ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ, ΠΛΕΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΔΕΑ

ΑΘΗΝΑ 9-4-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Περίσσεψε η τυραννία και η υποκρισία των ταγών ενός κράτους που το διοικούν όντες ελληνόφωνοι ωφελιμιστές και πραιτοριανοί τού διεθνούς σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι οι ενταύθα εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης που εμφανίζουν την παρακολούθηση τού ραγιά ως δήθεν φροντίδα ζωής και την υποταγή στις ορέξεις των μισελλήνων ως δήθεν λευτεριά. Ανθρωπάρια κακορίζικα που διαλύουν την παιδεία, την κοινωνία και την εθνική άμυνα, θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας, την εθνική και κοινωνική συνοχή, την ίδια την ύπαρξη τού Ελληνισμού και τής Πατρίδος μας.

 

Η υπόθεση τού κορονοϊού, τού πρώτου ιού που οι διάφοροι ειδικοί δεν εξετάζουν την φαρμακευτική αγωγή αλλά πηγαίνουν κατευθείαν στο εμβόλιο που τροποποιεί γενετικά τον ανθρώπινο οργανισμό, περιορίζει το δικαίωμα τής ελευθερίας και των συναλλαγών τού ανθρώπου. Ο προαιρετικός χαρακτήρας των ιατρικών πράξεων συμφώνως με την επιθυμία τού πολίτη που αναφέρεται στον όρκο τού Ιπποκράτους και αποδέχεται ακόμη και το Σύνταγμα, καταργείται από το κατοχικό καθεστώς τού ψευτορωμέϊκου στην περίπτωση τής νεοταξικής λεγόμενης πανδημίας. Κι αυτή η υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων με αφορμή τον κορονοϊό συμπίπτει με την διεθνή παραδοχή τής υπάρξεως επικίνδυνων παρενεργειών όπως οι διαφόρου τύπου θρομβώσεις.

 

Έτσι λοιπόν στο ζήτημα τής επαναλειτουργίας των σχολείων με τα διά ζώσης μαθήματα, μάθαμε ότι εισάγονται τα λεγόμενα σελφ τεστ στα οποία θα υποβάλλονται μαθητές και καθηγητές δύο φορές την εβδομάδα. Επιπλέον τα αποτελέσματα αυτών των τεστ για την παρακολούθηση των κρουσμάτων τού κορονοϊού θα υποβάλλονται σε ειδική κυβερνητική πλατφόρμα και θα δίνονται οι αντίστοιχες οδηγίες. Την ίδια στιγμή μαθαίνουμε ότι στα υποβρύχια τού πολεμικού μας στόλου στον ναύσταθμο, οι ναύτες που έχουν υποβληθεί σε όλα τα τεστ και έχουν βρεθεί υγιείς αλλά αρνούνται να εμβολιαστούν μπαίνουν σε επταήμερη καραντίνα εντός τού υποβρυχίου, ενώ οι μόνοι που εξέρχονται είναι όσοι έχουν εμβολιαστεί. Έτσι γιατρεύεται ο ιός ή έτσι καταργούνται τα δικαιώματα τού δήθεν ελεύθερου ανθρώπου;

 

Στα δε εθνικά μας ζητήματα οι συζητήσεις τού ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος με την Τουρκία και με την προσωρινή κυβέρνηση τής Λιβύης οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια την εθνική μας κυριαρχία. Το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο οριοθέτησης χωρικών υδάτων δεν αποσύρεται δημιουργώντας απώλειες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ενώ γίνονται γνωστές οι θέσεις τού αμερικανού προέδρου Μπάιντεν από το 2015 περί τής μοιρασιάς τού υποθαλάσσιου γεωφυσικού μας πλούτου με τούς Τούρκους. Οι θέσεις αυτές τού εκλεκτού των σιωνιστών νέου αμερικανού προέδρου αναγνωρίζουν στην Ρόδο, την Κάρπαθο και το Καστελόριζο μόνον 6 ναυτικά μίλια χωρικών υδάτων άνευ υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, αφαιρούν θαλάσσιες ζώνες από την Κρήτη και αυξάνουν αντίστοιχα την τουρκική υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Τα δε wikileaks εμφανίζουν έγγραφα που δείχνουν ότι ο νυν σύμβουλος εθνικής ασφαλείας τής κυβέρνησης Θάνος Ντόκος το 2010 ως γενικός διευθυντής τού ΕΛΙΑΜΕΠ διέρρευσε στην πρεσβεία των Τούρκων στις Βρυξέλλες έκθεση περί τού τρόπου που μπορούσε να μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση τηρώντας τις  περιφερειακές της φιλοδοξίες, όπως προκύπτει από έρευνα τής ειδησεογραφικής σελίδας pronews.

 

Εγκαταλείπονται λοιπόν τα δώδεκα ναυτικά μίλια που μάς παρέχει το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας στο Αιγαίο μας. Και έρχονται στον νου τα προφητικά λόγια τού Αγίου Πατρός Παϊσίου που μάς μίλησε για τουρκικό πολεμικό χτύπημα στη ζώνη των έξι μιλίων. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο εχθρός μας ο προαιώνιος είναι ο σιωνισμός με την παγκοσμιοποίησή του και τούς βαρβάρους που χρησιμοποιεί ως κατακτητές και δικά του ενεργούμενα, όπως ακριβώς είναι η άθλια Τουρκία. Οι ψευτοσύμμαχοι είναι αυτοί οι ίδιοι που φτιάξανε τον τελευταίο ευρωπαϊκό νόμο για την λαθρομετανάστευση που χρηματοδοτεί με 10000 ευρώ τον κάθε λαθροεισβολέα σε συνεννόηση με τούς προσκυνημένους ψευτορωμιούς, όταν η Ελλάδα ως χώρα εισόδου τής Ευρώπης λαμβάνει όσους λαθροεισβολείς απορρίπτουν οι δήθεν εταίροι μας προκειμένου να αντικατασταθούν οι Έλληνες από τουρκοφερμένους ισλαμιστές. Αυτοί λοιπόν που ναρκοθετούν το μέλλον τής Ελλάδος μας, προδότες και βάρβαροι, θέλουν το θάνατο και την σκλαβιά κι όχι τη ζωή, την υγεία και την λευτεριά τού Ελληνισμού μας.

 

Αυτός που αγαπάει την Ελληνική Φυλή που τον γέννησε, αυτός νοιάζεται για την υγεία των Ελλήνων. Αυτός που είναι πρόθυμος να δώσει και την ζωή του για να αποδιώξει τούς εχθρούς τής Πατρίδος του από την γη των πατέρων του, αυτός νοιάζεται για την αληθινή ζωή των παιδιών του και την πλέρια λευτεριά τού Γένους των Ελλήνων, χωρίς νεοταξίτες ρουφιάνους και δεσμοφύλακες. Κι εκείνος που θέλει την αυτοκυριαρχία και την διαιώνιση τού Ελληνισμού είναι οπωσδήποτε εκφραστής τής Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Χτίζει την κοινωνική συνοχή με γνώμονα την πίστη στις αξίες, τα ιδανικά και την δύναμη τής ενωμένης Εθνικής του Κοινότητας. Επιβάλλει την Εθνική Δικαιοσύνη και υπηρετεί το εθνικό συμφέρον καλλιεργώντας την ισχύ του και κατακτώντας την γεωπολιτική ζώνη των πατρογονικών εδαφών, λευτερώνοντας ψυχές ελληνικές. Είναι ο Έλληνας που κάνει την γη του θεραπευτήριο ψυχών, σχολειό και πάλι πολεμικό πεδίο σαν χρειαστεί.

 

Ελεύθερος είναι ο Ισχυρός και αληθινή ζωή οργανώνει ο κοινωνικά δίκαιος. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υγεία είναι το αποτέλεσμα τής συμπαγούς Εθνικής Κοινότητας που σμιλεύει την κοινωνική αλληλεγγύη. Και η ελευθερία είναι έργο τού Ζωντανού Έθνους που αφανίζει τούς εχθρούς του, πλαταίνει την εθνική του γη εξισώνοντάς την με την ιστορία του στην καθημερινότητά του, φτιάχνει ολοένα και καλύτερο πολιτισμό κάνοντάς τον μαζί με την πίστη του σκήπτρο ηγεμονικό.

 

Ο Αληθινός Έλλην λοιπόν είναι το δίχως άλλο Εθνικιστής και Κοινωνιστής. Η υγεία με την ιατρική σμίξανε στην Ιερή Ελλάδα μας από τα πρώιμα χρόνια τής ιστορίας που κι αυτή Ελληνίδα είναι. Ο Χριστός μάς όρισε Αποστόλους τής Αλήθειας απέναντι σε αυτούς που μάς θέλουν εγκλωβισμένους στα σκοτάδια τής σατανικής παγκοσμιοποίησης. Κι εμείς θα κάνουμε την Ελλάδα μας μια νέα Ρωμανία γεμάτη από ελληνόπουλα που θα θελήσουν να συνεχίσουν στα ίδια λαμπρά μονοπάτια. Με τον Ελληνισμό μας ένα αδιάσπαστο σώμα και μια παράταξη σφριγηλή. Τον στρατό μας ανίκητο φρουρό των εθνικών μας επάλξεων. Την Ορθοδοξία μάνα και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας οδηγό τού Ελληνισμού, με Βασιλέα τον Θεό μας. Κι έτσι θα ανατείλει Χρυσή η Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας διαλύοντας τα σκοτάδια των ημερών μας δια παντός.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: