ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 30-7-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Φρίκη και δυσωδία σήψης και ανηθικότητας επικρατεί σε όλο τον κόσμο από τήν προέλαση τού σατανά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Ο σταυρωτής εχθρός Θεού και Ανθρώπου έχει παραβιάσει τις παραδόσεις και τα ήθη σε όλες τις εθνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις των δήθεν ελεύθερων εθνών προαναγγέλλοντας την τυραννική παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα προσχήματα που επικαλούνται οι φρόνιμες και φιλολαϊκές τάχα μου δημοκρατικές κυβερνήσεις εγκαταλείπονται και οι πολιτικοί υπάλληλοι και στρατιώτες τού νεοταξισμού προχωρούν στην εφαρμογή των εντολών που έχουν λάβει από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους.

 

Θέλουν να αφανίσουν τον Χριστιανισμό, τα Έθνη και την Οικογένεια. Βάλλουν και προσβάλλουν την Πίστη μας, ποδοπατούν τις ελευθερίες και την εθνική μας ανεξαρτησία και υμνούν την ομοφυλοφιλία σε βάρος τής αληθινής οικογένειας τού Πατέρα και τής Μάνας. Θέλουν μια καθημαγμένη πολυπολιτισμική ανθρωπότητα με λιγότερες και υποτελείς ανθρώπινες ψυχές, χρησιμοποιώντας και διαστρέφοντας ακόμη και την επιστήμη και το περιβάλλον.

 

 Όμως ο Θεός βλέπει την επέλαση τής εγκληματικής νεοταξικής συμμορίας τού σκοτεινού Εωσφόρου και δεν έχει πει τήν τελευταία Του κουβέντα. Η Νέμεσις για την τιμωρία των βέβηλων παραβατών τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας θα έρθει οπωσδήποτε με την αποκατάσταση τής Αληθείας και τού Δικαίου. Ο Πατέρας μας Θεός είναι εδώ μέσα από τον δίκαιο θυμό Του για την προστασία μας. Όμως επιτέλους πρέπει κι εμείς οι Πιστοί Μαχητές Πατρίδος, Θρησκείας και Οικογένειας να πράξουμε το ιερό μας χρέος. Να αποκαθάρουμε τα άγια χώματα μας από τούς προδότες και τούς βαρβάρους συνοδοιπόρους τους. Κι ύστερα να αναγεννήσουμε το κάστρο τής Φυλής μας, τήν Ιερή Ελλάδα όπως και κάθε έθνος την δική του πατρίδα.

 

Δυστυχώς προς το παρόν έχει επικρατήσει η θνησιγενής υποταγή σε όλη την ανθρωπότητα προς τούς νεοταξίτες ολετήρες. Ας δούμε τι έγινε στη Γαλλία που φιλοξενεί κιόλας τούς Ολυμπιακούς Αγώνες των πανανθρώπινων αξιών που γεννήθηκαν στην ιερή και κάποτε ένδοξη και συντόμως ξανά Ελλάδα μας. Η γαλλική κυβέρνηση και οι διάφοροι τεχνικοί της σύμβουλοι και συνεργάτες χρησιμοποιούν την διαβόητη τεχνητή νοημοσύνη με τις αδιάκριτες κάμερες άνευ λαϊκής γνώσεως και εγκρίσεως, για να προβούν στον έλεγχο των λαϊκών μαζών τής υφηλίου που προστρέχουν ως θεατές στους ολυμπιακούς αγώνες.

 

Την ίδια στιγμή διαδραματίζονταν απαράδεκτες εωσφορικές εκδηλώσεις στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη Γαλλία. Η σκοτεινή φιγούρα με την μαύρη στολή και το καλυμμένο πρόσωπο που επιστρατεύτηκε ως μασκότ, έχοντας ζωστεί μαχαίρι στο ζωνάρι του, εμφανίστηκε ως έτερος εωσφόρος να μάς λέει ότι όλα όσα έχουμε δει στις ζωές μας δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται. Παράλληλα έτεροι συνδαιτυμόνες τής κολασμένης ατμόσφαιρας παρουσιάστηκαν ως ομοφυλόφιλοι παρίες να προσβάλλουν και να διαστρέφουν με απύθμενο θράσος τον Μυστικό Δείπνο Τού Ιησού Χριστού και Θεού μας με τούς δώδεκα Αποστόλους μαθητές Του.

 

Την ίδια στιγμή οι εκφραστές τής σατανικής παγκοσμιοποίησης προετοιμάζουν τον ερχομό τού ευρωπαϊκού ψηφιακού διαβατηρίου εμβολιασμού που θα απλωθεί σε όλα τα λευκά ευρωπαϊκά και χριστιανικά έθνη, αφού πραγματοποιήσουν πρώτα σχετικά πειράματα στην Ελλάδα, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Λετονία και την Γερμανία. Σκοπός των νεοταξιτών δεσμοφυλάκων μας στα αόρατα κελιά των κατεχομένων πατρίδων είναι ο ψηφιακός έλεγχος των εμβολιασμών και των δεδομένων υγείας των Ευρωπαίων προκειμένου οι νεοταξικώς φρόνιμοι που τα έχουν κάνει να συμμετέχουν ενεργά και απρόσκοπτα στις δημόσιες συναλλαγές. Το πειραματικό αυτό πρόγραμμα έχει βαπτιστεί ως πρόγραμμα euvabeco, ενώ όπως μαθαίνουμε θα συμμετάσχουν και δύο ελληνικά πανεπιστήμια.

 

Τίθεται επομένως ζήτημα προσωπικών δεδομένων και ελευθεριών καθώς οι ψηφιακές πληροφορίες θα ενταχθούν ενώπιον αδιάκριτων βλεμμάτων σε μία ευρωπαϊκή ψηφιακή πλατφόρμα. Το ψηφιακό χάραγμα απειλεί. Τα δικαιώματα τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τού δημοκρατικού του τόξου δεν αφορούν τούς Πιστούς στο Θεό, τήν Πατρίδα, την Φυλή, το Έθνος και την Οικογένεια. Κι έτσι ακριβώς τα ελεύθερα έθνη καταργούνται κι εμείς οι Εθνικιστές με τον Αρχέγονο Έλληνα Εθνικοκοινωνισμό μας φιμωνόμαστε.

 

Οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου εφαρμόζουν επιπλέον την άμεση προσβολή τού φυσικού περιβάλλοντος και τής τροφικής αλυσίδας προκειμένου να διαλύσουν την εθνική μας παραγωγή, την εθνική μας ασφάλεια και την βιολογική μας ύπαρξη. Σε αυτήν την ολέθρια διαδικασία χρησιμοποιούν τα βιολογικά όπλα των τεχνητών και βολικών πανδημιών με τις προφάσεις τής κλιματικής τους κρίσης προκειμένου να επιβάλλουν φτώχια, πείνα και υποταγή των ραγιάδων.

 

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είδαμε και στην Ιερή Ελλάδα μας την εμφάνιση τής λεγόμενης πανώλης των μικρών μηρυκαστικών ζώων με την ιογενή μορφή της να καταλαμβάνει κοπάδια τα οποία στη συνέχεια εξοντώνονται. Είχαμε τα πρώτα σχετικά κρούσματα σε Θεσσαλία και Αττική. Όμως κάποιοι κήρυκες τού νεοταξικού σκότους έχουν παράλληλα μιλήσει για την αντικατάσταση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από διάφορες επικίνδυνες τεχνητές τροφές μέσα από εργαστηριακές μεθόδους.

 

Παράλληλα οι πυρκαγιές τής νεοταξικής κλιματικής αλλαγής σαρώνουν εκ νέου την Εύβοια και άλλες περιοχές τής Πατρίδος μας περιοδικά, καταστρέφοντας καλλιέργειες και δάση. Οι αρνητικές επιπτώσεις των πυρκαγιών ρημάζουν την τροφική αλυσίδα, τις υποδομές εθνικής και γεωπολιτικής ασφάλειας τής Ελλάδος μας αλλά και την ισορροπία τού περιβάλλοντος από μελλοντικές βροχοπτώσεις. Κάποιοι δεν θέλουν να έχουμε μήτε στέγη μήτε φαγητό μήτε εργασία για να μην μπορούμε να μείνουμε όρθιοι στη Γη των Αγίων και Ηρώων Πατέρων τής Ελληνικής Φυλής μας. Δεν θέλουν να έχουμε μήτε μετερίζια και οχυρά να κρυφτούμε ώστε να μην μπορεί ο στρατός μας να αποκρούσει κάθε μισέλληνα εχθρό.

 

Τεχνητές κρίσεις στην οικονομία, στην υγεία, στην κοινωνία, τήν θρησκεία και το Έθνος μας. Και ξωπίσω από όλα αυτά τα δεινά διχασμοί κομματικοί, λαθροεπικοισμοί και διαρκείς παραχωρήσεις πλουτοπαραγωγικών πόρων, μνημείων, ιστορίας και χωμάτων αιματοβαμμένων με τίμιο ελληνικό αίμα. Μάς παίρνουν την ελευθερία μας, μάς στερούν το Άγιον Όρος και κάθε ελληνορθόδοξο βήμα, μάς αντικαθιστούν οδηγώντας μας στον βιολογικό χαμό τής Ελληνικής Φυλής. Μάς έχουν κλέψει ελληνικά εδάφη και ψυχές και επειδή σκύβαμε πάντα το κεφάλι με δάνεια και επιδόματα και αρχηγισμούς, τώρα κινδυνεύουμε να σβήσουμε από προσώπου γης.

 

Κι αν ακόμη όλοι οι άλλοι λαοί βαδίζουν στον γκρεμό, εγώ αδέρφια μου αρνούμαι να σκύψω το κεφάλι. Σάς κοιτάζω όλους και όλες ευθεία μέσα στα μάτια και τις καρδιές και σάς καλώ να σηκώσουμε το κεφάλι και το εθνικό μας ανάστημα όρθιο. Όχι, εμείς οι πιστοί και κοσμοκράτορες γης, πίστης, πολιτισμού και ελευθερίας Έλληνες δεν θα μείνουμε με σκυμμένο το κεφάλι. Είμαστε Έλληνες που πάει να πει παιδιά τού Θεού και τής Γης τού Φωτός, γεννήματα Τρανών Αγίων και Ηρώων. Έχουμε Χρέος Ιερό και Εθνική Εντολή σαφή να αναγεννήσουμε τήν Ιερή Ελλάδα μας που ανήκει σε εμάς, την Ελληνική Φυλή και είναι υπέρτατη κληρονομιά των παιδιών μας, απόλυτα και ολοκληρωτικά.

 

Ο Ελληνισμός μας κληροδότησε Πολιτισμό και Πίστη σε όλη την πλάση μέσα από το κτίσιμο Αυτοκρατορικής Ελληνικής Γενιάς και όχι εθελόδουλων ραγιάδων. Ήρθε η ώρα να φανούμε αντάξιοι απόγονοι εκείνων που μάς φέρανε στο φώς τής ζωής και όχι στο σκοτάδι τής υποταγής. Μα κι όταν η υποταγή κάνει την μιαρή εμφάνιση της, εμείς οι αληθινοί Έλληνες τής λέμε μέγα Όχι και την συντρίβουμε διά παντός. Τώρα αμέσως να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό. Να θάψουμε τον μικρόκοσμο των ευτελειών και των συμβιβασμών που μάς έχει αλυσοδέσει και να σπάσουμε διά παντός τα δεσμά τής νεοταξικής δουλείας.

 

Να αποβάλλουμε και να συντρίψουμε προδότες και βαρβάρους από το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής, τήν Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Να ενωθούμε όλοι οι Πιστοί σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνικό Έθνος,  Συνείδηση και Αίμα Ελληνικό για να χτίσουμε νέο, ολότελα δικό μας Ελληνικό Πολιτισμό και Ελλάδα Μεγάλη και Πανώρια. Αυτό είναι το προσκλητήριο που σάς απευθύνω αδέρφια μου αγαπημένα με όπλο μας τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας.

 

Οδικός χάρτης τού Εθνικοκοινωνισμού που ποθώ και διακηρύττω είναι η Εθνοφυλετική μας Συνοχή, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Πίστη στα Λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής και η Εθνική Ισχύς τού Ελληνισμού μας. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Ελληνική οικογένεια, ελληνική παιδεία, ελληνική εργασία, ανάπτυξη. Νίκη και λευτεριά σε κάθε Γη και Ψυχή Ελληνική. Υπόδουλος Έλλην ουδείς. Μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Αυτό είναι το προσκλητήριο μου. Εμπρός λοιπόν και καλή μας Νίκη Έλληνες και Ελληνίδες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: