούς πραιτοριανούς τρομοκρατούν, ψευδολογούν και επιδιώκουν την στοχοποίηση και συκοφάντηση των Εθνικών Παραδόσεων και των Πιστών Πατριωτών υπερασπιστών τους.

 

Στις ΗΠΑ απλοί πατριώτες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τού Τραμπ και διοργάνωσαν συγκέντρωση έξω από το κοινοβουλευτικό κτήριο τού Καπιτωλίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την διενέργεια παρατυπιών και νοθεύσεων στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Η απόρριψη τής παγκοσμιοποίησης και των λεγόμενων αντιφασιστικών νεοταξικών οργάνων που επιδιώκουν την κατάργηση τού Πατριωτισμού και τού Εθνικισμού για λογαριασμό τού αντίχριστου σιωνισμού έχει ως απάντηση την καταστροφή τής ανθρώπινης ζωής με τη σύμφωνη γνώμη ακόμη και υποκριτών πρώην υπερασπιστών της.

 

Τα φετινά Θεοφάνια στην Ιερή Ελλάδα μας προσέλκυσαν εκτεταμένες δημοσιογραφικές αναφορές των δυτικών ΜΜΕ με αφορμή την αντιπαράθεση τής ελληνόφωνης κυβέρνησης και τής Εκκλησίας μας σχετικά με το άνοιγμα των ναών. Τουλάχιστον η Εκκλησία αξίωσε και πέτυχε, δόξα τω Θεώ, με την συνδρομή συνειδητών ιερέων και λαού την λειτουργία των ναών έστω και με περιορισμένο αριθμό πιστών, παρότι δυστυχώς δεν τελέστηκε ο μέγας αγιασμός των υδάτων σε θάλασσες, λίμνες και ποτάμια. Οι ξένοι δημοσιογράφοι εντούτοις έχυσαν το νεοταξικό τους δηλητήριο λέγοντας ότι στην Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουν άγιες εικόνες σε δημόσια κτήρια και η Εκκλησία εξακολουθεί να ασκεί επιρροή κυρίως βέβαια στον ελληνικό λαό. Ενοχλούνται οι νεοταξίτες από την Πίστη των Ελλήνων, διότι οι ίδιοι έχουν επιβάλλει στην Πατρίδα μας ελληνόφωνους πολιτικούς δίχως ελληνική ψυχή που βγάζουν από τα γραφεία τους ορθόδοξα και ιστορικά κειμήλια τού Ελληνικού Έθνους.

 

Την ίδια ώρα, στον γνωστό τηλεοπτικό σταθμό Σκάι δείχνανε σκηνές από την Νάξο ανήμερα τα Θεοφάνια με έναν ιερέα πάνω σε ένα σκάφος να τελεί τον Μέγα Αγιασμό παρουσία πιστών, με έναν εξ αυτών να πέφτει στη θάλασσα εν μέσω πολλών μποφόρ προκειμένου να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό Τού Χριστού μας. Οι δημοσιογράφοι που παρουσίαζαν το θέμα σπεύσανε να πουν ότι κανείς εκ των παρευρισκομένων δεν φορούσε μάσκα. Με την διαφορά ότι το εν λόγω περιστατικό σύμφωνα με σχολιασμούς και παρουσίαση τού σχετικού οπτικοακουστικού υλικού στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπολιτών μας δεν πραγματοποιήθηκε το 2021 αλλά το 2015, όταν φυσικά δεν υπήρχε ο κορονοϊός…

 

Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν απαιτεί την καταστροφή τής εθνικής μας ταυτότητας και τής ζωή μας. Κι εμείς ως Πιστοί, ως Πατριώτες, ως Εθνικιστές, ως Έλληνες με ιδανικά και φιλότιμο απαιτούμε και λαμβάνουμε τις ζωές μας πίσω καλώντας σε εθνικό συναγερμό τον λαό μας, δίδοντας όρκο και αναφορά μονάχα στο Θεό, τούς προγόνους μας, την εθνική μας ψυχή και τα παιδιά μας. Το ίδιο ακριβώς ευχόμαστε να πετύχουν όλοι οι συναγωνιστές μας στις πατρίδες τους και όλοι οι συνειδητοποιημένοι λαοί. Διότι η Πίστη, η Πατρίδα και η Τιμή είναι η μόνη ασφαλής οδός προκειμένου να μείνει όρθιο το Κάστρο τού Έθνους και τής Φυλής, ώστε το μεν Κράτος να διασφαλίσει την εθνική συνέχεια τού λαού και το αγαθό τής ανθρώπινης ζωής, η δε συνεννόηση σε διεθνές επίπεδο να εφαρμόσει την αυτοτέλεια και τη συνεργασία των λαών, πετυχαίνοντας μια πάγια και διαρκή ειρήνη.

 

Το εγχείρημα τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος δεν είναι εύκολο και το γνωρίζουμε. Κι αυτό διότι οι σταυρωτήδες παγκοσμιοποιητές θέλουν μέσα από τις υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις και τούς δικούς τους πολιτικούς να διαλύσουν τα εθνικά κράτη με φτωχοποίηση, ασθένειες, λαθροεισβολές και παγκόσμιο πόλεμο. Ήδη μάλιστα μάς λένε για νέες πανδημίες, συγκρούσεις και άλλα τινά. Το Κάστρο που λέγεται Ελλάς είναι προορισμένο να δώσει και πάλι τον αγώνα για την νίκη τού δικαίου επί τού αδίκου. Η αγάπη στο Θεό, την Πατρίδα και τον λαό μας, η δύναμη για την αυτοσυντήρηση και την υπερίσχυση τού Ελληνικού Έθνους, η απόφαση που έχουμε πάρει για την ελευθερία των Ελλήνων και την άνοδο τής Εθνικής μας Ταυτότητας αλώβητης στο βατήρα τής οικουμένης θα μάς οδηγήσουν εκ τού ασφαλούς στην Νίκη και την άνοδο τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. Μια αυγή αγαπημένοι μου Έλληνες που θα την φέρουμε στην Πατρίδα μας και σε κάθε εθνική μας γωνιά και εστία με τα δικά μας καθαρά χέρια.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: