ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 24-12-2014.

Οι αξίες και οι αντιστάσεις στις σύγχρονες προκλήσεις είναι έννοιες παντελώς άγνωστες στο καθεστώς τής ντροπής και τής κατοχής. Είναι εντελώς άτοπη η αναφορά στην Ηθική και τούς κανόνες της σε μια ψευτορωμιά πολιτεία που εκδίδεται στον οίκο ανοχής τής παγκοσμιοποίησης. Μιλάμε για ένα καθεστώς που ασχολείται αποκλειστικά με την ενθυλάκωση παράνομου πλούτου, με την κατάχρηση εξουσίας και την αντιποίηση ιδιοτήτων πολιτικής βουλήσεως ενάντια στην βούληση τού ελληνικού λαού και τα δίκαια τού ελληνικού έθνους.

Η συμπεριφορά τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και οι θεσμοί της μαζί με τούς οικονομικούς και επικοινωνιακούς της μηχανισμούς διανθίζεται με τα βαθιά σκυψίματα και τούς διαλόγους με τούς διαμορφωτές μιας πατρίδος που παραδίδει τα ιερά και τα όσια αμαχητί. Ανασφάλεια, τρόμος και μετάλλαξη τής ελληνικής κοινωνίας. Με την ξένη εγκληματικότητα να θερίζει στυγνά και αδιάκριτα ανυποψίαστες ελληνικές ψυχές. Με τούς διαλόγους τούς ελληνοαλβανικούς να φέρνουν αλβανικές μειονότητες και γλώσσες σε κοινωνία και σχολεία.

Στο θέατρο τού παραλόγου και το ανακάτωμα τού ελληνισμού μας όλα προσφέρονται αφειδώς. Στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τις προβολές των εχθρικών απαιτήσεων. Με τα ψυχαγωγικά και τα ειδησεογραφικά προγράμματα να προβάλλουν ανώμαλη ηδονή, νέα «ιστορία» και αποδεκτή συναλλαγή με τούς εμπόρους και δανειστές των εθνών, προκειμένου να νομιμοποιηθούν με ψήφους και ανοχές λαϊκές. Να μιλήσουμε και να βοηθήσουμε κείνους που λένε πως μάς βοήθησαν τάχα στις απελευθερωτικές μας επαναστάσεις και μάς ζητούν κι άλλα εδάφη ελληνικά, αχόρταγοι από όσα μάς έχουν ήδη κλέψει.

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες. Πιέσεις στα εσωτερικά και στα εξωτερικά μας ζητήματα ταυτόχρονα. Συμπτυχθείτε και αξιολογηθείτε από την τρόικα, πουλήστε το κράτος και το λαό σας στην Σκύλα και στην Χάρυβδη τού καιρού μας. Με την οικονομική τυραννία να λαμβάνει μόνιμη φύση νομοθετικού περιεχομένου. Με την παραμόρφωση τού εθνοφυλετικού μας ιστού όχι απλώς να ξεμπροστιάζεται, αλλά και να δίνει τα αποτελέσματα για τα οποία φέρανε τη λαθρομετανάστευση. Με το κατέβασμα ελληνικής σημαίας σε σχολεία, με τα καλάσνικοφ σε δημόσιους χώρους, με την επικείμενη έλευση τής αλβανικής γλώσσας, γεωγραφίας και ιστορίας σε ελληνικά σχολεία.

Οι παράνομοι και οι προδότες ασκούν εξουσία. Οι νόμιμοι και οι πατριώτες κατοικούν σε φυλακές. Ο κοινοβουλευτισμός και η κομματοκρατία λειτουργούν μονάχα με λαδώματα και νεοταξικά χρίσματα από τον σιωνιστή τύραννο κα την παγκόσμια διακυβέρνηση που επιβάλλει αυτός και διατυμπανίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Το εθνικό φρόνημα και η πίστη διώκονται. Οι ενέργειες υπέρ τής αναπτύξεως και τής ενισχύσεως τής θέσεως επιρροής τού Έθνους μας, ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, θεωρούνται ενέργειες αντιδημοκρατικές, όταν τα ξένα συμφέροντα και οι νεοταξικές ενέργειες σε βάρος μας προωθούνται μανιωδώς. Η Αλβανία ζητάει, η Τουρκία ζητάει, οι τοκογλύφοι ζητούν, εσύ ραγιά να μην ζητάς.

Η Ηθική και ο Πατριωτισμός είναι έννοιες που κατοικούν σε ελεύθερα έθνη με Ανδρείες Ηγεσίες. Η Ελλάς δίδαξε τι πάει να πει Ήθος σ’ αυτούς που σήμερα μάς κάνουν μάθημα χρηστής διοικήσεως. Οι εραστές τού ισλαμικού δικαίου και τής κτηνοβασίας μαζί με τούς σκηνίτες δεν έχουν πολύ χρόνο ακόμη. Και μαζί θα απέλθουν οι προδότες, οι βολεμένοι και οι εθελόδουλοι. Οι δουλευτήδες γης ελληνικής, οι πιστοί των πατερικών προσκυνημάτων και οι πολεμιστές δικαίων και τρανής πατρίδος είναι εκείνοι που έχουν δικαίωμα και χρέος ιερό να επικαλούνται ελληνικότητα και να ρυθμίζουν τις τύχες των παιδιών μας.

Οι Αριστείς και οι Δίκαιοι τής Ελληνικής Φυλής ρυθμίζουν τις διδαχές, τούς κοινωνικούς κανόνες και την επάνδρωση τής Πολιτείας. Παιδεία, ψυχαγωγία, χαρακτήρας, εντιμότητα και ορμές διακρίσεως τής Ελλάδος είναι στοιχεία που οδηγούν στην ελευθερία τού ανθρώπου και τής πατρίδος. Το Ήθος και το Ελληνικό Αίμα αντάμα συνιστούν την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού λαού μας, την καθημερινότητα και την συλλογική φιλοδοξία τού Ελληνισμού μας. Να αποδίδουμε τον σεβασμό στον Θεό και τον άνθρωπο. Να φτιάχνουμε έργα ταιριαστά στον πολιτισμό και την ευημερία μας. Να κρατούμε καθαρό, ανθηρό και μεγάλο τον Ελληνισμό και τα εδάφη του.

Για να προασπίζεις την γη και τον λαό σου, πρέπει να διάγεις βίο ταιριαστό στην φύση και τον προσανατολισμό σου. Να σχηματίζεις οικογένειες ελληνικές. Ελληνίδα Σύντροφος και Έλλην Μαχητής κι όχι κρεατομηχανές που μπερδεύουν ρόλους και σάρκα σαν σκεύος προς πώληση στους μισέλληνες και αντίθεους. Για να ασκείς εξουσίες και να λαμβάνεις αποφάσεις, πρέπει να προέρχεσαι από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής και να ενεργείς υπέρ τής αναπτύξεως και τής επιρροής τού Ελληνικού Έθνους. Να είσαι εικόνα όμοια και φυσική συνέχεια των Αγίων και των Ηρώων που μάς έδωσαν πνοή ελεύθερη και εντολή να διαιωνίσουμε τον Ελληνισμό μας ακόμη πιο γερό και υγιή.

Ο μεγαλύτερος σεβασμός στην Ράτσα που μάς ανέστησε είναι να κινηθούμε μέσα στα πλαίσια, την φυσιογνωμία και τις αξίες που την οριοθετούν. Να συνεχίσουμε τον εθνικό και θρησκευτικό βηματισμό μας. Με Αρετή και Τόλμη μαζί, στον δρόμο τής εθνικής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Με αξιοπρέπεια και νοιάξιμο για την προαγωγή των κοινών μας υποθέσεων, με τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται από κοινού και τα θετικά έργα να αποδίδονται στους καματάρηδες που τα φτιάχνουν.

Με σεβασμό και απαίτηση μαζί, θα μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι σε όλο το εύρος τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας. Ενάντια στους σάπιους και τούς ψεύτικους που αντιλαμβάνονται τον άνθρωπο ως πολίτη τού κόσμου υπό κοινή στέγη, ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα επιβάλλει την Ελλάδα τής Εθνικής Υπεροχής και τής Τιμής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: