ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ



ΑΘΗΝΑ 27-2-2015.

Το άλας της οικουμένης και ο στύλος του ανθρώπινου πολιτισμού είναι το δίχως άλλο μέσα από σπορά πνευματικών καρπών και προσφορά αιμάτινων θυσιών ο Ελληνισμός. Ο λαός μας πρώτευσε ανιδιοτελώς στα θεία σεβάσματα μέσα από τις προσευχές των πιστών και στην καλλιέργεια ήθους και σοφίας μέσα στο κοινωνικό καμίνι και στο πεδίο της τιμής παράλληλα. Χτίστης πολιτειακής οικοδομής και ζωντανή ακρόπολη που έφτασε στα πέρατα του κόσμου στηριγμένος σε δίκαιο και ατσάλι, αυτός είναι ο Αληθινός Έλλην.

Οι αρχές και τα αγαθά στα οποία στηρίχθηκε ο περιπετειώδης και δημιουργικός Έλληνας υπήρξαν η πίστη, η γλώσσα, το ελεύθερο πνεύμα και η ορμητική του φύση. Πρώτος στην εκπαίδευση, διδάχος και μαθητής του αιώνιου ελληνισμού. Σταθερός στην αποστολή του για τον σχηματισμό καθάριων ελληνικών οικογενειών και εντίμων πολιτών που φτιάχνουν και διοικούν απόλυτα ελληνικές κοινωνίες. Λάτρης τής ωραιότητος, τής τέχνης, τής πνευματικής καλλιέργειας και τής εργατικότητας. Στρατιώτης τής Ελληνικής Φυλής και τής Εθνικής Υπεροχής σε κάθε σπιθαμή τής γης.

Ο Έλλην λατρεύτηκε μα και μισήθηκε το ίδιο δογματικά και στον ανώτερο βαθμό. Κορυφαίες προσωπικότητες ομολόγησαν την πρωτοπορία τού λαού μας σε όλες τις εκφάνσεις τής ανθρώπινης δραστηριότητας, από την ιατρική και τη φιλοσοφία έως την πολεμική αρετή και τον αλτρουισμό προς τον αδερφό του. Απόστολοι τού Θεού πριν ακόμη γνωρίσουν οι πρόγονοί μας τον Θεάνθρωπο Ιησού. Άκαμπτοι πρόμαχοι τής Πατρίδος μας ως αλώβητου κληροδοτήματος στα παιδιά μας, ζωοδότες στα γεννήματά μας ακόμη και με το ίδιο το Αίμα μας. Εξερευνητές τής πλάσης και εξαγωγείς κοσμοκρατορίας πλήρους ελληνικότητας.

Η ελληνική γλώσσα, πλήρης αρμονίας και νοημάτων, αποτελεί την γλώσσα τού ελληνικού πολιτισμού, την γλώσσα τού ευαγγελίου, την γλώσσα τής οικονομικής και τής στρατιωτικής τέχνης. Όμως η μεγάλη διαφορά τού φτηνού και ευτελούς παρόντος με το ακριβό σε αίγλη και εκτυφλωτικό μας παρελθόν είναι ότι στους καιρούς τής ακμής δεν θαυμάζαμε αλλά φτιάχναμε τα μεγαλεία. Δεν ψάχναμε να βρούμε την αυλή τού ισχυρού να μπούμε μέσα να κουρνιάσουμε, αλλά κάναμε την Πολιτεία άπαρτο κάστρο και την αυλή μας πλέρια να μεγαλώνει κάθε φορά που ο Ελληνισμός μας υπέτασσε την βαρβαρότητα.

Στις μέρες μας οι νεοταξίτες έμποροι των εθνών και οι ταγοί τής ραγιαδοσύνης προσπαθούν να μάς πείσουν πως η επιβίωση ενός λαού μετριέται με το χρήμα και με τις επικύψεις, εκείνες που τις αποκαλούν παγκόσμια εξουσία και ειρήνη. Η κυριαρχία τού έθνους είναι μαζί με την ελληνική φυλή προϊόν αναλώσιμο. Το σθένος τής υπερασπίσεως τής πατρογονικής γης μόνος και μετά πολλών παραδόθηκε στην φωτιά τής ηττοπάθειας ενώπιον τού πολυπληθέστερου και πλουσιότερου εχθρού. Οι μετοχές νίκησαν τα δόρατα, οι δημοκρατικές πολυφωνίες την ενότητα, η νόθευση τής παιδείας την θεϊκή γλώσσα και οι προαιώνιοι εισβολείς και σταυρωτές τούς Ήρωες τού Ελληνισμού.

Όμως ο Θεός και οι Απόγονοι Τρανών Ελλήνων δεν έχουν δώσει την τελική απάντηση και την μεγαλύτερη μάχη τής ανθρώπινης ιστορίας. Η δικαιοσύνη η φτιαχτή των σκυφτών σκλάβων και των εραστών τής ανηθικότητας δεν έχει καμία απολύτως αξία μπροστά στον Νόμο τού Θεού και το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής.

Τα θέλγητρα των εμπόρων τής ύλης εξαντλήθηκαν, καθώς τώρα το ζητούμενο σε μια οικουμένη που παραπέει είναι να επιλέξουν οι πάντες θέση και σκοπό. Ή θα προσκυνήσουν τον Άνομο και θα μπουν στο άροτρο τού πολυφυλετισμού γινόμενοι οικονομικές μονάδες σε μια βραχύβια επιβίωση ή θα σηκωθούν Όρθιοι Πολεμιστές και Εργάτες μιας Ελεύθερης, Πιστής και Μεγάλης Ελλάδος.

Ο Εθνικοκοινωνιστής δεν δίδει την ελληνοσύνη του χάρισμα σε κανέναν ψεύτικο προστάτη. Ο κόσμος μας και η ιστορία πρέπει να προχωρήσουν μπροστά. Σκοπός μας δεν είναι η αναγκαστική επιβίωση αλλά η κατάκτηση τής ζωής και των δικαιωμάτων μας. Πρώτο μας μέλημα είναι η αυτοπεποίθηση των Ελλήνων, η ενότητα και ο ιερός όρκος τού λαού μας. Μόνος και μετά πολλών, ιερά τα πάτρια υπερασπίσω. Την Πίστη μου επάνω στην πλάση θα εξαπλώσω με την Αλήθεια και με την προσήλωση στον Ανίκητο Ελληνισμό. Και εκεί που πάλλεται ελληνική ψυχή, εκεί στέκει η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Πολιτεία.

Συλλογική Φυλετική Φιλοδοξία, Σθένος και Εθνική Αυτογνωσία. Έθνος που έβγαλε μέσα από τα σπλάχνα του Μεγαλέξανδρο, Αριστοτέλη και Κολοκοτρώνη, αυτό το Έθνος δεν μπορεί να μείνει ανενεργό ηφαίστειο μπροστά σε κοσμογονικές καταστάσεις. Όταν έχεις υπάρξει πέντε φορές κοσμοκρατορία, όταν η ελληνική σοφία έχει γίνει συνώνυμη τής ανθρώπινης γνώσης, όταν ο Ηρωισμός και ο Ελληνισμός είναι φτιαγμένα από την ίδια φύση, τότε είναι βέβαιο ότι αποστολή σου είναι να επιστρέψεις στο τιμόνι και να επαναφέρεις το σκάφος στον ίσιο δρόμο.

Η οικονομία είναι το μέσον προς την ευημερία κι όχι ο σκοπός, ο υπηρέτης κι όχι ο άρχοντας τού ελληνισμού. Ο άνθρωπος από το καλούπι του ξεχωρίζει από το όρθιο ανάστημα, από την αξιοπρέπεια και από την αυτοκυριαρχία του. Ο Έλλην Άνθρωπος είναι εκείνος που προσπερνάει την ποσότητα με τις αρχές του και την ποιότητα. Ατσάλινος θώρακας με τρόπαιο νίκης την νέα γέννα, τον νέο ελληνισμό που πυκνώνει τις τάξεις τού Έθνους των εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: