ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 13-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά μέσα σε ένα περιβάλλον ναρκοθετημένο χρόνια τώρα από μία σειρά σκόπιμων προβλημάτων και παραλείψεων από το ψευτορωμέικο σε βάρος των παιδιών μας και ολάκερου τού Ελληνισμού μας. Και τούτο διότι η αληθινή Ελληνική Παιδεία και Εκπαίδευση συμβαδίζουν μαζί με την παροχή ήθους και πνεύματος οξύνοιας που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν στραμμένο στο μέλλον τής Ελληνικής Φυλής με μέσο την απόκτηση γνώσης και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

 

Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος των Ελλήνων προσφέρει στην Ελληνική Νεολαία παράλληλα Παιδεία και Εκπαίδευση, προσφέρει την ίδια στιγμή στα ελληνόπουλα ορθό βιωματικό και πνευματικό τρόπο ζωής με βάση τις Ελληνικές Αξίες και την Ελληνική Γνώση που συνθέτουν από κοινού Πολιτισμό και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων. Η Εθνική Παιδεία όμως είναι ιερή υπόθεση που σχετίζεται με την αληθινά ελεύθερη και κυρίαρχη Ελλάδα των Ελλήνων που πιστεύουν στην Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια. Είναι η Ελλάς των Αληθινών Ελλήνων που πιστεύουν στο Θεό, την Ελλάδα, τήν Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Το ψευτορωμέικο πολιτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας έχει επιδοθεί συστηματικά στην αφαίρεση τής ορθοδοξίας, τής αρχαίας ελληνικής γλώσσας και τής ιστορικής μνήμης από τα ελληνικά σχολεία προβαίνοντας στον ταυτόχρονο αφελληνισμό τής εκπαίδευσης, τής κοινωνίας και τής Πατρίδος ολάκερης. Σκοπός των πολιτικών τυράννων είναι η απώλεια τού αληθινού χαρακτήρα τής Εθνικής Παιδείας που είναι η Γνώση, η Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα συνάμα στην προσωπικότητα τής Ελληνικής Νεολαίας ως συμπαγούς αιχμής ανάπτυξης και ισχύος τής ζώσας Ελληνικής Φυλής.

 

Αυτή ακριβώς είναι η Παιδεία τής ελεύθερης και ισχυρής Ελλάδος πού επιθυμούμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές. Είναι η εκπαιδευτική διαδικασία που αφορά την Ελλάδα που ανήκει όντως στους Έλληνες. Στην σημερινή όμως κατεχόμενη Ελλάδα των ψευτορωμιών πολιτικών ο πολυπολιτισμός τής παγκοσμιοποίησης έχει εξορίσει τα ελληνικά γράμματα και τον Ελληνικό Πολιτισμό από τα ελληνικά τάχα σχολεία. Η αρχαία ελληνική γλώσσα που είναι σαφώς η γενετήσια βάση τής σημερινής δημώδους γλώσσας και που συνθέτει πολλές λέξεις τής καθομιλουμένης λαϊκής γλώσσας έχει αποβληθεί από την βασική ελληνική εκπαίδευση. Έχει διατηρηθεί το δέντρο τής ελληνικής γλώσσας δηλαδή με τις ρίζες του κομμένες.

 

Την ίδια στιγμή όπως μαθαίνουμε στη Γερμανία, στη Γαλλία, ακόμη και στο Βέλγιο γονείς και μαθητές ζητούν και απαιτούν σε κάποιες περιπτώσεις την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών! Παράλληλα έχει αποβληθεί από τα ελληνικά σχολεία η ελληνική ιστορία με την διατήρηση ελάχιστων παραποιημένων στοιχείων. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί και τα θεσμικά τους όργανα θέλουν να στερήσουν από τα ελληνόπουλα την γνώση της αλήθειας, της εθνικής τους καταγωγής, των εγκληματικών λαθών και των αιτίων τής υποταγής τού Ελληνισμού μας από προδότες, βαρβάρους και ψευτοσυμμάχους. Διότι ο συνειδητός Έλλην που γνωρίζει φιλοσοφία και ιστορία ελληνική τηρεί τις ρίζες του, τιμωρεί τούς εχθρούς του, διορθώνει τα λάθη του, φτιάχνει ολότελα δικό του γνήσια Ελληνικό Πολιτισμό σύγχρονο, λευτερώνει εδάφη και ψυχές ελληνικές και χτίζει σε κάθε γενιά και μία καλύτερη Ελλάδα από αυτήν που παρέλαβε από τούς προγόνους του.

 

Όμως οι ψευτορωμιοί θέλουν να απομακρύνουν την ελληνική νεολαία από τις ρίζες της διότι η συντριπτική πλειοψηφία των πνευματικών Ελλήνων τού ενδόξου παρελθόντος μας ήταν σαφέστατα Εθνικιστές. Ο Κωστής Παλαμάς είχε πει ρητά ότι ο Πατριωτισμός μας είναι έμφυτος και ότι ο ίδιος είναι βέβαια Εθνικιστής Πατριδολάτρης. Αυτήν την μία και μόνη αυθεντική έννοια τού αρχέγονου Ελληνικού Εθνικισμού είχαν προβάλλει με πλήθος λόγων και έργων τους όλα τα μεγάλα ελληνικά πνευματικά αναστήματα.

 

Από τήν άλλη πλευρά οι ελληνόφωνοι πολιτικοί υπάλληλοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης έχουν αλλοιώσει το κλασικό μάθημα των ελληνικών θρησκευτικών σε θρησκειολογία τής γνωστής νεοταξικής πανθρησκείας. Κατά αυτόν τον τρόπο έχουν αφαιρέσει ουσιαστικά την Γνήσια Ορθοδοξία από τα σχολεία και για αυτήν την πρόσθετη ασέβεια ευθύνονται μαζί με τούς νεοταξίτες πολιτικούς και οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές που έχουν εισβάλει στην Ορθόδοξη Ιεροσύνη. Είναι όλοι αυτοί που έχουν αναγνωρίσει τις αιρέσεις ως ψευτοθρησκείες και έχουν βάλει την Ελληνοορθοδοξία στο διαβόητο παγκόσμιο συμβούλιο των εκκλησιών.

 

Είναι εν γένει και εν συνόλω οι ψευτορωμιοί που θέλουν να αποκόψουν την Ελλάδα από την συνολική ιστορία τής πλήρους και απόλυτης διάδοσης Πίστης και Πολιτισμού προκειμένου να διχάσουν τον Ανίκητο Ενωμένο Ελληνισμό για τον οποίο μαχόμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές. Και την ίδια στιγμή που οι εσωτερικοί κοινοί εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού θέλουν να επιβάλλουν το μίσος και το ψέμα τού διεθνιστικού νεοταξισμού τους, φέρνουν στα ελληνικά σχολεία την γνωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Είναι η αναφορά στο τρίτο φύλο τάχα μου τού κιναιδισμού που νομιμοποίησαν πρόσφατα οι άνομοι ανθέλληνες. Κι όλα αυτά όταν οι γνήσια ελληνικές και ορθόδοξες διδαχές μιλούν ξεκάθαρα την γλώσσα τής αλήθειας για τον Έλληνα Άνδρα, την Ελληνίδα Γυναίκα και τα Ελληνόπουλα Παιδιά τους.

 

Όμως η Κοσμοκρατόρισσα και Κοσμοπλάστρα Ελλάς Θεού, Αγίων και Ηρώων ζει πάντα μέσα στις καρδιές τού Αληθινού Ελληνισμού με την μία και μόνη Ελληνική Ιδέα τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας. Θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα τής καρδιάς μας στα τίμια και καθάρια ελληνικά χέρια. Είναι η Ελλάς που ανήκει ολότελα στο Ελληνικό Έθνος. Και ευθύς αμέσως θα συνδέσουμε ξανά και για πάντα τον Ελληνισμό με τις ρίζες του. Σε αυτόν ακριβώς τον Πατροπαράδοτο Ελληνισμό τού Εθνικισμού μας η Ελληνική Νεολαία έχει πρωταγωνιστική θέση ως δημιουργική δύναμη μίας Ελλάδος καλύτερης από αυτήν που παρέλαβε.

 

Η Ελληνική Νεολαία με οδηγό τον Ελληνικό Εθνικισμό τού Αίματος, τής Εθνικής Συνείδησης και τής Γνώσης των Ελλήνων θα κληρονομήσει Ελλάδα γνήσια και θα κληροδοτήσει Ελλάδα Τρανή. Στην δική μας γνήσια Ελληνική Παιδεία η αξιολόγηση των μαθητών θα γίνει μέσα από την συνολική βαθμολογική επίδοση τής σχολικής χρονιάς και όχι μέσα σε μια συγκυριακή και ναρκοθετημένη με σκόπιμες ελλείψεις πανελλήνια εξέταση. Σκοπός μας είναι να αναπτυχθεί στη νεολαία μας ο ευρύς πλούτος τής γνώσης και έτσι τα παιδιά μας μέσα από την συνολική επίδοση τής σχολικής χρονιάς να εισαχθούν στην σχολή φοίτησης που επιθυμούν τα ίδια.

 

Με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθούν όλες οι ειδικότητες και οι χώροι εργασίας που σήμερα αφήνονται σκόπιμα ακάλυπτοι από το ψευτορωμέικο προκειμένου να απορροφηθούν οι λαθροεισβολείς και τα παιδιά τους. Η Γνήσια Ελληνική Παιδεία και Εκπαίδευση τής Αρετής, τής Αλήθειας, τής Τόλμης, τής Γνώσης, της Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος που υπηρετεί τον Έλληνα Άνθρωπο θα επιστρέψει οπωσδήποτε στην Πατρίδα της. Το ένδοξο παρελθόν θα συναντήσει ένα εξίσου ένδοξο ελληνικό παρών στο πρόσωπο των παιδιών τού Ελληνισμού μας για να χτίσουν το τρανό μέλλον τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας. Κι έτσι θα ανατείλει εκ βάθρων Χρυσή η Αυγή στην Ιερή Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 







Δεν υπάρχουν σχόλια: