ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 22-10-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πολιτική αντιπαράθεση στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης είναι εξωπραγματική, ωμή και απάνθρωπη. Η πίστη, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το εθνικό συναίσθημα έχουν τεθεί στο στόχαστρο τού ψευτορωμέϊκου τής αστικής δημοκρατίας με τρόπο εκδικητικό. Κι έτσι στις μέρες μας ο Ελληνισμός ποδηγετείται από λαθραίες επιλογές, ολότελα ξένες που έχουν το θράσος να ρυθμίζουν το δικαίωμα στην ζωή, κλέβοντάς του την γη των Πατέρων του. Το δε νεοταξικό σιωνιστικό περιβάλλον που έχει  γεννήσει τις σύγχρονες δημοκρατίες χρησιμοποιεί για τον έλεγχο των μοντέρνων ραγιάδων τού καιρού μας νέα βιολογικά όπλα, έχοντας από καιρό εγκαταστήσει την παροικία του στην επιστήμη και εν γένει τούς πολιτικούς και θρησκευτικούς θεσμούς.

 

Η εθνική και λαϊκή ελευθερία σήμερα είναι είδος εν ανεπαρκεία. Στον καιρό τής λεγόμενης πανδημίας τού κορονοϊού οι κρατούντες έχουν καταστήσει το κράτος μια μονάδα βαθύτατα πληγωμένων συνειδήσεων και μια αόρατη φυλακή ταυτόχρονα, όπου η πολιτική είναι στην πραγματικότητα η πραγματική πανδημία. Μια ματιά στην ιδιοκτησία διεθνώς των φαρμακευτικών, των οικονομικών και των αμυντικών εταιριών των σημερινών πολυεθνικών κρατών μπορεί να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα γιατί οι συγκεκριμένοι στρατηγικοί εταιρικοί χώροι έχουν αφαιρεθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε κάποιες περιπτώσεις και στον απόλυτο βαθμό, από το πρώην εθνικό κράτος. Διότι ο σιωνιστής παγκοσμιοποιητής είναι αυτός που διοικεί τις ζωές μας. Και επειδή ο Έλλην Άνθρωπος είναι ο Μαχητής τής Ελευθερίας και τής Αλήθειας, γι’ αυτόν τον λόγο οι φθηνοί, οι ανίκανοι και οι ψευτορωμιοί ενώθηκαν σε μια συμμαχία προκειμένου να δομήσουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, βάλλοντας ταυτόχρονα ενάντια στον Ελληνισμό και την πολιτική φωνή του, τον Λαϊκό Εθνικισμό.

 

Ας δούμε τα συμπτώματα που συνοδεύουν το βιολογικό όπλο που γνωρίσαμε ως κατασκευασμένο και μάλιστα μεταλλαγμένο κορονοϊό. Στη Βρετανία πριν λίγες ημέρες δολοφονήθηκε ένας πολιτικός που είχε ορθώσει το ανάστημά του στα δήθεν υγειονομικά πιστοποιητικά, τούς διαχωρισμούς των πολιτών και την καταπάτηση των ανθρωπίνων ελευθεριών. Η δολοφονία του έγινε από κάποιον Σομαλό. Στις δε ΗΠΑ μεθοδεύεται η έλευση τής τέταρτης δόσης τού εμβολίου καθώς μιλούν για την εμφάνιση μιας νέας μετάλλαξης τού ιού. Την ίδια στιγμή σοβαρές ιατρικές έρευνες ήρθαν να αποδείξουν ότι σε όσες χώρες αυξάνονται οι εμβολιασμένοι με τα εμβόλια γενετικής μετάλλαξης, σε αυτές τις χώρες αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι. Αλλά στην κατεχόμενη Ελλάδα μας οι υγειονομικοί κυβερνητικοί σύμβουλοι και οι πολιτικές αρχές διακηρύσσουν ότι θέλουν να πιέσουν το κομμάτι τής κοινωνίας που δεν θέλει να εμβολιαστεί γιατί μάς λένε με θράσος ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα. Και την ίδια ακριβώς στιγμή μάς λένε ότι πρέπει να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά γιατί είναι τάχα μου δεξαμενές νέων μεταλλάξεων, όταν όλες οι αδέσμευτες ιατρικές έρευνες διατείνονται για το ακριβώς αντίθετο.

 

Τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί για την προστασία τάχα μου τής υγείας τού λαού έχουν διαλύσει μέχρι τώρα απολύτως στοχευμένα την ελληνική επιχειρηματική και παραγωγική ζωή τού τόπου. Οι αυστηροί εγκλεισμοί που τώρα θέλουν να επαναφέρουν οι κατοχικές αρχές κατ’ αρχήν στην Βόρεια Ελλάδα, έχουν βάλει στο στόχαστρο τον ντόπιο πληθυσμό. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τούς λαθροεισβολείς, δήθεν πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι νομιμοποιούνται διαρκώς και τελούν κανονικά τις θρησκευτικές τους τελετές και πάσης μορφής συναθροίσεις. Ο εορτασμός τής απελευθέρωσης τής Θεσσαλονίκης από τούς Τούρκους στους βαλκανικούς πολέμους, η λιτανεία τής εικόνας τού Αγίου Δημητρίου και οι παρελάσεις μαθητών και στρατού για το Έπος τού 1940 θα γίνουν με τον ελληνικό λαό αποκλεισμένο στα σπίτια του. Στις εκκλησίες μας παραμένει ο παραλογισμός τής μάσκας και οι ψευτορωμιοί σκέφτονται να τις ξανακλείσουν όπως κάνανε και πέρυσι.

 

Στα πλαίσια τής αποσυνθέσεως και τής καταστροφής τού εθνικού κράτους με την αντικατάστασή του από ένα πολυεθνικό μόρφωμα, λαμβάνει χώρα η Δεύτερη Ολομέλεια τής Διάσκεψης για το μέλλον τής Ευρώπης εντός τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης. Η Ελλάδα ανέλαβε την προεδρία τής ομάδας εργασίας για τη μετανάστευση με επικεφαλή τον βουλευτή τής ΝΔ Καιρίδη των γνωστών προσβλητικών θέσεων για τον Μέγα Αλέξανδρο, μαζί με έναν Ιταλό γερουσιαστή. Ως μέλη σε άλλες επιτροπές συμμετέχουν η Γιαννάκου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο Μπουρνούς για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και ο Γ. Παπανδρεου για την παιδεία, τον πολιτισμό, τη  νεολαία και τον αθλητισμό.

 

Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων εκφράζει ξεκάθαρα τις ανθελληνικές προθέσεις. Μάς λέει ότι η χώρα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα προσέγγισης οικονομικών κεφαλαίων, όμως θα έχει δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρωπίνου δυναμικού για να στηρίξει την αναπτυξιακή της διαδρομή. Θα έχουμε αυτή τη δυσκολία γιατί συρρικνωνόμαστε, μάς είπε ο πρωθυπουργεύων. Κι αυτό γιατί το ψευτορωμέϊκο αφαιμάσσει οικονομικά αντί να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την γέννηση ελληνοπαίδων, με αποτέλεσμα η Ελλάς να γερνάει, οι θάνατοι να είναι πολύ περισσότεροι από τις γεννήσεις και πολλοί από τούς ελάχιστους νέους Έλληνες να αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Αλλά ο πρωθυπουργεύων και το ανθελληνικό ψευτορωμέϊκο δίνουν την φονική «λύση». Είναι η οργανωμένη καθώς λένε και καλά σχεδιασμένη μετανάστευση, δηλαδή ο λαθροεποικισμός των παρανόμως εισερχομένων λαθροεισβολέων που τούς ενσωματώνει το κατοχικό καθεστώς προκειμένου να αντικαταστήσει τούς Έλληνες. Και την ίδια στιγμή στο κέντρο των Αθηνών λαθρομετανάστες συνιστούν ισλαμική αστυνομία για την τήρηση τού νόμου τής Σαρία στις γυναίκες. Το κοινοβούλιο τής ντροπής παράλληλα ξαρματώνει τη χώρα, κάνει πίσω στην αναβάθμιση των πολεμικών μας αεροσκαφών και η Τουρκία που στηρίζει τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες που μάς στέλνει φτιάχνει ναύσταθμο στην κατεχόμενη Καρπασία τής Κύπρου μας. Οι Τούρκοι διεκδικούν ευθέως τα νησιά τού ανατολικού μας Αιγαίου απαιτώντας ως αιτία πολέμου την απόσυρση των ελληνικών στρατευμάτων, με το ψευτορωμέϊκο να έχει συμφωνήσει στο διάλογο για την μοιρασιά τού Αιγαίου μας.

 

Ως εδώ και μη παρέκει. Έλληνες, πρέπει να αποφασίσουμε και να φερθούμε άμεσα ως Ζωντανός Λαός, ως Αληθινοί Έλληνες. Προδότες και βάρβαροι από κοινού απεργάζονται το τέλος μας. Εμείς οι Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές σάς το είπαμε, σάς το αποδείξαμε και τώρα βλέπετε αυτόν τον εφιάλτη εμπρός σας. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα τής Λευτεριάς. Και Λευτεριά σημαίνει Ισχύς Ελλήνων. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που ενώνει την Φυλή μας στον δρόμο για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στην Ελληνική Πίστη, στο Ελληνικό Αίμα, στον Ελληνικό Πολιτισμό και στην Ελληνική Εθνική και Φυλετική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως.

 

Η πνευματική και η βιολογική συνέχεια τής Ελλάδος μας είναι η ιερή οδός που θα ακολουθήσουμε οπωσδήποτε. Περισσότεροι Έλληνες με το κράτος να στηρίζει την δημιουργία πολυπληθών ελληνικών οικογενειών οικονομικά, με δομές στέγασης και στήριξης των γονιών και απασχόλησης των παιδιών, με την παροχή ελληνικής παιδείας βασισμένης στις Ιερές και Εθνικές μας Παραδόσεις. Το Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς μας θα φέρει πίσω στην Πατρίδα μας τα παιδιά τής Ελλάδος που διώξανε οι ανθέλληνες. Οι αναπτυξιακοί πόροι και οι θέσεις εργασίας θα αποδοθούν αποκλειστικά στον ελληνικό λαό. Οι οικονομικές, οι ιατρικές και οι αμυντικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις θα επιστρέψουν στα ελληνικά χέρια για την απόλυτη υπηρεσία τού ελληνικού λαού. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως φωνή τού αγωνιζόμενου Ελληνισμού, ως ένα σώμα με τον λαό μας δίδει την απάντηση τής Αληθινής Ελλάδος στους εχθρούς της, ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους αντίχριστους. Η Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών θα ζήσει και θα μεγαλώσει.       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: