ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ



ΑΘΗΝΑ 9-7-2014.

Ακραία φαινόμενα μισελληνισμού εξαπλώνονται με ταχύτητα επάνω από το πρώην εθνικό, πρώην ανεξάρτητο και πρώην ελληνικό κράτος. Και μαζί με τα ακραία φαινόμενα μισελληνισμού, εξαπλώνονται φαινόμενα ηλιθιότητας, αλητείας και προδοσίας, με δράστες τούς πολιτικούς διαχειριστές των νεοταξικών εντολών.

Όταν όμως ο ελληνικός λαός αγωνίζεται για την διαφύλαξη τού ψωμιού και τής Πατρίδος του, όταν ο ελληνικός λαός αγωνίζεται για να έχουν τα παιδιά του ένα σπίτι και έναν ουρανό ελληνικό πάνω από το κεφάλι τους, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας ξεπουλάνε ψωμί και Πατρίδα σε βαρβάρους και ψευτοσυμμάχους. Και επειδή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την Φωνή τού Ελληνικού Έθνους και τής ελληνικής κοινωνίας για την αυθυπαρξία τής Φυλής μας, χαρακτηρίζεται από τούς ακραίους ανθέλληνες ως «ακροδεξιά».

Λέγουμε λοιπόν προς τούς ακραίους προδότες τού συστήματος κατοχικής εξουσίας: τι εστί ρε υπάλληλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού ακροδεξιά; Από πότε και έως πότε θα μιλάτε στους Έλληνες με τοπογραφικούς όρους για Πολιτικές Ιδέες; Μέχρι πότε θα τρομοκρατείτε τούς Έλληνες για μια Ιδέα που την μισείται επειδή μισείται την Ελλάδα που εκφράζει ο Λαϊκός Εθνικισμός; Γιατί οι εχθροί μας επιθυμούν το μαύρο σκοτάδι κι όχι τη χρυσάκτινη αυγή τού ελληνισμού.

Και η αλήθεια είναι πως οι γραικύλοι χρησιμοποιούν τον όρο ακροδεξιά για να διχάσουν τούς Έλληνες και να εξαφανίσουν την προοπτική διεξόδου από τον αφανισμό τους. Χαρίζουν διακριτικά τον όρο σε κάποιους πρώην «εθνικόφρονες» που εγκαταβιούν σήμερα στους κόλπους τού «συνταγματικού τόξου». Και χρησιμοποιούν επιπλέον τον εν λόγω όρο, που ωστόσο είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος, στερούμενος πάσης φύσεως περιεχομένου, ιδεολογικού και κοινωνιολογικού.

Υπάρχει κάποιος στοιχειωδώς νοήμων Έλλην που να πιστεύει πως υπάρχει πολιτικός φορέας περισσότερο ή λιγότερο δεξιός, περισσότερο ή λιγότερο αριστερός; Και αν ναι, τότε ποιος ο καθείς εξ αυτών;

Είναι η δεξιά κομματική μερίδα η εικόνα τού πατριώτη και θρησκευόμενου και οικογενειοκράτη; Τότε γιατί αυτή η δεξιά μερίδα χαρακτηρίζεται έτσι μονάχα προεκλογικά; Γιατί αυτή η κομματική μερίδα υπέγραψε μνημόνια, συμφωνεί σε ισλαμικά Τεμένη και φτιάχνει αντιρατσιστικούς τάχα νόμους για ανύπαρκτα ελληνικά εγκλήματα, αφήνοντας ατιμώρητα τα υπαρκτά λαθρομεταναστευτικά εγκλήματα;

Γιατί φορολογεί η ΝΔ τιμωρητικά τα ελληνόπουλα ως τεκμήρια; Και μάλιστα από κοινού με τους δήθεν αντιπάλους της πασόκους; Γιατί οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές είναι οι ακροδεξιοί, αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες στους ίδιους κατακτητές που είπε όχι ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς.

Και ο αριστερός λένε πως είναι ο υπερασπιστής των λαϊκών δικαίων. Είναι ο υπερασπιστής των δικαίων μιας κοινωνίας  δήθεν αταξικής, δηλαδή πολυπολιτισμικής, πολυφυλετικής, ισλαμογενούς, μέσα σε μια μικρότερη Πατρίδα δίχως Βορρά και Νησιά. Με την οικονομική διαχείριση του νεοταξισμού στα αμερικανοκομμουνιστικά χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αριστερός είναι ο υπερασπιστής μιας τάχα ελληνικής κοινωνίας δίχως Θεό, Ιστορία, Φυλή και Έλληνες. Αυτός ο Αριστερός μοιράζεται το ίδιο αξιακό σύστημα με τον ακροδεξιό ή αν προτιμάται ακραίο σοσιαλφιλελεύθερο. Αυτός ο Αριστερός είναι ακροδεξιός και ακραίος. Είναι η αριστερή βακτηρία, το αριστερό συμπλήρωμα τού ακραίου μισελληνισμού, η άλλη φύση τού ακροδεξιού δημοκρατικού καθεστώτος στο πλευρό τού σοσιαλφιλελεύθερου.

Όλοι αυτοί που μισούν Χριστό και Ελλάδα, συμφωνούν με τη συνάντηση που έκανε πριν λίγες ημέρες ο Αμερικανός Πρόξενος Θεσσαλονίκης με την ηγεσία τού τουρκικού κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», εκείνου που αφέθηκε από τις ελληνόφωνες κατοχικές αρχές να πρωτεύσει στις ευρωεκλογές σε Ξάνθη και Ροδόπη. Ο Αμερικανός Πρόξενος συνάντησε τούς τουρκόσπορους για να ακούσει τα αιτήματα τουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Θράκης Μας και να συνδράμει τούς τουρκοπράκτορες, ώστε καταργούμενης τής Συνθήκης τής Λοζάνης, να βουτήξουν η Άγκυρα και ο Σιωνισμός Θράκη και Νησιά μας.

Όλοι αυτοί που μάς μισούν συμφωνούν με τα νέα αιμοβόρα φορολογικά μέτρα που καταργούν τις πρόνοιες υπέρ των παιδιών μας και εισπράττουν πολλά από τούς φτωχούς και ελάχιστα από την συστημική πλουτοκρατία. Συμφωνούν οι γραικύλοι με την αρπαγή των σπιτιών μας υπέρ των διεθνών τοκογλύφων. Συμφωνούν με το ξεμπαρκάρισμα λαθρομεταναστών που μάς φέρνουν Τούρκοι και Νεοταξίτες από την κατεχόμενη Μικρασία στην Εύβοια!!!

Ακροδεξιός λοιπόν και ακραίος μισέλληνας είναι αυτός που κονταίνει τον Ελληνισμό. Αντιθέτως, Εθνικιστής είναι ο Εργάτης και ο Πολεμιστής μέσα σε μία και αδιαίρετη φύση. Εθνικιστής είναι εκείνος που φροντίζει ταυτοχρόνως Έθνος, Φυλή και Κοινωνία.

Εθνικιστής είναι εκείνος που διαφυλάσσει την εθνική και θρησκευτική του ταυτότητα καθαρή και ανόθευτη. Την Ελλάδα σπίτι των Ελλήνων, Ορθόδοξο Προσκύνημα και Κοινωνία Δικαίου και Αξιοκρατίας. Εθνικιστής είναι ο Άνθρωπος με κεφαλαία γράμματα που οικειοποιείται και συνεπιλύει τα ζητήματα των εθνοφυλετικών του αδερφών και όχι χρυσοπληρωμένος ψευτοφιλάνθρωπος και κουβαλητής ξωμεριτών.

Ο Εθνικιστής είναι Αληθινός Έλλην στο Αίμα και στην Ψυχή. Δίδει ζωή με το αίμα και τις θυσίες του. Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που στηρίζει το σπίτι του και την εργασία του για τη δημιουργία ελληνικών και πολυμελών οικογενειών. Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που χτίζει την Αληθινή Ελλάδα στηριζόμενος στα χέρια τής Φυλής του, στον παραγωγικό και εργατικό ιστό και στον ντόπιο εργοδότη που στηρίζει αυτόν τον ιστό κι όχι τούς τοκογλύφους και νταβατζήδες.

Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που πιστεύει και αγωνίζεται για την Εθνική Ολοκλήρωση, την Μεγάλη Ιδέα, την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα. Ο Εθνικιστής είναι ο Έλλην που επιδιώκει τον Ελληνικό Κοινοτισμό σε λεύτερη και καλά Ελλάδα, προσωρινά σκλαβωμένη Ελλάδα και Οικουμενικό Ελληνισμό. Για τον Πανελληνισμό ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση.

Εν κατακλείδι, ο Εθνικιστής πιστεύει σε Ελλάδα, σε Ελευθερία, σε Τιμή. Ο Εθνικιστής είναι Έλλην. Ο Ακραίος Νεοταξίτης είναι ο αρνητής Ελλάδος, Ελευθερίας και Τιμής. Δεν είναι Έλλην.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
               


2 σχόλια:

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓ
ΜΗ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ !!!

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓ
ΜΗ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ !!!