ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ



ΑΘΗΝΑ 2-7-2015.




Μισθός 360 ευρώ, σύνταξη 180 ευρώ, κατάσχεση πρώτης κατοικίας από το πρώτο ευρώ από τις τράπεζες, δέσμευση όλων των εσόδων των αρχαιολογικών χώρων, δέσμευση τού εθνικού πλούτου. Αυτά είναι μέτρα τού νέου μνημονίου που έρχεται. Έτσι μού είπε δημοσιογραφικό και συριζαίϊκο πουλάκι. Από την άλλη, κάποιο άλλο πουλάκι διαλαλεί ότι τα ανωτέρω μέτρα έχουν γίνει ήδη κρυφίως αποδεκτά από τα κόμματα τού αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου.
Ιδού η συνομωσία των ψευτοδημοκρατών πολιτικάντηδων. Και διχασμός και κατάργηση τού ελληνικού κράτους. Ο Ελληνισμός πολεμιέται διότι ο έχων τον γεωπολιτικό έλεγχο τού Οικοπέδου της Φυλής μας θα φτάσει εύκολα στην κατάκτηση τής παγκόσμιας εξουσίας. Όμως ο Ελληνισμός δεν καταργείται. Πολεμά και νικά, οδηγώντας την Φυλή μας στην Ελευθερία και την οικουμένη στην ασφαλή ελληνική πλοήγηση.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ – ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ – ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: