ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 3-6-2010 .

Τα τείχη της Πατρίδος και οι ακρίτες του Ελληνικού Έθνους σήμερα βάλλονται πέραν πάσης αμφιβολίας. Οι βολές αυτές προέρχονται τόσο από τον εξωτερικό και διαγνωσμένο σαφώς εχθρό όσο και από τον εσωτερικό και οδυνηρά προβλέψιμο εχθρό. Όσον αφορά τους εκτός των τειχών εχθρούς μας δεν πρέπει να μας ξεγελάει η όψη που λαμβάνουν αυτοί, αφού είτε πρόκειται για την Τουρκία είτε για οποιονδήποτε άλλο, δεν παύουν να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ενός και αδιαίρετου Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Κι αυτός σίγουρα δεν θέλει δυνατό τον Ελληνισμό.

Ο άλλος όμως, ο πλέον δόλιος εχθρός που είναι εντός των τειχών πόσο ανεκδιήγητος ακόμη μπορεί να γίνει; Αυτός ο πολιτικός και διοικητικός μηχανισμός προσποιείται ότι κυβερνάει τον λαό και διαπαιδαγωγεί τα παιδιά μας προσφέροντας γη και ύδωρ σ’ αυτούς που μας υποβλέπουν, διαβάλλει κάθε υγιές εθνικό κύτταρο που δίνει και την ζωή του για την Ελλάδα μας, επιχειρεί να επεκτείνει το πνευματικό δηλητήριο του ανθελληνισμού στα Ελληνόπουλα και στο τέλος παρέχει την άθλια μειοδοσία του στους σχεδιασμούς της απέναντι πλευράς. Τι σημασία έχει η φαγωμάρα Τουρκίας και Ισραήλ όταν εμείς εδώ μέσα στην Ιερή και αιματοβαμμένη Πατρίδα μας είμαστε δούλοι μιας εθελόδουλης και ξενόδουλης εξουσίας;

Υπό αυτές τις συνθήκες η υπέροχη και αγέρωχη εμφάνιση της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου αποτέλεσε μια αληθινή όαση ελληνικής λεβεντιάς. Να κοιτάξουμε λοιπόν ξανά και ξανά την υπέροχη στάση αυτής της μεγάλης ελληνικής ψυχής και να αποφασίσουμε να κάνουμε αυτό που έλεγε ο σπουδαίος Ίων Δραγούμης. Να πούμε στους ίδιους μας τους εαυτούς ότι εμείς μόνον θα σώσουμε το Έθνος μας και να δώσουμε ο ένας στον άλλον πατριωτικό χέρι και εθνικιστικό συναίσθημα για να κερδίσουμε αυτόν τον τίμιο αγώνα. Και τότε θα αναφωνήσουμε στην άλλη, την δική μας Ελλάδα: ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Στα δύο παρακάτω βίντεο θα ξαναδούμε την κ. Χαρά Νικοπούλου στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα λέγοντας της με όλη την δύναμη τής ψυχή μας ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ένα ΕΥΓΕ και στο δεύτερο βίντεο θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργείται το τουρκικό μίσος στην Θράκη Μας και το οποίο ιερό χρέος μάς καλεί να το αποβάλλουμε δια παντός από τα άγια χώματά μας.

http://www.youtube.com/watch?v=OTNDQ4utup8&feature=player_embedded!

http://www.youtube.com/watch?v=55gNKm-DrHY&feature=player_embedded


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: