ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 11-8-2014.

Το κυνηγητό και η αισχρή γενοκτονία σε βάρος των χριστιανικών πληθυσμών στην καθ’ ημάς Ανατολή θα έπρεπε να δώσουν σαφή μηνύματα στην Ελλάδα για τούς σχεδιασμούς των νεοταξιτών σε βάρος μας. Μηνύματα τόσο για την υποκριτική τους στάση περί ανθρωπισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσο και για την προώθηση των ισλαμιστών δολοφόνων σε ευρωπαϊκές χώρες και βέβαια στην Μεγάλη Μας Πατρίδα Ελλάδα.

Το ζήτημα ωστόσο τής δολοφονίας των ελληνορθόδοξων τής Εγγύς Ανατολής είναι ακόμη σοβαρότερο όταν δούμε την ανθρωπογεωγραφία που συνθέτει την πραγματική εικόνα που αποκρύπτεται από τούς Έλληνες και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι που χάνονται ή αναγκάζονται σε διαρκείς μετακινήσεις στον τόπο που τούς γέννησε δεν είναι μονάχα ελληνορθόδοξοι μα και Έλληνες στην καταγωγή, απόγονοι των πληθυσμών μας στην Αγία Ελληνική Αυτοκρατορία τής Ρωμανίας, αλλά και ακόμη πιο πίσω στον χρόνο. Από την εποχή που οι εβραιοσιωνιστές γυρεύανε να οικειοποιηθούν χώρους και χώρες σε εποχές βιβλικές.

Συρία, Ιράκ, Παλαιστίνη, Λίβανος, Λιβύη. Οι χώρες που έχουν «δεχτεί» στα εδάφη τους τις αμερικανικές «εκδημοκρατίσεις» και τις ισλαμικές σαρίες και το «δικαίωμα αυτοάμυνας» τού Ισραήλ. Υποθέσεις τόσο διαφορετικές φαινομενικά μεταξύ τους, μα τόσο κοινές στην έμπνευση και την σκηνοθεσία. Οι ισλαμοδολοφόνοι τζιχαντιστές που έχουν λυσσάξει να στήσουν χαλιφάτα πάνω στα πτώματα χριστιανών, που σταυρώνουν χριστιανούς, που απουσιάζουν χαρακτηριστικά όμως από την επεκτατική πολιτική των ΗΠΑ, τού Ισραήλ και των συμμάχων του.

Κοράνι λοιπόν ή θάνατος λέγουν οι ισλαμιστές μισθοφόροι τού νεοταξισμού. Φτάσανε μέχρι τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων ακόμη και σε κοριτσάκια. Και από την άλλη το αίμα έφτασε ίσαμε το γόνατο στην Παλαιστίνη από τούς δήθεν αμυνόμενους Ισραηλινούς σε βάρος των Παλαιστινίων, των απογόνων των Κρητών Φιλισταίων, καθαρών Ελλήνων δηλαδή στο Αίμα. Το είχε πει άλλωστε σε ανύποπτο χρόνο σε κάποια συνέντευξη ο ίδιος ο μακαρίτης Αραφάτ. Που τον … κατέστησαν μακαρίτη διά τής δηλητηριάσεως. Γνωστή τακτική κι αυτή…!!!

Γυναίκες, παιδιά, γέροντες, μα και ολάκερες οικογένειες έχουν σταλεί στα ουράνια από τούς αιμοδιψείς ισραηλινούς που αντιπαλεύουν σφεντόνες και κάποιες ρουκέτες με αεροπορικούς βομβαρδισμούς και πυραύλους. Ψάχνουν λένε σήραγγες και εχθρικά πολεμοφόδια, αλλά οι βόμβες καταλήγουν ακόμη και σε νοσοκομεία.

Οι «μεγάλοι σύμμαχοι» τής παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων δεν λένε φυσικά τίποτα για τις γενοκτονίες. Η Ρωσία τούς έχει αποτρέψει από την είσοδο στη Συρία και πιέζεται στην Ουκρανία. Ενώ στη Λιβύη εκκενώνονται πρεσβείες.

Οι διώξεις και οι δολοφονίες των δυστυχούντων ελληνικής καταγωγής αραβικών πληθυσμών συνεχίζονται. Αλλά οι λαθρομετανάστες που φτάνουν στην Πατρίδα μας, χύνοντας κι εδώ ελληνικό αίμα, δεν είναι οι διωκόμενοι, αλλά οι διώκτες! Εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται φυσικά για τούς Παλαιστίνιους, αφού δεν είναι αδέρφια τους. Τζιχάντ και σιών δουλεύουν μια χαρά μαζί με τούς νεοταξίτες για τον νέο πολιτικό και ενεργειακό χάρτη, υπό την κυοφορούμενη αντίχριστη και μισελληνική και αντεθνική ευρύτερα παγκόσμια διακυβέρνηση.

Στην Ελλάδα μας που το ψωμί έχει γίνει δύσκολο για τούς Έλληνες και τα στημένα χρέη, αυτά των πολιτικάντηδων και τού εμποράκου των εθνών, βαφτίστηκαν τάχα εθνικό χρέος και ανταλλάσσονται με γη και πλούτο, οι λαθρομετανάστες, άπαντες ισλαμιστές, συνεχίζουν να έρχονται. Και μάλιστα όχι μόνο από Θράκη και Αιγαίο, αλλά ακόμη και από το Ιόνιο, όπως μάθαμε εσχάτως. Και από κοντά παρελαύνουν πανελευθέρως οι πολιτικοί τους προστάτες εκ τής Τουρκίας για να απαιτήσουν δικαιώματα σαν κι αυτά που τούς προσφέρουν σοσιαλφιλελεύθεροι, μαρξιστές, ΜΚΟ και αμερικανικές εκθέσεις.

Κοίτα τώρα κάτι συμπτώσεις! Λέμε τώρα εμείς οι κακοί μα και «αφελείς» Εθνικιστές. Είδαμε λοιπόν τον από Κομοτηνής καταγόμενο Τούρκο υπουργό υγείας Μουεζίνογλου να εισέρχεται από την Θράκη Μας μέχρι την Θεσσαλονίκη και την Βέροια. Να μιλάει για τον Ιερό Ναό τού Αγίου Δημητρίου τής Θεσσαλονίκης που ήταν λέει πιο πριν και καλά Τζαμί και πως θα τον ήθελε πάλι Τζαμί. Πως είναι «παρανομία» τού ελληνικού κράτους που δεν υπάρχουν Τζαμιά στις πόλεις και τα χωριά μας για να θρησκεύεται «η μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα τής Ελλάδος», ακόμη και με την επαναλειτουργία των Τζαμιών τής τουρκοκρατίας. Και πως οι μουσουλμάνοι τής Θράκης πρέπει να θυμηθούν πως είναι τάχα Τούρκοι.

Όταν έχουμε δημάρχους σαν κι κείνον τής Θεσσαλονίκης που συμφωνεί με τις κατοχικές ρητορείες Μουεζίνογλου, το θέμα βρίσκεται στα χέρια πλέον τού ελληνικού λαού. Όταν οι μουσουλμάνοι βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ στην Ελεύθερη Θράκη Μας λένε πως όταν το μαντρί τους γίνει κυβέρνηση θα αναγνωρίσουν ένωση τουρκικής νεολαίας στην Κομοτηνή και τουρκική ένωση Ξάνθης, με τις ταμπέλες τους να κρεμιούνται έξω από τα τουρκομάγαζα, τότε κάποιοι προδότες είναι για κρέμασμα. Είναι όλοι αυτοί που μάς φέρνουν τον εμποράκο των εθνών ως δανειστή και ως εποικιστή, αυτοί που διώκουν την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτό θέλει ο Αιώνιος Άνομος, Αντίχριστος και Μισέλληνας.

Οι Έλληνες θα αναμετρηθούν στα ίσια με τούς γενοκτόνους. Οι Έλληνες ενώνονται κάτω από τα Λάβαρα Χριστού και Ελλάδος. Οι Έλληνες παίρνουν εξουσία και γη στα χέρια τους. Στη δε γεωπολιτική αυλή μας και στην οικουμένη ακόμη είμαστε ικανοί να σηκώσουμε την Ελληνική Σημαία ψηλά. Και στην Πύλη τής Ελλάδος στα προσωρινά μας σύνορα μα και στις ιστορικές και προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες μας, και εκεί ακόμη θα σηκώσουμε Ελληνική Σημαία. Το Ξίφος και ο Στρατός μας ξέρουν το Ιερό Χρέος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: