ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΥΣΗ, ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΘΗΒΑ 7-8-2010 .

Με αφορμή μια πραγματικά προσβλητική για την Ελλάδα προεκλογική αφίσα του Αυστριακού Εθνικιστικού Κόμματος της Ελευθερίας ( FPO ) , πρέπει να δοθούν ορισμένες διευκρινίσεις για κάποια σημαντικά πολιτικά ζητήματα. Στην συγκεκριμένη αφίσα εμφανίζεται κάποιος μαυριδερός τύπος με καθαρά ασιατικά χαρακτηριστικά ως τάχα Έλληνας να είναι ξαπλωμένος τεμπέλικα σε μια αιώρα και να γελάει σαρκαστικά, έχοντας στα χέρια του ένα πακέτο χαρτονομίσματα. Στην αφίσα υπάρχει μια λεζάντα που λέει: καλύτερα τα λεφτά μας στους δικούς μας ανθρώπους. Λεζάντα που αναφέρεται στην γνωστή τοκογλυφική ενίσχυση της Ελλάδος.

Ανάλογη δυσφημιστική αναφορά έχει γίνει λίγο παλαιότερα και από το Γερμανικό Εθνικιστικό κόμμα NPD. Ομοίως και από την γερμανική κυβέρνηση, τα γερμανικά κόμματα και τον τύπο της χώρας αυτής, ενώ υπάρχει μια συντονισμένη επίθεση των βορείων εναντίον των νοτίων χωρών της Ευρώπης, πλούσιοι και ισχυροί τάχα εναντίον φτωχών και αδυνάτων. Και ας πεινάνε παντού οι λαοί όταν τρώνε με χρυσά κουτάλια οι λίγοι. Όμως φαίνεται ότι στο παιχνίδι έχουν μπει τελευταία κατά απαράδεκτο τρόπο και κάποιοι Ευρωπαίοι Εθνικιστές παρουσιάζοντας το άσχημο πρόσωπο του Δυτικού Εθνικισμού. Όμως ενώ οι φιλελεύθεροι, οι σοσιαλιστές και οι κομμουνιστές στην χώρα μας συνηθίζουν να κρίνουν τις επιθέσεις που δέχεται έξωθεν η Πατρίδα μας με ιδεολογικές παρωπίδες, ο Ελληνικός Εθνικισμός τα βάζει με όσους μας προσβάλλουν, ακόμα κι αν είναι ομογάλακτοι ιδεολογικά.

Το FPO αποδεικνύει με την ανθελληνική του πράξη ότι έχει χάσει κάθε είδους προσανατολισμό. Δείχνει την απώλεια της φυλετικής συνείδησης αφού όφειλαν να γνωρίζουν ότι η αποτρόπαια φυσιογνωμία της αφίσας τους απεικονίζει επακριβώς τον τύπο του Τούρκου πολίτη κι όχι του Έλληνα. Προφανώς ο πληγωμένος γερμανισμός τους έχει υποστεί μεγάλη λοβοτομή από τα μεγάλα πλήθη των Τούρκων μεταναστών που έχουν κατακλύσει Γερμανία και Αυστρία. Και φυσικά τόσο οι ίδιοι όσο και οι λοιποί λαοί της «ελεύθερης» Δύσης έχουν πάρει θέσεις εις βάρος της Ελλάδος. Εις βάρος δηλαδή της Μητέρας της Λευκή Ευρωπαϊκής Ιδέας και του πολιτισμού της.

Οι Αυστριακοί συναγωνιστές δεικνύουν και ιδεολογικό κενό, αφού ταυτίζουν τις ενέργειες και τα έργα της κυβέρνησης και του νεοταξικά κατεχόμενου κράτους μας με τον ελληνικό λαό και το ελληνικό έθνος. Ενώ για τον Εθνικισμό και τον Εθνικοκοινωνισμό το Έθνος εκφράζεται από το Εθνικό Κράτος, δηλαδή από τον πολίτη που λειτουργεί μόνο με γνώμονα την συνείδηση και τα συμφέροντα της Φυλής, δηλαδή από τον λαό.

Οι Αυστριακοί συναγωνιστές λειτουργούν μακριά από την Ευρωπαϊκή Ιδέα του Εθνικοκοινωνισμού. Μια Ιδέα που αναφέρεται σε δυνατούς λαούς μέσα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών. Όμως εδώ τσαλαπατιέται η βασική αρχή της κοινωνικής αλληλεγγύης ενώ ακυρώνεται ο ορθός εθνικιστικός ευρωσκεπτικισμός απέναντι στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός να νοθεύσει και να διαλύσει την Ευρώπη μέσω τρόπων σαν την λαθρομετανάστευση και τις τοκογλυφικά δανειζόμενες οικονομίες και την ανεργία των Ευρωπαίων.

Αυτά όλα σημαίνουν με απλά λόγια ότι ο Εθνικισμός της Δύσης ακολουθεί την ίδια μοίρα με την Δύση. Είναι κενός, υποταγμένος, ημιθανής και σκλάβος του Νεοταξισμού προς χάριν των ψήφων. Όμως η Ευρώπη δεν έχει άλλη λύση από το να ακολουθήσει ο Εθνικισμός της τον Ελληνικό Εθνικισμό που οφείλουμε να αναστήσουμε δυνατό και ενωμένο. Κι αυτός ο Εθνικισμός, ο Εθνικοκοινωνισμός μας δεν στρέφεται στον αυτοσκοπό της ψηφοθηρίας, αλλά αγωνίζεται για Πατρίδα και Λαό και εργάζεται για το Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος. Με τον Έλληνα Εργάτη να χτίζει Κράτος, αλλά και να παίρνει το όπλο στο χέρι για λευτεριά και τράνεμα. Τότε μιλάμε για αληθινό Εθνικισμό. Ας αφιερώσουμε στον φρουρό του Έθνους μας Στρατό αυτό το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=1Y7qlyUg9IU&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: