ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝ



ΑΘΗΝΑ 1-2-2016.

Η ύπαρξη ενός κράτους πιστοποιείται από τον αυτεξούσιο, τον αυτόβουλο και τον φιλόδοξο χαρακτήρα του. Κράτος υφίσταται όταν υπάρχει κυρίαρχο έθνος που διαθέτει συνειδητοποιημένους πολίτες, πολίτες απόλυτα προσηλωμένους στην εργασία τής αναπτύξεως και τής διαιωνίσεως τής Φυλής. Εργασία τής Φυλής είναι η στερέωση των Παραδόσεων, η αυτοσυντηρησία μέσα από τούς ντόπιους πόρους, η επικράτηση τού Ελληνισμού σε ολοένα πλατύτερους γεωφυσικούς χώρους και γεωπολιτικούς ορίζοντες.

Ο πολίτης τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι αποκλειστικά ο εργατικός και κατακτητής Έλλην. Είναι ο μέτοχος τής ελληνικής ιστορίας που καλλιεργεί την εθνική συνείδηση με την διεκδικητική ορμή για την επιστροφή στο πλέον απομακρυσμένο σημείο των αλύτρωτων πατρίδων. Είναι ο συγγραφέας των καινούργιων σελίδων τής ελληνικής ιστορίας που στηρίζεται στον πατριωτισμό, την ορθοδοξία και την δημιουργία μιας γεωπολιτικής ζώνης ασφαλείας, όπου οικονομία και στρατιωτικές συνεργασίες ρυθμίζονται από το συμφέρον τής Μεγάλης Ελλάδος.

Ο Έλλην χτίζει το Κράτος του επάνω στα ασφαλέστερα θεμέλια που σχηματίζουν οι πατροπαράδοτες αρχές και αξίες τής Ελληνικής Φυλής. Στα σχολεία τού Εθνικού μας Κράτους οι ελληνόπαιδες διδάσκονται Ορθόδοξη Πίστη και Ελληνικό Πολιτισμό κι όχι πανθρησκευτική θρησκειολογία και πολυπολιτισμικές συνευρέσεις. Ο γάμος ανδρός και γυναικός, η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, η Πίστη και η Αρετή, η ακμάζουσα Ελληνική Οικογένεια, συνιστούν την δομική οδό για την εξάπλωση τού οντολογικού δέντρου τής Ελληνικής Φυλής κόντρα σε κείνους που μηχανεύονται ανηθικότητα και συρρίκνωση.

Το Εθνικοκοινωνικό Κράτος βασίζει την παραγωγική του μορφή στον εργατικό κοινωνικό ιστό. Ο Έλλην χτίζει πολιτισμούς και αγαθά που εξασφαλίζουν την αυτάρκεια και την οικονομική ανεξαρτησία τής Πολιτείας. Βιοθεωρία τού Ελληνισμού είναι η κάλυψη των εσωτερικών αναγκών και η μετατροπή τής γεωφυσικής θέσεως τής Πατρίδος μας σε κέντρο πολιτισμικής και ενεργειακής εξαρτήσεως και καλύψεως τού εξωτερικού μας περιβάλλοντος. Η κατάκτηση τής πρωτιάς τού Έθνους μας μέσα από την προσωπική εργασία και μόνον των παραγωγικών δυνάμεων τής Ελληνικής Φυλής. Ένα κράτος απόλυτα εργατικό και ενωτικό σε όλες τις κλίμακες τής κοινωνικής πυραμίδας.

Ο Έλλην τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος δεν υποτάσσεται μήτε με στρατιωτικά μήτε με οικονομικά μήτε με πολυφυλετικά μέσα. Σκοπός τού Έλληνα είναι να υποτάσσει εμπόδια και βαρβαρότητες. Η δική μας αληθινά τίμια Ελλάς είναι η Μεγάλη και Ένδοξη Ελλάς που στηρίζεται στην οικουμενικότητα τού Ελληνισμού και την πολεμική αρετή. Στηρίζεται στα Πολεμικά Λάβαρα τού Ελληνισμού και την προέλαση αυτών σε κάθε σημείο που βρισκόμασταν προ της αλώσεως τής αιώνιας Βασιλεύουσας τού Ελληνισμού Κωνσταντινουπόλεως. Η δική μας Ελλάς θέλει μονάχα νίκες. Δίδει ιδρώτα και αίμα, προχωρά μπροστά και μόνον μπροστά. Στηρίζεται στην αδιάσπαστη φυλετική αλυσίδα.

Δεν υπάρχει πολιτικό κόστος όταν αγωνίζεσαι για την ισχυροποίηση τής Φυλής σου. Υπάρχει μονάχα ο σκοπός, υπάρχει μονάχα το εθνικό στρατηγικό σχέδιο, υπάρχει μονάχα ο Έλλην Άνθρωπος για τον οποίο ζεις, εργάζεσαι, πολεμάς και επομένως νικάς. Ο Έλλην τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος δεν είναι μια πρόσκαιρη και περαστική μονάδα. Ο Έλλην τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι ο αιώνιος και διαχρονικός Ελληνισμός, είναι ολάκερη η Φυλή μας, όλες οι ιστορικές περίοδοι μαζί, μια αιμάτινη αλυσίδα που έρχεται από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας και συνεχίζει ωσάν ασυγκράτητος χείμαρρος, ώστε να απλωθεί ως εξισορροπιστής, ως εκπολιτιστής, ως λευτερωτής στην γη που όρισαν οι Τρανοί Πατέρες μας.

Ο Όλος Ελληνισμός, η συλλογική ενέργεια τής Ελληνικής Φυλής, αυτός είναι ο εθνικός και ιδεολογικός πυρήνας τής δικής μας Ελλάδος. Η πλήρης επικράτηση τού υπεύθυνου, τού γενεσιουργού, τού ορμητικού εμείς ενάντια στο ανεύθυνο, στείρο και στατικό εγώ. Η προάσπιση τού Οίκου και τής Περιουσίας τού Ελληνισμού μας. Οίκος τού Ελληνισμού μας είναι το σπίτι που ήρθαμε στον κόσμο, είναι το χωράφι που θρέφει τον λαό μας, είναι το σχολείο που σπουδάσαμε πατρίδα και δεξιότητες, είναι ο ναός που γνωρίσαμε και επικοινωνήσαμε με τον Θεό μας.

Περιουσία μας είναι η κληρονομιά που μάς άφησαν οι πατέρες μας σε αρχές, σε χώμα, σε εντολή. Εντολή μας είναι η θέλησή μας. Θέλησή μας είναι να πολλαπλασιάσουμε τον Οίκο μας, τον Πολιτισμό μας. Να φτιάξουμε ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη Ελλάδα με τα δικά μας χέρια. Να δώσουμε πνοή στο κράτος μας με μέγιστη επένδυση την νέα γέννα, τον καινούργιο ελληνισμό. Να γεμίσουμε με τα γεννήματά μας τον Οίκο τής Φυλής. Να δώσουμε πεδίο πνευματικής και υλικής δημιουργίας σε ένα κράτος δικαίου που αγαπάει το Αίμα του. Να δώσουμε διαστάσεις άνετες στο κράτος, να δώσουμε στο κράτος τις διαστάσεις τού Έθνους, μαζεύοντας στην αγκάλη του τούς Έλληνες που έδιωξαν οι έως τώρα κατοχές.

Η φύλαξη τού Ελληνικού Έθνους είναι εσωτερική μας υπόθεση. Οι Φύλακες τού Ελληνισμού είναι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Πολυεθνικά και ψευτοσυμμαχικά μορφώματα δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά νερά και σύμπασα την εθνική μας επικράτεια. Εγγυητής και γεφυροποιός τής εθνικής μας ασφάλειας και ολοκληρώσεως είναι μονάχα ο Ελληνικός Στρατός. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι οι συνεχιστές των Αγωνιστών τού Εικοσιένα. Οι δε Εθνικές Δυνάμεις Ασφαλείας διασφαλίζουν το ενωτικό μέτωπο τού Ελληνισμού ενάντια σε πάσης μορφής διεθνισμούς.

Ο ανήσυχος Έλλην είναι αυτός που σχημάτισε την ισχυρή Ελλάδα των περασμένων πολιτισμών και κοσμοκρατοριών. Αυτή είναι η Ελλάδα που θαυμάζει η ανθρωπότητα και αυτή είναι η Ελλάδα που θέλει να αναστήσει το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα. Η Ελλάς που εξουσιάζει την Οικουμένη με βλέμμα διπλό, το ίδιο βλέμμα που αποδίδει ορθά την φυλετική μας προσωπικότητα από το Δελφικό Έψιλον έως τον Δικέφαλο Αετό. Το ένα βλέμμα είναι η Πίστη στον Θεό και το άλλο βλέμμα είναι η Νίκη των δυνάμεων τού Δικαίου και τού Φωτός επί των δυνάμεων τού Αδίκου και τού Σκότους. Αυτός ο Έλλην είναι Ανίκητος. Αυτός ο Έλλην είναι ο σκοπός και η αποστολή μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: