ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 26-7-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι αλαζόνες παγκοσμιοποιητές τύραννοι υποβάλλουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη σε μία σταδιακή διαδικασία δοκιμασιών για την εξασθένιση των αντοχών τους και την υποταγή ή τον αφανισμό τους. Το Ζωντανό Ελληνικό Έθνος αγωνίζεται μέσα από την Λαϊκή του Ενότητα και την Πίστη στις Εθνικές του Παραδόσεις να αποτινάξει τα εσωτερικά δεσμά και μέσα από την εθνική κάθαρση να συντρίψει τον εχθρό Θεού και Ανθρώπου, φτάνοντας στην εθνική του ισχύ.

 

Η Ιερή Ελλάς μας είναι η Πατρίδα τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού. Είναι ο Οίκος Τού Θεού, η Έδρα τού Δικαίου και το Κάστρο τής Ισχύος που διασφαλίζει την υγιή ανάπτυξη και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Ο υγιής Ελληνισμός από τα βάθη τής κοσμογονικής του παρουσίας βαδίζει με γνώμονα την εκπλήρωση τού εθνικού στρατηγικού του στόχου με πανοπλία του τις Ελληνικές Αξίες και δόρυ του τον πρωτογενή Έλληνα Εθνικοκοινωνισμό του. Και ο Έλλην Εθνικοκοινωνισμός διδάσκει ξεκάθαρα την Εθνοφυλετική Συνοχή και Αρτιότητα, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Πολιτισμική Ομαλότητα και Ανάπτυξη μέσα από την κατάκτηση τού Δικαίου και τής Ισχύος.

 

Η πάγια Ειρήνη και το Φως τής Ελευθερίας επιτυγχάνονται μονάχα όταν συντρίβεται το σκοτάδι τού βάρβαρου εισβολέα και τού άθλιου προδότη. Στον καιρό τής σύγχρονης σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης η ελληνόφωνη προδοσία έχει λάβει ηνία πολιτικής ηγεσίας και ο βάρβαρος εισβολέας προσποιείται για μία ακόμη φορά τον φίλο σύμμαχο τής Πατρίδος μας έχοντας εγκαταστήσει παράλληλα δικούς του εγκάθετους στα σπλάχνα τής ελληνικής κοινωνίας.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί ένα τέλος στην οδύνη προκειμένου να ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Ο διχασμός που έχουμε ζήσει διαχρονικά στα πολιτικά, κοινωνικά και θρησκευτικά μας ζητήματα πρέπει να εκλείψει και ο μισέλληνας εχθρός συνολικά να ηττηθεί. Τα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους ίδιους παράγοντες τής ζωής μας επαληθεύουν τον λόγο για τον οποίο διώκεται ο Έλλην Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας και φθείρεται βιολογικά ο Ελληνισμός μας.

 

Μέσα στην καρδιά τού καλοκαιριού το βιολογικό όπλο τής πανδημίας τού κορονοιού επανέρχεται πάνω στα συντρίμμια τής βαθέως αποδεκατισμένης στο επίπεδο προσωπικού και υποδομών υγειονομικής φροντίδας. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο πληροφορούμαστε την εμφάνιση 788 νέων κρουσμάτων κορονοιού που προσθέτουν επιπλέον 35 νεκρούς και 6 διασωληνωμένους συνανθρώπους μας. Παράλληλα στον τομέα τής αποδεκατισμένης εθνικής μας παραγωγής εμφανίζονται κρούσματα πανώλης σε αιγοπρόβατα στη Θεσσαλία και όχι μόνο. Τα επώδυνα αυτά κρούσματα επιφέρουν θανατώσεις ζώων και αρνητικές επιπτώσεις στην τροφική αλυσίδα και στο αντίστοιχο κόστος. Η παραγωγή λιγοστεύει, η ακρίβεια στα τρόφιμα θεριεύει και οι ψίθυροι περί των τεχνητών και ασφαλών τάχα τροφίμων δυναμώνουν.

 

Πανδημίες και κλιματικές κρίσεις συνεργάζονται, ενώ στην υπόθεση τής ακρίβειας έρχεται από κοντά απειλητική η ψηφιοποίηση των συναλλαγών και τού ανθρώπινου προσώπου για το καλό μας τάχα μου. Η ακρίβεια φέρνει την πτώση των συναλλαγών, την συρρίκνωση των ελληνικών μαγαζιών και την ανεργία, όταν η ελληνική κοινωνία φθείρεται από τον δημογραφικό μαρασμό. Όμως οι ψευτορωμιοί πολιτικοί αντικαθιστούν τον θνήσκοντα Ελληνισμό μας με τούς λαθροεισβολείς.

 

Την ίδια στιγμή το δημόσιο χρέος τής Ελλάδος στο πρώτο τρίμηνο τού 2024 είναι στο 159,8% τού ΑΕΠ, στα 356 δις ευρώ και έως το 2064 θα πάει στο 60% τού ΑΕΠ, όπως ήταν μάς λένε στην αρχή τής μεταπολίτευσης. Το Ελληνικό χρέος επί τής παρούσης βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ευρώπη και με τις παρούσες συνθήκες δεν πρόκειται να μειωθεί ποτέ αφού δίχως εθνικό προϊόν δεν δημιουργείται εθνικό εισόδημα.

 

Κατά τα λοιπά, οι δημοκράτες ολετήρες στην τελευταία τελετή ολέθριας μνήμης για την επαναφορά τής δημοκρατικής αιχμαλωσίας τού ελληνικού λαού μετά τήν στρατιωτική κυβέρνηση, μάς μιλούν για κοινωνικά τάχα δικαιώματα τού λαού και εθνική ελευθερία όταν τα αγαθά και οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι δεσμεύονται από διεθνείς τοκογλύφους και οι διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών από τούς αιώνιους εχθρούς μας αυξάνονται. Οι ανεξάρτητες τάχα οικονομικές αρχές ελέγχουν τα έσοδα των Ελλήνων και η ελληνική περιουσία υπόκειται στο χαράτσι τού ΕΝΦΙΑ.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο θαλάσσιων συνόρων και λένε ότι ο προηγούμενος πρόεδρος τής δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε ετοιμάσει διάταγμα επέκτασης τής αιγιαλίτιδας ζώνης στο κρητικό πέλαγος και νομική αντιμετώπιση τής παρανομίας στα πλαίσια τής ΕΕ. Όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον αντικατέστησε με τήν Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο καταχωρήθηκε στον ΟΗΕ, η Ελλάς ουδέποτε επέκτεινε στο Κρητικό και το Αιγαίο πέλαγος τα χωρικά της ύδατα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας και οι Τούρκοι προκαλούν από τη Θράκη ίσαμε το Αιγαίο.

 

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, στα θαλάσσια ύδατα τής Κάσου 5 τουρκικά πολεμικά σκάφη υποχρέωσαν 2 ελληνικά πολεμικά σκάφη, ένα λιμενικό και ένα ιταλικό πλωτό μέσο που ενεργούσε έρευνες γεωφυσικές για λογαριασμό τής Ελλάδος να σταματήσουν πάσα ενέργεια επειδή βρισκόντουσαν τάχα σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Τα ελληνικά πλοία και το ιταλικό σκάφος υπάκουσαν άνευ αντιστάσεως και οι Τούρκοι την επόμενη μέρα επικαλούμενοι υπουργικές συνεννοήσεις, είπαν στους Ιταλούς να συνεχίσουν τις ενέργειες τους δίνοντας αναφορά μόνο στους Τούρκους.

 

Αγαπημένε μου και εκ νέου προδομένε ελληνικέ λαέ, τα μηνύματα είναι σαφή. Η Ελλάς πολιορκείται για μία ακόμη φορά. Το Εθνικό μας Κάστρο πέφτει πάλι εκ των έσω. Ψευτορωμιοί και ψευτοσύμμαχοι μάς οδηγούν σε μία μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες. Η εθνική μας κυριαρχία είναι ανύπαρκτη και η Ελληνική Φυλή αφανίζεται. Το Έθνος των Ελλήνων οφείλουμε να πάρουμε τάχιστα στα χέρια μας το κράτος σπάζοντας τα δεσμά τής δουλείας.

 

Η Γη μας, οι γεωφυσικοί μας πόροι, η εθνική εργασία, η εθνική υγεία και η εθνική μας οικονομία πρέπει να επιστρέψουν σε χέρια απόλυτα και έντιμα ελληνικά. Η εθνική μας εργασία και η εθνική μας γη θα δώσουν αληθινά ελληνικό προϊόν και ελληνικό εισόδημα. Τα χρέη τού ψευτορωμέικου θα ριχτούν στον κάλαθο των αχρήστων μαζί με τούς εφιάλτες χρήστες τους. Το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με την επιστροφή όσων Ελλήνων έφυγαν στο εξωτερικό και τις πολυπληθείς γεννήσεις των ελληνικών οικογενειών που θα ενισχυθούν οικονομικά με τον φυσικό πλούτο τής Πατρίδος μας. Ο Έλλην Πατέρας και η Ελληνίδα Μάνα με τα αναθρεμμένα με εθνική παιδεία τέκνα τους είναι η μία και μόνη Ελληνική Οικογένεια.

 

Η υγεία θα υπηρετήσει τον Έλληνα Άνθρωπο με την ενίσχυση τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας προς τούς φορείς της μακριά από νεοταξικά συμφέροντα. Το Εθνικό Φρόνημα και η Πατριωτική Αλληλεγγύη θα ενώσουν τον Ελληνισμό μας κάτω από τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής. Ο Έλλην Εθνικοκοινωνισμός είναι ο συνδετικός κρίκος και το ακατάλυτο δόρυ τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού. Ο Εθνικός στρατηγικός μας στόχος είναι μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και έναν νέο και κραταιό Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Εθνικό έδαφος δεν παραχωρούμε ούτε κατά έναν λίθο και χαμένες ελληνικές πατρίδες δεν υπάρχουν ει μη μόνον προσωρινά αλύτρωτες. Ο Εθνικός Στρατός μας είναι ο ανίκητος Φρουρός και Ελευθερωτής Ελληνικών Ψυχών και Εδαφών. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας δεν υποδουλώνεται και δεν είναι Γένος δουλικό αλλά Αυτοκρατορικό και θα αναστηθεί οπωσδήποτε διά των χειρών μας. Το θέλει ο Θεός, το ζητούν οι Τρανοί Έλληνες Πρόγονοι μας, το ποθούμε εμείς οι Γενναίοι Έλληνες Ιχνηλάτες Τρανών Προγόνων με τα παιδιά μας και θα το πράξουμε οπωσδήποτε. Παράταξη μας μία και μόνη είναι η Ιερή Ελλάς. Ιδού ποιος είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός που τόσο ποθώ. Ας το τολμήσουμε και η Αυγή τού Ελληνισμού μας θα λάμψει ολόχρυση και νικηφόρα.

 



 













Δεν υπάρχουν σχόλια: