ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΑΝΙΚΟ


ΑΘΗΝΑ 16-1-2015.

Ο κύβος ερρίφθη για την αποκατάσταση τής ελευθερίας, δηλαδή τής εθνικής μας κυριαρχίας και τής ευνομίας στην πατρίδα μας. Σκοπός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι να εκφράσουμε την φωνή και τούς πόθους τού ελληνικού λαού. Πολύ δε περισσότερο να καταστήσουμε σαφές στον λαό ότι πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε αληθινά ελληνικό κράτος για πρώτη φορά από τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας και Αιώνιας Πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινουπόλεως, συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας τον απελευθερωτικό αγώνα τού Εικοσιένα.

Κράτος ελληνικό είναι μονάχα εκείνο το κράτος που βασίζεται στις Παραδόσεις, στο Αυτοδιοίκητο, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και στην Εθνική Ισχύ τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Κράτος ελληνικό είναι εκείνο που αποτελεί τον μηχανισμό υπηρετήσεως τού Έθνους, χάριν τού οποίου ιδρύθηκε και υπάρχει. Πυρήνας κατά συνέπεια τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που έρχεται είναι το Εθνικό Ιδανικό όπως αυτό εκφράζεται από την Πίστη, το Αίμα και την Τιμή στον δρόμο τής Εθνικής Υπεροχής.

Η πτώση τού καπιταλισμού που δεν συνοδεύεται από την πτώση τού μαρξισμού δεν μάς αρκεί. Η δικτατορία τού οικονομικού και τού διεθνιστικού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι ένα αδιαίρετο σώμα, μια λερναία ύδρα με μια κεφαλή, τον αιώνιο Εμποράκο των Εθνών που γυρεύει σήμερα μετά από αλλεπάλληλες κρίσεις και πολέμους να πάρει στα χέρια την παγκόσμια διακυβέρνηση, την εξουσία επί όλης τής ανθρωπότητας. Κορυφαίος εχθρός τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου είναι το Φυλετικό Συναίσθημα και το Εθνικό Φρόνημα, είναι δηλαδή η Ελλάς που προσδιόρισε δια παντός τον Πολιτισμό ως το αποτέλεσμα τής Πίστης στον Θεό, στην Ιερή Πατρίδα και στον Ακατάλυτο Δεσμό τού Αίματος.

Η μνημονιακή περίοδος που διερχόμαστε έως σήμερα είναι ενδεικτική των χρόνιων παθογενειών τής Πατρίδος μας. Μπορούμε με πάσα βεβαιότητα να πούμε ότι η τεχνητή οικονομική κρίση τού στημένου ιδιωτικού χρέους που μάς μετέτρεψαν σε δήθεν εθνικό, μάς έδωσε την ευκαιρία να δούμε επιτέλους πολλά κλειστά μάτια να ανοίγουν. Κι όταν λέμε κλειστά μάτια, εννοούμε τούς εύπιστους και φοβισμένους συμπολίτες μας, αφού οι βολεμένοι αποτελούν ένα βάρος ισάξιο με τούς προδότες. Προδότες και βολεμένοι δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας και δεν αξίζουν καμίας ανοχής. Μηδενική ανοχή στην ενοχή.

Ουδείς αμφιβάλλει πλέον ότι η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν ασκούνται οι εξουσίες και οι θεσμικές διεργασίες από τον ελληνικό λαό. Είναι ένα σύστημα που βασίζεται στην διαφθορά, στην ηττοπάθεια και στην εκτέλεση ξένων εντολών. Εντολές και νόμοι και διατάγματα που δεν υπόκεινται καν στην επεξεργασία των δήθεν κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τού λαού, αλλά έρχονται και ενσωματώνονται στο ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο ως κλειστό γράμμα που έχουν αποφασίσει οι νεοταξίτες για εμάς δίχως εμάς.

Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός ότι έχει ανάγκη ξένων και τοκογλυφικών δανείων; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να πετάξει την Μεγάλη Ιδέα για την Εθνική του Ολοκλήρωση; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να αλλοιώσει την ιστορία του, γράφοντας άλλη που δικαιολογεί συγκυριαρχίες και νέες εθνικές απώλειες; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να συνάψει συμμαχίες με εκείνους που πουλάνε με το χρήμα εκδημοκρατίσεις και απελευθερώσεις; Δεν το αποφάσισε ποτέ.

Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να κάνει την Πατρίδα του λαθρομεταναστευτικό σταθμό και πολιτεία πολύχρωμη τής σιωνιστικής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως; Ποτέ δεν το αποφάσισε. Πότε αποφάσισε ο ελληνικός λαός να βγάλει από την ταυτότητά του την Ορθοδοξία προκειμένου να χτίσει Τζαμιά και να προστρέξει σε αλλόδοξα πρωτεία και πανθρησκεία; Δεν το αποφάσισε ποτέ. Ποτέ ο ελληνικός λαός αποφάσισε να ισοσκελίσει το χρήμα ενός άνευ λογιστικού ελέγχου χρέους με ελληνικό αίμα και ματωβαμμένη γη από το αίμα Αγίων και Ηρώων; Δεν το αποφάσισε ποτέ.

Το Αίμα των Ελλήνων είναι απείρως ανώτερο και από το χρήμα και από το μελάνι των σοφών. Οι φυλακές οι φυσικές και οι νοητές τής αποκτηνωμένης παγκοσμιοποίησης είναι ανίσχυρες μπροστά στην Ατσάλινη Θέληση των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελλάς δεν είναι ουραγός κανενός ισχυρού, αλλά μια Ισχυρή Εθνική και Φυλετική Προσωπικότητα που εργάζεται, παράγει και πολεμά για την ευημερία των παιδιών της και την κατάκτηση ελληνικών ζωτικών χώρων. Εξουσιάζει τον εαυτό της και φτιάχνει η ίδια τις συμμαχίες που υπηρετούν τούς δικούς της σκοπούς.

Η γη με την οποία μάς προίκισε ο Θεός ο ίδιος είναι πλούσια και σε υλικά αγαθά και σε ψυχές. Ψυχές που υπήρξαν το δίχως άλλο εύπιστες και βλακωδώς ανεκτικές σε ψευτορωμιούς και ψευτοσυμμάχους και εισβολείς. Άφησαν τα κουσούρια των εχθρών τής Ελλάδος να μασκαρευτούν σε δημοκρατικές ιδεολογίες. Όμως τώρα πια η μισελληνική αλαζονεία ξύπνησε την ελληνική αξιοπρέπεια που γυρεύει να πάρει πίσω τον κόσμο της με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας και τής αποστολής της. Και η Εθνική Εργασία τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος, το ξύπνημα δηλαδή και η Εθνική Αντεπίθεση τής Ελληνικής Φυλής, θεριεύει και φτάνει στον ιερό σκοπό να σηκώσουμε χρυσή την αυγή πάνω από τον Ελληνισμό μας.

Τώρα τις αποφάσεις που αφορούν τούς Έλληνες τις παίρνουν οι ίδιοι οι Έλληνες. Κοινή γαρ πεποίθηση ημών των Αληθινών Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή είναι πως θα πορευτούμε στον λαό μας προκειμένου να πάρουμε την εντολή απελευθερώσεως και αναμορφώσεως τού Ελληνικού Έθνους επάνω στα Αθάνατα Ιδανικά του. Εντολέας και Εντολοδόχος, Εργάτης και Πολεμιστής ο Ανίκητος Έλλην. Επαναστάτης ενάντια σε κείνους που διαστρέφουν κοινή βούληση και νόμους. Μύστης τής Ορθοδόξου Πίστης. Συνεχιστής των Τρανών Προγόνων μας. Ένδοξος Δημιουργός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού και Απελευθερωτής τής Μεγάλης Ελλάδος Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Το αρθρο σου ειναι πολυ καλο αν αφαιρεσεις τη λεξη 'ορθοδοξο' και'Αγια κωνσταντινουπολις'Γιατι ειναι ξεπερασμενες ιδεολογιες.Τωρα με πολλες μελετες εχουμε ανακαλυψει πολυ προχωρημενες ιδεολογιες αν μπητε στην ιστοσελιδα html.www.lookingforrealgod.com Η πολυχρονη μελετη και h ανιχνευση των ιστορικων δεδομενων απο τον καιρο των Ορφικων μεχρι σημερα εχει αλλαξει πολυ.Eυαγγελος Πολυκαρπου,
Ε-mail polyanco@gmail.com

polapopsis είπε...

Ευάγγελε, ευχαριστώ για την εκτίμησή σου στο άρθρο μου, αλλά επί της ουσίας, επί της ευρείας φιλοσοφίας για την Ορθοδοξία και την Αγία Πρωτεύουσα του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη η διαφωνία μου μαζί σου είναι κάθετη. Η Ελληνική Αυτοκρατορία της Αγίας Ρωμανίας και η Ορθόδοξη Πίστη δεν είναι "ξεπερασμένες" αλΛά πυλωτικές αξίες επάνω στις οποίες θα βασιστεί η Μεγάλη και Φυσική Ελλάς.
Σπυρίδων Καραχάλιος