ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 31-3-2016.

Το αίμα των ηρώων είναι πολυτιμότερο από το μελάνι των σοφών. Το δε άνομο χρήμα έχει ως μόνο ασφαλή και επιβεβλημένο μέσον εξόντωσης το ιερό αίμα. Η Ελλάς δεν έχει απέναντί της σοφούς τού πνεύματος, αλλά ψεύτικους σοφούς τού χρήματος που προωθούν τεχνητές κρίσεις και τρομοκρατικούς πολέμους. Απέναντι λοιπόν στους χρηματιστηριακούς «ναούς» έρχεται ως ανάχωμα ο Ναός τής Ορθής Πίστης. Και απέναντι στην νεοταξική τυραννία απάντηση αποτελεί το Ξίφος τής Ελληνικής Φυλής.

Πόλεμος εστί πατήρ των πάντων, έλεγε ο σοφός Ηράκλειτος. Η υπεράσπιση τής ελευθερίας και η πρόοδος των ειρηνικών έργων, το δίκαιο και ο πολιτισμός προχωρούν και επιβάλλονται με το Ατσάλι, ενάντια στον βαρβαρισμό και την προδοσία. Είναι η αιώνια πάλη τού καλού ενάντια στο κακό που θα βαστήξει έως ότου εξαλειφθεί το κακό από την γη. Και η Ελλάς με την Ορθοδοξία θα επικρατήσουν όταν εξοντωθούν Εφιάλτες και Σταυρωτήδες. Αυτό, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είναι Νόμος και Αλήθεια τής ζωής, είναι ο Θρίαμβος τού Θεού και των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής.

Κάποιοι άλλοι μετέρχονται τον πόλεμο ως μέσον τρομοκρατήσεως των λαών και υποταγής των εθνών σε ψεύτικες θρησκείες και παγκόσμιες εξουσίες. Έχουν μάλιστα το θράσος να ονομάζουν τον πόλεμο αυτόν «ιερό» και την παγκόσμια εξουσία απαραίτητη ειρήνευση, με την συνοδεία ύβρεων και δεσμών αβάσταχτων. Είναι αυτοί οι λεχρίτες που γνωρίζουν ιστορία και βαδίζουν επάνω στον χάρτη που χάραξε ο Μεγαλέξανδρος, αλλά αντίστροφα. Κινούνται από την γη των μολυσμένων εθνών που είχε κλειδώσει ο Μεγαλύτερος των Ελλήνων προς το μέρος τού Ελληνικού Έθνους για να μάς τιμωρήσουν για τις παλιότερες ήττες τους. Και φτιάχνουν όχι πολιτείες και πολιτισμούς αλλά ερείπια, εκατόμβες νεκρών και τυραννίες.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος χτυπάει την θύρα τής αυλής μας και τής ευρύτερης γεωπολιτικής γειτονιάς μας. Κατεβαίνει από την Γεωργία και την Ουκρανία στην Συρία. Διέρχεται εκ τής Μαύρης Θάλασσας στα θερμά ύδατα, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Με την Τουρκία να σχηματίζει κοινό μέτωπο με την Σαουδική Αραβία και κάθε πιστό σύμμαχο τού Αμερικανοσιωνισμού ενάντια στους Ρώσους, τούς Κούρδους και τούς Σύριους. Παράλληλα οι Τούρκοι στρέφονται και ενάντια στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα με διεκδικήσεις εδαφών, με την τουρκοποίηση μουσουλμάνων, με την λαθρεποίκηση των εδαφών μας, με την δολοφονία ελληνικών ψυχών.

Η φωτιά άναψε. Η φιάλη τής οργής άνοιξε και δεν έχει γυρισμό. Οι Τούρκοι μάς στέρησαν τρεις ακόμη νέους Έλληνες Στρατιώτες. Δίπλα στους Ήρωες των Ιμίων και όλους τούς Μάρτυρες τού Ελληνισμού προστέθηκαν τα ονόματα των Τουλίτση, Πανανά και Ευαγγέλου που πέσανε στις επάλξεις τού ιερού καθήκοντος για την ελευθερία τής Φυλής μας στην νησίδα Κίναρο. Οι Ρώσοι αφήσανε ξεκάθαρη αιχμή για την χρήση των μέσων ηλεκτρονικού πολέμου που έχουν εγκαταστήσει οι Τουρκομογγόλοι στα κατεχόμενα μικρασιατικά μας παράλια. Χαμηλή πτήση, καιρός καλός, νύχτα, ουδεμία αναφορά βλάβης. Και οι προδότες πολιτικάντηδες να πουλάνε κυριολεκτικά γη και ύδωρ σε Σιωνισμό και Τουρκία.

Την προηγούμενη ημέρα τής πτώσεως τού ελικοπτέρου με τα τρία ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, γιατί όλοι οι Φρουροί τού Έθνους και όσοι αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια και την ισχύ τής Ελλάδος είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ο υπουργός αμύνης και η κυβέρνηση παραχώρησαν τον έλεγχο τού Αιγαίου με πρόσχημα τούς λαθροπρόσφυγες στο ΝΑΤΟ. Και έτσι ξεκίνησαν οι περιπολίες των ναυτικών πολεμικών δυνάμεων των αμερικανοσιωνιστών που διαφεντεύουν το ολότελα δικό τους ΝΑΤΟ στα νερά μας, προκειμένου να σταματήσουν την κάθοδο τής Ρωσίας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Παράλληλα επιδιώκεται και ο εγκλωβισμός τού δικού μας πολεμικού ναυτικού σε περίπτωση αντιδράσεως στο σχέδιο ακρωτηριασμού τής Ελλάδος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής δημοκρατίας δεν σταμάτησαν στην στρατοπέδευση τού αντίχριστου νεοταξισμού στο Αιγαίο. Συμφώνησαν επιπλέον στο κλείσιμο των συνόρων για τον εγκλωβισμό των λαθροπροσφύγων σε ελληνικό έδαφος, με αντάλλαγμα λένε κάποιες εκπτώσεις των διεθνών τοκογλύφων σε χρέος και ασφαλιστικό! Δηλαδή για τα τριάντα αργύρια που ξανασταυρώνουν τώρα τον Χριστό. Μεταφέρουν αλλογενείς ισλαμιστές και τζιχαντιστές συνοδοιπόρους Τουρκίας και σιωνιστών επιπλέον σε έξι περιοχές τής Ελλάδος, μεταξύ των οποίων ο Έβρος(!), σε χώρους με επιδοτούμενο ενοίκιο και σκορπούν την υπόλοιπη μάζα αυτών σε κάθε γωνιά τής γης μας.

Η κατάληψη τής Ελλάδος γίνεται την ώρα που Έλληνες και Ελληνίδες δολοφονούνται για ένα ταξί ή ακόμη για την αρπαγή τού εσταυρωμένου Χριστού από τον λαιμό τους από τούς γυρολόγους τής παγκοσμιοποίησης. Το άνοιγμα των συνόρων και το ξεπούλημα τής Πατρίδος μας  γίνεται όταν τα ερευνητικά και τα πολεμικά πλοία τής Τουρκίας φτάνουν έως την Αττική. Ο ακήρυχτος πόλεμος έπαιρνε τις ζωές των νεότερων Ηρώων και Αδερφών μας στην νησίδα Κίναρο. Και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνιστούσε στον Πάπα να προσέχει την Ρωσία στην συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Μόσχας!

Η δικαίωση των Ηρώων τής Φυλής μας είναι η ύψιστη και ιερότερη διαταγή τού Ελληνικού Έθνους. Για τούς Αληθινούς Έλληνες, τούς Ορθόδοξους και Εθνικοκοινωνιστές Έλληνες, ο ιερός πόλεμος για την ελευθερία τού λαού και το μεγάλωμα τού Έθνους είναι ανώτερος πάσης ατιμωτικής συναλλαγής. Η βέλτιστη και πραγματική απόδοση τής Τιμής προς τούς Μεγάλους Νεκρούς τού Ελληνισμού είναι η ενότητα, η σύμπτυξη των δυνάμεων τής Ελληνικής Φυλής, η αντεπίθεση και η νίκη τής Ιερής Ελλάδος.

Να παίρνεις την θέση στο μετερίζι τού αγώνα και να συνεχίζεις την πάλη στα μαρμαρένια αλώνια για τον θρίαμβο τής Αλήθειας και τού Δικαίου, για να απλωθούν ελληνικές στρατιές, ελληνικές ψυχές, ελληνικά λάβαρα σε πάσα προαιώνια εστία μας. Να παίρνεις την αιμάτινη σκυτάλη και να εξισώνεις την ιστορία με την νέα γεωγραφία τής Ελλάδος. Να ισοπεδώνει ο πολιτισμός την βαρβαρότητα. Να διοικεί πεπρωμένα και οικουμένη η Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάς μας. Χρέος απαράβατο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: