ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΘΗΝΑ 8-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα πολιτικά κόμματα τού κοινοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου υπηρετούν στην πράξη τα νεοταξικά συμφέροντα έχοντας ξεπουλήσει πάσης μορφής εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Με τις ενέργειες τους θάβουν την εθνική μας ασφάλεια την ίδια στιγμή που πληγώνουν συνειδητά την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια τού Ελληνισμού. Η ιδεολογική ταυτότητα και διαφοροποίηση ανάμεσα στα κόμματα τού ελληνόφωνου ψευτορωμέικου καθεστώτος είναι πλαστό γράμμα κενού περιεχομένου που χρησιμεύει μονάχα στον διχασμό και την απόσταση τού λαού μας από τα Ιδανικά και τις Αξίες τής Ελληνικής Φυλής.

 

Πάσα ενέργεια στην οποία προβαίνουν τα κόμματα τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας υπηρετεί την παγίωση τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης που απλώς και απροκάλυπτα εφαρμόζουν όλα τους, πειθήνια και άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως. Κι όταν αναδεικνύεται εκ των πραγμάτων η ύψιστη ανάγκη να ληφθούν αποφάσεις για την διασφάλιση τής κοινωνικής συνοχής, τής λαϊκής δικαιοσύνης και τής εθνικής μας αυθυπαρξίας, τότε οι ψευτορωμιοί πολιτικοί κινούνται σκόπιμα και προσυνεννοημένα σε χωριστή κομματική γραμμή.

 

Είδαμε λοιπόν στην περίπτωση τού νομοσχεδίου τής νομιμοποίησης των αδιανόητων, ανήθικων και αφύσικων ομόφυλων γάμων με τις τεκνοθεσίες σε βάρος αθώων παιδικών ψυχών να ευθυγραμμίζεται όλο το κοινοβουλευτικό νεοταξικό τόξο στην υπερψήφιση τής διαταγής των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Η ευθεία πολιτική αντιπαράθεση των πολιτικών τυράννων με την ελληνική κοινωνία δημιούργησε διαφωνίες πανικού ανάμεσα στα νεοταξικά φερέφωνα. Αυτό είχε ως συνέπεια την διακομματική εφαρμογή τής νεοταξικής διαταγής προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των ψήφων. Στην περίπτωση αυτή οι διαβόητες ιδεολογικές διαφορές πήγαν περίπατο προκειμένου να διασφαλιστεί η ομηρεία και η συνενοχή τού ελληνικού λαού στην ύβρη και την απομείωση τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής.

 

Στην συνέχεια ακολούθησαν το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση τής ιδιωτικής εκπαίδευσης και η διερευνητική κοινοβουλευτική επιτροπή για την απόδοση ευθυνών στο έγκλημα τού τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις η αλληλοκάλυψη των κομμάτων και οι ιδεολογικές συνάφειες ανάμεσα στους διεθνιστές και τούς φερόμενους πατριώτες εξαφανίστηκαν. Κάθε κοινοβουλευτικό δημοκρατικό κόμμα ακολούθησε τον δικό του δρόμο επειδή η κυβερνητική πλειοψηφία δεν είχε κανένα εμπόδιο να αντιμετωπίσει.

 

Η διερευνητική επιτροπή τής Βουλής τής νεοταξικής κατοχής για τα Τέμπη είδε πολλά κομματικά πορίσματα αλλά κανένα κοινό και ενιαίο πόρισμα απόδοσης ευθυνών για όσους ευθύνονται για την απώλεια τόσων αθώων ελληνικών ψυχών. Στο δε ζήτημα των ιδιωτικών πανεπιστημίων όλοι αναλώθηκαν στις αλληλοκατηγορίες και τα οικονομικά μόνον ζητήματα χωρίς την εμβάθυνση στην ισότιμη παροχή ελληνικής παιδείας στα παιδιά μας από όλα τα πανεπιστήμια, δημόσια και ιδιωτικά. Κι αυτό οφείλεται πολύ απλά στην αφαίρεση τής ελληνικής γνώσης και τής εθνικής μνήμης από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα τής χώρας που ουδόλως υπηρετούν το Έθνος και την Πατρίδα αλλά τον γενικό σκοπό τού διεθνισμού τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Ο σκοπός των ανθελλήνων είναι μια Ελλάδα άνευ Αληθινών Ελλήνων. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων και η κυβέρνηση με σύσσωμο βέβαια το καθεστώς εμπλέκουν την Ελλάδα μας στη σύγκρουση Δύσεως και Ρωσίας με παροχή οπλισμού και εξοπλισμού από μονάδες τού Αιγαίου στην Ουκρανία και πρωθυπουργικές επισκέψεις υπέρ τής Ουκρανίας και τής Δύσεως και ενάντια στη Ρωσία. Οι Τούρκοι και οι σύμμαχοί τους εποφθαλμιούν ελληνικά εδάφη και οι ελληνόφωνοι ψευτορωμιοί θέτουν την Πατρίδα μας στο μάτι τού κυκλώνα ενός παγκόσμιου πολέμου που έρχεται έναντι ψευτοσυμμάχων.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, δες επιτέλους κατάματα τις απειλές που αντιμετωπίζει ο βίος τής Φυλής μας και τον αληθινό λόγο για τον οποίο πολεμιέται άνανδρα ο αληθινός Ελληνικός Εθνικισμός μας. Είναι η διάλυση τής εθνικής συνοχής τού Ελληνισμού που ήδη έχει επιβληθεί με ευθύνη όλου τού ψευτορωμέικου των προδοτών διεθνιστών αλλά και εκείνων των δήθεν πατριωτών που θέλουν το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων διαιρεμένο και σε ομηρεία. Είναι η διατήρηση τής ανύπαρκτης κυριαρχίας τού ψευτορωμέικου κράτους στα χέρια των διαβόητων ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και των τοκογλύφων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Το λεγόμενο κοινοβουλευτικό τόξο έχει αποδεχτεί την ύπαρξη μίας μικρότερης Ελλάδος με ελάχιστους Έλληνες σε μία ασύνορη ανθρωπότητα. Η απάντηση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ είναι η στερεή και αμετάβλητη απόφαση μας να παραμείνουμε Έλληνες Πιστοί στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε πίσω στα καθαρά και τίμια ελληνικά χέρια μας την Εθνική Κυριαρχία τού Πιστού Ελληνισμού μας. Να αναλάβει το Έθνος των Ελλήνων απόλυτα και ολοκληρωτικά το Κράτος, την αληθινή δύναμη τής Φυλής μας με ιδεολογική γραμμή την αληθινά δυνατή και ενιαία Φωνή τού Ελληνισμού που είναι ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας.

 

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και να φτάσουμε στην διασφάλιση τής Εθνικής μας Αυθυπαρξίας, πρέπει πρωτίστως να υπηρετήσουμε τον στρατηγικό σκοπό τής Ελληνικής Φυλής ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο Εθνικό Σώμα. Να ενωθούμε κάτω από τα λάβαρα και τις αξίες τής Ιερής Ελλάδος μας. Οι αποφάσεις και οι πράξεις τού Κράτους να υπηρετούν το Έθνος των Ελλήνων. Τούτο για να συμβεί πρέπει να οριστεί με ακρίβεια ο Εθνικός Στρατηγικός Σκοπός μας. Κι αυτός ο ιερός σκοπός μας είναι η εθνική ασφάλεια και ισχύς, η κοινωνική δικαιοσύνη, η εθνοφυλετική συνοχή και η Πίστη των Ελλήνων στον Θεό και την Ελληνική Φυλή.

 

Κυρίαρχη Ελλάς λοιπόν ξανά και για πάντα. Μία Αγία και Μεγάλη Ελλάς με περισσότερους Έλληνες. Πλήρης ελευθερία ελληνικών ψυχών και εδαφών. Απόλυτος σεβασμός των εθνικών μας δικαίων και πλήρης διασφάλιση τής ελληνικής ζωής. Η ελληνική παιδεία είναι ο μηχανισμός σύνδεσης τής Αλήθειας,  τού Φρονήματος και τού Αξιακού Κώδικα τού Ελληνισμού μας. Και τα Ιδανικά τού Ελληνισμού μας είναι η Πίστη, η Πατρίδα και η Οικογένεια. Είμαστε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι κι έτσι ακριβώς θα παραμείνουμε. Ευχαριστούμε τον Θεό και τούς Προγόνους μας. Με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας, τον Πιστό Ελληνισμό μας και τον Εθνικό Στρατό μας θα αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας. Καλή μας Νίκη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: