ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 12-2-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας ανάμεσα στις δυνάμεις τής αληθείας και τού δικαίου από την μια πλευρά και εκείνες τού ψέματος και τού αδίκου από την άλλη. Ο αγών είναι ιδιαιτέρως σκληρός στις μέρες τής παγκοσμιοποίησης που είναι ο μέγιστος εχθρός τής Ελλάδος, καθότι η Ελλάς ευρισκόμενη στο στρατόπεδο τής αληθείας και του δικαίου ως κύρια μορφή έκφρασης τού στρατοπέδου αυτού, δέχεται σκληρά χτυπήματα από τούς νεοταξίτες εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης. Και τούτο διότι οι εχθροί μας θέλουν να μάς χαλάσουν ως Έθνος, έχοντας στο πλευρό τους τούς ελληνόφωνους πολιτικούς τής αστικής δημοκρατίας.

 

Το σχέδιο τής καταργήσεως των εθνών είναι παλιό και επιδιώκει να εγκαταστήσει στην κεφαλή των υπόδουλων λαών τής ανθρωπότητας την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Η οικονομική κρίση, η κατάλυση των εθνικών και χριστιανικών θεσμών, η απορρόφηση τής λαθρομετανάστευσης, ακόμη και η στυγνή εκμετάλλευση τού κορονοϊού, όλα αυτά τα σύγχρονα όπλα τού νεοταξισμού εξυπηρετούν τον αντίχριστο και αντεθνικό σκοπό. Και ο Ελληνισμός έχει τεθεί στο μάτι τού κυκλώνα διότι τον φοβούνται. Φοβούνται την πίστη μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, την αναγέννηση τής Ελληνικής Φυλής και την ηγετική της προσωπικότητα για τον εξανθρωπισμό τής οικουμένης και την τήρηση τής Εθνικής Ταυτότητας. Φοβούνται τον Αληθινό Ελληνισμό που ποθούμε να φέρουμε και θα φέρουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, υψώνοντας την Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Αρκεί να ενωθούμε κάτω από τα εθνικά μας λάβαρα.

 

Οι ανθέλληνες μισούν τον άνθρωπο και ασελγούν απέναντι τόσο στο θυσιαστικό αίμα που έχει χυθεί στο διάβα των αιώνων όσο και στα παιδιά μας. Θέλουν να ξεσχίσουν τα άγια χώματά μας, να αποξενώσουν τον Έλληνα από τη γη των πατέρων του και να κάνουν τα παιδιά μας άβουλες ψυχές. Όλα αυτά ταυτόχρονα και κάτω από το πέπλο τής προπαγάνδας τού κορονοϊού και των εμβολίων με τα ψηφιακά του χαράγματα. Την ίδια πάντα στιγμή οι προαιώνιοι εχθροί μας ζητούν να επιβάλλουν την ύπαρξη μη ελληνικών τάχα μειονοτήτων και να μάς αρπάξουν εθνική γη, είτε λεύτερη είτε προσωρινά σκλαβωμένη.

 

Στο ζήτημα των λεγομένων ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο που απηχούν επί τής ουσίας τις τουρκικές απαιτήσεις, ο διάλογος που διενεργείται με τις εντολές των ψευτοσυμμαχικών προσωρινών μεγάλων δυνάμεων οδηγείται σκοπίμως στο αδιέξοδο προκειμένου να συρθούμε στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης που θα σφραγίσει τις τουρκικές αξιώσεις σε βάρος μας. Διότι σε διαφορετική περίπτωση αν είχαμε εθνική κυβέρνηση στην Ελλάδα μας, θα εφαρμόζαμε την νόμιμη επέκταση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στα 12 ναυτικά μίλια των χωρικών μας υδάτων στο Αιγαίο άμεσα, θα διαφυλάτταμε τα δικαιώματα των ελληνικών κοινοτήτων στις προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες μας, θα ήμασταν επομένως αυτεξούσιο κράτος δίχως ξένες παρουσίες ανάμεσά μας, θα αξιοποιούσαμε την γεωπολιτική μας παρουσία με εθνικό στρατηγικό σκοπό και ναι, απέναντι στη γαλάζια πατρίδα των Τούρκων και την παγκοσμιοποίηση θα εφαρμόζαμε την ελληνοποίηση τής Μεγάλης Ιδέας των λεύτερων ελληνικών πατρίδων.

 

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν λοιπόν μάς είπε ότι δεν δέχεται επί τού παρόντος να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη διότι δεν δέχεται σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει η Τουρκία τα υποτιθέμενα δικαιώματά της. Ο Τούρκος αναφέρεται στην αποστρατικοποίηση των νησιών τού Ανατολικού μας Αιγαίου και στις γκρίζες τάχα μου ζώνες των θαλασσίων υδάτων, νησιών και νησίδων που έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση εθνικής κυριαρχίας με την ευθύνη και των γραικύλων πολιτικών. Οι δε Τούρκοι εσχάτως ζητούν τη δημιουργία δύο χωριστών κρατών στην Κύπρο μας. Δηλαδή από την εξωφρενική συμμετοχή στη διοίκηση τής Κύπρου με την απαράδεκτη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, τώρα θέλουν την εξίσου εξωφρενική ουσιαστική διοίκηση ολάκερης τής Κύπρου μας από το παράνομο και επί ελληνικών εδαφών εστιαζόμενο τουρκικό κράτος. Κι αυτό όταν η μία και μόνη εθνικώς παραδεκτή λύση είναι η Ένωσις τής Μάνας Ελλάδος με την Θυγατέρα Κύπρο.

 

Παράλληλα οι Τούρκοι θέτουν πάντα ζήτημα ψευδεπίγραφης τουρκικής μειονότητας στην Ελεύθερη Θράκη μας. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται καμία απολύτως δήθεν ελληνική αντίσταση, αλλά μια προσυνεννοημένη τακτική των ελληνόφωνων πολιτικών και των Τούρκων, ώστε να οδηγηθούμε στη Χάγη και την εθνική μας ήττα άνευ αντιστάσεως λαού και στρατού ελληνικού, με στόχο μια ψεύτικη ειρήνη. Αν και εφόσον δεν μάς στήσουν κάποιο στιγμιαίο θερμό επεισόδιο…

 

Από την άλλη πλευρά, όπως καταγγέλλει επίσημα και με στοιχεία η Παγκόσμια Βλάχικη Αμφικτιονία, στα εξίσου ελληνικά και αιματοβαμμένα χώματα τής Βορείου Ηπείρου μας και εν συνόλω στο σημερινό αλβανικό ψευδοκράτος όπως λέμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Ρουμάνοι με αφορμή την επικείμενη απογραφή τού πληθυσμού που θα διενεργήσουν οι Αλβανοί, επιδιώκουν να εμφανίσουν και να καταγράψουν την ελληνικότατη μειονότητα των Βλάχων ως δήθεν ρουμανική! Ήδη το ρουμανικό κράτος έχει ιδρύσει ΜΚΟ στην Αλβανία με σκοπό την άσκηση προπαγάνδας προσεταιρισμού των Ελλήνων Βλάχων και έχει συγγράψει εγχειρίδιο εκμάθησης τής «βλάχικης γλώσσας» που την εμφανίζει ως διάλεκτο τής ρουμανικής με ρουμανικό αλφάβητο. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο οι Ρουμάνοι το μοιράζουν στους Έλληνες Βλάχους τού επί ελληνικών εδαφών εστιαζόμενου αλβανικού κράτους, τάζοντας υποτροφίες για σπουδές στη Ρουμανία. Η Παγκόσμια Βλάχικη Αμφικτιονία που έχει έδρα το Μέτσοβο έχει ενημερώσει την πολιτική ηγεσία τής Πατρίδος μας, ζητώντας την επέμβασή της σε ένα ακόμη καθαρά ελληνικό εθνικό ζήτημα. Το ψευτορωμέϊκο όμως το μόνο που κάνει είναι να ξεπουλάει δικαιώματα και εδάφη ελληνικά.

 

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό τής σήψης και τής παρακμής, μού συνέβη κάτι που σημάδεψε την καρδιά μου και θέλω οπωσδήποτε να το αναφέρω. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα περί κορονοϊού, όπως ξέρουμε κλείσανε στην Αττική όλα τα σχολεία. Επιστρέφοντας λοιπόν από κάποιες αγορές με τη γυναίκα μου αντικρίσαμε μια μάνα που παραλάμβανε από το σχολικό λεωφορείο τη μικρή κορούλα της, η οποία είπε στη μανούλα της με πικρό παράπονο ότι δεν θα ξαναδεί την αγαπημένη της φίλη… Αυτό είναι το ελεεινό νεοταξικό προτεκτοράτο, τύποις και ουσία ψευτορωμέϊκο που θέλει να λέγεται ελληνικό κράτος και τυραννάει τα παιδιά μας και ολάκερο το λαό μας.

 

Οι εχθρικές προκλήσεις εξακοντίστηκαν και το μισελληνικό σαράκι απειλεί τη ζωή μας. Προδότες και βάρβαροι, δεν χωράτε στην γη των προγόνων μας, τής ψυχής μας και των παιδιών μας. Η αναγέννηση τού Ελληνικού Έθνους είναι η απάντηση που έχουμε βγάλει απόφαση να δώσουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τον πιστό ελληνικό λαό. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες που έχουμε ταιριάξει το ελληνικό αίμα, την ελληνική συνείδηση, την πίστη στο Θεό και την θέληση ανοικοδόμησης τής Ζωντανής, Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος από κοινού στην ύπαρξή μας. Η ελευθερία έστω και ενός Έλληνα αρκεί ώστε να σηκώσει το Έθνος ολάκερο και δυνατό στις επάλξεις του προκειμένου να την αποκαταστήσει. Η ψυχή των παιδιών μας και η ζωή τους είναι ιερή και απαραβίαστη από τις ψυχοφθόρες επεμβάσεις τής «υγειονομικής» τυραννίας. Απαιτούμε, αγωνιζόμαστε και θα ανακτήσουμε την Πατρίδα μας στο ακέραιο. Και το χαμόγελο των παιδιών μας θα επισφραγίσει την αναγέννηση τής Ελλάδος των ονείρων μας.

 

 

2 σχόλια:

Cleisthenes είπε...

Κρούσματα Αντίστασης: Η 1η εκπομπή του νέου Χρυσή Αυγή Radio

Το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός! Η πρώτη εκπομπή με τίτλο «Κρούσματα Αντίστασης» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης με στόχο την ανάδειξη πυρήνων Εθνικιστικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα και τον αδέσμευτο σχολιασμό της επικαιρότητας. Για σχόλια και μηνύματα κατά την διάρκεια της εκπομπής χρησιμοποιήστε το χάσταγκ #xrisiavgi_radio στο Twitter.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 13/2/2021, και κάθε Σάββατο, στις 21:00μμ στο xrisiavgi.radio12345.com.

πηγή : metwponeolaiasthess.blogspot.com

polapopsis είπε...

Καλή επιτυχία συναγωνιστές!!! Ζήτω η Αγία και Μεγάλη Ελλάς!!! Ζήτω η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας!!! Ζήτω ο Αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος!!! Ζήτω η Νίκη!!!
Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος