ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 19-12-2014.

Το κράτος μας να κάνουμε ελληνικό. Τον λόγο να έχουν αποκλειστικά και κατά κυριότητα οι Έλληνες στις υποθέσεις τού Έθνους μας. Αφέντες τής ζωής μας και διαχειριστές των τυχών μας, εργάτες τής γης μας, στηρίγματα των παιδιών και των αδερφών μας, στρατηγοί και στρατιώτες δικαίου και σχεδίου ισχυρής εθνικής προσωπικότητας. Να κόψουμε την μιλιά και το δάχτυλο στους μισέλληνες. Διότι τώρα μιλούν οι Αληθινοί Έλληνες.

Βάλθηκαν να μοιράσουν τα πλούτη μας στους τυχοδιώκτες τής οικουμένης. Να στερήσουν την εργασία στους στρατοκόπους τής δημιουργίας και να κόψουν το ψωμί στους απόμαχους τού μόχθου. Να παρατείνουν την σκλαβιά στα κάτεργα τής παγκοσμιοποίησης με την παροχή τής ελληνικής εργασίας στους τοκογλύφους έως την βιολογική εξόντωση των Ελλήνων. Το δε κρατικό χρήμα, το χρήμα που παράγει δηλαδή ο ελληνικός λαός αφαιρείται από τα χαμηλά ελληνικά εισοδήματα και δίδεται στα στημένα τοκογλυφικά δάνεια και τα ισλαμικά τζαμιά.

Είναι σαφές ότι αυτοί που μάς διοικούν έχουν περιβάλλει με δημοκρατικό σχήμα μια στυγνή σιωνιστική δικτατορία. Η δε πολιτική δίωξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πλέον ομολογείται από «προοδευτικούς» τύπους πως έγινε για να ψαλιδιστεί η Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουν αντιστάσεις, ενωτικές φωνές και δράσεις, σχέδιο ανάταξης και απελευθέρωσης τής Πατρίδος μας οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες και τα νεοταξικά αφεντικά τους. Κι αυτός είναι ο λόγος που επεκτείνουν τον διωγμό σε τρομοκρατία.

Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε τοπικές οργανώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναφορές γελοίες και υποβολιμαίες για λάβαρα και σύμβολα ελληνικά που συνδέονται με ξένους ολοκληρωτισμούς. Και την ίδια στιγμή ατέρμονοι διάλογοι με τούς σύγχρονους ολοκληρωτιστές τής Εσπερίας και περιοδείες των κατοχικών συνεργατών για να τούς αποδεχτούν οι τοπικές κοινωνίες.

Γελωτοποιοί τού συστήματος λέγουν πως πράκτορες ενεργούν φόνους και παραδίδονται οικειοθελώς στους εντολείς τους. Αμερικανοί με νου και γνώση λέγουν πως όταν το κύκλωμα τής πολιτικής εξουσίας βλέπει ανεξάρτητες φωνές να αποκτούν ανάστημα με σθένος πατριωτικό, σπεύδει να προσλάβει υπαλλήλους αδίστακτους να ντυθούν την στολή τού έθνους και να στοχεύσουν την καρδιά του. Συλλογική ευθύνη κατά το δοκούν τού παγκοσμιοποιητή τύραννου. Προβοκάτορες αυτοί που πυροβολούν τον ελληνισμό μας με σφαίρες, με κεφαλικούς φόρους, με κεκαλυμμένη ξένη διοίκηση πίσω από συμμετρική κακοδιοίκηση.

Ήρθαν να μάς βάλουν να σκοτωθούμε αναμεταξύ μας. Ήρθαν να προσημειώσουν τα υπάρχοντά μας με την βούλα πολιτικάντηδων δωσίλογων. Ήρθαν να μάς πουν πως θα πρέπει να ανοίξουμε τα σπίτια μας στους γυρολόγους τού κόσμου και να τούς πληρώσουμε τούς ναούς τους, κάνοντάς τους «δικούς μας». Ήρθαν να μάς βάλουν τις γλώσσες τις αλβανικές, τις τουρκικές, τις κατακτητικές στα σχολειά μας που βρίζουν τούς ήρωες που χύσανε το αίμα τους για την δική μας λευτεριά. Ήρθαν να γκριζάρουν οικονομικά και κυριαρχικά το Καστελόριζο. Ερχόμαστε να τούς δικάσουμε με ρομφαία γαλανόλευκη και πύρινη.

Τίμα τον Πατέρα και την Μητέρα. Τίμα τον Πρόγονο που σού έμαθε να σκέπτεσαι, να μιλάς και να πολεμάς. Γράψε με την δική σου φιλοσοφία τούς κανόνες τού βίου σου. Πάρε στην ψυχή με νοητό μελάνι το απόσταγμα των Σοφών και δώσε την σκυτάλη στο απείρως ανώτερο Αίμα των Πολεμιστών. Φράξε το δρόμο στους σκλάβους τής ύλης, προδότες και βαρβάρους. Ξερίζωσε την ψυχή κείνων που νομίζουν πως είναι πάνω από Θεό και Ελλάδα. Σπούδασε την Ελλάδα. Όργωσε το χωράφι της. Φτιάξε ναούς πίστης και πολιτισμό. Κάμε διοίκηση και κοινωνία ελληνική και εθνικιστική.

Εκάς οι βέβηλοι. Τώρα είναι η ώρα τής νεμέσεως. Όσοι αχαμνοί και ξενηλάτες, είναι ομοίως ξένοι και εχθροί τού Ελληνικού Έθνους. Όταν μιλάς για την ανάπτυξη τής Ράτσας σου, συμπεριλαμβάνεις την ανάπτυξη τού ανθρώπου και τού εδάφους μαζί. Όταν μιλάς για την κοινωνική δικαιοσύνη, αναφέρεσαι στους δικούς σου ανθρώπους ως μετόχους τής παραγωγής και των αποφάσεων. Όταν μιλάς για εθνική κυριαρχία, εννοείς ένα κράτος εθνικό και λαϊκό που εξουσιάζει τον εαυτό του και σκέπει όλα τα παιδιά του, που εργάζεται για τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Τότε και μόνον τότε είσαι Έλλην. Όταν είσαι αδάμαστο παιδί τού Έθνους σου και στοργικός γονιός τής κοινωνίας σου. Όταν είσαι δηλαδή Εθνικοκοινωνιστής, όταν δεν διαχωρίζεις τον Όλο Ελληνισμό από την Πολιτεία, όταν θες να είσαι παντού παρών και πρώτος. Κάμεις το καθήκον προς την Φάρα σου όταν διατηρείς συνεκτικό τον λαό και την πίστη των πατέρων σου στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης κι όχι γονυπετή σε πρωτεία ανήθικα. Όταν το ελληνικό έθνος διατηρεί την συνέχεια από τα βάθη των αιώνων και όταν τα πρωτεία τού Ελληνισμού είναι το πρώτο και το τελευταίο σου μέλημα, από το σχολείο ίσαμε την θρησκεία και από την οικονομία έως την εθνική ολοκλήρωση.

Δεν υπάρχει χώρος για ανοχές και διγλωσσίες, σαν αυτές που κάμουν χώρο για ξένες επιδιώξεις και σαν εκείνες που κάνουν τον πρόμαχο τάχα τού γένους εντός και τον χορηγό τού ελληνικού αίματος στα μολυσμένα νεοταξικά σκυλιά εκτός συνόρων. Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει ούτε προστάτες ούτε αφεντικά. Οι υβριστές συντρίβονται και τα τσιράκια τους ανατρέπονται.

Δεν υπάρχουν δεξιές, αριστερές και κεντρώες προξενήτρες. Υπάρχουν Έλληνες εντολείς και εντολοδόχοι, άρχοντες και αρχόμενοι, εργάτες και πολεμιστές, μαθητές και εκπολιτιστές αγίας ελληνικής γης και οικουμένης. Ο ήλιος τής δικαιοσύνης απλώνει τις αχτίδες του και σκορπά χρυσό το φεγγοβόλημα τής ελληνικής αυγής. Καιρός να αγκαλιάσουμε το κληροδότημα τής Φυλής και να το ετοιμάσουμε καθαρό και μεγάλο για νέους πνευματικούς και υλικούς καρπούς, για νέες νίκες και δόξες ελληνικές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


2 σχόλια:

Serafim J. Galatas είπε...

Αγαπητέ, αν ο Κολοκοτρώνης, και όλοι εκείνοι, που μόχθησαν χύνοντας το αίμα τους για την απελευθέρωση αυτού του πολύπαθου έθνους απ' την τουρκική βαρβαρότητα, γνώριζαν ότι κάποιοι Αρκάδες, και άλλοι που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοί τους, θα ασελγούσαν μ' αυτόν τον τρόπο στο κουφάρι του έθνους μας, ένα είναι σίγουρο, ότι θα μας άφηναν στο έλεος του τουρκικού ζυγού, γιατί όντως αυτό μας άξιζε...

karachalios-spiros είπε...

Αγαπητέ Σεραφείμ, με δύο λέξεις συμφωνώ απόλυτα. Αλλά σκοπός για να ζούμε και λόγος μόνος είναι να φερθούμε σαν τον Εθνάρχη Κολοκοτρώνη!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ