ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 13-7-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το κατοχικό ψευτορωμέϊκο καθεστώς έχει ξεφύγει από τα όρια τής λογικής και κινείται στην οδό τής παράνοιας και τού διχασμού των Ελλήνων. Ουδέποτε άλλωστε η κομματοκρατία τής αστικής δημοκρατίας διέθετε νου και φρόνημα αυτόβουλης υπάρξεως. Διότι η πίστη, ο πατριωτισμός και η λογική χαρακτηρίζουν προσωπικότητες που σκέφτονται ελεύθερα υπηρετώντας τον λαό που εκφράζουν. Όμως οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού νεοταξικού καθεστώτος είναι ωφελιμιστές εντολοδόχοι, ξενόδουλοι και παράφρονες, ένας εσμός προδοτών.

 

Οι παγκοσμιοποιητές εντολείς με τούς κατά κράτος πολιτικούς τους υπαλλήλους μάς φέρανε τον διαβόητο κατασκευασμένο κορονοϊό και ένα εμβόλιο πειραματικό, λέγοντάς μας πως είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αν θέλουμε να συμμετέχουμε στην κοινωνία και να μάς βλέπει το φως τού ήλιου. Τι κι αν ο ιατρικός όρκος τού Ιπποκράτη, το σύνταγμα τής χώρας και το Συμβούλιο τής Ευρώπης λένε πως δεν νοείται μήτε υποχρεωτική ιατρική πράξη μήτε διαχωρισμός των πολιτών, προβλέποντας αποζημίωση σε περιπτώσεις παρενεργειών. Οι νόμοι αγνοούνται επιδεικτικώς δίκην άλλοθι από τούς ενόχους και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός προωθείται στις πρώτες κατηγορίες εργαζομένων με σκοπό την επέκτασή του εν συνεχεία στον γενικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Η δε Διοικούσα Εκκλησία προωθεί στους ιερούς ναούς κατόπιν κυβερνητικών εντολών τον καθολικό εμβολιασμό όλων των ιερωμένων και την είσοδο πιστών με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αλλά οι λαθροεισβολείς και οι σκηνίτες αφήνονται εκτός νεοταξικών προβλέψεων…

 

Οι μεταλλάξεις τού κορονοϊού παίρνουν σβάρνα ολάκερη την αλφάβητο. Φτάσαμε στην μετάλλαξη δέλτα και ήδη έχουν προλογιστεί οι επόμενες. Τα εμβόλια λοιπόν, αν λάβουμε υπόψη μας ανεξάρτητες ιατρικές απόψεις και την πραγματική εξέλιξη τής νόσου, ουδέν τείχος ανοσίας κατασκευάζουν. Τουναντίον, ο ιός ως συνέπεια τής εμβολιαστικής τακτικής και τής μη εφαρμογής φαρμακευτικής αγωγής δίδει νέες μορφές τού φαινομένου. Κατά τα λοιπά, στους χώρους εστίασης οι όρθιοι κινδυνεύουν να ασθενήσουν ενώ οι καθήμενοι όχι… Με την οικονομία να βυθίζεται μέσα από την κατάρρευση ελληνικών επιχειρήσεων, την ανεργία, τις διεθνείς οδηγίες περιορισμού τού τουρισμού από χώρα σε χώρα.

 

Οι πρώτες ύλες φθίνουν και τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται δυσθεώρητα. Οι διεθνείς συναλλαγές μειώνονται και η σκόπιμη απώλεια εθνικών αποθεμάτων με την εγκατάλειψη τής τοπικής παραγωγικής μηχανής αναδεικνύεται ως ένας ακόμη παράγοντας αιχμαλωσίας για την υποταγή στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Αλλά ο επόμενος φονικός εγκλεισμός ήδη μαγειρεύεται και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του. Μάς λένε ότι η απομόνωση θα ισχύει μόνο για όσους έχουμε απορρίψει τα εμβόλια και τα αντίχριστα πιστοποιητικά τους. Δήθεν πατριώτες πολιτικοί όλοι τούτοι που μιλάνε για εγκλεισμούς στην Σπιναλόγκα. Όχι ανθρωπάκια τού νεοταξισμού. Εσείς είστε απόγονοι τού Εφιάλτη, εμείς είμαστε απόγονοι τού Λεωνίδα και αυτό που εσείς χρειάζεστε είναι ο Καιάδας.

 

Ο Άγιος Πατέρας Παίσιος εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου 1994. Ο Άγιος Γέροντας προφήτεψε προς δόξα Θεού και με αγάπη για τα πνευματικά του παιδιά προκειμένου να αποκρούσουμε τις σατανικές προκλήσεις ότι θα φέρουν στις μέρες μας μια ασθένεια και ένα εμβόλιο που θα ακολουθηθεί από το αντίχριστο σφράγισμα. Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης μίλησε για τον ελληνικό λαό που θα πάρει με τις πέτρες τούς πολιτικούς, για τα παράλογα που θα προσπαθήσουν οι προσκυνημένοι να τα εμφανίσουν ως λογικά, ακόμη και για τα πολεμικά γεγονότα που θα προλάβουν τα ιατρικά. Διότι όντως, την ίδια στιγμή που οι ανθέλληνες προωθούν την αιχμαλωσία των Ελλήνων στα δίχτυα τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης, οι εχθροί τού Πιστού Ελληνισμού μας προωθούν τον λαθροεποικισμό τής χώρας μας για την αντικατάστασή μας από τούς λαθροεισβολείς βοηθούσης και τής ελληνικής υπογεννητικότητας, ενώ προωθούν την εκχώρηση εθνικών και εδαφικών μας δικαιωμάτων στα χέρια των Τούρκων και λοιπών συμμάχων τους. Κι όλα αυτά στον δρόμο για την παγκόσμια χρεοκοπία και την παγκόσμια πολεμική σύγκρουση.

 

Αυτοί που αρνούνται την ύπαρξη τού Έθνους, αυτοί που εχθρεύονται την Πίστη τού Λαού, αυτοί που κλειδώνουν Εκκλησία και Πατρίδα, αυτοί που ακολουθούν εκείνους που μειώνουν πληθυσμούς και εθνικές ελευθερίες, δεν φέρνουν υγειονομικές λύσεις αλλά υγειονομικούς διχασμούς και αποδεκατισμούς. Την λύση για την υγεία και την ισχύ τού λαού μας την φέρνει η ενότητα τού Πιστού Ελληνισμού. Διότι αυτοί που νοιάζονται για τα αδέρφια τους είναι αυτοί που αγαπούν το Θεό και την Ελληνική Φυλή. Αυτοί που λένε την αλήθεια είναι εκείνοι που την διαδίδουν με την τόλμη και την αρετή να βαδίσουν στον αγώνα για την Νίκη ενάντια στο ψέμα. Ο αγώνας τής αλήθειας δίδεται για την Ορθοδοξία, για την Ελληνική Φυλή, για τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι Αγώνας Ελληνορθόδοξος και Εθνικιστικός. Η Πίστη συντρίβει τα αντίχριστα σφραγίσματα. Ο Ελληνικός Πολιτισμός συντρίβει την Παγκοσμιοποίηση. Και ο Ελληνικός Εθνικισμός χαλυβδώνει τον ανίκητο ενωμένο Ελληνισμό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: