ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ Η ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ





ΑΘΗΝΑ 7-9-2012.

Οι κατοχικές αρχές της πατρίδος μας σφίγγουν ολοένα και πιο σφιχτά τα δεσμά των Ελλήνων τηρώντας κατά γράμμα τις διαταγές του διεθνιστικού νεοταξισμού. Τινάσσουν κυριολεκτικά στον αέρα την κοινωνική γαλήνη και συνοχή αφαιρώντας και τη στάχτη μέσα από το τζάκι των Ελλήνων με τα νέα οικονομικά μέτρα με την επίκληση της επιμήκυνσης της οικονομικής σκλαβιάς από εκείνους που στήσανε την μεγάλη απάτη. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες γνωρίζουν άριστα πως οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι θα γυρέψουν την υποθηκευμένη Ελλάδα στα χέρια τους αδιαφορώντας για τις εικονικές χάρες και προτιμούν να ξεδοντιάσουν τον λαό που αιμορραγεί.

Η βέβηλη θυσία είναι προσχεδιασμένη και τα κλειδιά της πατρίδος έχουν ήδη παραδοθεί στα χέρια των γερακιών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η αφωνία και η εθελοδουλία του καθεστώτος είναι καταφανής. Ουδείς εκ των συμπολιτευόμενων και των «αντιπολιτευόμενων» ραγιάδων επέδειξε σθένος αντίστασης και ίχνος εθνικής ευαισθησίας. Δεν σεβάστηκαν καν τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους ανέργους και τους στρατιωτικούς με τα σώματα ασφαλείας όταν η πείνα εξαπλώνεται ως επιδημία ανάμεσα στον ελληνικό λαό και οι ένστολοι της πατρίδος μας καλούνται να περιφρουρήσουν την εθνική μας ακεραιότητα από εξωτερικούς αλλά και από εσωτερικούς λαθραίους κινδύνους που στρατοπεδεύουν τριγύρω μας.

Αρχές και ψευτοσύμμαχοι δεν σεβάστηκαν τίποτα γιατί δεν μπορούν ούτως ή άλλως να δικαιολογήσουν τις δικές τους βρωμερές συναλλαγές ως τάχα χρέη του λαού. Γιατί η ευλογημένη γη που εναπόθεσε στα χέρια μας ο Θεός και μας κατέλειπαν δοξασμένη και λεύτερη οι πατέρες μας μες στα τίμια ελληνικά αίματα και τις θυσίες δεν πρόκειται ποτέ να μας αφήσει δίχως πλούτη και τροφή, υλική και ηθική. Το μόνο χρέος που μας εμπιστεύτηκαν είναι να τη φροντίσουμε και να τη μεγαλώσουμε τιμωρώντας εκείνους που πρόδωσαν τις θυσίες τους. Να υψώσουμε φωνή μεγάλη, να αναφωνήσουμε εκάς βέβηλοι και βάρβαροι και να καρπίσει η Ελλάς εκεί που θέλησαν να την αποδιώξουν.

Ο Εθνικοκοινωνισμός είναι η βροντερή φωνή του Ελληνισμού που αρνείται την κάθοδο του εχθρού και την ανοχή στο σύγχρονο Εφιάλτη. Είναι ο χείμαρρος της επαναστατημένης φυλής μας που θα σαρώσει την ξενοκρατία και τα διεθνιστικά παράσιτα αυτής. Μας λέγουν οι συμβιβασμένοι πως τα μέτρα που λαβαίνουν τώρα είναι λένε τα τελευταία. Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε τα ψέματα αποκτούν ένα ακόμη στην παρέα τους είτε το τέρμα είναι η εκχώρηση και του τελευταίου λίθου της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας στον παγκόσμιο εμποράκο. Όμως αυτό το τέρμα δεν θα το επιτρέψει ποτέ ο χείμαρρος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Γιατί είναι κοινή απόφαση των Αντρειωμένων Ελλήνων ότι το Κάστρο του Ελληνισμού ούτε πωλείται ούτε πίπτει.

Τέρμα οι αφωνίες και οι μοιρολατρίες. Ήρθε η ώρα της ολικής επαναφοράς και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Το κράτος το δικό μας, η Νέα Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού και του Ελληνισμού θα αποδώσει το περιβόλι του Γένους στη γενιά Ελλήνων σκαπανέων που ποθούν να παράξουν με τα χέρια τους αγαθά και κυριαρχία εθνική. Είναι εκείνοι οι τολμηροί Έλληνες που θέλουν να ανοίξουν το παράθυρο του Γένους στην οικονομία και τη γεωπολιτική ισορροπία αυξάνοντας την επιρροή του σε πολιτικό έλεγχο και διεθνείς αποφάσεις. Με την δημιουργική εξωστρέφεια να έχει ως αφετηρία ελληνική διακυβέρνηση κι όχι διεθνή κηδεμονία. Με την ασφάλεια καλά φυλαγμένη, την κοινωνία αμιγώς ελληνική, την οικονομία στην υπηρεσία του έθνους, το έθνος καλά θωρακισμένο, τα εργοστάσια, τα χωράφια και τις επιχειρήσεις γεμάτο Έλληνες Εργάτες, τα στρατόπεδα γεμάτα Έλληνες Στρατιώτες.

Ο Ελληνισμός θα ξαναβρεί τη λαλιά του και την όρεξη να κάνει σχέδια μονάχα στα χέρια ενός Επαναστατικού Εθνικιστικού Καθεστώτος που θα του δώσει πίσω τα κλεμμένα στοιχεία της εθνικής του ταυτότητας. Την αξιοπρέπεια, την ενότητα και την αυτοπεποίθηση. Στοιχεία που μπήκαν μέσα στην νόθα κάλπη του συστήματος και έμειναν εκεί φυλακισμένα για πολλούς και ασήκωτους χρόνους για να ανταλλάξουν ψήγματα επίπλαστης ευδαιμονίας με το ασυναίσθητο στους πολλούς μα διαρκές κόντεμα της πατρίδος. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τον κόσμο μας. Να κάψουμε τα ανθελληνικά σχέδια για διχασμό και ψευτοεπαναστατική υποκίνηση της νεοταξικής ακρίδας με την φωτιά της ελληνικής ψυχής. Στην Νέα Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού, στην άξια διάδοχο του ελληνικού μεγαλείου που έρχεται, τις επαναστάσεις, τις κυβερνήσεις και τα σύνορα τα πραγματώνουν μονάχα Έλληνες Πατριώτες.

Η εθνική μας κυριαρχία επανασχεδιάζεται μονάχα για τον λόγο της επεκτάσεώς της προκειμένου να λάβει γεωπολιτικό οξυγόνο και γεωφυσική διέξοδο το Ελληνικό Έθνος. Η οικονομική δραστηριότητα συνδυάζεται αποκλειστικά με την ελληνική εργασία και την κραταίωση της εθνικής επιχειρηματικότητας όπου κι αν εδράζεται. Τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Εθνικιστικής Ελλάδος υπηρετούν αποκλειστικά τον λαό και το έθνος μας. Η κοινωνική διαστρωμάτωση χωράει μονάχα τους Έλληνες που πιστεύουν στη Φυλή και την Πίστη τους και οι πρόνοιες της δικής μας Ελλάδος είναι καμωμένες για τη δημιουργία και την αύξηση των Ελληνικών Οικογενειών. Ο Εθνικοκοινωνισμός είναι η έκφραση των πόθων του Οικουμενικού Ελληνισμού ως Δυνατή Οντότητα ενάντια σε κάθε διεθνιστική και «περιούσια» κακοπλασία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  

  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: