ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 18-6-2010 .

Στο σημερινό μου σημείωμα θα καταθέσω κάποιες σκέψεις για την Ελλάδα που βλέπω σήμερα και την Ελλάδα που θέλω να διαμορφωθεί αύριο κιόλας. Και θα το πράξω αυτό μέσα από την ιδεολογική ματιά και σκοπιά του Έλληνα Εθνικιστή. Και φυσικά για τον Έλληνα Εθνικιστή εκείνα τα στοιχεία που προέχουν στην καθημερινή πρακτική είναι η κοινωνική αλληλεγγύη και η εθνοφυλετική συνοχή του πολίτη που ως ζώσα έκφραση του Έθνους πρέπει να αντιμετωπίζεται από το Κράτος με γνώμονα τον Πατριωτισμό και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Το Κράτος οφείλει να παρέχει στους πολίτες του πολιτισμό, παιδεία, εργασία, κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες και φυσικά διασφάλιση της εθνικής ταυτότητος και κυριαρχίας χωρίς διακρίσεις. Και φυσικά όλα αυτά μακριά από πρόσωπα και ιδέες ξένες και βλαπτικές για το Ελληνικό Έθνος. Τότε και μόνον νοείται ο αληθινός Εθνικιστής και Πατριώτης όταν ακόμα και πάνω από κομματικά συμφέροντα κατευθύνει το Κράτος στην υπηρεσία του Έθνους και του Λαού.

Σήμερα στο Κράτος «μας» απουσιάζουν όλα τα ανωτέρω δεδομένα. Και ας μιλήσουμε αμέσως με στοιχεία. Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο γνωστό Πομακοχώρι Μέγα Δέρειο λόγω της μεταθέσεως της κ. Χαράς Νικοπούλου παρά την θέλησή της, αποδείχτηκε με τις ένθερμες εκδηλώσεις αγάπης και λατρείας στο πρόσωπό της από τους μικρούς μαθητές που παραβρέθηκαν και τους γονείς τους ότι δεν επικράτησε τελικά η ορθή επιλογή που τα ίδια τα παιδιά έκαναν. Τα δε παιδιά που δεν παραβρέθηκαν έπραξαν έτσι διότι αυτό επιδίωξε αυταρχικά και πιεστικά το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. «Κυρία Χαρά, δεν σας χάνουμε, θα σας έχουμε στο μυαλό μας, θα σας φέρνουμε στα όνειρά μας» είπε στην σπουδαία Ελληνίδα δασκάλα ο μικρός Τζαφέρ. Και ο αδελφός της Χαράς Ευτύχιος είπε ότι «η Χαρά Νικοπούλου δεν έχει την ανάγκη καμιάς πολιτικής ταμπέλας, γιατί δεν ανήκει πουθενά, παρά μόνο στην Ελλάδα». Και αυτό έπραξε όταν μάθαινε στα μικρά πομακόπουλα ελληνικό πολιτισμό, αξίες, ιδανικά και ιστορία. Και όταν προάσπιζε την ελληνικότητα των μικρών μουσουλμάνων από εκείνους που θέλουν να τους μετατρέψουν σε Τούρκους μουσουλμάνους γενίτσαρους, όπως σωστά είπε για την αδελφή του ο κ. Ευτύχιος. Αυτό λοιπόν δεν είναι Κράτος Ελληνικό, ρωμαλέο, άξιο του λαού του.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB για τον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ πρώτο κόμμα αναδείχτηκε με ποσοστό 31,1 % η αδιευκρίνιστη ψήφος. Σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας οι Έλληνες δήλωσαν ότι εμπιστεύονται μακράν μπροστά σε ποσοστό 53% από όλους τους θεσμούς της Πολιτείας τις Ένοπλες Δυνάμεις και με πολύ μικρότερα ποσοστά την Εκκλησία, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, την βουλή, την κυβέρνηση κλπ. Τα δε κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστά υποθερμίας! Προφανώς γιατί αυτό το Κράτος δεν φτιάχτηκε για τους Έλληνες.

Τέλος στο θέμα της Μακεδονίας Μας και τις θρασείες προκλήσεις των Σκοπιανών, αλλά και σε σχέση με την γνωστοποίηση περί προθέσεως αναγνωρίσεως κράτους με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» μάθαμε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση Παπανδρέου και Γκρούεφσκι, με τον Παπανδρέου να μεταθέτει τάχα τις ευθύνες των διαρροών σε αμερικανικές πηγές για να αποσείσει τις δικές του ευθύνες.
Εμείς να θέσουμε υπόψη αυτά τα δύο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=dtovYdcbvHM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mSJXinRDVc0.

Και να πούμε τέλος ότι το Τίμιο Αίμα των Πατέρων Μας δεν το ανταλλάσσουμε με το άτιμο μελάνι της Καθεστηκυίας Τάξης και του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και η Βόρεια Μακεδονία που κρατούν σκλαβωμένη τα Σκόπια θα ελευθερωθεί γιατί το θέλει το Δίκαιο και η Μητέρα Ελλάς. Αυτό είναι το Κράτος των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: