ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΨΩΣΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 14-9-2024.

 

Ύψωσις Τού Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, Θεού και Πατρός ημών σήμερον!!! Ευχαριστούμε Πατέρα μας Χριστέ για την Απέραντη Θυσία και Αγάπη Σου για εμάς τα αναξιότατα παιδιά Σου!!! Ο Πατέρας μας Θεός και η Μάνα μας Παναγία με την Ευλογία και την Χάρη Τους πάντα στο πλευρό των παιδιών μας και πάντων ημών των πιστευόντων και αγαπόντων Πατέρα μας Θεό, Μάνα μας Παναγία, Ελλάδα και Οικογένεια για να έχουμε πίστη, υγεία, δύναμη, αγάπη, χαμόγελο, φως αγαλλίασης, πρόοδο και μακροημέρευση πάντα στις ζωές των οικογενειών μας αδέρφια μου!!! Καλό, ευλογημένο και πανέμορφο Σαββατοκύριακο!!! Καλή Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας!!! Χρόνια πολλά!!!     



 Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 13-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά μέσα σε ένα περιβάλλον ναρκοθετημένο χρόνια τώρα από μία σειρά σκόπιμων προβλημάτων και παραλείψεων από το ψευτορωμέικο σε βάρος των παιδιών μας και ολάκερου τού Ελληνισμού μας. Και τούτο διότι η αληθινή Ελληνική Παιδεία και Εκπαίδευση συμβαδίζουν μαζί με την παροχή ήθους και πνεύματος οξύνοιας που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν στραμμένο στο μέλλον τής Ελληνικής Φυλής με μέσο την απόκτηση γνώσης και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

 

Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος των Ελλήνων προσφέρει στην Ελληνική Νεολαία παράλληλα Παιδεία και Εκπαίδευση, προσφέρει την ίδια στιγμή στα ελληνόπουλα ορθό βιωματικό και πνευματικό τρόπο ζωής με βάση τις Ελληνικές Αξίες και την Ελληνική Γνώση που συνθέτουν από κοινού Πολιτισμό και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων. Η Εθνική Παιδεία όμως είναι ιερή υπόθεση που σχετίζεται με την αληθινά ελεύθερη και κυρίαρχη Ελλάδα των Ελλήνων που πιστεύουν στην Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια. Είναι η Ελλάς των Αληθινών Ελλήνων που πιστεύουν στο Θεό, την Ελλάδα, τήν Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Το ψευτορωμέικο πολιτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας έχει επιδοθεί συστηματικά στην αφαίρεση τής ορθοδοξίας, τής αρχαίας ελληνικής γλώσσας και τής ιστορικής μνήμης από τα ελληνικά σχολεία προβαίνοντας στον ταυτόχρονο αφελληνισμό τής εκπαίδευσης, τής κοινωνίας και τής Πατρίδος ολάκερης. Σκοπός των πολιτικών τυράννων είναι η απώλεια τού αληθινού χαρακτήρα τής Εθνικής Παιδείας που είναι η Γνώση, η Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα συνάμα στην προσωπικότητα τής Ελληνικής Νεολαίας ως συμπαγούς αιχμής ανάπτυξης και ισχύος τής ζώσας Ελληνικής Φυλής.

 

Αυτή ακριβώς είναι η Παιδεία τής ελεύθερης και ισχυρής Ελλάδος πού επιθυμούμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές. Είναι η εκπαιδευτική διαδικασία που αφορά την Ελλάδα που ανήκει όντως στους Έλληνες. Στην σημερινή όμως κατεχόμενη Ελλάδα των ψευτορωμιών πολιτικών ο πολυπολιτισμός τής παγκοσμιοποίησης έχει εξορίσει τα ελληνικά γράμματα και τον Ελληνικό Πολιτισμό από τα ελληνικά τάχα σχολεία. Η αρχαία ελληνική γλώσσα που είναι σαφώς η γενετήσια βάση τής σημερινής δημώδους γλώσσας και που συνθέτει πολλές λέξεις τής καθομιλουμένης λαϊκής γλώσσας έχει αποβληθεί από την βασική ελληνική εκπαίδευση. Έχει διατηρηθεί το δέντρο τής ελληνικής γλώσσας δηλαδή με τις ρίζες του κομμένες.

 

Την ίδια στιγμή όπως μαθαίνουμε στη Γερμανία, στη Γαλλία, ακόμη και στο Βέλγιο γονείς και μαθητές ζητούν και απαιτούν σε κάποιες περιπτώσεις την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών! Παράλληλα έχει αποβληθεί από τα ελληνικά σχολεία η ελληνική ιστορία με την διατήρηση ελάχιστων παραποιημένων στοιχείων. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί και τα θεσμικά τους όργανα θέλουν να στερήσουν από τα ελληνόπουλα την γνώση της αλήθειας, της εθνικής τους καταγωγής, των εγκληματικών λαθών και των αιτίων τής υποταγής τού Ελληνισμού μας από προδότες, βαρβάρους και ψευτοσυμμάχους. Διότι ο συνειδητός Έλλην που γνωρίζει φιλοσοφία και ιστορία ελληνική τηρεί τις ρίζες του, τιμωρεί τούς εχθρούς του, διορθώνει τα λάθη του, φτιάχνει ολότελα δικό του γνήσια Ελληνικό Πολιτισμό σύγχρονο, λευτερώνει εδάφη και ψυχές ελληνικές και χτίζει σε κάθε γενιά και μία καλύτερη Ελλάδα από αυτήν που παρέλαβε από τούς προγόνους του.

 

Όμως οι ψευτορωμιοί θέλουν να απομακρύνουν την ελληνική νεολαία από τις ρίζες της διότι η συντριπτική πλειοψηφία των πνευματικών Ελλήνων τού ενδόξου παρελθόντος μας ήταν σαφέστατα Εθνικιστές. Ο Κωστής Παλαμάς είχε πει ρητά ότι ο Πατριωτισμός μας είναι έμφυτος και ότι ο ίδιος είναι βέβαια Εθνικιστής Πατριδολάτρης. Αυτήν την μία και μόνη αυθεντική έννοια τού αρχέγονου Ελληνικού Εθνικισμού είχαν προβάλλει με πλήθος λόγων και έργων τους όλα τα μεγάλα ελληνικά πνευματικά αναστήματα.

 

Από τήν άλλη πλευρά οι ελληνόφωνοι πολιτικοί υπάλληλοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης έχουν αλλοιώσει το κλασικό μάθημα των ελληνικών θρησκευτικών σε θρησκειολογία τής γνωστής νεοταξικής πανθρησκείας. Κατά αυτόν τον τρόπο έχουν αφαιρέσει ουσιαστικά την Γνήσια Ορθοδοξία από τα σχολεία και για αυτήν την πρόσθετη ασέβεια ευθύνονται μαζί με τούς νεοταξίτες πολιτικούς και οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές που έχουν εισβάλει στην Ορθόδοξη Ιεροσύνη. Είναι όλοι αυτοί που έχουν αναγνωρίσει τις αιρέσεις ως ψευτοθρησκείες και έχουν βάλει την Ελληνοορθοδοξία στο διαβόητο παγκόσμιο συμβούλιο των εκκλησιών.

 

Είναι εν γένει και εν συνόλω οι ψευτορωμιοί που θέλουν να αποκόψουν την Ελλάδα από την συνολική ιστορία τής πλήρους και απόλυτης διάδοσης Πίστης και Πολιτισμού προκειμένου να διχάσουν τον Ανίκητο Ενωμένο Ελληνισμό για τον οποίο μαχόμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές. Και την ίδια στιγμή που οι εσωτερικοί κοινοί εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού θέλουν να επιβάλλουν το μίσος και το ψέμα τού διεθνιστικού νεοταξισμού τους, φέρνουν στα ελληνικά σχολεία την γνωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Είναι η αναφορά στο τρίτο φύλο τάχα μου τού κιναιδισμού που νομιμοποίησαν πρόσφατα οι άνομοι ανθέλληνες. Κι όλα αυτά όταν οι γνήσια ελληνικές και ορθόδοξες διδαχές μιλούν ξεκάθαρα την γλώσσα τής αλήθειας για τον Έλληνα Άνδρα, την Ελληνίδα Γυναίκα και τα Ελληνόπουλα Παιδιά τους.

 

Όμως η Κοσμοκρατόρισσα και Κοσμοπλάστρα Ελλάς Θεού, Αγίων και Ηρώων ζει πάντα μέσα στις καρδιές τού Αληθινού Ελληνισμού με την μία και μόνη Ελληνική Ιδέα τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας. Θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα τής καρδιάς μας στα τίμια και καθάρια ελληνικά χέρια. Είναι η Ελλάς που ανήκει ολότελα στο Ελληνικό Έθνος. Και ευθύς αμέσως θα συνδέσουμε ξανά και για πάντα τον Ελληνισμό με τις ρίζες του. Σε αυτόν ακριβώς τον Πατροπαράδοτο Ελληνισμό τού Εθνικισμού μας η Ελληνική Νεολαία έχει πρωταγωνιστική θέση ως δημιουργική δύναμη μίας Ελλάδος καλύτερης από αυτήν που παρέλαβε.

 

Η Ελληνική Νεολαία με οδηγό τον Ελληνικό Εθνικισμό τού Αίματος, τής Εθνικής Συνείδησης και τής Γνώσης των Ελλήνων θα κληρονομήσει Ελλάδα γνήσια και θα κληροδοτήσει Ελλάδα Τρανή. Στην δική μας γνήσια Ελληνική Παιδεία η αξιολόγηση των μαθητών θα γίνει μέσα από την συνολική βαθμολογική επίδοση τής σχολικής χρονιάς και όχι μέσα σε μια συγκυριακή και ναρκοθετημένη με σκόπιμες ελλείψεις πανελλήνια εξέταση. Σκοπός μας είναι να αναπτυχθεί στη νεολαία μας ο ευρύς πλούτος τής γνώσης και έτσι τα παιδιά μας μέσα από την συνολική επίδοση τής σχολικής χρονιάς να εισαχθούν στην σχολή φοίτησης που επιθυμούν τα ίδια.

 

Με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθούν όλες οι ειδικότητες και οι χώροι εργασίας που σήμερα αφήνονται σκόπιμα ακάλυπτοι από το ψευτορωμέικο προκειμένου να απορροφηθούν οι λαθροεισβολείς και τα παιδιά τους. Η Γνήσια Ελληνική Παιδεία και Εκπαίδευση τής Αρετής, τής Αλήθειας, τής Τόλμης, τής Γνώσης, της Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος που υπηρετεί τον Έλληνα Άνθρωπο θα επιστρέψει οπωσδήποτε στην Πατρίδα της. Το ένδοξο παρελθόν θα συναντήσει ένα εξίσου ένδοξο ελληνικό παρών στο πρόσωπο των παιδιών τού Ελληνισμού μας για να χτίσουν το τρανό μέλλον τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας. Κι έτσι θα ανατείλει εκ βάθρων Χρυσή η Αυγή στην Ιερή Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 







ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΟΛΕΘΡΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 10-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι τρόποι εξόντωσης ενός έθνους ποικίλλουν και προέρχονται τόσο από τούς εσωτερικούς όσο και από τούς εξωτερικούς εχθρούς του. Κοινή η προέλευση των εχθρών εκ τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και χειρότεροι εχθροί τού Ελληνισμού μας και κάθε ελεύθερου τάχα έθνους είναι τα εσωτερικά τυραννικά καθεστώτα. Το χειρότερο και πλέον ύπουλο βιολογικό όπλο που μετέρχονται οι συνεργάτες των παγκοσμιοποιητών τυράννων είναι η δημογραφική συρρίκνωση που ακολουθείται από την εθνολογική αλλοίωση τού Ελληνισμού μας.

 

Οι πολιτικοί και οι καθεστωτικοί τους συνεργάτες τής αστικής δημοκρατίας έχουν εφαρμόσει μία σειρά από εγκληματικά μέτρα που στέκονται εμπόδια στην συγκρότηση πολυμελών ελληνικών οικογενειών. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια η σκόπιμη οικονομική κρίση ακολουθείται παράλληλα από μία ηθική κρίση αλλά και από τήν επιχείρηση αντικατάστασης των Ελλήνων από αλλογενείς λαθροεισβολείς. Δεν μιλάμε λοιπόν απλώς για λάθη ανθρώπινης ανικανότητας αλλά για προμελετημένες εγκληματικές ενέργειες.

 

Το αληθινά ελεύθερο κράτος υπηρετεί το Έθνος και επιδιώκει σαφέστατα την εθνοφυλετική καθαρότητα και την διαιώνιση τής Φυλής που το συγκροτεί. Το αληθινά ελεύθερο Έθνος διαθέτει κράτος απόλυτα Εθνικό και Λαϊκό. Και φυσικά η αληθινά ελεύθερη Ελλάς ανήκει στους Έλληνες στο Αίμα, με ιερότερο χρέος της την βιωσιμότητα τής ελληνικής οικογένειας και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής με περισσότερα ελληνόπουλα.

 

Οι πολιτικές αρχές όμως που τηρούν το χρέος τους πρέπει να διαθέτουν αμιγώς τόσο Ελληνικό Αίμα όσο και Εθνική Συνείδηση και το ψευτορωμέικο καθεστώς δεν είναι διόλου ελληνικό. Διότι όταν ένα κράτος διαθέτει διαπιστωμένα θνησιγενές λαό λαμβάνει μέτρα αυξήσεως και όχι περαιτέρω μειώσεως τού εθνικού πληθυσμού. Οι πολιτικές αρχές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού αντί να ενισχύουν την ελληνική οικογένεια οικονομικά για κάθε μία γέννηση, τουναντίον φορολογούν κάθε ελληνόπουλο λογίζοντας αυτό ως τεκμήριο φορολόγησης. Την ίδια βέβαια στιγμή η ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά από την διογκούμενη ανεργία και την καλπάζουσα ακρίβεια ακόμη και στα απολύτως απαραίτητα αγαθά σίτισης και διαβίωσης.

 

Οι Έλληνες λοιπόν δυσκολεύονται να αποκτήσουν απογόνους ενώ την ίδια στιγμή η λαθρομετανάστευση αυξάνεται καθημερινά και η Ελλάς αλλοιώνεται κοινωνικά και εργασιακά. Το σάπιο ψευτορωμέικο καθεστώς παραδέχεται με απύθμενο θράσος την ανθελληνική του σκοπιμότητα όταν προβαίνει με την υπογραφή διεθνών συμφωνιών και αντεθνικών νόμων στην ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων για την αντικατάσταση των Ελλήνων που δεν γεννιούνται.

 

Το ψευτορωμέικο προτεκτοράτο τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης διατείνεται κατά τα άλλα για την παροχή δικαιωμάτων στους ιδιόρρυθμους κίναιδους των τρίτων φύλων και τούς λαθρεποίκους διότι πολύ απλά επιδιώκει την διάλυση τής ελληνικής οικογένειας και την διαγραφή τού Ελληνισμού από τον χάρτη. Τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε πολύ καθαρά γιατί συμβαίνουν στην ζωή μας κάποια δυστοπικά και ανεξήγητα τάχα φαινόμενα.

 

Καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο ο γεωφυσικός και παραγωγικός πλούτος τής Πατρίδος μας συρρικνώνεται αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια. Καταλαβαίνουμε γιατί συρρικνώνεται η εθνική και η δημόσια ασφάλεια προκειμένου να αλωθεί η Ελλάς εντός των τειχών τού δήθεν απόρθητου κράτους τής αστικής δημοκρατίας. Κι ακόμη καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο τα ελληνόφωνα τηλεοπτικά και λοιπά ψυχαγωγικά τάχα προγράμματα προβάλλουν τα ανώμαλα πρότυπα. Και φυσικά ερχόμαστε οπωσδήποτε αντιμέτωποι με την αδικαιολόγητη πορεία των εκτρώσεων άνευ προβλημάτων ιατρικής φύσης.

 

Πρόσφατα μάθαμε μέσα από επίσημα στατιστικά στοιχεία ότι μία στις τρεις από τις 1035 δημοτικές ενότητες έχουν λιγότερες από 10 γεννήσεις ετησίως. Πρόκειται σαφέστατα για έναν ραγδαίο δημογραφικό αφανισμό τού Ελληνισμού που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς μεταπολιτευτικά. Τις τελευταίες μέρες μάθαμε επιπλέον ότι Αληθινοί Έλληνες Γονείς ζητούν την εξαίρεση των παιδιών τους από το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης τού ψευτορωμέικου που αναφέρεται σε κοινωνικά φύλα και τη διαμόρφωση σεξουαλικής ταυτότητας. Γίνεται δηλαδή μέσα στα ελληνικά σχολεία αναφορά στο δήθεν υπαρκτό και προσφάτως νομοθετημένο τρίτο φύλο τού κιναιδισμού. Όμως τα φύλα είναι σαφέστατα μόνον δύο όπως ακριβώς τα όρισε ο Θεός και η Πλάση που δημιούργησε. Ο άνδρας και η γυναίκα και εν προκειμένω για το Ελληνικό Έθνος ο Έλλην και η Ελληνίδα που γεννούν τα Ελληνόπουλα για την διαιώνιση τής Ελληνικής Οικογένειας και τής Ελληνικής Φυλής.

 

Το ελληνόφωνο καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας απαξιώνει και θέτει σε κίνδυνο λοιπόν την ελληνική ζωή διότι είναι εχθρός τού Ελληνισμού. Αφήνει ασύδοτη την εγκληματικότητα, λαθραία στην πλειοψηφία της, έχει διαλύσει την δημόσια υγεία σε όλα τα νοσοκομεία, σκορπίζει τον Ελληνισμό στα πέρατα τής γης για σπουδές και εργασία. Όχι, η Ελλάς δεν έχει ελεύθερο ελληνικό κράτος. Το πολιτικό καθεστώς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας δεν είναι διόλου ελληνικό.

 

Ο Αληθινός Έλλην αγαπά οπωσδήποτε το Έθνος και τα παιδιά του. Ο Έλλην στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση είναι ο Αληθινός Έλλην και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής με ιδεολογία του τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό. Η θέση λοιπόν ημών των Ελλήνων Εθνικιστών στο δημογραφικό ζήτημα είναι η πλήρης ανάσχεση τού ολέθρου και η εθνική αναγέννηση τής Ζώσας Ελληνικής Φυλής που είναι τα Ελληνόπουλα Παιδιά μας. Θέλουμε μία μεγαλύτερη Ελλάδα που αντικατοπτρίζεται σαφέστατα με περισσότερα ελληνόπουλα.

 

Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς, γνήσιο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος, θα ενισχύσει οικονομικά την ελληνική οικογένεια όπως και κάθε ένα ελληνόπουλο που θα φέρει αυτή στον κόσμο με ειδική επιδότηση, καταργώντας επιπλέον την φορολόγηση των παιδιών μας. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τού εθνικού εισοδήματος και τού γεωφυσικού και παραγωγικού πλούτου τής χώρας θα παράσχει οικογενειακή ενίσχυση. Επιπλέον στην εθνικιστική οικογενειακή μέριμνα συμπεριλαμβάνεται η διευκόλυνση παροχής οικογενειακής εστίας και των οικογενειακών εξόδων που αφορούν την προσχολική παιδεία και φύλαξη σε παιδικούς σταθμούς. Η Ελληνίδα μάνα θα επιδοτηθεί από το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος προκειμένου να παραμείνει απόλυτα στο πλευρό των παιδιών της. Στα σχολεία θα προωθηθεί η ελληνική οικογενειακή διαπαιδαγώγηση τού Έλληνα Άνδρα και τής Ελληνίδας Γυναίκας με την αγάπη τους στα παιδιά τους, την ζώσα Ελληνική Φυλή.

 

 Αυτήν ακριβώς την μία και μόνη Ελληνική Οικογένεια που γεμίζει την ελληνική κοινωνία με πολλά παιδικά ελληνικά χαμόγελα για την διαιώνιση τής Φυλής μας θα προβάλλουν όλα τα προγράμματα ελληνικού οικογενειακού προγραμματισμού. Η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς θα ενισχύσει οικονομικά την επιστροφή τής ελληνικής νεολαίας και των ελληνικών οικογενειών από τήν ξενιτιά πίσω στην ιερή Ελλάδα μας. Επιπλέον κάθε ελληνική οικογένεια θα επιστρέψει σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί με την ενίσχυση των εργασιακών και κοινωνικών υποδομών σε ασφάλεια, υγεία, παιδεία. Και φυσικά προδότες και βάρβαροι δεν χωράνε ανάμεσα μας. Η Αγάπη μας και ο Ιερός Πόθος μας για την διαιώνιση τής Ζώσας Ελληνικής Φυλής που προσφέρει η Ελληνική Οικογένεια με τα ελληνόπουλα παιδιά μας είναι ιερός σκοπός που θα γίνει οπωσδήποτε πραγματικότητα. Και η ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού θα ανατείλει οπωσδήποτε.

 


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ. ΚΑΘΑΡΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 5-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Πνευματική καθίζηση και υλική εγκατάλειψη τού Κάστρου πού λέγεται Ελλάς έχει επικρατήσει μέσα στην ελληνική κοινωνία και σε όλους τούς τομείς τής καθημερινότητας. Μα και η ίδια η ελληνική κοινωνία έχει αλωθεί τόσο στις αξίες της όσο και στην βιολογική και εθνολογική της σύνθεση. Η Ελλάς εάλω για μία ακόμη φορά και η ώρα των ευθυνών έφτασε άμεσα και απαιτητικά. Πλημμύρισαν τήν Ιερή Ελλάδα μας προδότες και βάρβαροι, με πλέον επικίνδυνους τούς ελληνόφωνους προδότες.

 

Η οργή μου ξεχειλίζει τούτες τις στιγμές στον απώτατο βαθμό. Μάθαμε ότι στις 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση θριάμβου στην τουρκική πρεσβεία των Αθηνών για την ημέρα νίκης όπως αποκαλείται από τούς Τούρκους η μεγάλη σφαγή στην Ελληνίδα Σμύρνη κατά την μικρασιατική τραγωδία. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση λοιπόν παρέστη Έλληνας υποστράτηγος προφανώς ως εκπρόσωπος τού διαχρονικού ψευτορωμέικου που ξεπουλάει διαρκώς ελληνικές ψυχές και εδάφη στους προσωρινούς γείτονες μας στα βορειοανατολικά μας σύνορα. Και εξοργίζομαι στην κυριολεξία όταν συγκρίνω το νέο προσκύνημα τής τουρκικής αυλής με την οπισθοχώρηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην Κάσο και με την αποδοχή καθόδου τουρκικού κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

 

Την ίδια στιγμή η ελληνόφωνη κυβέρνηση και όλοι οι δημοκράτες πολιτικοί τού ντόπιου νεοταξισμού προσκαλούν και καλωσορίζουν τούς Τούρκους μαζί με τούς ψευτοσυμμάχους τους στην διαβόητη ΕΕ ανοίγοντας διαλόγους πλήρους ηττοπάθειας και εθελοδουλίας. Εθελοδουλία τόσο ως προς την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση όσο και ως προς τους Τούρκους. Παράλληλα η είσοδος των λαθροεισβολέων που μάς κουβαλούν οι τύραννοι πολιτικοί και οι βάρβαροι συνομιλητές και εντολείς τους έχουν αυξηθεί φέτος σε ποσοστό 222% σε σχέση με το 2023. Η ενσωμάτωση και η αντικατάσταση τού θνησιγενούς δημογραφικά Ελληνισμού μας έχει ήδη αποφασιστεί και εφαρμόζεται καθημερινά από τούς ανθέλληνες.

 

Η ανεργία των Ελλήνων αυξάνεται ραγδαία, τα εμπορικά μαγαζιά αδυνατούν να συντηρηθούν αφού βουλιάζουν στα χρέη παρά τις προσφορές των εκπτώσεων και το κόστος τού ρεύματος βυθίζει στο σκοτάδι τον Ελληνισμό μας. Το ψευτορωμέικο προσποιείται τον εκφραστή και συμπαραστάτη τού ελληνικού λαού με τα λεγόμενα καλάθια τού νοικοκυριού και τις επιδοτήσεις τού ρεύματος. Είναι τα σύγχρονα συσσίτια που το κατοχικό δημοκρατικό κράτος σύντομα ζητάει και παίρνει πίσω από το λαό επικαλούμενο το δημοσιονομικό κόστος, το στημένο χρέος που το ίδιο έστησε με τα αδηφάγα μέλη του και τούς παγκοσμιοποιητές τοκογλύφους εντολείς του.

 

Παράλληλα τα νοσοκομεία τής χώρας έχουν ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό και υλικό ιατρικό εξοπλισμό με ελληνικές ψυχές να χάνονται περιμένοντας κάποιο χειρουργείο. Όμως είπαμε, πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες τού προδοτικού πολιτικού καθεστώτος τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας προσκυνούν τήν υποταγή και τον αφανισμό τού Ελληνισμού από τούς Τούρκους, ανοίγοντας τον δρόμο στον θάνατο τής Ελληνικής Φυλής. Όμως ο Αληθινός Έλλην χτίζει και ανορθώνει την Ιερή Ελλάδα ως απόρθητο φρούριο τής Ελληνικής Φυλής στηριγμένος στην ταυτόχρονη πνευματική και υλική υπεροχή.

 

Ο Αληθινός Έλλην στηρίζεται στην ένδοξη ελληνική ιστορία συνεχίζοντας τον τίμιο αγώνα των προγόνων του, ξεριζώνοντας από την ζωή του δια παντός ατιμία, δειλία και προδοσία. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει με πάθος τα παιδιά του, την ζώσα Ελληνική Φυλή και είναι έτοιμος να δώσει ακόμη και την ίδια τη ζωή του προκειμένου να διασφαλίσει την ελευθερία, την ελληνικότητα και την βιολογική διαιώνιση τής Φυλής μας στην πλέον πολύτιμη κληρονομιά του που είναι η Γη τού Φωτός Ελλάς. Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής και η Ελλάς που χτίζει είναι καμωμένη για τον Πιστό στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό Ελληνισμό μας.

 

Η Ελληνίδα Γη είναι Μάνα, Τροφός, Εκπαιδευτήριο και Κάστρο Απόρθητο ταυτόχρονα τού Πιστού, Ανίκητου και Ενωμένου Ελληνισμού μας. Πρέπει όμως αυτή ακριβώς η συνείδηση τής Αλήθειας που διέπει το Ζωντανό Ελληνικό Έθνος να γίνει άμεσα, τώρα αμέσως, ασπίδα και δόρυ για την αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Να στρέψουμε το βλέμμα μας στην δημιουργία τής ελληνικής οικογένειας με πολλά χαρούμενα ελληνόπουλα. Να ανορθώσουμε την αγροτιά και τον βιομηχανικό και εμπορικό τομέα με ελληνικά χέρια για την παραγωγή ελληνικών αγαθών. Να δώσουμε γράμματα και ελληνικό φρόνημα υψηλό στην νεολαία μας. Να χτίσουμε Ελληνικό Στρατό με τόλμη, αρετή και όπλα ελληνικά.

 

Να χτίσουμε σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό και να βαδίσουμε μπροστά με θάρρος, τόλμη και πόθο μέγιστο για την λευτεριά πάσης γης και ψυχής ελληνικής. Στον Καιάδα προδότες, σιωνιστές και βάρβαροι, ξεκινώντας από τούς προδότες. Η Ελλάς δεν είναι δουλική μήτε πολυπολιτισμική γωνία τής νεοταξικής τυραννίας. Η Ιερή Ελλάς είναι Αυτοκρατορικό Γένος και Πατρίδα των Αληθινών Ελλήνων που είναι βαθειά εμποτισμένοι με Πίστη, Αίμα και Συνείδηση απόλυτα Ελληνική. Έχουμε μέσα μας μέγιστη Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία μας τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό με την Πίστη μας στον Θεό, τον Έλληνα Άνθρωπο, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Εθνική Ισχύ.

 

Πάσης φύσεως διεθνιστές αρνητές τής Εθνικής μας Ταυτότητας και τής Ελληνικής Ιδέας δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας γιατί είναι εχθροί τού Ελληνισμού. Ο Ανίκητος Ενωμένος και Εθνικιστής Ελληνισμός μας συντρίβει και αφανίζει ομοίως τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό εχθρό. Για την Πνευματική και Υλική μας Υπεροχή, ας βαδίσουμε εμπρός για τον Ζωντανό Ελληνισμό με τις Αξίες, τα Ιδανικά και την Νίκη τής Ελληνικής Φυλής κάτω από τα λάβαρα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας στην κορυφή τής οικουμένης. Καμία ανοχή στην σήψη. Εθνικιστικός Αγών για την Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 











 








 










ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 4-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στις Θερμοπύλες αναδείχτηκε διαχρονικά ο Έλλην Υπεράνθρωπος τής Πίστεως και τής Ελευθερίας. Είναι ο Έλλην που θέτει το αθάνατο προβάδισμα τής Αρετής τού Ηρωικού Ήθους απέναντι στην πρόσκαιρη αριθμητική υπεροχή τής προσβολής τού εισβολέα. Ο Λεωνίδας και οι 300 Σπαρτιάτες και ο Δημόφιλος με τούς 700 Θεσπιείς δώσανε την βροντερή απάντηση τού σθένους και τής Ελευθερίας απέναντι στον στρατό των σκλάβων που έσερναν μαζί τους οι Πέρσες τού Ξέρξη και τού Εβραίου Στρατηγού του Μαρδοχαίου, γνωστού ως Μαρδόνιου.

 

Ο Λεωνίδας είχε ανατραφεί από παιδί κιόλας στην γνωστή Σπαρτιατική Αγωγή τής προασπίσεως και τής προαγωγής των προαιώνιων Αξιών τής Πίστεως, τής Πατρίδος και τής Οικογένειας ενάντια σε κάθε Βάρβαρο εισβολέα. Διότι ο Ευσυνείδητος και Πατριώτης Έλλην που έθετε το Ελληνικό Ιδεώδες πάνω και από την ίδια τη ζωή του ήταν ο οδηγός τής Φυλής και ο Φύλαξ τής ανθρώπινης ζωής στη Σπάρτη και στο σύνολο τού Ελληνικού Κόσμου πριν την εισβολή τού ξενοκίνητου πολιτικού μικροβίου. Όχι βέβαια ότι εξέλειπαν  ποτέ οι προδότες και ξενοκίνητοι Εφιάλτες. Ο Πατριωτισμός και ο Ηρωισμός ωστόσο νικούσαν την προδοσία.

 

Ο Πέρσης ηγεμών Ξέρξης έστειλε τούς ταχυδρόμους του στην Σπάρτη ζητώντας από τον Βασιλέα Λεωνίδα Γη και Ύδωρ. Ο Ξέρξης ζητούσε από τον Λεωνίδα να αναγνωρίσει την περσική ηγεμονία στην Ιερή Ελλάδα ασκώντας την τοπική εξουσία στη Σπάρτη για λογαριασμό τού Βάρβαρου τυράννου. Είναι σαφές ότι η περσική αυτοκρατορία των στρατευμένων δούλων της υπηρετούσε την πρώιμη έκφραση τής παγκοσμιοποίησης. Απέναντι στο Ελληνικό Ηγεμονικό Ιδεώδες τής Πίστης και τής Εθνικής Αυθυπαρξίας επετέθη το Άπιστο και Τυραννικό Καθεστώς τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης τού καιρού εκείνου. Το Ελληνικό Αίμα έδωσε την Γενναία Απάντηση στην ιταμή δωροδοκία τού Πέρση απεσταλμένου τού νεοταξισμού. Μολών λαβέ. Έλα να πάρεις μόνος σου την ατιμία που ζητάς.

 

Ο Βασιλιάς Λεωνίδας επέλεξε τριακόσια παλικάρια που είχαν πίσω τους απογόνους να τούς διαδεχθούν και βάδισε στον τίμιο δρόμο τού Εθνικού Αγώνα στις Θερμοπύλες μαζί με όσους Μαχητές πήραν τον ίδιο δρόμο από τις άλλες Ελληνικές Πόλεις Κράτη. Ο Λεωνίδας ήξερε πως όδευε στον βωμό τής θυσίας τής ζωής τής δικής του και των στρατιωτών του. Ο φόβος τού εχθρού και η παράδοση στην σκλαβιά είχαν καθηλώσει τον Ελληνισμό. Έπρεπε να δοθεί το μάθημα τού γνήσιου Μαχόμενου Ελληνισμού των Αξιών και των Ιδανικών, να αρθεί στο ύψος ο Αληθινός Πιστός και Ατσάλινος Ηγεμονικός Ελληνισμός. Να αποδειχθεί στην πράξη ότι αυτός ο Ενωμένος Ελληνισμός μπορεί να νικήσει τον Βάρβαρο Εισβολέα.

 

Λίγοι στην αρχή στο μετερίζι τού Εθνικού Αγώνα τής Λευτεριάς για να σηκώσουν κατόπιν το ανάστημα οι πολλοί και ολάκερος ο Ελληνισμός , οι Πιστοί σε Θεό, Ελληνική Φυλή και Οικογένεια. Η μάχη στο Ηρωικό Πεδίο των Θερμοπυλών ξεκίνησε. Ο Αγών είναι σκληρός. Το πλήθος των βαρβάρων μεγάλο. Το στρατόπεδο των Ελλήνων αρχίζει να κάμπτεται ηθικά. Ο Εφιάλτης που πιο πριν είχε αποφύγει το κάλεσμα τού Λεωνίδα να βοηθήσει τούς στρατιώτες του ως έχων σωματικό ελάττωμα, απέδειξε ότι είχε και ηθικό ελάττωμα ώστε να οδηγήσει τον περσικό στρατό πίσω από την γραμμή αμύνης των Ελλήνων.

 

Οι βάρβαροι κύκλωσαν τούς Έλληνες. Οι πολλοί εκ τού ελληνικού στρατοπέδου οπισθοχωρούν στις πόλεις τους. Οι λίγοι και εκλεκτοί τής ιστορικής εκείνης στιγμής, ο Λεωνίδας με τούς 300 Σπαρτιάτες και ο Δημόφιλος με τούς 700 Θεσπιείς δίνουν την έσχατη μάχη δίδοντας τη ζωή τους στο βωμό των Θερμοπυλών. Ο Ελληνισμός θα συγκλονιστεί και η θυσιαστική ήττα θα γίνει η πύρινη οδός για την ερχόμενη Νίκη στην μάχη των Πλαταιών. 


Ο Ενωμένος Πιστός, Εθνικιστής και Κοσμοκρατορικός Ελληνισμός με την φλόγα των Αθάνατων Θερμοπυλομάχων θα κάμει το χρέος του που οφείλει να ξανακάνει στις μέρες μας. Θα συντρίψει τον σιωνιστοκίνητο βάρβαρο νεοταξισμό. Ιδού η Αποστολική και Εκπολιτιστική Οδός τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας που βαδίζει στην κεφαλή τής οικουμένης υπέρ Πίστεως σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό.