ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 13-4-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Καράβι κατειλημμένο από ξένα συμφέροντα και ακυβέρνητο που οδηγείται στο χαμό του είναι η γλυκιά μας Πατρίδα Ελλάς. Κι είναι ένα δρομολόγιο που το έχει ακολουθήσει χρόνους πολλούς από τότε που απώλεσε εθνική κυριαρχία, ισχύ και σκοπό. Τώρα όμως πρέπει επιτέλους να αποκαταστήσουμε την προσωπικότητα τού Ζωντανού Έθνους που σπάει τα δεσμά του, παίρνει το τιμόνι τής ζωής στα χέρια του και αποκτά στρατηγικό σκοπό ύπαρξης και υπεροχής. Διότι ο αγώνας τής ελευθερίας που δόθηκε το 1821 τώρα πρέπει να καρποφορήσει ενάντια στο θάνατο τής Φυλής μας που επιδιώκουν μισέλληνες και προδότες.

 

Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε, είχε πει ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης. Κι ακόμη ο Άγιος Γέροντας είχε πει ότι θα φέρουν μια αρρώστια και θα επιδιώξουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό προκειμένου οι άνθρωποι να ζουν, να εργάζονται, να πωλούν, να αγοράζουν. Και μάς προέκυψε ο κορονοϊός με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Στο ζήτημα τής παιδείας οι ελληνόφωνοι πραιτοριανοί τού νεοταξισμού άνοιξαν τα λύκεια θέτοντας ως όριο συμμετοχής των παιδιών μας την διενέργεια των τεστ αυτοδιάγνωσης με την αρνητική ένδειξη. Την ίδια στιγμή όλες οι άλλες εκπαιδευτικές βαθμίδες παραμένουν κλειστές, οι δε πανεπιστημιακές σχολές θα ανοίξουν αρχές Ιουνίου για όσους κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση, εάν και εφόσον έχουν εμβολιαστεί!!! Με τα κρούσματα να εμφανίζονται αυξημένα και το ψηφιακό πιστοποιητικό, το χάραγμα να είναι έτοιμο να επιβληθεί παγκοσμίως, όταν ήδη ο εμβολιασμός προωθείται ως υποχρεωτικός ενάντια στον όρκο τού Ιπποκράτη και το Σύνταγμα.

 

Τα παιδιά μας είναι η καρδιά και η ψυχή μας, είναι η αγάπη τής ζωής μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τα πληγώσει. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε λόγο να ζούμε. Εν τω μεταξύ οι μισέλληνες έχουν αποφασίσει επιπλέον να μάς αντικαταστήσουν με τούς τουρκοφερμένους λαθροεισβολείς. Κι έτσι μάθαμε ότι αποφασίστηκε η επέκταση τής εγκατάστασης λαθρομεταναστών στον Έβρο. Κι αυτό όταν η μυστική διπλωματία των προσκυνημένων ψευτορωμιών πολιτικών για την εκχώρηση δικαιωμάτων στους Τούρκους που διεκδικούν ελληνική γη και ύδατα συνεχίζεται. Ομοίως η φτωχοποίηση των Ελλήνων συνεχίζεται κι αυτή, με τούς πολιτικούς να γυρεύουν οικουμενική κυβερνητική λύση κάνοντας λόγο μέσω διαρροών για πιθανές εκλογές. Αν συνεχιστούν τα πειράματα με το άνοιγμα και το κλείσιμο τής αγοράς που εξαντλεί τα εθνικό εισόδημα, αυτοί που κατέχουν το αντιπαραγωγικό και δανεικό χρήμα θα φύγουν και η πτώχευση που θέλουν παγκοσμίως τα νεοταξικά αφεντικά των πολιτικών θα επιτευχθεί.

 

Η Ελλάς πρέπει να αποδιώξει τις ξένες και αντιπαραγωγικές εξαρτήσεις σε εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι ο ιδεολογικός και πολιτικός μας χάρτης αξιών, ιδανικών και σκοπών. Το κράτος υπάρχει χάριν τού Έθνους. Η Εθνική Κοινότητα, η Φυλή, ο λαός που είναι ο βιολογικός συνεχιστής των προγόνων του από την αρχή τής ιστορίας είναι ο εξουσιαστής και ιδιοκτήτης, είναι ο άρχων και αρχόμενος τού κράτους. Ο ελληνικός στρατηγικός σκοπός είναι η υπηρέτηση και η ικανοποίηση των ελληνικών δικαίων και συμφερόντων. Είναι η ανάπτυξη ελληνικού πολιτισμού. Είναι η ελληνική διαχείριση τής παιδείας, τής υγείας, τής εργασίας, των οικονομικών πόρων και τής πολεμικής μηχανής τού Ελληνικού Έθνους.

 

Η Ελλάς έχει βέλτιστο και απόλυτα προσηλωμένο σύμμαχο έναν, τον πιστό και ενσυνείδητο, τον πατριώτη και εθνικιστή Ελληνισμό. Είναι ο Ελληνισμός που πιστεύει στον Θεό, την Ελληνική Οικογένεια και την Ελληνική Φυλή. Είναι οι Έλληνες που χτίζουν την εθνική αλληλεγγύη ως ασφαλή οδό τής ελεύθερης Πατρίδος και τού ισχυρού Έθνους. Είναι οι Έλληνες που ασκούν την πολεμική αρετή προκειμένου να υπερασπιστούν έστω και έναν αδερφό μας, προκειμένου τα ελληνικά λάβαρα να σκεπάζουν και την τελευταία Ελληνική Πατρίδα, προκειμένου να μην υπάρχει κανείς Έλλην σκλάβος μήτε με χαρτιά υποταγής μήτε υπό ξένη κατοχή. Ο Ελληνικός Εθνικισμός μας ασκεί την διπλωματία με ανοικτούς ορίζοντες κι όχι με προκαθορισμένη δουλικότητα. Ο Ελληνισμός χτίζει τις συμμαχικές του σχέσεις με γνώμονα την αξιοποίηση τής γεωστρατηγικής του θέσης και την επίτευξη ισχυρής γεωπολιτικής παρουσίας ως Μεγάλη Δύναμη.

 

Βασική προϋπόθεση για την διαμόρφωση ενός ισχυρού και αυτεξούσιου κράτους με κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική συνοχή και ισχυρή διεθνή παρουσία είναι η συμπόρευση και η συνεργασία όλων των Ελληνικών Κοινοτήτων, εντός και εκτός συνόρων, στην στελέχωση, διοίκηση, εργασία και πραγματοποίηση των στόχων τής Ελλάδος. Οι Έλληνες τής Μητροπολιτικής Ελλάδος, των προσωρινά σκλαβωμένων Ελληνικών Πατρίδων και τής Ελληνικής Ομογένειας να συμπτύξουν ένα ενιαίο εθνικό μέτωπο μέσα από την ανάπτυξη τού Πανελληνισμού ως πολιτικό τρόπο δράσης. Κάθε Έλλην να ζει και να συμπεριφέρεται ως μια ακόμη Ελλάδα, να συμπεριφέρεται ως υπεύθυνος για την προκοπή τού Έθνους, να στηρίζει τις ανάγκες των αδερφών του, να προωθεί τα εθνικά συμφέροντα και δίκαια όπου γης. Και τούτο στην Εθνικιστική Ελλάδα μας θα επιτευχθεί με την θεσμική συμμετοχή των Ελληνικών Κοινοτήτων στα πολιτικά όργανα και την εκπροσώπηση τού Ελληνικού Κράτους.

 

Στην Ιερή Ελλάδα μας οι αγώνες τού Έθνους μας δίνονται πάντα για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία είναι αγαθό ιερό και απαραβίαστο. Την υγεία την αποκαθιστά η ιατρική κοινότητα και το πιστοποιητικό υγείας το δίνει ο Μέγιστος Ιατρός σωμάτων και ψυχών Θεός που μάς έδωσε την γνώση και την επιστήμη στη ζωή μας. Εκείνοι που θέλουν να καταργήσουν το Θεό και το Έθνος, εκείνοι που προσκυνούν τον παγκοσμιοποιητή σατανά και τον ασεβή διεθνισμό δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Το αντίχριστο χάραγμα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην Ελληνική Γη τού Φωτός. Διότι η Ελλάς είναι η Γη τού Θεού, των Αγίων και των Ηρώων. Η Ελλάς είναι η Γη των Ελλήνων στην Πίστη, στο Αίμα και την Συνείδηση. Κάθε Έλλην είναι Μαχητής τής Ελλάδος και η Ελλάς είναι το Κάστρο διαφυλάξεως κάθε Έλληνα. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς διασφαλίζει την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.  

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: