ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 17-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι προκλήσεις σε βάρος κυρίως τού Ελληνισμού μας και κάθε δήθεν ελεύθερου έθνους από τούς παγκοσμιοποιητές βαρβάρους τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και λοιπούς συμμάχους και συνεταίρους τους κορυφώνονται. Τα οδυνηρά πλήγματα προέρχονται τόσο από τον εσωτερικό πολιτικό τύραννο όσο και από τον εξωτερικό εχθρό, εχθροί και οι δύο στον ίδιο ακριβώς βαθμό και η ώρα τού απολογισμού έφτασε προκειμένου ο Πιστός Ελληνισμός μας και ο Αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός μας να δώσουμε την απάντηση με την Εθνική μας Αντεπίθεση.

 

Ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης είναι ο εχθρός μας και ο Ελληνισμός μας είναι ο πρώτος στόχος τού προαιώνιου εχθρού μας διότι εάν πέσει η Ελλάς τής Πίστης, τής Ανδρείας και τού Πατριωτισμού, τότε θα πέσουν και τα άλλα έθνη που ποτίστηκαν από τον Ελληνικό Πολιτισμό. Επιπλέον η Ελλάς είναι το Κάστρο και η θύρα εισόδου πού εποφθαλμιούν οι νεοταξίτες προκειμένου να εισάγουν στην κοινωνία των εθνών την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

 

Ο Φρούραρχος και το Κάστρο τής Ελευθερίας είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς των Πιστών Ελλήνων στο Θεό, τήν Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό διότι ο Μαχόμενος Ελληνισμός τής Αιώνιας Ελληνικής Εθνικής Ιδέας έχει δώσει τιτάνιους αγώνες και ποτάμια αίματος για τήν Νίκη των Αθανάτων Αξιών και Ιδανικών του. Μέσα στον τρέχοντα μήνα Σεπτέμβριο Πιστοί και Εθνικιστές Έλληνες τιμήσαμε κορυφαίες ιστορικές στιγμές τραγικότητας μα και υπέρτατου ηρωικού μεγαλείου τής Φυλής μας.

 

Είναι η μνήμη τής Μάχης των Θερμοπυλών που ο Βασιλιάς τής Σπάρτης Λεωνίδας με τούς 300 Μαχητές του και ο Βασιλιάς των Θεσπιών Δημόφιλος με τούς 700 Μαχητές του δώσανε τη ζωή τους στο βωμό τής κατανίκησης των τότε παγκοσμιοποιητών που βρίσκονταν πίσω από τον βασιλιά των Περσών Ξέρξη. Είναι η μνήμη τής μικρασιατικής καταστροφής τού Ελληνισμού τής Ίμβρου, τής Τενέδου, τής Ιωνίας και τού Πόντου μας που επέφεραν ψευτορωμιοί ψευτοεθνάρχες, ψευτοσύμμαχοι και οι Τούρκοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού που τέθηκαν ενώπιον τού Ελληνισμού μας ως δεσμοφύλακες τύραννοι.

 

Είναι ακόμη τα Σεπτεμβριανά τής Κωνσταντινούπολης όπου οι ίδιοι τύραννοι θέλησαν να ξεριζώσουν τα έσχατα θεμέλια τού Ελληνισμού με τήν στημένη βόμβα στο προξενείο Θεσσαλονίκης που το θέλουν σπίτι τού Κεμάλ και τα δολοφονικά χτυπήματα σε βάρος των αδερφών μας στη Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη. Είναι ακόμη τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών σε βάρος των Πιστών και Εθνικιστών Ελλήνων στην Πηγάδα τού Μελιγαλά από τον εσωτερικό εχθρό.

 

Σήμερα στις ημέρες τις εσχατολογικές που ζούμε ο προαιώνιος εχθρός προβαίνει στην τελική του επίθεση για να κυριεύσει την Ιερή Ελλάδα Θεού, Αγίων και Ηρώων. Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας μέσα στο κατοχικό ψευτορωμέικο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας είναι η τεράστια ακρίβεια στα απαραίτητα αγαθά που χρειαζόμαστε προκειμένου να επιβιώσουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το τεράστιο κόστος των τροφίμων, των φαρμάκων και των ενεργειακών πόρων.

 

Η φτώχεια έχει σαρώσει τα ελληνικά σπίτια μαζί με τήν πείνα, τις δύσκολες συνθήκες εργασίας και την ακολουθούμενη ανεργία Ελλήνων. Η θύελλα τής καθημερινότητας επέρχεται από τούς νεοταξίτες προκειμένου να μην αντιληφθεί και να μην αντιδράσει ο Έλληνας σε μία σειρά ακόμη πιο επώδυνων χτυπημάτων που δεχόμαστε προκειμένου να σβηστεί από τον χάρτη η Ελλάς και να θανατωθεί ο Ελληνισμός μας.

 

 Ήδη δημογραφικά ο Ελληνισμός μας αργοσβήνει. Οι Έλληνες γεννούν ελάχιστα παιδιά, χιλιάδες νέοι Έλληνες ψάχνουν εργασία στο εξωτερικό και ο γνωστός μας Έλον Μασκ βλέπει μείωση 25% τού πληθυσμού των Ελλήνων έως το 2070 με ευρωπαϊκό μέσο όρο 4%. Την ίδια στιγμή οι λαθροεισβολείς που εισέρχονται από τήν Τουρκία και άλλες εχθρικές τής Ελλάδος χώρες αυξάνονται και ενσωματώνονται σωρηδόν με νόμους και διεθνείς συμφωνίες από το ψευτορωμέικο. Η Γερμανία διώχνει λαθροεισβολείς στις χώρες εισόδου τους, μία εκ των οποίων θεωρούν την Ελλάδα μας. Η Ελλάδα παράλληλα είναι ήδη η δεύτερη πιο φτωχή χώρα στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση μετά τη Βουλγαρία.

 

Από την άλλη πλευρά, στα εθνικά μας θέματα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Μιτσκόσκι ονομάζει ανθρώπινο του τάχα δικαίωμα να αποκαλεί τη χώρα του Μακεδονία, προσβλέποντας μέσα από κατεχόμενα ελληνικά εδάφη την διεκδίκηση τής ελεύθερης Μακεδονίας μας. Στο δε ζήτημα των γεωφυσικών ερευνών και ενώ επίκειται πόντιση καλωδίου από γαλλική εταιρία για το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδος και Κύπρου, αντιδρά εκ νέου η Τουρκία όπως στη διεκδίκηση των υδάτων τής Κάσου.

 

Τώρα ο επικεφαλής των τουρκοπατημένων εδαφών τής Βορείου Κύπρου μας Τατάρ απαιτεί να γίνει η ηλεκτρική διασύνδεση με την Ευρώπη μέσω τής Τουρκίας με την χρήση τού παράνομου τουρκολιβυκού συμφώνου σε βάρος τής ΑΟΖ Ελλάδος και Αιγύπτου. Τα ελληνόφωνα κόμματα ερίζουν προκειμένου να βρεθούν οι καλύτεροι υπηρέτες τής παγκοσμιοποίησης και να διοικήσουν εν συνεχεία διακομματικά το πτώμα τού Ελληνισμού μας. Και την ίδια στιγμή πλησιάζουν παγκόσμιος πόλεμος, νέες πανδημίες και το αντίχριστο ψηφιακό χάραγμα.

 

Τέλος τα λόγια. Το έσχατο Μολών Λαβέ έχει ενεργοποιηθεί. Ελλάς ή Ταν ή επί Τας. Η Ελλάς για μία ακόμη φορά αλώνεται. Ή θα πατάξουμε τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό διά παντός ή θα αφανιστούμε από προσώπου γης. Ή θα γίνουμε ξανά και για πάντα Αγία και Μεγάλη Ελλάς αποκαθιστώντας στον απόλυτο βαθμό εθνική, λαϊκή και εδαφική κυριαρχία ή θα γίνουμε ανάμνηση φευγαλέα. Τούτο σημαίνει με πολύ απλά λόγια ότι το κράτος έχει μόνο λόγο ύπαρξης του τήν υπηρεσία τού Έθνους. Το Ελληνικό Κράτος ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στο Ελληνικό Έθνος.

 

Το Ελληνικό Έθνος, οι Έλληνες δηλαδή που διαθέτουμε Πίστη στο Θεό, Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Εθνική Συνείδηση ομού και αδιαιρέτως, θα λάβουμε στα στιβαρά και καθάρια, τίμια και ελληνικά χέρια μας το Κράτος μας, καθιστώντας το πλήρως Ελληνικό. Ο Αληθινός Έλλην είναι Εθνικιστής και βαδίζει πάντα εμπρός με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό συντρίβοντας τούς εχθρούς του και χτίζοντας ακόμη πιο λαμπρή Ελλάδα.

 

Ψευτορωμιός και βάρβαρος ανάμεσα μας ουδείς. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική θα γίνει ελεύθερη ξανά και για πάντα. Το αποφάσισε ο Θεός, είναι εντολή προγονική, απαίτηση των παιδιών μας, πόθος τής καρδιάς μας. Στη ζωή μου έμαθα να κάνω τις ιδέες μου πράξεις. Ας κάνουμε λοιπόν αδέρφια μου όλοι μαζί την Ελληνική Ιδέα Πράξη. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Εθνικός Στρατός μας. Ας ανατείλει Χρυσή η Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Ζήτω η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς τής καρδιάς μας!!! Ζήτω η Νίκη!!!

 


















Δεν υπάρχουν σχόλια: