ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ



ΑΘΗΝΑ 4-1-2017.

Οι συνθήκες και τα μνημόνια υπαγορεύονται από τούς νικητές προς τούς ηττημένους και από τούς ισχυρούς προς τούς αδύναμους. Τα δε σύνορα και η εθνική κυριαρχία απηχούν το δίκαιο και το απαράγραπτο καθεστώς που αυτό διέπει. Σταθερά σύνορα είναι μονάχα εκείνα που ευθυγραμμίζονται με την ιστορική δικαιοσύνη και την ζώσα καθεστηκυία τάξη πραγμάτων ταυτόχρονα, όταν η ζωή τού Έθνους τελείται αδιάλειπτα από την γένεσή του. Η δε εθνική κυριαρχία ολοκληρώνεται με την πολιτική και την εδαφική πληρότητα τού Έθνους.

Δεν υπάρχουν κατά συνέπεια μήτε μόνιμα σύνορα μήτε μόνιμες συνθήκες. Υπάρχουν μονάχα νόμιμα σύνορα και νόμιμες συνθήκες. Η δύναμη γράφει στις περισσότερες περιπτώσεις νόμους, φόρους και γεωγραφικά όρια. Όταν όμως αυτή η δύναμη είναι προϊόν βίας ή απάτης, τα αποτελέσματα των πράξεών της ακυρώνονται και καταλύονται από τις υπέρτερες δυνάμεις τού δικαίου, αφού ο διεφθαρμένος και ο κατακτητής μήτε λόγο και παρουσία δικαιούνται μήτε μακροημερεύουν.

Στον καιρό τού ψευτορωμέϊκου οι διεθνιστές και οι βάρβαροι βγάλανε μακριά γλώσσα. Νομίζουν ότι ο Εφιάλτης θα παραμείνει ηγετική τάξη επάνω από τον συγκαιρινό Λεωνίδα. Προφανώς αγνοούν την ύπαρξη τής αρχαίας σπαρτιατικής Κρυπτείας και το φρικτό τέλος τού προδότη συνεργάτη των Περσών. Νομίζουν ακόμη ότι ο μωχαμέτης εισβολέας που διήλθε την Κερκόπορτα διά τού συνεργάτη και αφεντικού του Σταυρωτή εισερχόμενος στην αεί Ελληνική Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, θα αφανίσει και θα αντικαταστήσει τον Ελληνισμό. Θα δουν συντόμως την συνέχεια τού Εικοσιένα και των Βαλκανικών Πολέμων από την Μεγάλη και Αληθινή Ελλάδα.

Τις μόνιμες και νόμιμες Συνθήκες τις γράφει η Ελληνική Δύναμη και τις υπογράφει ο Εντολέας και Κυρίαρχος των Όλων Θεός. Αρχηγός και Βασιλεύς των Ελλήνων είναι ο Ιησούς Χριστός και Στρατιώτες τής Αληθείας είναι το Αυτοκρατορικό και Ηγεμονικό Έθνος των Ελλήνων. Οι παραχαράκτες τής πολιτικής βούλησης και οι αρνητές τής εθνικής μας υπεροχής φτιάξανε χαρτιά με πλαστούς αριθμούς και πλαστά σύνορα, στοιβάζοντας αυτά σε κουβέντες δήθεν σχετικές με λογιστικές καταστάσεις. Ψυχές και χρήματα και εκκλησιές και παιδεία μαζί σε ξένα χέρια. Και τώρα το Έθνος των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών θα βάλει τάξη με τρόπο σκληρό και αμείλικτο.

Κεφαλαιοκράτες και Μαρξιστές, τα δίδυμα παιδιά τού Διεθνούς Σιωνισμού, συμφωνούν πως πρέπει να αλλάξουν τα πράματα στο προτεκτοράτο που στήσανε οι κοτζαμπάσηδες επάνω στα κορμιά των καπεταναίων και των αγωνιστών. Να αλλάξουν όμως προς το χειρότερο, προς το πλήρως παραμορφωτικό για το Γένος μας. Απλώς οι κοτζαμπάσηδες μάς εγνώσθησαν ως πολιτικοί και οι Επαναστάτες Έλληνες παραμένουν το ίδιο Πιστοί στον Χριστό και την Ελλάδα, Πατριώτες και Εθνικιστές.

Οι Έμποροι των Εθνών, αυτοί που στήνουν κρίσεις και πολέμους παγκόσμιους ζητούν να βάλουμε τον Παγκόσμιο Ψευτοθεό και το Ισλάμ στην θέση τού Ιησού Χριστού, τα αποσπόρια του Μπραίμη στην θέση των παιδιών μας και τα εδάφη που ακόμη αχνίζουν τα αίματα των Ηρώων να τα σκορπίσουμε για λόγους ηρεμίας και διεθνούς ειρήνης στα πόδια των ληστοσυμμοριτών τής νέας σιωνιστικής αταξίας τού Αντίχριστου.

Οι πραματευτάδες τής οικουμένης θαρρούν πως το χρήμα είναι ανώτερο τού αίματος. Το ζυγίζουν, βγάζουν τα χαράτσια, γυρνάνε με τράπεζες, ψευδοκράτος και αργυραμοιβούς για να πάρουν τα κεφαλιάτικα και έχουν αράξει πάρα έξω από την θύρα μας τούς στρατούς των προσωρινά γειτονικών μας βαρβαρικών μαντρόσκυλων.

Κι έτσι ακούσαμε προσφάτως τον πασά τής πλάκας Ερντογάν, τον πρόεδρο τού παράνομου ψευδοκράτους τής Τουρκίας να ζητάει δημοψήφισμα για την τουρκοποίηση τής Ελεύθερης Θράκης μας και κατάργηση τής Συνθήκης τής Λοζάνης, δηλαδή υπαγωγή τής Ελλάδος στην … οθωμανική διοίκηση, ολίγο πριν ψοφήσει η Τουρκία με την λήξη τού χρόνου εξυπηρέτησης των εξίσου προσωρινών δυνατών.

Το κράτος τής Τουρκίας είναι παράνομο διότι προέκυψε από την άσκηση κατακτητικής βίας επί εδάφους που ουδέποτε πιο πριν την άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως ήταν τουρκικό. Το έγκλημα τής κατακτητικής βίας ουδέποτε αμνηστεύεται και ο εγκληματίας τιμωρείται διά τής τελείας συντριβής και απαλείψεως τής υπάρξεώς του. Το κράτος τής Τουρκίας είναι ψευδοκράτος, είναι παντελώς ανύπαρκτο και στην θέση του υφίσταται η γεωφυσική πραγματικότητα που ονομάζεται Ίμβρος, Τένεδος, Πόντος και Ιωνία, μία ακόμη Ελλάδα με όλα τα αρχέγονα χώματα σε Αίμο και Ελληνίδα Ανατολή που γειτνιάζουν και ανήκουν καθ’ ολοκληρία στην Μεγάλη Ελλάδα.

Ως εκ τούτου, η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα δεν αναγνωρίζει κράτος Τουρκία όπως δεν αναγνωρίζει κράτη Αλβανία και Σκόπια. Στη θέση τής Αλβανίας βρίσκεται η κατά δική μας Βόρειος Ήπειρος και στη θέση των Σκοπίων η εξίσου ελληνική Βόρειος Μακεδονία. Αν θέλουν κάποιοι δημοψηφίσματα, το θέλουμε κι εμείς. Αλλά θα γίνουν εκεί που υπάρχει ζήτημα. Στην Κάτω Ιταλία και στην Βόρειο Ήπειρο. Υπάρχουν και ελληνικοί πληθυσμοί και Συνθήκες έγκυρες. Υπάρχει επίσης η επάνοδος των ελληνικών πληθυσμών στην Ελληνίδα Ανατολή που διώξανε Τούρκοι και ψευτοσύμμαχοι παράνομα. Υπάρχει το ελληνικό στοιχείο που ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό μονάχα για λόγους επιβίωσης, όπως στην Ανατολική Ρωμυλία, στην Ανατολική Θράκη και ίσαμε την καθ’ ημάς Ανατολή.  

Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία εγέρθηκαν οι παππούδες μας πολλές φορές ίσαμε τώρα. Κι αν βρέθηκαν κάποιοι να δικάσουν τάχα τούς δίκαιους και αν βάλθηκαν να μάς κάνουν να σκύψουμε πάλι το κεφάλι, τώρα ο Δικαστής και ο Στρατιώτης βγάλανε απόφαση τελεσίδικη. Η Επανάσταση τής Εθνικής μας Ολοκλήρωσης συνεχίζεται. Προδότες και Βάρβαροι Ανατολής και Δύσης τελειώσατε. Στα νερά μας θέλετε μεγάλο πόλεμο, στα νερά μας θα βυθιστείτε. Πολίτευμα έχουμε την Εθνοκρατία, Δίκαιο την Αριστοκρατία τού Ξίφους, Πίστη την Ελληνοορθοδοξία, Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Βασιλεύς Χριστός – Αυτοκρατορική Ελλάς – Εθνικοκοινωνισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: