ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 3-7-2015.

Η αισχρή μέθοδος τού διαίρει και βασίλευε μέσα σ’ ένα έθνος που υφίσταται μετάλλαξη κοινωνικών δομών και αξιών, αποτελεί μια καθαρή επίθεση τού νεοταξισμού για τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων από την αναγκαία επανάκτηση τής εθνικής τους κυριαρχίας. Η προσήλωση τής Ελληνικής Φυλής στα Εθνικά Ιδανικά τής Πίστης και τής Ελευθερίας και η ευγνωμοσύνη στους αγώνες των περασμένων γενεών Ελλήνων έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την συναλλαγή τού χρήματος και την υπαγωγή τού Ελληνισμού στον δήθεν προστατευτικό υμένα μιας παγκοσμιότητας ανοικτών συνόρων, μαζών και θρησκειών.

Είναι εξόχως προκλητικό εν μέσω τής απώλειας ανθρωπίνων ψυχών, συνεπεία τής ερημώσεως αξιοπρέπειας και οραμάτων, ένας ολάκερος λαός να καταλαμβάνεται υπό το κράτος πανικού από τούς εμποράκους των εθνών και εντολείς των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων. Να γίνεται αντικείμενο διερεύνησης η περαιτέρω συρρίκνωση διαχείρισης των οικονομικών πόρων τού λαού, όχι στην διάθεση τής αναπτύξεως τού Ελληνικού Έθνους, αλλά υπέρ εκείνων που λεηλατούν το καλύτερο οικόπεδο τού κόσμου, όντας ξένοι για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μάς είπανε οι «καλοί» αμερικανοκομμουνιστές πως πρέπει να πάψουμε να εκβιαζόμαστε από τούς «εταίρους» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν μετατρέψει την Ευρώπη σε αντίχριστο διευθυντήριο τού διεθνούς σιωνισμού. Να αφήσουμε τα κλειδιά τού κράτους στους ξωμερίτες σχεδιαστές των πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων, αλλά να βάλουμε τον μετρητή τού αίματος που θα αποδίδουμε στον μινώταυρο τής παγκοσμιοποίησης «εμείς», δηλαδή οι γραικύλοι τοποτηρητές τής αστικής «δημοκρατίας». Να μείνουν αλώβητοι οι κομματικά ημέτεροι και να γίνει το χρέος βιώσιμο.

Και από την άλλη πλευρά είδαμε τούς στυλοβάτες τής μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας που άνοιξαν πρώτοι το καπάκι τής μνημονιακής κόλασης, σοσιαλφιλελεύθερους και προπαγανδιστές ενημερωτάδες και λοιπούς υπαλλήλους τους, να ζητούν παραμονή τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη. Οι δήθεν καλοί κυβερνητικοί να επιδιώκουν δημοψήφισμα των Ελλήνων που ουδέποτε πριν ρωτήθηκαν για τζαμιά και λαθρομετανάστευση, για την αρπαγή τής γης και τής ψυχής εις χείρας τρίτων αλλογενών και αλλοδόξων εισβολέων. Και οι παρόμοιοι κακοί που το παίζουν υπεύθυνοι, να στηρίζουν την ίδια αρπαγή διά τής παροχής ματωμένου ευρώ.

Να αποφασίζουμε εμείς το μήκος τής θηλιάς σε βάρος τής Φυλής, λέγουν οι μαρξιστές. Να μείνουμε σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα, οι λοιποί «συνταγματικοί». Το μη χείρον βέλτιστον λέγουν κάποιοι «σοφοί» που επικαλούνται εθνικές ευαισθησίες. Επικαλέστηκαν μάλιστα οι φρόνιμοι «ευαίσθητοι» την Επανάσταση τού Εικοσιένα, όταν ένοιωσαν οι Έλληνες την έλλειψη των πόρων αγοράς των όπλων τής ελευθερίας. Για να σπεύσουν οι κοτζαμπάσηδες ταγοί να υπογράψουν την κηδεμονία τής Ελλάδος από τις Μεγάλες Δυνάμεις.

Δεν μάς λέγουν όμως οι «εθνικά ευαίσθητοι» πως ο σκοπός τής Επαναστάσεως των Ελλήνων για αποτίναξη τού ζυγού και πλήρη εθνική αποκατάσταση δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Δεν μάς λέγουν πως ο Αγών των Ελλήνων ήταν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Για Ορθοδοξία και Μεγάλη Ελλάδα δηλαδή. Δεν μάς λένε πως ο Νενέκος δεν ήταν ο εχθρός των ξενικών κομμάτων, προγόνων των σημερινών «συνταγματικών κομμάτων», αλλά ο φυσικός σύμμαχος των δικαστών τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη. Οι δε δύο εμφύλιοι πόλεμοι επισυνέβησαν ώστε το Έθνος των Ελλήνων να φανεί ως τάχα αδύναμο να κατακτήσει το αυτοδιοίκητο και τα ιστορικά εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Όποιος βάζει την συναλλαγή τού κράτους και την πολιτική ηρεμία στα δίχτυα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης πάνω από το Αίμα των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής, αυτός είναι αδύνατον να νοιώσει τι εστί άνθρωπος. Διότι άνθρωπος είναι εκείνος που γνωρίζει την προέλευση και την ταυτότητά του, εκείνος που ευγνωμονεί τον Θεό για την ελληνικότητα που τού χάρισε απλόχερα, εκείνος που δείχνει προσήλωση και υπακοή στους πόθους και τα Δίκαια τού Ελληνισμού.

Για να αισθανθείς άνθρωπος, πρέπει πρώτα απ’ όλα να βιώσεις βαθιά μέσα σου την εντολή των παλαιών και το δικαίωμα τής ζωής των συγκαιρινών σου Ελλήνων. Να γεννηθείς και να συμπεριφερθείς συνάμα σαν Έλληνας. Να θεωρήσεις κάθε πλάσμα, κάθε λιθάρι ως αναπόσπαστο κομμάτι, ως κύτταρο τής δικής σου υπάρξεως. Να κάμεις την χαρά των ανθρώπων τής Φυλής σου δική σου χαρά. Την λύπη τους δική σου λύπη. Και τον αγώνα σου για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ολοκλήρωση, για ελληνική εξουσία και πλέριο εδαφικό παράγοντα, τρόπο ζωής.

Κανένας χώρος λοιπόν στην Ιερή Ελλάδα μήτε για ελληνόφωνους μήτε για ξένους τυράννους. Σοφία τού Έλληνα συνιστά η ελεύθερη σκέψη και η αυτοδιάθεση τής φυσικής δυνάμεως στην κατεύθυνση τής ενώσεως των Ελλήνων για προκοπή τού κράτους και ισχυρή διεθνή παρουσία τού Έθνους.

Η ένταξη τού Έλληνα στην Φυλή του και το νοιάξιμο για την απρόσβλητη ταυτότητα αυτής, αυτή είναι η πρώτη μορφή συνειδητοποιήσεως τού καθάριου Εθνικισμού μας. Διότι ο Εθνικισμός των Ελλήνων, ο Εθνικοκοινωνισμός μας, δεν είναι κομματική ταυτότητα διεθνιστικού περιεχομένου, αλλά η συναλλαγή τής Πατρίδος αποκλειστικά με τα γεννήματα, τούς εργάτες και πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής.

Ευχαριστούμε τον Θεό που γεννηθήκαμε Έλληνες. Ένα χάδι, ένας λόγος για τα περασμένα μεγαλεία, μια δροσιά κάτω από τον ίσκιο τής Ράτσας, η υπόσχεση πως θα ανταποδώσουμε την αγάπη που πήραμε από τούς προγόνους και τούς δασκάλους μας. Ένα Τάμα, να συνεχίσουμε την σκυτάλη της Φυλής από το σημείο που την παραλάβαμε.

Μια απαίτηση από εμάς τους ίδιους, πως η Πανώρια Γη, η Ιερή Ελλάς θα δώσει καλύτερους καρπούς σε πιο διευρυμένο χώμα ελληνικό. Να ποια είναι η προσήλωση και η ευγνωμοσύνη των Αληθινών Ελλήνων. Όχι σε προδότες και κατακτητές. Μένουμε Ελλάδα. Σηκώνουμε χρυσή και ελληνική αυγή επάνω από τον εθνικό μας ορίζοντα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: