ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 7-1-2015.

Η έννοια τού δικαίου έχει καταστρατηγηθεί και οι ελευθερίες έχουν καταπατηθεί σε όλα τα επίπεδα τής ζωής μας. Οι θεωρητικώς θεσμικοί εκφραστές και φύλακες τής Πολιτείας έχουν δώσει το δικαίωμα τού δημόσιου ελέγχου και τής εξουσίας στα διεθνή αφεντικά τους. Αλλά το ύψιστο Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής μήτε εκχωρείται μήτε χαρίζεται. Είναι συλλογική υπόθεση τού Ελληνισμού που κατακτιέται, αφού το Αίμα είναι ανώτερο από κάθε εισβολέα και από κάθε διεφθαρμένο.

Τα δείγματα γραφής από το εσωτερικό τής χώρας και από το εξωτερικό μας περιβάλλον ταυτόχρονα δείχνουν πως καταφθάνει ταχέως η σύγκρουση των Δυνάμεων τού Έθνους και τής Πίστης ενάντια σε κείνες τού Νεοταξισμού και τής Απιστίας. Τα στρατόπεδα είναι πλέον ευδιάκριτα και απολύτως προσδιορισμένα. Όποιος μάλιστα πιστεύει πως οι λύσεις που θα δοθούν θα είναι ειρηνικές, αυτός πλανάται οικτρά και πλανά εσκεμμένα.

Στο κοινοβούλιο τής κατοχής οι εκπρόσωποι τού σιωνιστικού νεοταξισμού υποκρίνονται πάντα τούς σωτήρες που βάζουν σε Έλληνες τις χειροπέδες τής παγκοσμιοποίησης ως μονόδρομο. Φτιάχνουν κυβερνητικά κουστούμια που να χωρούν όλο το «συνταγματικό» τόξο με τις προεδρικές μαριονέτες τους, όταν οι βρωμιές τής απολυταρχικής και ξενοκίνητης εξουσίας τους έχουν καταργήσει πάσα διάκριση εξουσιών και πάσα δικλίδα ασφαλείας.

Λίγο πιο πέρα από την συνοριογραμμή μας, σε στεριά και θάλασσα, τα μαντρόσκυλα τού παγκοσμιοποιητή τυράννου δίνουν το σήμα για το άνοιγμα των ασκών τού Αιόλου. Στην μαρτυρική και αιώνια ελληνική Κύπρο Μας, οι στρατιωτικές ασκήσεις και οι πυραυλικές ασπίδες γίνονται εν ριπή οφθαλμού. Και στην Ανατολική Ρωμυλία Μας που βρίσκεται προσωρινά στον βουλγαρικό νότο, τουρκομουσουλμάνοι και Βούλγαροι λυσσάξανε προσφάτως και αναμεταξύ τους.

Θα δούμε πολλά ακόμη. Δεν μάς τρομάζουν οι ηλιθιότητες περί πιστωτικών γεγονότων και χρεοκοπιών. Δεν μπορεί να μάς τρομάξει η φτώχια που ήδη βιώνουμε, όπως δεν τρομάζει τον βρεγμένο το νερό. Η γη μας άλλωστε, γιομάτη με ενεργειακούς χυμούς και κοχλασμένο αίμα αγίων και ηρώων, δεν πρόκειται να φτωχύνει ποτέ, ότι είναι πολύ και ισόβια προικισμένη από το Θεό. Μα και οι Έλληνες δεν είναι αργόσχολοι και κούφιοι άνθρωποι, ότι έχουν μέσα τους πολύ πίστη και τον ίδιο τον Θεό που τούς οδηγεί στην υπέρτατη μάχη ενάντια στους τυράννους τής γης.

Έχουμε πήξει από ειρηνόφιλους και ανθρωπιστές με δημοκρατικές περγαμηνές και προβολές. Αλλά από την ώρα που εφευρέθηκαν η ειρηνοφιλία και ο ανθρωπισμός, την ίδια στιγμή εκπαραθυρώθηκαν ο πατριωτισμός και η εθνοφυλετική αλληλεγγύη. Κάποιοι μάλιστα βάλθηκαν να μάς βγάλουν αιρετική την πίστη στο έθνος και την φυλή. Αλλά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πως την ίδια ακριβώς στιγμή νομιμοποιήθηκαν οι πανθρησκείες και οι πολυφυλετισμοί από τούς δήθεν νόμιμους και ηθικούς ενάντια στους δήθεν αιρετικούς.

Σιχαίνομαι τις διαφόρου τύπου συστημικές ορθότητες. Σιχαίνομαι τούς πάσης φύσεως συμβιβασμένους λογικούς. Σιχαίνομαι το ίδιο εκείνους που χύνουν σε καιρό ειρηνικό αίμα ελληνικό με τρόπους λογιστικούς και συγκυριαρχικούς και κείνους που κάνουν τούς προστάτες και σηκωτές τού λαού ανοίγοντας τις πόρτες τού έθνους στην διεθνιστική και δήθεν αναρχική τους παγκοσμιοποίηση. Όποιος θέλει στα αλήθεια ειρήνη αληθινή, είναι έτοιμος για πόλεμο και κάθαρση βιολογική. Και όποιος θέλει να είναι άνθρωπος, πρέπει πρώτα να ενεργεί ως Έλλην απαιτητικός.

Ο Έλλην δεν είναι αυτόχειρας. Δεν στρέφει το όπλο στον εαυτό του. Στρέφει το όπλο τού Ελληνισμού ενάντια στον εχθρό του, τον ψευτορωμιό και τον αλλογενή. Δεν κάνει ποτέ πίσω από τις Ιδέες και τις Αξίες του. Κινείται μονάχα μπροστά για να κατακτήσει ζωτικό χώρο να κατοικήσουν οι δικοί του άνθρωποι με τις δικές του κατά ελληνικές Ιδέες και Αξίες στην κεφαλή τής παράταξης. Και παράταξη τού Εθνικοκοινωνιστή είναι η Φυλή του, ο λαός του. Μπορεί να πέσει στο πεδίο τής αναμετρήσεως, αλλά δεν θα παραδοθεί μήτε θα αλλαξοπιστήσει. Και δεν θα δώσει γη και ύδωρ μήτε θα κάμει κοινή κοινωνία με κοσμοπολίτες αλλοτινούς.

Σπάμε τα σύνορα τής αστικής δημοκρατικής ορθότητας και λογικής. Περιφρουρούμε την ελληνικότητά μας ενώνοντας τον λαό μας. Πετάμε τούς συμβιβασμένους στην αυλή τού Εμποράκου των Εθνών, αφού δικοί του είναι. Περιφρούρηση τού Ελληνικού Έθνους σημαίνει κατάληψη τού ζωτικού χώρου ευθύνης και ανάληψη των τυχών τής Ελλάδος. Σημαίνει υλοποίηση τής αποφάσεως να φέρουμε το ελληνικό κράτος στις σωστές διαστάσεις τής ιστορίας και τής γεωγραφίας και τής γεωπολιτικής μας θέσεως.

Ελλάς σημαίνει Πολιτισμικό Φως. Ελλάς σημαίνει Θεός, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ελληνικό Αίμα και Ατσάλινη Δύναμη. Τα προσκυνήματά μας περιβάλλουν την δημιουργία που μάς έδωσε ο Θεός με ευλογία ορθόδοξη και μόνον. Την γη και τις θάλασσές μας τις οργώνουν εργάτες που έχουν ζυμωθεί κάτω από ήλιο ελληνικό. Το Αίμα μας επανδρώνει το Κάστρο τής Φυλής και ορίζει την Αποστολή μας. Η στρατιωτική ορμή μας φτάνει σε όλες τις εσχατιές που βρίσκεται ο αλύτρωτος ελληνισμός μας, με τα εθνικά σύνορα να σπάνε και να μεγαλώνουν.

Η Ελλάς πήγε και θα ξαναπάει μπροστά με την δημιουργική τρέλα και την φλόγα των ρομαντικών και συνειδητοποιημένων Ελλήνων. Είναι η ώρα των Πιστών τής Ελληνικής Ιστορίας. Ήρθε η ώρα να γράψουμε την δική μας Ιστορία. Να κατακτήσουμε τα πρέποντα και τα απαιτούμενα, μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα, Καθαρή, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΙΔΑ! είπε...

Right on homie!
I believe the same as a born Greek woman living very far away from our homeland.
Αγγελική
Virginia
USA

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.