ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 19-10-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το θράσος τού νεοταξισμού δεν έχει πλέον όρια και οι εξαγγελίες των προθέσεων του συνεχίζονται με τρόπο προκλητικό στην Πατρίδα Μαρτύρων και Ηρώων, στην Ιερή Ελλάδα μας. Αυτό σημαίνει ότι αφενός μεν πρόκειται για ειλημμένες αποφάσεις των ανθελλήνων, αφετέρου δε ότι θεωρούν πως θα πετύχουν τούς νοσηρούς και ανίερους στόχους τους εκ τού ασφαλούς άνευ αντίθετης φωνής και αντιστάσεως. Οι προκλήσεις έχουν διεθνή κατεύθυνση και εντάσσονται στο πλαίσιο τής μιαρής, αντίχριστης και αντεθνικής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ωστόσο η Πατρίδα μας Ελλάς αποτελεί σημειολογικό στόχο των τυράννων διότι είναι η γενέτειρα Πίστεως, Πατρίδος, Πολιτισμού και Ελευθερίας. Η Ιερή Ελλάς Πιστών και Εθνικιστών Μαχητών άπλωνε το Φως της πάντα συντρίβοντας το σκοτάδι των βαρβάρων εχθρών Θεού και Ανθρώπου. Κι έτσι πάλι θα συμβεί.

 

Ακούσαμε λοιπόν ξάφνου σημαίνοντα πρόσωπα για την καθεστωτική πολιτική τού ψευτορωμέϊκου και εν μέσω πάντα τής απαράδεκτης πίεσης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά τού κορονοϊού, να αναφέρονται στην θετική κατά αυτούς τεχνολογία τού βιοτσίπ. Από την μια πλευρά ακούσαμε σε τηλεοπτικό κανάλι την πρόεδρο τής επιτροπής για τον …εορτασμό των 200 χρόνων από την Εθνική Επανάσταση τού 1821 να αναφέρεται στις εργασιακές, οικονομικές και άλλου είδους απώλειες και προκλήσεις τονίζοντας την σημασία τής καινοτομίας για την επίλυση των προβλημάτων, φέρνοντας ως παράδειγμα το τσιπάκι https://www.youtube.com/watch?v=80718mp0d1Q. Και από την άλλη πλευρά ακούσαμε τον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης από τού βήματος τού ομιλητή στο κοινοβούλιο τής ντροπής να αναφέρεται πάντα με αφορμή τον κατασκευασμένο κορονοϊό στο τσιπάκι με αναφορά στα οικόσιτα ζώα, το οποίο όπως είπε θα χρησιμοποιηθεί εν συνεχεία και στον άνθρωπο(!) https://www.youtube.com/watch?v=OvNC6nZ0ESA. Αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην ενσωμάτωση μέσα στο τσιπάκι τού ιατρικού φακέλου. Προς το παρόν γνωρίζαμε για τις κάρτες τού πολίτη που έρχονται και θα έχουν τον ενιαίο αντίχριστο αριθμό 666, τον προσωπικό αριθμό τού κατόχου, τα στοιχεία τής ταυτότητας, την ψηφιακή εικόνα τής οικονομικής του κατάστασης. Τώρα μάς λένε ότι στο επόμενο βήμα θα έχουμε και ιατρικό φάκελο με πλήρη ψηφιακή και ενσώματη ταυτοποίηση τού ανθρώπου. Από την άλλη πλευρά τα ζητούμενα μέτρα επιβολής τού υποχρεωτικού εμβολιασμού από τούς λεγόμενους «ειδικούς υγειονομικούς εμπειρογνώμονες» γίνονται στην παρούσα φάση ακόμη πιο πιεστικά…

 

Στο μεταξύ συνεχίζεται η επιθετική πολιτική σε βάρος τής Ορθοδοξίας που συνιστά ουσιαστικά διωγμό τής Πίστης μας και μάλιστα δυστυχώς με την πλήρη συνέργεια πάντα υποταγμένων στην πλειοψηφία τους ιεραρχών και ταυτόχρονα η καθεστωτική εύνοια των λαθρομεταναστών και λαθροεισβολέων σε βάρος των γηγενών Ελλήνων στο κέντρο των Αθηνών και ευρύτερα, με προφανή σκοπό την δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες. Κι έτσι ανακοινώθηκε η απαγόρευση τής συμμετοχής των πιστών στην λιτάνευση τής εικόνας τού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Αν προσθέσουμε ακόμη και τούς αντίστοιχους περιορισμούς στις παρελάσεις για την απελευθέρωση τής Θεσσαλονίκης των βαλκανικών πολέμων και για το νικηφόρο έπος τού Εθνικοκοινωνιστή Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά και τού ελληνικού λαού το 1940, τότε καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας προβαίνουν σε υποχωρήσεις μέσω τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών σε βάρος τής Μακεδονίας μας και ενόψει προδοτικών συνομιλιών συγκυριαρχίας με τούς Τούρκους σε βάρος των νησιών τού ανατολικού Αιγαίου μας προλογίζοντας την απόσυρση των βαρέων ελληνικών όπλων σε πρώτη φάση. Κι ενώ λοιπόν σχεδιάζεται η ακύρωση παρευρέσεως Ελλήνων ως κοινό για την παρακολούθηση των παρελάσεων τής Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε κανονικά η συγκέντρωση Πακιστανών στη γιορτή τού προφήτη τους στην Αθήνα.

 

Επιπλέον η πολεμική φωτιά που σχεδιάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι παγκοσμιοποιητές μακελάρηδες προετοιμάζεται κανονικά στα προκαταρκτικά βήματα για το άναμμα αυτής. Η Τουρκία θα κινητοποιήσει στρατεύματα στη Βόρεια Συρία προκειμένου να εξοντώσει τούς εκεί εστιαζόμενους Κούρδους, ενώ θα πραγματοποιήσει στρατιωτικές ασκήσεις με ισλαμικές συμμαχικές της χώρες σε απάντηση των ελληνογαλλικών ασκήσεων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Παράλληλα ο Πρόεδρος τής Ρωσίας Πούτιν αποστέλλει απεσταλμένους στη Συρία προκειμένου να υπάρξει κοινή αντιμετώπιση τού τουρκικού κινδύνου. Αλλά ο υπουργός εξωτερικών τού ψευτορωμέϊκου εκφράζει διαφορετική αντίληψη περί τής δικής μας δήθεν υπαρκτής εθνικής άμυνας την οποία αναθέτει ουσιαστικά όχι στον ελληνικό αλλά στον αμερικανικό στρατό βάσει των υπαρχόντων εν Ελλάδι αμερικανικών βάσεων. Κι ας μάς χρησιμοποιούν Αμερικανοί και Γάλλοι ως πέρασμα των δικών τους συμφερόντων, μπλέκοντας μας στις δικές τους ενδεχόμενες πολεμικές συγκρούσεις, ενώ η ορθή ελληνική στρατιωτική τακτική θα έπρεπε να αφορά την συμμαχική αποτροπή επίθεσης σε ελληνικό έδαφος. Συμμαχική πολιτική που μόνο μια ελληνική λαϊκή και εθνικιστική κυβέρνηση θα μπορούσε να επιτύχει επί τη βάσει απελευθέρωσης ελληνικού εδάφους με επικεφαλής τον ελληνικό στρατό και επιδίωξη την εθνική μας ακεραιότητα και ισχύ.

 

Το κτίσιμο μιας ισχυρής και αποτρεπτικής Ελλάδος προϋποθέτει την ενίσχυση των Παραδόσεων και των Αξιών μας, την διαφύλαξη τού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους μακράν τής πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής αλλοτρίωσης, την ελευθερία πάσης ελληνικής εθνικής κοινότητας και την διασφάλιση τής εθνικής μας ακεραιότητας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Από την στιγμή που η Ελληνοορθοδοξία μας διώκεται, η εθνική μας μνήμη μπαίνει σε κατ’ οίκον περιορισμό με την αλλοίωση τού χαρακτήρα των παρελάσεων και η εθνική μας άμυνα τίθεται σε περιορισμό, οφείλουμε άπαντες οι Πιστοί σε Θεό και Ελληνική Φυλή Έλληνες να συνομολογήσουμε ότι η Ελλάς βρίσκεται σε καθεστώς σκλαβιάς το οποίο δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Ως εκ τούτου καλούμε σύσσωμο τον ελληνικό λαό  να σταθεί στο πλευρό τού ελεύθερου στη συνείδηση Εθνικιστικού μας Κινήματος για την πτώση τής τυραννίας.

 

Η Ελλάς δεν πρόκειται να αποδεχτεί κανένα αντίχριστο σφράγισμα. Η Ελλάς είναι Πατρίς Χριστού και Ελληνισμού, είναι Κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό και Λαϊκό. Τα Ιερά Βήματα τής Πίστεως στο Θεό και τα Εθνικά Εδάφη αποτελούν τα Κάστρα τής Ελληνικής Φυλής στα οποία έχουν χυθεί ποταμοί αίματος για την υπεράσπισή τους και για την επικράτηση τής Θείας Αληθείας και των Ελληνικών Δικαίων. Ο μαχόμενος Εθνικιστικός Ελληνισμός και ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι και οι μόνοι εγγυητές για την διασφάλιση τής εθνικής μας ακεραιότητας, την αξιοποίηση τού γεωπολιτικού και γεωστρατηγικού μας παράγοντα και πλεονεκτήματος και για την πλήρη αυτοδιάθεση, απελευθέρωση και ένωση με την Μητροπολιτική Ελλάδα κάθε ελληνικής εθνικής κοινότητας.

 

Δεν παζαρεύουμε ούτε μια πέτρα ελληνικού εδάφους έναντι ουδενός ανταλλάγματος, μήτε εχθρικού μήτε δήθεν φιλικού. Η Ελλάς δεν εμπλέκεται σε ξένων συμφερόντων πολεμικές περιπέτειες. Η Ελλάς εκφράζει και εφαρμόζει τόσο στην πολιτική όσο και στην στρατιωτική πράξη το δόγμα ουδείς Έλλην σκλάβος. Εκφράζουμε επιπλέον σαφή Ομολογία Χριστού και Ελλάδος ενάντια στις σκοτεινές προθέσεις αντίχριστων και ανθελλήνων. Εδώ είναι το Κάστρο τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας και Υπέρμαχο Στρατηγό την Μάνα μας Παναγία. Η δική μας Αγία και Μεγάλη Ελλάς με τις καθάριες αυτοκρατορικές της ρίζες πολεμά ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Αλήθειας για την λευτεριά των προσωρινά σκλαβωμένων εδαφών και αδερφών μας και για την ανάπτυξη και την ακμή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας στο πρώτο βάθρο τής οικουμένης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: