ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 17-3-2016.

Τα σοβαρά κράτη έχουν στρατηγικούς σκοπούς και στόχους που επιδιώκουν με ίδια μέσα, για την δική τους ισχύ, με την αξιοποίηση των δεξιοτήτων τού λαού τους. Καθείς λειτουργεί με επιθετικό τρόπο, με ανυπέρβλητο δηλαδή σθένος, ως οργανικό κύτταρο τού εθνικού οργανισμού, ώστε να σταθεί ανόθευτο το Έθνος στο δρόμο λευτεριάς και ανάπτυξης. Και στον Στρατό πολιτική και φυσική ηγεσία ταυτίζονται υπό την διοίκηση ενός Υπουργείου Στρατιωτικών και Πολέμου σε εφαρμογή τής πολεμικής αρετής των Ελλήνων κι όχι τής ξενόφερτης ηττοπάθειας.

Σε κάθε τομέα εργασίας η στελέχωση και η λειτουργία πρέπει να δομούνται από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να τηρείται η αξιολόγηση ψυχών και έργου δίχως πολιτικές σκοπιμότητες. Αυτή η εσωτερική λειτουργία επιτυγχάνεται στον ανώτατο βαθμό όταν ο δεσμός που ενώνει τα μέλη τής Εθνικής Κοινότητας είναι ο ιερός όρκος προς την Πίστη, προς την Πατρίδα, προς τα Λάβαρα τής Φυλής. Αυτή η ευρυθμία επιτυγχάνεται μονάχα στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος και ο κορυφαίος παράγοντας πειθαρχίας και ασφάλειας είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Κορυφαίο σύνθημα τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος, σαφέστατα δηλωτικό των προθέσεων, τής βιοθεωρίας και τής κοσμοθεωρίας μας, είναι το σύνθημα Ελλάς – Στρατός – Εθνικισμός. Ο Ελληνικός Στρατός εκφράζει το υψηλό Εθνικό Φρόνημα και την Φιλοπατρία, τον κυματοθραύστη ενάντια σε πάσης φύσεως εισβολέα, τον απελευθερωτή των Ελλήνων και τον κατακτητή των ζωνών γεωπολιτικής επιρροής που ανήκουν στον Ανίκητο Ελληνισμό. Ο Ελληνικός Στρατός επιπλέον εγγυάται στο πλευρό των Πιστών Πατριωτών την ευρυθμία, την νομιμότητα και την καθαρότητα τής ελληνικής κοινωνίας, εφόσον αυτά απειληθούν.

Στο κατοχικό ψευτορωμέϊκο από τής ενάρξεως τής μεταπολιτευτικής δημοκρατίας οι σιωνιστόδουλοι πολιτικοί δείξανε νωρίς τις αντιστρατιωτικές και ανθελληνικές προθέσεις τους, κάνοντας την περίφημη αποχουντοποίηση τού στρατού μας, απομακρύνοντας τούς εθνικιστές στρατιωτικούς. Ο σκοπός τους φάνηκε εξ αρχής και τηρήθηκε στο σύνολο τού δήθεν ελεύθερου πιο πριν και δημοκρατικού εν συνεχεία βίου. Το καπέλωμα τής ηγεσίας τού στρατεύματος από ένα υπουργείο ριψάσπιδων εκφραστών τάχα τής εθνικής αμύνης και τής ουσιαστικής υποχωρήσεως στις προθέσεις των νεοταξιτών επίβουλων ελληνικής κυριαρχίας και εδάφους. Πολιτικάντηδες στο υπουργείο, κομματικοί στα στρατιωτικά επιτελεία, ήττες και ντροπές για τον Ελληνισμό μας.

Θάψανε την Μεγάλη Ιδέα για την Εθνική Ολοκλήρωση τού Ελληνισμού σε βαθμό τέτοιο ώστε να είμαστε σήμερα το μόνο Έθνος παγκοσμίως που, καίτοι περικλείεται από αλύτρωτα εδάφη και πληθυσμούς, διαθέτουμε λιγότερο τού μισού εδάφους μας ελεύθερο! Και αντί αυτού, αντί να διοικεί τόσο την γεωπολιτική μας αυλή όσο και την οικουμένη η πλειοψηφία των ελληνικών κοινοτήτων, βρισκόμαστε στο σημείο να εγείρουν οι κατακτητές ελληνικών εδαφών νέες αξιώσεις σε βάρος μας, ορμώμενοι εκ τής κατακτηθείσης γης μας!

Όταν όμως υποχωρείς δεν είσαι ελεύθερος άνθρωπος, αλλά πατημένο σκουλήκι. Όταν σκύβεις το κεφάλι διαρκώς, όταν έχεις συνηθίσει να ζεις με την μούρη χωμένη στο χώμα, κάποια στιγμή θα το χάσεις το κεφάλι. Τα χειρότερα δεινά θα έρθουν. Τα παζάρια θα νικήσουν. Οι τρανοί σου θα λυγήσουν μες στο κομματικό αλισβερίσι. Και τα χειρότερα ήρθαν. Αφού λοιπόν σκλαβωθήκαμε με τούς τόκους των τοκογλύφων, αφού άσχετοι και προδότες πήραν θέσεις αταίριαστες προς την Φυλή μας, ο Ελληνικός Στρατός κατρακύλησε στον ρόλο τής συλλογής και τής τοποθετήσεως λαθροπροσφύγων ακόμη και μέσα σε πρώην στρατόπεδα, σε πόλεις και χωριά! Να ετοιμάζεται ακόμη για κοινές ή παράλληλες περιπολίες με τούς Τούρκους στο Αιγαίο μας!

Η πληθυσμιακή νόθευση τής Ελλάδος, ο εκβιασμός τής Πατρίδος μας από τοκογλύφους και ψευτοσυμμάχους, η υψηλή ξένη εγκληματικότητα, η ολοσχερής νεοταξική κηδεμονία τής Ελλάδος και η εχθρική βουλιμία στα εξωτερικά μας σύνορα επιβάλλουν το ξερίζωμα των διεθνιστών αντιμιλιταριστών από τα σωθικά τού Ελληνικού Έθνους. Η Πολεμική Αρετή και η Ανδρεία τού Ελληνισμού οδηγούν στην επιβεβλημένη οδό τής αποκτήσεως εθνικού στρατηγικού σχεδίου και ασφάλειας. Και η κάθαρση τού μισελληνισμού ξεκινάει πρωτίστως από το εσωτερικό μέτωπο, από την ελληνική κοινωνία, για να φτάσει στην ισχυροποίηση τής γεωπολιτικής θέσεως τής Ελλάδος.

Δεν είμαι αντιμιλιταριστής, διότι μού αρέσει να πολεμώ προκειμένου να βαστήξω την Εθνική μου Περιουσία και την Πίστη μου. Δεν μπαίνω σε δυτικούς ιμπεριαλισμούς ούτε είμαι αντιιμπεριαλιστής, διότι είμαι λάτρης τής εξέλιξης τής ιστορίας και τού πολιτισμού μας που αντιστοιχούν σ’ έναν καθάρια Αυτοκρατορικό Ελληνισμό. Μού αρέσουν το πολεμικό πνεύμα και η πολεμική αρετή διότι ο πόλεμος είναι όντως ο πατήρ των πάντων όπως είπε ο Ηράκλειτος, αφού έτσι προασπίζεις την εξέλιξη των ειρηνικών έργων και χτίζεις πολιτείες, φτιάχνοντας δίκαιη και πλέρια Ελλάδα.

Ο Ελληνισμός είναι η ζώσα ιστορία τής ανθρωπότητας. Είναι ο Ναός και το Κάστρο Πίστης, Αξιοπρέπειας και Δημιουργίας. Είμαστε καμωμένοι για πάλη, για να προασπίζουμε το Δίκαιο τής Φυλής, για να υποτάσσουμε την απιστία και την κακότητα κι όχι να υποτασσόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος που συγκεντρώνουμε την μήνη τού αντίπαλου δέους σιωνισμού. Επομένως, η φύση μας είναι να πολεμούμε ώστε να διοικούμε την οικουμένη. Να θεμελιώνουμε ελευθερία και πολιτισμό σημαίνει να φτιάχνουμε Μεγάλη Ελλάδα, εξουσιαστική και πλήρη σε εθνική και εδαφική κυριαρχία. Αυτό σημαίνει πως η Αληθινή Ελλάδα είναι ενωτική και διεκδικητική, είναι Εθνικιστική και Στρατιωτική.

Ο Στρατός τής Εθνικιστικής Ελλάδος οδηγεί τον εισβολέα και τον προδότη στον αιμάτινο γκρεμό τού χαμού. Τον μεν εισβολέα δια τής πολεμικής επιχειρήσεως, τον δε προδότη στην δίκη και το Γουδί. Τα σύνορα τής Ελλάδος είναι περίκλειστα, πεδίο εγρηγόρσεως και άγρυπνης φρουρήσεως από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Ελλάς δεν είναι η πύλη καμίας Ευρώπης. Η Ελλάς είναι απροσπέλαστη Καστροπολιτεία των Ελλήνων και μόνον των Ελλήνων. Η μόνη Πύλη που υπάρχει είναι εκείνη που διαβαίνει ο Στρατός Μας για να φτιάξει Αυτοκρατορική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: