ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΘΗΝΑ 28-7-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η δημοκρατία μάς λένε συχνά πυκνά νίκησε. Το ακούσαμε να το λένε και μετά τη δίκη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής. Είναι το αγαπημένο σύνθημα των ελληνόφωνων τυράννων που παραπλανούν μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες τον ελληνικό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις και μετεκλογικές λεηλασίες λαϊκής ψυχής και εθνικής κυριαρχίας. Είναι οι λεγόμενοι δημοκράτες που καταργούν την λαϊκή κυριαρχία και τιμωρούν τούς υπερασπιστές και εκφραστές τού Έθνους επειδή ξεσκεπάζουν τη συνομωσία λέγοντας την αλήθεια. Κι αυτοί οι μαχητές που λέγουν την αλήθεια στο όνομα τής εθνικής ισχύος και τής λαϊκής κυριαρχίας είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που θα συνεχίσουμε τον συνεπή αγώνα για την απελευθέρωση τού Ελληνισμού από τα θανάσιμα δεσμά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και τής αστικής δημοκρατίας τού ψευτορωμέϊκου.

 

Το σκηνικό τού διχασμού με την εργαλειοποίηση τού βιολογικού όπλου τού κορονοϊού συνεχίζεται και κορυφώνεται από το ψευτορωμέϊκο. Σκοπός των ανθελλήνων είναι η ενίσχυση τού φόβου στις καρδιές των Ελλήνων και η απομείωση τής Φυλής μας στην γη των Πατέρων μας. Δεν νοιάζονται φυσικά για την προάσπιση τής υγείας μας και μάλιστα μέσα από διαδικασίες που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές και επικίνδυνες. Οι καταγγελίες από ιατρούς για τη σύνθεση των εμβολίων με τις ολέθριες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία μιλούν ακόμη και για τη χρήση εμβρυικών ανθρωπίνων κυττάρων από εκτρώσεις. Η δε εμμονή για την παράλογη και παράνομη υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών με την γενετική τροποποίηση και την αντίχριστη ψηφιακή ταυτοποίηση καταργεί τις ανθρώπινες ελευθερίες και θέτει τον πολίτη υπό παρακολούθηση από τις κατοχικές νεοταξικές αρχές.

 

Οι αντιδράσεις στις άλλες χώρες εντείνονται. Στη Γαλλία κλονίζεται η κυβέρνηση. Όμως στην Πατρίδα μας η αντίθετη άποψη θεωρείται εκ τού καθεστώτος παρανοϊκά ως παράβαση σε βάρος τού πολιτεύματος και έλλειψη κοινωνικής ευθύνης. Όταν όμως το καθεστώς διχοτομεί την κοινωνία και θέτει την υγεία των παιδιών τού Έθνους σε κίνδυνο, παύει να συμπεριφέρεται ως εκφραστής των πολιτών και μετατρέπεται σε διώκτη εις βάρος τού λαού. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν το κράτος επεκτείνει τις κατηγορίες των κοινωνικών ομάδων που θέλει να εμβολιάσει βήμα προς βήμα φτάνοντας στην ανακοίνωση τού εμβολιασμού των μαθητών ηλικίας 12 έως 15 ετών και όταν αποκαλεί τούς ιατρούς και τούς υγειονομικούς υπαλλήλους που αντιδρούν στους επώδυνους εμβολιασμούς ως τσαρλατάνους που υποχρεούνται πέραν τής δημοκρατίας και τής ελευθερίας έκφρασης να συμφωνήσουν στην εγκληματική πολιτική τού ψευτορωμέϊκου απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.

 

Τα παιδιά μας είναι το αίμα τής καρδιάς μας και η φυσική συνέχεια τού Έθνους μας. Κανείς δεν δικαιούται να σηκώσει χέρι και βλέμμα ανευθυνότητας και επικινδυνότητας ενάντια στην ελληνική νεολαία. Η νεολαία και το δικαίωμα τής ζωής είναι έννοιες ιερές. Το Έθνος ως ένα σώμα καλείται να διασφαλίσει το μέλλον του με γνώμονα την αγάπη στη Φυλή και την Αλήθεια. Όσοι αποκαλύπτουν τον κίνδυνο για την βιολογική συνέχεια τού Ελληνισμού δεν είναι τσαρλατάνοι, αλλά υπεύθυνοι πολίτες.

 

Το ζητούμενο απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις τής παγκοσμιοποίησης δεν είναι η μετατροπή τής πολιτείας σε ξενοκίνητο προτεκτοράτο μιας νεοταξικής δήθεν δημοκρατίας αλλά η σύμπτυξη των πιστών τής Ελληνικής Ιδέας και τής εθνοφυλετικής αλληλεγγύης σε μια συμπαγή Ελληνική Εθνοκρατία, η δημιουργία δηλαδή μιας πολιτείας που την απαρτίζουν απόλυτα και ολοκληρωτικά όσοι ενδιαφέρονται για την υγεία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισχύ τής Εθνικής μας Κοινότητας. Όσοι Πιστοί σε Θεό, Πατρίδα και Φυλή Ελληνική. Και κείνοι που θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα λόγου και παρουσίας στα άγια χώματά μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: