ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 2-2-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως μέσα στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Κι έτσι λοιπόν η αναμπουμπούλα τού κορονοϊού με την οποία το ψευτορωμέϊκο βαστάει φοβισμένο, αιχμάλωτο και αποπροσανατολισμένο τον ελληνικό λαό μετατρέπεται στον αντιπερισπασμό για την εκδήλωση των διεκδικήσεων επί ελληνικών εδαφών των γειτονικών αρπακτικών κρατικών δορυφόρων τού νεοταξισμού. Κι έτσι οι κατακτητές ελληνικών εδαφών προτάσσουν ψεύτικα δικαιώματα ανύπαρκτων μειονοτήτων τα οποία δήθεν καταπατά η Ελλάς, όταν ο Ελληνισμός έχει υποστεί πλήθος απωλειών σε ζωές και εδάφη.

 

Το χειρότερο όλων και η πλέον ατιμωτική συμπεριφορά είναι η παντελής έλλειψη τής αναγνωρίσεως και τής προστασίας των ελληνικών κοινοτήτων στις πατρογονικές τους εστίες από το ελληνικό προτεκτοράτο που θέλει να καλείται ελληνικό κράτος. Αλλά ελληνικό κράτος είναι το Κάστρο και η αιχμή τού δόρατος τής Ελληνικής Φυλής. Οτιδήποτε άλλο δεν προάγει τις λύσεις στα εθνικά μας ζητήματα, αλλά αποτελεί τροχοπέδη και πρόβλημα. Όταν έχεις στρατηγικό σκοπό, απαιτείς την εθνική σου αποκατάσταση. Όταν ο εχθρός ζητά άνευ αντιστάσεως να σού κλέψει τον κόσμο που σού ανήκει, τότε το κενό τής δικής σου εξουσίας είναι σκόπιμο και οι δικές σου απώλειες σίγουρες.

 

Εν μέσω λοιπόν τής υποτιθέμενης πανδημίας τού κορονοϊού που θέτει πολλές περιοχές τής χώρας μας σε κόκκινο συναγερμό εγκλεισμού και φτώχειας των Ελλήνων, οι γραικυλοτουρκικές συνομιλίες πέριξ τής μοιρασιάς τού Αιγαίου μας βρίσκουν την προέκτασή τους στην Ελεύθερη Θράκη μας. Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών σε ανακοίνωσή του στο τουίτερ αναφέρεται στην ύπαρξη δήθεν τουρκικής μειονότητας στη Θράκη, αναφερόμενο στους Έλληνες μουσουλμάνους. Οι Τούρκοι, συνεπείς στην άθλια νεοοθωμανική επεκτατική τους πολιτική, μάς λένε ότι αυτή η μειονότητα έχει αναγνωριστεί από το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης και ότι η Ελλάς καταπατά τα «δικαιώματά» της. Αλλά το ελληνόφωνο νεοταξικό καθεστώς αρνείται να υπερασπιστεί τα δικαιώματα τής πανάρχαιας ελληνικότητας των Ελλήνων Πομάκων, των αρχαίων ιππομάχων τής Θράκης μας που είχε στο πλευρό του ο Μεγαλέξανδρος. Αυτό το ελληνόφωνο προτεκτοράτο αρνείται να θέσει το ζήτημα τής κατεχόμενης από τούς τουρκομογγόλους Ανατολικής Θράκης μας και τώρα αποδέχεται το άνοιγμα τού ασκού τού Αιόλου από τούς εξ ανατολών βαρβάρους.

 

Την ίδια στιγμή, δήθεν όλως τυχαίως, ο Πρόεδρος των Σκοπίων Πενταρόφσκι δήλωνε δημόσια ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μακεδόνες τάχα στην εθνικότητα που συνιστούν «μακεδονική μειονότητα». Ο Σκοπιανός πρόεδρος εφαρμόζει κατά γράμμα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που ψήφισε το κυνοβούλιο τής ντροπής τού ψευτορωμέϊκου η οποία αναγνωρίζει ψευδεπίγραφα και ανιστόρητα μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Είναι αυτή η αισχρή συμφωνία για την οποία νεοδημοκράτες και ψευτοπατριώτες έχουν δηλώσει στους βολευτές τού ΣΥΡΙΖΑ ότι ουδέποτε τούς είπανε προδότες και τώρα την εφαρμόζουν από κοινού όλα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου. Ο Σκοπιανός πρόεδρος δήλωσε ότι η Ελλάς καταπατάει τα δικαιώματα των δήθεν μακεδόνων μειονοτικών, των ολίγιστων σλαβόφωνων δηλαδή πρακτόρων που θέλουν να ταυτίσουν ψευδώς με τούς μακεδόνες αδερφούς μας, λέγοντας πως τα Σκόπια, η Βόρεια Μακεδονία όπως τα έχουν αναγνωρίσει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί, θα προσφύγουν στα διεθνή δικαστήρια. Όμως Βόρεια Μακεδονία σημαίνει Ελλάς και αυτό δηλώνουν η Δοϊράνη, η Αχρίδα, το Μοναστήρι, η Γευγελή. Μοναστήρι, Γευγελή, Γη Ελληνική.   

 

Τα κόμματα τής ξενοκίνητης και προδοτικής αστικής δημοκρατίας ασχολούνται με την σύμπτυξη ενός μεγάλου οικουμενικού σχηματισμού. Δεν έχουν άλλωστε τίποτα να χωρίσουν. Τα οικονομικά τους χρέη τούς ενώνουν, την ώρα που η εθνική οικονομία βουλιάζει και ο ελληνικός λαός φτωχοποιείται. Η συμμετοχή πολιτικών από άλλες παρατάξεις στην φιλελεύθερη κυβέρνηση διευρύνεται και δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τούς ψηφοφόρους τους να στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές. Τα δε σύμφωνα οικονομικής κηδεμονίας που έχουν υπογράψει έχουν ήδη καταργήσει το εθνικό κράτος, την ιστορική μνήμη και την ορθοδοξία. Τώρα πλέον η προδοσία οδεύει σε οικουμενική κυβέρνηση και το Ελληνικό Έθνος καλείται να αποφασίσει αν θέλει να ζήσει ή να σβήσει από τον χάρτη μετά από χιλιάδες χρόνους ιστορίας.

 

Αγαπημένε ελληνικέ λαέ, καλείσαι να αποδείξεις εάν επιθυμείς να σηκώσεις το ανάστημά σου ως Ζωντανός Λαός. Και Ζωντανός Λαός είναι εκείνος που τιμάει την ιστορία των προγόνων του, έχει ορμές για ελευθερία, ανάπτυξη και ισχύ, επιθυμία για νίκες ενάντια στις προκλήσεις και βούληση καρδιάς να δώσει στα παιδιά του Ελλάδα με εθνική ταυτότητα και κυριαρχία πλήρη. Ο καθάριος ελληνικός λαός είναι αυτός που ασκεί το ιερό δικαίωμα τής εθνικής του αποκατάστασης. Είναι ο Έλληνας που απέναντι στους θρασείς προδότες και βαρβάρους που επικαλούνται ανύπαρκτα και ψεύτικα δικαιώματα, απαιτεί, εφαρμόζει και ασκεί τα δικά του υπαρκτά και αληθινά δικαιώματα, οχυρώνοντας τη γη του, μαχόμενος για την ανάκτηση των εστιών που τού έχουν κλέψει. Είναι ο Ελληνισμός που είναι κατακτητικό Έθνος και ζωηρή Ελληνική Φυλή κι όχι μάζα μέσα σε ένα πολυφυλετικό σκλαβοπάζαρο τής παγκοσμιοποίησης.

 

Το σχέδιο που εφαρμόζουν οι ντόπιοι και διεθνείς νεοταξίτες δεν είναι καινούργιο. Θέλουν να μάς αποσπάσουν την Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο, περιοχές που προσφέρουν γεωπολιτικό έλεγχο των μεταφορών και γεωφυσικό πλούτο. Οι δε υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις επιθυμούν να ελέγξουν τις χώρες τής χερσονήσου τού Αίμου κάθε μία για λογαριασμό τους. Το πρόβλημα ωστόσο τής Ελλάδος μας δεν είναι άλυτο. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα άλυτο γι’ αυτόν που χτίζει τη δύναμή του ως ανίκητο όχημα ελευθερίας. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάς είναι εθνικός και ηγετικός στρατηγικός σκοπός. Να διοικήσει το Έθνος το Κράτος του, να κάνει το Κράτος άπαρτο Κάστρο και να απαιτήσει τον έλεγχο τής γεωπολιτικής αυλής του, ασκώντας τα κατοχυρωμένα από το διεθνές δίκαιο κυριαρχικά του δικαιώματα. Επιπλέον, μαζί με το διεθνές δίκαιο να εφαρμοστεί το Δίκαιο τού Έθνους, ότι όπου υπάρχει ελληνικός πληθυσμός και ελληνικός πολιτισμός, εκείθε υπάρχει το δικαίωμα τής εγγυητικής παρουσίας τής Ελλάδος. Και κείνοι που θέλουν να λέγονται σύμμαχοι τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος, θα αποδεχτούν τα εθνικά μας δίκαια. Έτσι κατοχυρώνεται και ορθώνεται λαμπρό μέλλον και διαχρονικότητα τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: