ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 5-8-2009.

Η έξαρση των παθογενειών του πολιτικού συστήματος εξελίσσεται σε γάγγραινα που απειλεί με σηψαιμία την Ελληνική Κοινωνία, εξασθενώντας τα αντανακλαστικά και την πρωτοβουλία πολιτικών κινήσεων του Έθνους μας. Η διαπίστωση είναι πάνδημη και πολλαπλώς ομολογημένη, πλην όμως τον τελευταίο καιρό έχουν καταργηθεί τα προσχήματα και η εξαθλίωση της πολιτικής μας ζωής κρύβεται κάτω από το χαλί της ωραιοποίησης από αυτούς που επιορκούν και εγκαταλείπουν το Εθνικό Κράτος αντί να το φυλάσσουν, όπως ορίζει η θεσμική τους παρουσία.

Καλαμαράδες και δημοκόποι του σύγχρονου καιρού, πολιτικώς γνήσιοι απόγονοι και συνεχιστές των εκμαυλιστών της ζωής του Έθνους, σε βίους παράλληλους από τον καιρό του μεγάλου Πατριώτη ποιητή μας Κωστή Παλαμά. Πολιτικοί και ενημερωτές αλληλοκατηγορούνται και αλληλοϋποστηρίζουν τον συστημικό μικρόκοσμό τους, διχάζοντας τον λαό και εκθέτοντας στην χλεύη και τον αλλογενή κίνδυνο το Έθνος.

Οι κακοί πάντοτε μιλάγανε και εξακολουθούνε να μιλάνε για μια ενιαία και υπερεθνική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Μακεδονία και η Κύπρος, η Βόρειος Ήπειρος και η Ελεύθερη Θράκη μαζί με το Αιγαίο και τις προαιώνιες απέναντι ελληνικές ακτές αποτελούν πάντοτε τους πνεύμονες του Αιώνιου Ελληνισμού που οφείλουμε να κρατήσουμε καθαρούς και ελληνικούς. Τα οικονομικά κραχ εξακολουθούν να υπάρχουν για να δημιουργούν πειθήνιους και υπάκουους «σκλάβους» με φθηνά μεροκάματα. Δεν υπήρχαν βέβαια οι λαθρομετανάστες που τώρα έχουν αντικαταστήσει τους νόμιμους μετανάστες, φέρνοντας νόσους, ανεργία, εγκληματικότητα και τεχνητές μειονότητες σε βάρος του Έθνους.

Και όμως τις λύσεις τις δίδουν οι παρακαταθήκες της ζωής που έχουν συμπυκνωθεί στα σοφά λόγια των Γνήσιων Πατέρων και φιλοσόφων του Ελληνικού Έθνους. Ο Ηρόδοτος που θεωρούσε την Εθνική Κοινότητα ως λαϊκό σύνολο που βασίζεται στο Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόγλωσσο, το Ομόθρησκο και το Ομότροπο. Έλληνες με μια γλώσσα, κοινές θρησκευτικές αναζητήσεις και κοινό τρόπο ζωής. Ο Κωστής Παλαμάς που έλεγε ότι ο Εθνικισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, γι’ αυτό και ήταν Εθνικιστής. Ο Ίων Δραγούμης που πίστευε ότι κάθε ένας από εμάς πρέπει να ενεργεί σαν να εξαρτάται η σωτηρία του Έθνους από τον ίδιο και να προστατεύσουμε, αλλά και να εξελίξουμε τον κοινοτικό τρόπο ζωής της Πατρίδος ολόγυρα, μέσα και έξω από αυτήν, χτίζοντας πολλές μικρές Ελλάδες.

Τούτες τις μέρες το Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια» έκανε ρητή και εμπερίστατη αναφορά στην σκοπιμότητα της τουρκικής εισβολής το 1974 προκειμένου να χωρισθεί η Μεγαλόνησος σε Ελληνικό και Τουρκικό Τομέα με τις δολοφονίες και τους εκτοπισμούς των Ελληνοκύπριων. Αλλά και την μετέπειτα σκοπούμενη ανταλλαγή πληθυσμών και την αναγκαστική συγκέντρωση των Τουρκοκυπρίων, στην πραγματικότητα μουσουλμάνων Κυπρίων, στο έδαφος των Κατεχομένων υπό την Τουρκική απειλή για την πλήρη κατάληψη της Κύπρου. Με την αρωγή του ΟΗΕ.

Η υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στο τελευταίο Συμβούλιο των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ , αφού αναφέρθηκε στις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις και αμφισβητήσεις, επέμεινε στην παράλογη στήριξη του τουρκικού εξευρωπαϊσμού, κάνοντας παράλληλα την υποτελή αναφορά στην ύπαρξη των υποτιθέμενων ελληνοτουρκικών διαφορών. Στο δε ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, έγινε λόγος για την κοινή ευρωπαϊκή πολιτική, την εφαρμογή συμφωνιών επανεισδοχής στις χώρες προέλευσης και διέλευσης και τον επιμερισμό της λαθρομετανάστευσης. Προφανώς γιατί η παρουσία λαθρομεταναστών εξυπηρετεί την επιδιωκόμενη πληθυσμιακή αλλοίωση.

Οι εσωτερικές πολιτισμικές έριδες και οι άδικες μομφές του κ. Γαβρά σε βάρος της Ελληνοορθοδοξίας με γενικεύσεις και ανεξερεύνητες ευθύνες για τις φθορές σε βάρος του αρχαιοελληνικού πολιτισμού δεν εισφέρουν την ενότητα του λαού. Η δε σύνδεση της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τα εκλογικά παιχνίδια είναι σημείο βαθύτατης παρακμής. Η σύγχρονη πολιτισμική αναφορά και η αναγεννημένη και διεκδικητική πολιτική παρουσία της Ελλάδος είναι η φυσική πολιτική επιλογή του ΛΑ. Ο. Σ και του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη για την ισχυροποίηση του Αιώνιου Ελληνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: