ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΘΗΝΑ 29-7-2015.

Το δέντρο τής Φυλής μαράζωσε και μαζεύτηκε σε τόπο ισχνό σαν εγκατέλειψε στην φθορά και τον φθόνο των μισερών καιρών τις ρίζες του. Όταν ξέχασε τον πρότυπο Έλληνα και καταδέχτηκε να αποδεχτεί τον κακέκτυπο Έλληνα, εκείνον τον κουρασμένο και εφήμερο άνθρωπο που ακολούθησε ξένα ήθη μήπως αποφύγει κόπους και ματώματα. Και μέσα σ’ αυτά τα ήθη συμπεριλαμβάνονται οι ανήθικοι πολιτικάντηδες που και η λαλιά τους ακόμη στέκει απόμακρη από εστίες και αντρειοσύνη.

Τα δομικά στοιχεία τού αυθεντικού Έλληνα είναι η πίστη στις εγγενείς δυνάμεις τής Φυλής και η διαρκής αναζήτηση τής καλύτερης και αρτιότερης πολιτισμικής δημιουργίας. Όπλα τής καλύτερης κάθε φορά Ελλάδος είναι η ζεύξη αρετής, δικαίου και πολεμικού ατσαλιού. Πολιτικό εργαλείο τής ανήσυχης πορείας τού Ελληνισμού είναι η ελεύθερη έκφραση τής κοινής βουλήσεως τού Έθνους στο πεδίο τής καθημερινότητας και τής τιμής, με βάση την ανόθευτη ταυτότητά μας. Η Αριστοκρατία τού Αίματος ενάντια σε ολιγαρχία και «δημοκρατική» οχλοκρατία.

Έχουν μπερδέψει κάποιοι ηγετίσκοι και λοιπές θεσμικές βδέλλες την ελευθερία με την ελευθεριότητα και τον ανθρωπισμό με την διαστροφή. Πιστεύουν πως η θρησκεία και η ιστορία υπόκεινται σε τροποποιήσεις και εκσυγχρονισμούς, μεταβολές που περιθωριοποιούν και εξαλείφουν την ορθόδοξη αλήθεια και την ελληνική υπεροχή. Εμφανίζουν την ομοφυλοφιλία ως φυσιολογική συμπεριφορά. Την εικονική οικονομία ανώτερη τής εθνικής κυριαρχίας και εδαφικής ολοκληρώσεως. Τα ανοικτά σύνορα ως ανθρωπισμό και μάλιστα μισθοφορικό.

Ο πρότυπος που πάει να πει ο φυσιολογικός Έλλην δεν χωράει μέσα σε κόσμους ξένους. Η ζώσα ανθρώπινη ιστορία, αυτός ακριβώς είναι ο Ελληνισμός, κυριαρχεί πάνω στην γη του κάνοντας τις φιλοσοφικές του σκέψεις λαμπρά οικοδομήματα και επιτεύγματα. Σε κάθε στρέμμα που καταλαμβάνει ο Έλλην χτίζει δίπλα – δίπλα ένα σχολείο, έναν ναό και ένα εργαστήρι. Κι όλα αυτά τα περιστοιχίζει με ένα κάστρο που σαν ακροπόλεις καλύτερες και από τα καλύτερα τείχη έχει Έλληνες Πολεμιστές.

Στο σχολειό σπουδάζεις γράμματα και ηρωισμό ελληνικό. Στο ναό βιώνεις την αφοσίωση στον Πατέρα Θεό. Στο εργαστήρι κάμεις την ζωή σου καλύτερη και φτιάχνεις αυτάρκεια με τα δικά σου και μόνον χέρια. Και το κάστρο το έχεις σαν κυματοθραύστη στην βαρβαρότητα και ορμητήριο από το οποίο εξέρχεται η Φρουρά τού Έθνους για να επιβάλλει τα δίκαια και να επισφραγίσει την ηγεμονική προσωπικότητα τής Ελληνικής Φυλής. Κι όταν το μεγαλείο και η δόξα δεν χωρούν σε στενά όρια, τότε αυτά τα όρια μεγαλώνουν έτσι ώστε να μπουν όλοι οι Έλληνες κάτω από τα ελληνικά λάβαρα.

Η αντρειά τού Γένους επιδεικνύεται σε όλα τα επίπεδα. Στην οικογένεια, στην κοινωνία, στην χρηστή συμπεριφορά. Πολλοί, σωστοί και ταιριαστοί στην φύση τους Έλληνες και Ελληνίδες. Ο αγωνιστής και εργατικός Έλληνας. Στο πλευρό του η άξια σύντροφος και στυλοβάτης τής οικογενειακής εστίας Ελληνίδα. Αυτή είναι η ελληνική οικογένεια. Οτιδήποτε πέραν αυτού τού πλαισίου είναι ένας αφαιρετικός τού Ελληνισμού και αντιφυσικός σοδομισμός, καθολικά απορριπτέος. Προορισμός η ανατροφή πολλών ελληνόπουλων και η συνεισφορά όλης τής οικογένειας σε μια καλύτερη και πλατύτερη Φυλή.

Τα μεγέθη και η ευημερία για τον Ελληνισμό δεν έχουν να κάνουν μήτε με τα χρήματα μήτε με την καταφυγή τής πατρίδος σε ξένες ενώσεις και παραδείσους. Οι Έλληνες δεν πτοούνται από τα πλήθη των εχθρών ούτε βολεύονται σε ημιθανείς κοινωνίες σκλάβων. Η ελευθερία και η επιρροή τής Ελληνικής Φυλής σε ψυχές και γεωπολιτικό εύρος, το αυτεξούσιο και η σύνδεση τής διεθνούς πολιτικής πραγματικότητας με τα εθνικά συμφέροντα, είναι ανώτερα από τις οικονομικές συναλλαγές. Η Ελλάς είναι Έθνος Κυρίαρχο που υποτάσσει και δεν υποτάσσεται. Που χτίζει Πολιτείες με τον δικό της ιδρώτα και νικάει με την δύναμη και ορμή τού δικού της αίματος.

Τα σύνορα τής Μεγάλης μας Ελληνικής Πατρίδος δεν είναι ποτέ ανοικτά, μήτε σε τυχοδιωκτισμούς μήτε σε εισβολές τής παγκοσμιοποίησης των αντίχριστων σταυρωτήδων. Τα σύνορα τής Πατρίδος μας βρίσκονται όπου έχουν θέσει θεμέλια ισόβια τα ιερά κόκαλα των Ελλήνων. Εκείθε που διώχτηκαν οι παλιοί κατοχικοί στρατοί, εκείθε που κατοίκησε η ελευθερία για να φτιάξει κράτος ορθόδοξο και ελληνικό, εκείθε δεν πρόκειται να επιστρέψουν οι ίδιοι κατοχικοί στρατοί. Ούτε πολεμικά μα ούτε και ειρηνικά.

Δεν υπάρχουν για τον Έλληνα πολυπολιτισμικότητες ούτε συγκυριαρχίες. Η αλλοτρίωση τής εθνικής φυσιογνωμίας είναι ομοίως εγκληματική με την παράδοση τής κυριαρχίας σε ξένους σκοπούς και με την άρνηση των διεκδικητικών δικαιωμάτων αυτοδιάθεσης των αλύτρωτων αδερφών μας. Ο πρότυπος Έλλην ανατρέφει και ανατρέφεται, βούλεται και εργάζεται, πολεμά και νικά ώστε να διατηρεί αδιάσπαστη την αιμάτινη αλυσίδα τής Φυλής και αμόλυντη την ιεροπρέπεια τής γης μας.

Ζούμε στην ιστορικότερη γωνιά τής γης, στο πνευματικό και γεωπολιτικό διοικητήριο τής οικουμένης. Ας συμπεριφερθούμε σύμφωνα με την φύση και την αποστολή μας. Οι επιθυμίες και οι αποφάσεις τής Ελληνικής Φυλής δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση τής κάθε καθοδηγούμενης κομματικής παρέας.

Επιθυμία μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες και Ένθεοι. Απόφασή μας είναι να ενώσουμε τούς Έλληνες και να κάνουμε μία και μόνον πολιτική φωνή, την φωνή των Αρίστων τού Ελληνικού Έθνους. Αποστολή μας η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Ελλάς Λαϊκή, Εθνικιστική, Φυλετική και Ορθόδοξη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: