ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΝΔΟΞΗ ΚΡΑΤΑΙΩΣΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙΑΘΗΝΑ 27-8-2017.

Πρέπει πάντοτε να επαγρυπνούμε και να είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να εφαρμόσουμε τις εντολές τού Θεού, αφού γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη είναι η αναβολή. Μέγας Βασίλειος

Η Θεία Δικαιοσύνη και η φυσική νομοτέλεια συνιστούν το πλέον αναπότρεπτο και αμείλικτο πλαίσιο κανόνων που ουδείς δύναται να αποφύγει. Μήτε πλούσιος μήτε φτωχός. Μήτε δυνατός μήτε αδύνατος. Εφόσον η ισχύς βασίζεται στην τυραννία, θα καταπέσει σε συντρίμμια. Μόνη απαίτηση που εγείρεται στην πλευρά τού δίκαιου από τον Θεό είναι η πίστη, η επαγρύπνηση και η αστραπιαία δράση για την αποκατάσταση τής ορθής και φυσικής τάξεως πραγμάτων.

Ο Μέγας Βασίλειος εκ τής Καππαδοκίας τού νυν και αεί ελληνικού Πόντου είχε πει πολύ σοφά ότι πρέπει πάντοτε να επαγρυπνούμε και να είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να εφαρμόσουμε τις εντολές τού Θεού, αφού γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη είναι η αναβολή. Μακάριος είναι εκείνος που θα τον βρει ο Κύριος γρηγορούντα και ανάξιος πάλι εκείνος που θα τον βρει ο Κύριος ραθυμούντα. Διότι η τήρηση των κανόνων είναι ο γνώμονας εκείνος που βαστάει τον άνθρωπο και το Έθνος στον ίσιο δρόμο, το δε δίκαιο είναι ζήτημα επιβεβλημένης κατάκτησης και όχι χάρισμα κανενός τάχα δυνατού.

Στις έσχατες μέρες τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης αντικρίζουμε την αναγόρευση και την προβολή τού λογικού ως παράλογου και τού παράλογου ως λογικού, τού φυσιολογικού ως ακραίου και τού ακραίου ως φυσιολογικού, τού κυρίαρχου ως τυραννικού και τού τυραννικού ως κυρίαρχου. Βλέπουμε τις δυνάμεις τού διαβόλου να εμφανίζουν τον εντολέα τους ως τάχα θεό και τα καπρίτσια με τούς σχεδιασμούς τους ως τάχα νομοτέλεια. Και έτσι βάλθηκαν από πολλού χρόνου πριν να φτιάξουν νέους ναούς, νέα σύνορα, νέες χώρες, χαράτσια για φόρους και νέα χυδαία ήθη.

Το κακό πήρε πολλές μορφές που κάνανε εντελώς προσχεδιασμένα την εμφάνισή τους ταυτόχρονα. Στα εθνικά μας ζητήματα, στις παρυφές τής εθνικής μας γης που εποφθαλμιούν τα προσωρινά γειτονικά μας μορφώματα, τα παλιά προτεκτοράτα κλυδωνίζονται και τα νέα προτεκτοράτα εφορμούν για νέες τερατογενέσεις. Οι κομιτατζήδες βουλγαροσκοπιανοί που κάμανε μακεδονικά όνειρα και ορέξεις, μέσα από εσωτερικές πολιτικές ανακατατάξεις, δέχονται την καυτή ανάσα των Αλβανών ουτσεκάδων και συνεργατών των αμερικανοσιωνιστών που επιδιώκουν νεοταξικώς εντεταλμένα να φτιάξουν την υποτιθέμενη Μεγάλη Αλβανία. Ένα μόρφωμα που θέλουν να το απλώσουν στην ελεύθερη Ήπειρό μας, στο σερβικό Κοσσυφοπέδιο και στην κατεχόμενη υπό των Σκοπιανών Βόρεια Μακεδονία μας.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει αποφασίσει να εγείρει πολεμικό πεδίο στα βόρεια σύνορά μας, στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου. Επιδιώκει αφενός μεν να αποκλείσει την κάθοδο των Ρώσων στα προσοδοφόρα θερμά νερά μας, αφετέρου δε να αποτρέψει τον σχηματισμό ενός ορθοδόξου συμμαχικού τόξου και άξονα, δεδομένης τής αδικαιολόγητης απουσίας τής Ελλάδος από τις εξελίξεις. Δεν αδράνησε όμως η ομόδοξη Ρωσία που απέστειλε Ειδικές Δυνάμεις στα αλβανοπατημένα εδάφη προκειμένου να εξοντώσει τούς θύλακες και εκφραστές των νεοταξιτών, τούς αλβανούς συνεργάτες σιωνιστών και τούρκων.

Παράλληλα οι Ρώσοι συνεργάζονται με τούς ορθόδοξους αδερφούς μας μέσω τής διενέργειας στρατιωτικών ασκήσεων. Ρωσία, Σερβία, Λευκορωσία, ενδεχομένως Βουλγαρία, στήνουν δίχτυ αποτροπής τού κακού. Όποτε κι αν συμβεί η πολεμική έγερση, ένα είναι το σίγουρο. Η Χερσόνησος τού Αίμου θα αναδομηθεί. Μα και ο ευρύτερος χάρτης τής Ευρώπης θα φτιαχτεί επάνω σε νέα πλαίσια. Πλαίσια γεωγραφικά μα και  χριστιανικά, ηθικά, οικονομικά. Και η ανάπλαση θα απλωθεί σε ολάκερη την οικουμένη.

Οι τοκογλύφοι των σιωνιστών τραπεζιτών με τούς ψευτοσυμμαχικούς οικονομικούς οργανισμούς και τούς όμαιμους ντόπιους πολιτικούς και θεσμικούς εκφραστές τους, βάλθηκαν να θέσουν μέσα στα θησαυροφυλάκια τής παγκοσμιοποίησης ψυχές, αγαθά και χρήμα. Νέα και διαδοχικά μνημόνια, νέα φορομπηχτικά μέτρα, νέο ξεπούλημα εθνικών υποδομών. Είναι τα ίδια κοράκια που φτιάχνουν πολέμους και πολιτικές κρίσεις σε στοχοποιημένες χώρες, εκείνοι που διασκορπίζουν στα έθνη λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές, εκείνοι που ξάφνου τα βάλανε με το Κατάρ μέσα από τις μουσουλμανικές συμμαχικές τους χώρες για να βάλουνε φωτιά στις τιμές τού πετρελαίου και το κόστος τής ζωής.

Δεν αναζητούμε λύσεις από εκείνους που δεν πιστεύουν σε Θεό, Πατρίδα και Φυλή. Δεν αναζητούμε λύσεις από εκείνους που θεσπίζουν δικαιώματα οικογενειακού δικαίου στους ομοφυλόφιλους και δικαιώματα ιθαγένειας στους αλλοδαπούς. Δεν αναζητούμε λύσεις από εκείνους που βγάζουν από τα σχολικά βιβλία των παιδιών μας Ορθοδοξία και Ελληνική Ιστορία. Δεν αναζητούμε λύσεις σε κείνους τούς επίορκους σε εκκλησία και πολιτεία που θέλουν να χωρίσουν Χριστό και Ελλάδα. Και δεν αναθέτουμε τις τύχες τού Ελληνισμού σε κείνους που θέλουν μια δήθεν Ελλάδα ακρωτηριασμένη, πολυπολιτισμική και τμήμα μιας ασύνορης παγκοσμιότητας.

Ο Ελληνισμός μας είναι Απόστολος τής Αλήθειας και Πολεμιστής τού Δικαίου. Η ένδοξη κραταίωση τού Θεού και τής Αγίας Ελλάδος δεν αναβάλλεται. Το Σκότος ή το διαλύεις με το Ανέσπερο Φως ή σε καταπίνει. Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα βαδίζει στην οδό τής εθνικής και τής πολιτισμικής μας συνέχειας. Ο Νόμος τού Θεού και τής Φυλής είναι ανώτερος από όλους τούς νόμους, τις συμφωνίες και τα μνημόνια των τυράννων τής γης. Το Ελληνικό Έθνος εξουσιάζει τις τύχες του, τις αποφάσεις του, τα ήθη του και την γεωπολιτική του οντότητα σε ολάκερα τα εθνικά και ιστορικά του εδάφη.

Στην δική μας Ελλάδα εξουσία και κοινωνία επανδρώνονται από τούς Πιστούς και τούς Πατριώτες, από το Ορθόδοξο Φρόνημα, το Ελληνικό Αίμα και την Πολεμική Αρετή. Το Γένος των Ελλήνων είναι Ανδρείο. Μια αδιάσπαστη ενότητα Ελλήνων και Ελληνίδων που συγκροτούν υγιείς οικογένειες με γνώμονα τη διαιώνιση τής Φυλής μας. Πίστη ακλόνητη έχουμε τον Ορθό Λόγο που μάς κληροδότησε ο Βασιλεύς Χριστός για να τον μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας και την πλάση ολάκερη. Η δε ιστορία μήτε εγκλωβίζεται στα χαρτιά μήτε μεταλλάσσεται μήτε διαγράφεται. Η Ιστορία μας λαμβάνει σάρκα και οστά, με τα πολεμικά λάβαρα τού Ελληνισμού να λευτερώνουν σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες.

Ο Ελληνορθόδοξος και Εθνικοκοινωνικός Ελληνισμός μας λοιπόν είναι Θεός, Πατρίδα και Φυλή. Είναι Ανέσπερο Φως και Εθνική Ισχύς. Αλήθεια και Ρομφαία συνάμα. Καθαρμός τής κοινωνίας μας από το μικρόβιο τού ανθελληνισμού και τής προδοσίας. Ξεκαθάρισμα τής γεωπολιτικής αυλής μας από βάρβαρους και νεοταξίτες. Μία Κραταιά και Αυτοκρατορική Δύναμις Ορθοδοξίας και Ελληνικότητας. Στη συμμαχία των Ορθοδόξων Εθνών Κεφαλή αδιαμφισβήτητη θα τεθεί η Εθνικιστική Ελλάς, κυρίαρχη και εδαφικά πλήρως αποκατεστημένη. Χριστός – Ελλάς – Στρατός – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: