ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΥΠΕΡ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΘΗΝΑ 29-1-2017.

Ο Έλλην είναι θαρραλέος και φιλαλήθης. Προμαχεί υπέρ τής αρετής και τής Πατρίδος. Αρετή εστί η πίστη στα ιερά και ο ηθικός τρόπος ζωής. Πατρίδα εστί η πατρώα γη και η διαιώνιση τής ράτσας. Χρωστούμε τα πάντα στους προγόνους μας και τα γεννήματά μας. Είμαστε καμωμένοι να μυσταγωγούμε το Θεό, να διασφαλίζουμε την εθνική συνέχεια τής Φυλής μας, να κάνουμε την γη μας ευρύχωρη.

Περισσότεροι Έλληνες σε μια πλατιά Ελλάδα. Τούτη είναι η αποστολή μας με πνεύμα θεοσέβειας και δικαιοσύνης. Αλλά για να συμβεί το οφειλόμενον, πρέπει να διαθέτουμε μια Πατρίδα που να κατοικείται, να φτιάχνει έργα και να διοικείται από Έλληνες στη συνείδηση, το φρόνημα και το αίμα. Για να μπορέσει το Ελληνικό Έθνος να δώσει τις μάχες του απέναντι στις προκλήσεις πρέπει να είναι ανδρείο. Και για να κάμει ο Ελληνισμός μας βήματα προς τα εμπρός, πρέπει να ομιλούμε την γλώσσα τής αλήθειας.

Το Έθνος μας πρέπει ταχέως και οριστικά να καθαριστεί από τα μικρόβια τής προδοσίας και τής ανηθικότητας. Διότι η μεν προδοσία αφαιρεί την εθνική μας κυριαρχία, η δε ανηθικότητα αποδεκατίζει την φάρα μας. Είναι αδύνατο να συμβιβαστώ με την ύβρη προς το πρόσωπο των προγόνων μου, όταν αντικρίζω ισλαμιστές λαθρομετανάστες, απογόνους των μολυσμένων εθνών που κατανίκησε ο Μεγαλέξανδρος, να στεγάζονται είτε σε στρατόπεδα είτε δίπλα στο ιερό μνημείο τού Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, εκεί που έχυσε το αίμα του ο Σπαρτιάτης βασιλεύς για να ανακόψει την ασιατική λαίλαπα. Είναι το δικό μου αίμα που ανεβαίνει στο κεφάλι ενόψει τής γενομένης ανομίας.

Η αναισχυντία των πολιτικών απογόνων τού Εφιάλτη δεν έχει όρια. Η εκτέλεση των σιωνιστικών εντολών που κάμουν είναι η μόνη τους συνέπεια, το όνειδος τής ψυχής τους που μολύνει τούτη την ιερή γη. Παραλάβανε τούς λαθρογυρολόγους στρατιώτες τού νεοταξισμού, τούς εγκατέστησαν στα πλευρά τού Έθνους, τούς παρέχουν τα αγαθά που στερούν από τούς Έλληνες με τα μνημονιακά μέτρα κατασχέσεως τής Ελλάδος και εσχάτως εγκατέστησαν τα λαθρομεταναστόπουλα στο σχολείο τού Μοσχοχωρίου που βρίσκεται λίγα μέτρα από τον ανδριάντα τού βασιλέως τής Σπάρτης Λεωνίδα στις Θερμοπύλες! Η περιγραφή τού μισελληνισμού εν συντομία.

Όταν όμως βάζεις τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία, όταν δίδεις άδειες παραμονής και βιβλιάρια υγείας στους λαθρομετανάστες, όταν χτίζεις Τζαμιά για τούς μόνους μουσουλμάνους που έχουν εισρεύσει πλην Θράκης, δηλαδή για τούς λαθρομετανάστες, τότε προβαίνεις στην ενσωμάτωση των εισβολέων που τούς χρησιμοποιείς για την αντικατάσταση των μειουμένων εξ υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης Ελλήνων. Και όταν οι πολέμιοι τής Ελληνικής Φυλής που αρνούνται την οντολογία μας καλωσορίζουν τούς λαθρεποίκους είτε ως Αρχές είτε ως δάσκαλοι είτε ως αλληλέγγυοι με τον ίδιο τρόπο που καλωσορίζουν τα παιδιά όλου τού κόσμου ως λέγουν(!), τότε εσύ Έλληνα υπερασπίζεσαι το αίμα τού Λεωνίδα και των προγόνων σου ή πεθαίνεις.

Έλληνες, δεχόμαστε πόλεμο υπαρξιακό. Έως την ώρα που σκάλιζα τούτες τις λεκτικές αράδες δίδοντάς τες την ψυχή και την κραυγή μου, η αντίσταση και το σχέδιο ανάκαμψης τής Φυλής μας απουσίαζαν παντελώς. Οι παραχαράκτες τής ιστορίας και τής κοινωνίας έκαναν νόμο τού πέρα έως πέρα σαπισμένου ψευτορωμέϊκου την εξίσωση τού γάμου με τα σύμφωνα συμβίωσης των κίναιδων. Να ζευγαρώνουν, να λαμβάνουν άδειες ψευτογάμων, να υιοθετούν παιδιά οι οπισθογεμείς. Και παράλληλα να τιμωρούνται με φυλάκιση και πρόστιμα όσοι κάνουν λέει σεξιστικές και ρατσιστικές αναφορές, να τιμωρείσαι εάν αρνείσαι την ανωμαλία και τον πολυφυλετισμό, τον βιασμό δηλαδή τής Ελληνικής Φυλής.

Οι σιωνιστές νεοταξίτες και οι δημοκράτες πολιτικοί τοποτηρητές τους επιδιώκουν την πνευματική και βιολογική στείρωση τού Ελληνικού Έθνους. Θέλουν την αφομοίωση των υποταγμένων στον νέο παγκόσμιο τύπο ανθρώπου και την εξόντωση των ανυπότακτων Ελλήνων. Μπροστά μας έως τις μέρες μας έχουμε την διαστρέβλωση τής φυσιολογικής τάξης και τής πραγματικότητας που ζούμε. Ο Εθνικιστικός Αγών όμως τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος διεξάγεται υπέρ τής αληθείας και τής αποκαταστάσεως τού Ελληνικού Έθνους στην οδό τής αυτοκυριαρχίας, με όπλο την εθνική μας ταυτότητα και αξιοσύνη.

Ο Έλλην μάχεται υπέρ των ιδανικών του και δεν παραδίδεται στους εχθρούς του. Αναφωνεί ανδρείως το μολών λαβέ και δεν υπογράφει συνθήκες εκχώρησης τής Πατρίδος. Ορθοτομεί τον λόγο τής αληθείας στο ναό και στο σχολείο, παρακινώντας τα παιδιά του στην στερέωση τής πίστης και στην νέα πολιτισμική δημιουργία. Και όταν ομιλούμε για πολιτισμική δημιουργία, εννοούμε ενιαία και αδιαιρέτως τις επιστήμες, τις τέχνες και την μεγαλοσύνη τής Εθνικής μας Κοινότητας με πνεύμα σύμπνοιας και συναγωνιστικότητας. Όλος ο Ελληνισμός μια αδιάσπαστη ενότητα στην προκοπή και την λευτεριά, στην ανάπτυξη και την υπεροχή ενάντια σε κάθε μορφή επιβουλής.

Οι αρχές τού Εθνικιστικού μας Αγώνα είναι υπαρκτές, αμετάβλητες και ακατάβλητες. Οδοδείκτες τού Ελληνισμού είναι η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια. Η Γη των Πατέρων μας ποτίζεται και αναφύει τούς νέους ανθούς τής Φυλής μας αποκλειστικώς με το ελληνικό αίμα. Η σχέση μας με τον Θεό είναι κοσμογονική και εξελικτική με τον αέναο μηχανισμό τής αναζωογόνησης, είναι η σχέση τού Πατρός Λόγου με τον περιούσιο ελληνικό λαό, με τα γεννήματά του και επομένως αποτελεί Ορθόδοξη Πίστη και όχι μια ακόμη θρησκεία. Η ελληνική οικογένεια υπακούει στους κανόνες τής οντολογίας και τής φυσιολογίας, είναι η σύζευξη τού Έλληνα και τής Ελληνίδος που φροντίζουν τον Οίκο τής Φυλής και την Οικογενειακή Εστία, αποδίδοντας την νέα γέννα που θα τούς διαδεχθεί.

Το σπίτι το τηρούμε ζεστό και καθαρό, γεμάτο θαλπωρή και απαραβίαστο από τούς ενοχλητικούς κλέφτες. Την Πατρίδα την τηρούμε συνεκτική και ακέραιη σε ψυχές και εδάφη ελληνικά. Τούς κλέφτες τούς τιμωρούμε και τούς βαρβάρους τούς συντρίβουμε. Το κανδήλι τής Πίστης το βαστούμε πάντοτε αναμμένο σε όλες τις εστίες μας. Για μια Μεγάλη, Καθαρή και Απροσκύνητη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: