ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 27-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι εντεταλμένοι για την επιβολή τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης πολιτικοί παράγοντες θέτουν σε εφαρμογή τα τελευταία στάδια τού οδυνηρού σχεδίου. Στο εσωτερικό επίπεδο τού ψευτορωμέικου κράτους είναι οι αντιπαραθέσεις των νεοταξικών πολιτικών δυνάμεων. Και στο εξωτερικό επίπεδο των γεωπολιτικών ισορροπιών είναι η σύμπτυξη των διεθνών συμμαχικών στρατοπέδων. Οι μάσκες τής υποκρισίας πέφτουν και οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί πρόκειται να προχωρήσουν εν μέσω τεχνητών εκβιαστικών διλημμάτων για να καμφθούν οι εθνικές και λαϊκές ενστάσεις και αντιστάσεις.

 

Στο πολιτικό προτεκτοράτο τής αστικής δημοκρατίας η κατάρρευση των εθνικών υποδομών και η οικονομική κρίση φέρνουν πιο κοντά την εσκεμμένη φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού. Η τεχνητή κρίση που βαδίζει με αναίσχυντο τρόπο επάνω στην Τραγωδία των Τεμπών αποσκοπεί στην εξάντληση των αντοχών τού Ελληνισμού προκειμένου να επικρατήσει ο οικονομικός εκβιασμός και να υποχωρήσει η ηθική αντίσταση τού λαού.

 

Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν είδαμε το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώνει την πρόθεση του να οδηγήσει τα κόμματα τής αντιπολίτευσης στην υποβολή κοινής προτάσεως δυσπιστίας κατά τής κυβερνώσας ΝΔ. Η κυβερνητική πλευρά αμέσως είδε σε αυτήν την υποτιθέμενη πρόκληση την ευκαιρία να συσπειρωθούν τα προσωρινώς απείθαρχα στελέχη της προκειμένου να διασφαλίσουν τούς νεοταξικούς μισθούς τους και την κυβερνητική σταθερότητα.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή και ενώ τα κόμματα τής αντιπολίτευσης, ακόμη και τα αυτοαποκαλούμενα πατριωτικά μαζί με τα αριστερά και διεθνιστικά μορφώματα σπεύσανε να συμφωνήσουν με το ΠΑΣΟΚ, εκφράστηκαν αντιρρήσεις μέσα στο σοσιαλιστικό κόμμα. Οι σοσιαλιστές αντιρρησίες υποστήριξαν τάχα τυχαία την ίδια άποψη με τούς νεοδημοκράτες, ότι η σοσιαλιστική πρόταση μομφής θα ενώσει τούς φιλελεύθερους.

 

Κι ενώ διαδραματίζεται αυτό το πολιτικό παιχνίδι, η ακρίβεια των τιμών στην ενέργεια και τα αγαθά πρώτης ανάγκης εκτινάσσεται στα ύψη, η ανεργία και η συρρίκνωση τής παραγωγής φουντώνουν, η υγεία και η δημόσια ασφάλεια βυθίζονται και ο ελληνικός λαός σέρνεται στην απελπισία. Οι παγκοσμιοποιητές εντολείς βγαίνουν στο προσκήνιο και δίνουν το έναυσμα τού πολιτικού ναυαγίου με την προανάκρουση τού συνθήματος ότι η χώρα μας χάνει την διαβόητη επενδυτική βαθμίδα και το στημένο εθνικό χρέος την απειλεί.

 

Οι εγκληματίες πολιτικοί διώκτες τής μίας και μόνης Ελληνικής πολιτικής φωνής τού Εθνικισμού, μάς φέρνουν  την φτωχοποίηση προκειμένου να ανακοινώσουν στην συνέχεια τον σχηματισμό μεγάλης οικουμενικής κυβέρνησης των κομμάτων τού δημοκρατικού τόξου ως μόνη τάχα μου λύση εθνικής σωτηρίας. Το ίδιο σχέδιο επιδιώκουν οι αντίστοιχες πολιτικές δυνάμεις στα άλλα δήθεν ελεύθερα έθνη πάντα για τούς λόγους επιβολής τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Στην υπόθεση τής τραγωδίας με την εκατόμβη των νεκρών στη Ρωσία αποκαλύφθηκε η συμμαχική σχέση τού οργανωμένου ισλαμικού εξτρεμισμού με τον διεθνή σιωνισμό. Μάθαμε λοιπόν ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες εισήλθαν από την Τουρκία στη Ρωσία και αφού διέπραξαν την αιματοχυσία αθώων ρωσικών ψυχών, στην συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν στην Ουκρανία αποτυχημένα. Πριν από την εγκληματική ενέργεια, ένα αεροσκάφος των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ είχε επισκεφτεί το Καζακστάν και το Τατζικιστάν. Δεν μάς πείθουν λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι με αφορμή τη Γάζα για την υποτιθέμενη αντιπαράθεση τού ακραίου ισλαμισμού και τού σιωνισμού. Γνωρίζουμε άλλωστε πολύ καλά την συνεργασία τους ήδη από το ζήτημα τής προώθησης των λαθροεισβολέων.

 

Η Τουρκία που επιχειρεί να πατήσει επάνω σε δύο βάρκες στην σύγκρουση Ρωσίας, ΗΠΑ και των συμμάχων τους, επιχειρεί να αρπάξει εθνική κυριαρχία, εδάφη και ύδατα από την Ιερή Ελλάδα μας πέραν των ήδη προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων. Πράττει δε τούτο το ανοσιούργημα με την σιωπηρή ανοχή τού ψευτορωμέικου προσδοκώντας την τελική κατοχύρωση στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης. Οι Τούρκοι λοιπόν ανακοινώνουν και διενεργούν ασκήσεις πολέμου αλλά και έρευνας και διάσωσης σε ελληνικά ύδατα εντός τής ελληνικής ΑΟΖ προσδοκώντας στην αρπαγή κυριαρχικού καθεστώτος ελληνικού.

 

Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν κατά την προεκλογική του εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε στην Άλωση τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων από τον Μωάμεθ τον Πορθητή και στην Αγία Σοφία που την έκανε μετά από 80 χρόνια, επί των ημερών του Τζαμί. Ο Ερντογάν έχοντας ξεκινήσει την πολιτική του πορεία ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, θέλει δικό του άνθρωπο στη θέση αυτή. Ο Τούρκος πρόεδρος έχει μιλήσει ακόμη για δήθεν τουρκική μειονότητα στην ελεύθερη Θράκη και έχει εκφράσει την τουρκική επιθυμία για πλήρη έλεγχο τής Κύπρου μας. Παράλληλα ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έρχεται με την ένωση όλων των παγκόσμιων εστιών που έχουν στηθεί σε μία ενιαία με στόχο την παγκόσμια διακυβέρνηση. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί μάς έχουν εμπλέξει σε μεγάλο βαθμό με όχημα το ουκρανικό ζήτημα. Και οι Τούρκοι εφαρμόζουν οθωμανικά σχέδια.

 

Φτάνει πια. Έλληνες, η Εντολή Τού Θεού και των Προγόνων μας είναι σαφής. Επιτέλους, ας το καταλάβουμε άπαντες ότι θα μάς δικάσουν αμείλικτα και σαφώς δίκαια οι νεκροί Εθνομάρτυρες και οι μέλλουσες γενιές Ελλήνων που πρόκειται να έρθουν μέσα σε βάρβαρο ζυγό αν επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πορεία τού Ελληνισμού προς τον γκρεμό. Ενάντια σε τυράννους και προσκυνημένους τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης μόνη δίκαιη και επιβαλλόμενη απάντηση είναι η Εθνική Ελευθερία και Ισχύς τού Απροσκύνητου και Ενωμένου Ελληνισμού. Τσεκούρι και φωτιά σε προδότες και βαρβάρους.

 

Ο Αληθινός Έλλην ζυγό δεν υπομένει. Ο Αληθινός Έλλην σπάει τα δεσμά τής τυραννίας, προασπίζεται την λευτεριά ακόμη κι ενός λίθου ελληνικού, μάχεται με αρετή και τόλμη και λευτερώνει πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική. Ο Αληθινός Έλλην βαστάει αλώβητα τα υψηλά ιδανικά του και ανέρχεται με αυτές τις πανώριες παρακαταθήκες στο ψηλότερο σκαλί τής οικουμένης μεταξύ των ελεύθερων εθνών. Ότι η Ελλάς είναι ο Απόστολος τής Ορθής Πίστης, τού Ελληνικού Πολιτισμού, τής Ελευθερίας, τής υγιούς Ανάπτυξης και τής Δικαιοσύνης με την πάταξη των σκοτεινών δυνάμεων.

 

Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Δύναμή μας ακατάβλητη είναι ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, ο Ανίκητος και Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός μας και ο Εθνικός Στρατός μας. Είμαστε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θα πορευτούμε Νικηφόρα με την Εθνική μας Ταυτότητα και το Εθνικό μας Φρόνημα ασπίδα και δόρυ για την Ελληνοποίηση τού στρατηγικού μας προσανατολισμού με την πλήρη υλοποίηση των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων.

 

Η Ελλάς δεν αναγνωρίζει καμία παγκοσμιοποίηση και δεν αναμειγνύεται σε καμία προστριβή και πολεμική διαμάχη που είναι παντελώς άσχετη με τον Ελληνισμό.  Τις αποφάσεις τής δικής μας Εθνικιστικής Ελλάδος που εκφράζουμε τις λαμβάνουν αποκλειστικώς οι Πιστοί στον Θεό, στην Ελληνική Φυλή και στον Ελληνικό Πολιτισμό Έλληνες. Μαχόμαστε μόνον για τη λευτεριά των προσωρινώς αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων. Και επιζητούμε φυσικά την ανάπτυξη τής Πατρίδος μας με την αξιοποίηση τής Εθνικής Εργασίας και τού γεωφυσικού μας πλούτου. Δύναμή μας πάντα είναι η Εθνική μας Παιδεία, οι Εθνικές μας Παραδόσεις και φυσικά η Ελληνική Οικογένεια. Πορευόμαστε με γνώμονα τον Πανελληνισμό μας, την συνεργασία όλων των Εθνικών Κοινοτήτων τού Ελληνισμού μας όπου γης. Θέλουμε μία μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Αυτή είναι η Ιερή Οδός για να ανατείλει ολόχρυση η αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος τής καρδιάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: