ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 4-2-2015.

Η Ελλάς είναι ο φωτοδότης τού κόσμου όλου, Έθνος Αποστολικό μυρωμένο από τα χέρια τού Θεού και το αίμα των Ηρώων. Έσκυψε το κεφάλι σαν ξέχασε την Πίστη και σαν μόλεψε την τρανή γενιά της με αλλοτινές μισελληνικές και μισάνθρωπες βλέψεις. Μα τώρα που οι Σταυρωτήδες θέλησαν να μάς σκορπίσουν στους τέσσερις ανέμους για να μάς εξοντώσουν, τώρα ακριβώς είναι που το Αίμα το Ελληνικό θεριεύει μέσα μας και ξυπνάει την Πίστη στο Θεό, στην Ράτσα μας και στην Ιερή Αποστολή μας, στον Πανελληνισμό και την επιστροφή τής Ιστορίας στον Ελληνικό Θρόνο της.

Η ανθρωπότητα είναι ένα σκάφος που κινείται επάνω στην πορεία που χαράζει κάθε φορά ο δυνατός κυβερνήτης. Εκείνος ο ηγέτης και εκείνο το ηγεμονικό έθνος που βαστάνε το πηδάλιο στα χέρια είναι που κανονίζουν πόσα βήματα μπροστά ή πίσω θα κάνουν οι λαοί. Ο πολιτισμός, το μαχητικό πνεύμα, η ευφυΐα, η εργατικότητα και η ακατάβλητη προσήλωση στα δίκαια τής Φυλής είναι ο θώρακας και το οπλοστάσιο τού Ανίκητου Ελληνισμού. Και το αντίπαλο στρατόπεδο απαρτίζεται από την αλαζονεία, την εγκληματικότητα και την ματαιοδοξία τού ανέστιου και άπιστου σιωνιστικού νεοταξισμού που έχει μοναδικό του μέλημα την κατοχή επάνω σε ξένα οικόπεδα.

Δύο ειδών κοσμοκρατορίες υπάρχουν. Από την μια πλευρά είναι η Δύναμη που κυβερνιέται από την Ιεροπρέπεια προς τον Θεό και τα Άγια Προσκυνήματα μαζί με τα Προγονικά Νάματα και τον ακατάλυτο Δεσμό τού Αίματος. Είναι εκείνη η Δύναμη που δεν βλέπει περιουσίες και τάξεις μήτε αναγνωρίζει υλικές αντιπαροχές και ξένες κηδεμονίες, αλλά αντιμετωπίζει το Έθνος ως μια αδιάκοπη ιστορική συνέχεια και μια σιδερόφρακτη φρουρά που συγκεντρώνει όλα τα παιδιά τής Ελλάδος κάτω από τα λάβαρα τής Φυλής. Και από την άλλη πλευρά είναι εκείνος ο εσμός που μη έχοντας αξίες, ανδρεία και πλειοψηφία λαού, παρεισφρέει στα σπλάχνα τού δυνατού οργανισμού σκορπώντας σάπια κύτταρα μέσα στην πολιτεία και ξένους στρατούς πολυεθνικούς έξω από τις πύλες τού Ελληνισμού μας.

Σάπισαν τα κύτταρα τής ανηθικότητας, τής ηττοπάθειας και τής υποταγής. Οι ξένοι στρατοί που βρίσκονται έξω από το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής βγάζουν γλώσσα γυρεύοντας το μερτικό που τούς έταξε ο Εμποράκος των Εθνών σε πλούτο και χώμα. Ο δε Σταυρωτής δεν έχει ανάγκη τούς επιστάτες του, τούς δημοκράτες πολιτικάντηδες και επιδιώκει να κόψει τις σάρκες τής Φυλής μας για να τις βάλει στο σεντούκι, οδηγώντας την ανθρωπότητα στα πόδια του και στα πόδια τού αντίχριστου αφέντη του. Όμως το σκοτάδι δεν μάς πηγαίνει και η νίκη για εμάς τούς Έλληνες δεν κρίνεται στα χαρτιά τής ατιμίας αλλά στο στρατιωτικό πεδίο τής Τιμής. Σπάμε τις αλυσίδες τής αιχμαλωσίας, καίμε τις φυλακές τής προδοσίας και κατακτούμε τον πολιτικό και εδαφικό χώρο που ανήκει στον Λαϊκό και Εθνικιστικό Ελληνισμό.

Δεν είμαστε οι έσχατοι τής πλάσης, αλλά οι εκπολιτιστές τής οικουμένης. Μια οικουμένη που έχει για αληθινό της όνομα την ένδοξη Ελλάδα. Τα σύνορα τής Μητροπολιτικής Ελλάδος περικλείουν το εργαστήρι, το σχολειό και τον στρατώνα τής Φυλής μας. Οι Αξίες όμως τού Ηρωικού Πνεύματος, τής Ελευθερίας και τής Αυτοκυριαρχίας είναι ταξιδιάρικα πουλιά. Η λαλιά και αδελφοσύνη των Ελλήνων μαζί με την Ορθοδοξία είναι Σάλπισμα Αγώνος και Υπεροχής.

Βαρέθηκα λοιπόν την φτωχή, μικρή και δούλα ψευτορωμιά και βάλθηκα να βάλω την Αρχόντισσα Ελλάδα στην θέση της. Σιχάθηκα τούς συμβιβασμένους γύρω μου και έτσι βάλθηκα να τούς πετσοκόψω. Είναι μικρός ο αυλόγυρος που βλέπει το παράθυρο τής Φυλής μου και είπα να κατεβάσω το φράχτη. Όχι όμως για να βαστήξω λαθρομετανάστες και να διώξω εδάφη στους τυχοδιώκτες βαρβάρους τής παγκοσμιοποίησης, αλλά για να μαζέψω κάτω από τις φτερούγες τού δικέφαλου αητού αίγλη και ψυχές.

Ο Έλλην ο Αληθινός ενεργεί πάντα υπέρ τής δόξας τού Οίκου του. Διότι για να πας μπροστά οφείλεις να στηριχθείς στις ρίζες σου και να ακολουθήσεις τις διαδρομές τους. Και για να αναρριχηθείς στο πρώτο βάθρο τής Οικουμένης, πρέπει να δώσεις πολιτισμό και πυξίδα σε κείνους που θα αποδεχτούν την ηγεμονία σου. Έχουμε μέσα μας ακλόνητη την αυτοπεποίθησή μας, την εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις. Έχουμε απόλυτη προσήλωση στην ζωντάνια των γραφών μέσα από τις δικές μας πράξεις. Είμαστε Έλληνες που σμιλεύουμε την γη μας με γνώμονα την ευημερία των παιδιών μας και την Ελληνικότητα στις αποφάσεις μας. Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ανθρωπότητα.

Το πρώτο γνώρισμα που προσδιορίζει το Λαϊκό, Φυλετικό και Εθνικιστικό μας Κράτος είναι το Ελληνικό Αυτοδιοίκητο. Το δεύτερο γνώρισμα είναι η κοινωνική συγκρότηση με βάση την Όμαιμη Λαϊκή Κοινότητα. Το τρίτο γνώρισμα είναι η ακλόνητη προσήλωση των Ελλήνων στην αρχή τού σχηματισμού εθνικού σκοπού που αρμόζει σε Μεγάλη Δύναμη. Ένωση των γνωρισμάτων αυτών είναι η Ελευθερία Όλων των Ελλήνων και η Εθνική μας Ολοκλήρωση στον εδαφικό παράγοντα, από δυσμάς έως ανατολάς των παλιών συνόρων. Στην κορυφή τής γεωπολιτικής μας συμπεριφοράς η συμμετοχή στις κρατικές μας υποθέσεις τού Οικουμενικού Ελληνισμού ανά την υφήλιο. Πανελληνισμός στον δρόμο Θεού και Ελληνικής Ιστορίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: