ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 25-9-2012.

Ο βιασμός της ελληνικής κοινωνίας και η αποσάθρωση αυτής από εκείνους που δήθεν την νοιάζονται πρέπει να ανακοπεί από εκείνους που διαθέτουν γενναία ψυχή και ατσάλινο εθνικό φρόνημα. Οι αγώνες που δώσανε οι πατέρες μας ακυρώνονται από σιχαμερούς δούλους του νεοταξισμού που η θέση τους είναι η ίδια με εκείνη των παγκόσμιων αφεντικών τους. Στην χωματερή της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους και των εθνών. Το τσάκισμα των ψυχών και των ζωών μαζί με το σύρσιμο της Ελλάδος σε μια παγκόσμια σιωνιστική κοινότητα συνιστούν την μεθοδευμένη προσπάθεια των εχθρών μας για το σβήσιμο του Ελληνισμού από το χάρτη.

Οι ανθέλληνες δεν έχουν το θάρρος να εμφανιστούν εμπρός μας. Είναι δειλοί και αχαμνοί, δεν δύνανται να προκαλέσουν μια ευθεία αναμέτρηση με τη φυλή μας. Αυτός είναι ο λόγος που προτίμησαν να σπείρουν ανάμεσά μας τα δεινά της πολυπολιτισμικότητας. Τη λαθρομετανάστευση που χιμάει στις γειτονιές και βιάζει ελληνόπουλα, ενώ ολάκερα στρατόπεδα με βαριά ιστορία στους απελευθερωτικούς μας αγώνες μετατρέπονται σε κοιτώνες λαθροεισβολέων. Την καταλήστευση με θεσμικούς κιόλας τρόπους και νόμους του ποδαριού του εργασιακού μόχθου και της εθνικής περιουσίας στα πόδια και τα θησαυροφυλάκια των εμπόρων των εθνών. Και εσχάτως το κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές με τις επικλήσεις μέτρων τόσο από τους ψευτοευρωπαίους «συμμάχους» όσο και από το ελληνόφωνο κατοχικό καθεστώς.

Εχθρός μέγιστος του Συστήματος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης είναι η Ελλάς και ο Εθνικισμός. Στην κορωνίδα των εχθρών του το Σύστημα έχει θέσει το Ελληνικό Έθνος λόγω της επίζηλης γεωπολιτικής του θέσης και των ισχυρών αποθεμάτων εθνικής αντίστασης και ανάλογου ιδεολογικού υπόβαθρου. Το ομολογούν οι πάντες όταν μεθοδεύουν ως μόνη λύση τάχα στα βολικά για τους σχεδιασμούς τους αδιέξοδα τις διεθνείς συνεννοήσεις και το χτίσιμο του παγκόσμιου υπερκράτους. Σκοτώνουν τα όνειρα και βουλιάζουν την κοινωνία μας την ίδια στιγμή που ποινικοποιούν τις αντιδράσεις των Ελλήνων για την προστασία των παιδιών μας και της πατρίδος. Θέλουν να θολώσουν τον νου και να κάμψουν με απειλές την επιβαλλόμενη δράση.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα των Γενναίων της Ελληνικής Φυλής. Είναι η ώρα του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος που θα προχωρήσει επαναστατικά και αποφασιστικά επάνω σε δύο άξονες. Την κατακρήμνιση του ντόπιου νεοταξισμού και την αποβολή της ξενοκρατίας εξ ονόματος του ελληνικού λαού. Δεν χρειαζόμαστε άλλη βάση νομιμοποίησης. Νομιμοποίηση είναι το αίτημα των Ελλήνων για εθνική κυριαρχία και κοινωνική συνοχή. Τώρα πλέον ανάβουν οι πυρσοί και ζεσταίνουν οι καρδιές για την παλινόρθωση του Κραταιού Ελληνισμού από ένα Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς.

Ο δρόμος μας δεν είναι εκείνος της απλής διαμαρτυρίας αλλά των σαρωτικών αλλαγών. Είναι ο δρόμος της ανατροπής του σάπιου και η άνοδος του Ελληνικού Εθνικισμού στην εξουσία της πατρίδος μας. Η εκκαθάριση του μολυσματικού πολιτικού περιβάλλοντος. Η ανασυγκρότηση του εθνικού κράτους με φυλετικό και πατριωτικό κριτήριο στην κοινωνία, την εργασία και την οικονομία. Η διαπαιδαγώγηση του λαού μας και των παιδιών μας πως διέξοδος και αποστολή του Ελληνισμού είναι η βαθιά γνώση της Φυλής μας και η δόμηση μιας ισχυρής οντότητας που θα σέβονται οι πάντες.

Εφαλτήριο του δικού μας Ελληνισμού είναι η δύναμη και η ατσάλινη θωριά του. Ισχύς μας η Ενότητα των Ελλήνων. Δύναμή μας η Αγάπη του Θεού. Σκοπός μας η επάνδρωση των δομών κράτους και κοινωνίας και από τον έσχατο των Ελλήνων, η αξιοποίηση της γεωφυσικής μας θέσης και η αναθεωρημένη συμμαχική πολιτική με διάθεση ελληνικής κυριαρχίας στο διεθνές στερέωμα. Επιστροφή στις ρίζες στο εσωτερικό μέτωπο με πλήρη αξιοποίηση των πνευματικών και υλικών εφοδίων μας για την πολιτισμική και οικονομική δημιουργία με την τεχνολογία στην υπηρεσία της Ελληνικής Ιδέας. Και στο εξωτερικό μέτωπο ελληνική παρουσία σε όλα τα κέντρα εξουσίας και τα παγκόσμια δρώμενα.

Η πορεία του Νέου Ελληνισμού που κουβαλούμε ως ύψιστο όραμα και σκοπό περνάει μέσα από τους δρόμους της φωτιάς. Ένα διαρκές οδοιπορικό που παίρνει ώθηση από τις ρίζες της Φυλής μας. Να στραφούμε στα εσώψυχα της ύπαρξής μας και να διατάξουμε τον εαυτό μας να πάρει την τύχη του κράτους στα χέρια του. Να το οδηγήσει εκ νέου στην ιερή αποστολή του που είναι η ανύψωση της εθνικής μας υπερηφάνειας. Να διοργανώνει Ημέρες Τιμής του Υπέρτατου Ελληνισμού και να μεγιστοποιεί κάθε ημέρα της βιωτής την αξία και την αυτάρκεια του συγκαιρινού Ελληνικού Έθνους.

Το πολιτικό έδαφος που θα δομήσουμε την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα θα είναι φρέσκο και κατά δικό μας, δεν θα έχει ίχνος από τα άρρωστα υλικά του παλαιού πολιτικού και καθεστωτικού εδάφους. Κάθε τι παλιό θα καεί στην φωτιά της ελληνικής επανάστασης. Γνωρίζουμε ότι θα συναντήσουμε ψευτοεπαναστάσεις και πολεμικές μίσους εντός και εκτός συνόρων. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα από τον εσμό ψευτοδημοκρατών και νεοταξιτών θα ενταθούν. Όμως η Εθνικοκοινωνική Φάλαγγα δεν θα κρατήσει την ορμή της μονάχα για την αρχή. Ερχόμαστε με την γενναία καρδιά της Ελληνικής Φυλής έτοιμη να πολεμήσουμε ανηλεώς όποιον αμφισβητήσει την Νέα Ελλάδα, τον Νέο Πολιτισμό, την Νέα Ελληνική Ηγεμονία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: