ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΑΘΗΝΑ 30-8-2017.

Μέσα από πολεμική φλόγα έρχεται το ξημέρωμα τής λευτεριάς και τής μεγαλοσύνης στην Ιερή Ελλάδα. Όπως ακριβώς είπε ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, μεταφέροντας το μήνυμα τού Θεού. Θα έρθει πολιτειακή ανωμαλία, θα έρθουν όλοι οι ψευτοσύμμαχοι με τα πολεμικά και ερευνητικά τους μέσα για να πάρουν μερίδιο από τον πλούτο των νερών μας, θα διεκδικήσουν ο καθείς τους τη μερίδα τού λέοντος, θα φύγουν τα εβραϊκά κεφάλαια και θα γίνει πόλεμος. Και η Κύπρος με την Α. Μεσόγειο δώσανε το έναυσμα.

Οι Τούρκοι άθελά τους βοηθούν το σχέδιο τού Θεού για την ανάσταση τής Πατρίδος μας. Και η ανάσταση τής Πατρίδος μας είναι τόσο η ανάκτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας σε χέρια ελληνικά όσο και η απελευθέρωση νερών και εδαφών, αμφότερων πρώην σκλαβωμένων και εντεύθεν ελληνικών. Λύτρωση τής Ελλάδος είναι το μεγάλωμά της στην ιστορική και αυτοκρατορική της έκταση από Έλληνες στο αίμα και την συνείδηση. Σ’ αυτήν ακριβώς την νομοτέλεια που επιθυμούμε διακαώς εμείς οι Πιστοί Εθνικιστές Έλληνες, θα μάς εξυπηρετήσει η αλαζονεία των Τούρκων, τόσο στη Θράκη όσο και στην Κύπρο.

Οι Τούρκοι έχουν μπει στο μάτι τού κυκλώνα από την περίοδο τού στημένου και τεχνηέντως αποτυχημένου πραξικοπήματος τού Ιουλίου τού 2016. Έκτοτε ενεργούν το σχέδιο τής παλινορθώσεως τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, προσπαθώντας να βρουν στήριγμα πότε στις ΗΠΑ και πότε στη Ρωσία και τούς συμμάχους τους. Η απόφαση ωστόσο που έχουν πάρει οι νεοταξίτες για να δρομολογήσουν τη «λύση» τού Κυπριακού Ζητήματος, προκειμένου να καρπωθούν τούς υδρογονάνθρακες τής κυπριακής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης, δημιούργησε έναν διεθνή και αιματηρό γόρδιο δεσμό, αφού ο χρυσοποίκιλτος θρόνος τής περιοχής δεν χωρά πολλούς μνηστήρες.

Η Τουρκία θέλει να επιβάλλει την κατάργηση τού κυπριακού κράτους που αποτελεί μέλος τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης και τού νατοϊκού στρατιωτικού οργανισμού, αμφότερα βραχίονες τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η Τουρκία θέλει επιπλέον να απορροφήσει την ελεύθερη Κύπρο μας μαζί με τα κατεχόμενα εδάφη της κάτω από τον πολιτικό και στρατιωτικό της έλεγχο, επιδιώκει δηλαδή να εκτουρκίσει ολόκληρη την Κύπρο. Δεν θέλει επομένως απλώς και μόνο την εκ περιτροπής διζωνική δικοινοτική διοίκηση με την συμμετοχή των κατοχικών αρχών, μα και την παραμονή σε ενέργεια των εγγυήσεων ασφαλείας και τής μονομερούς στρατιωτικής παρέμβασης τής Άγκυρας στην ελληνική μεγαλόνησο.

Η Κύπρος έχει χαράξει βέβαια εγκαίρως την διεθνώς κατοχυρωμένη αποκλειστική οικονομική της ζώνη, πράγμα που δεν έχει κάνει το ψευτορωμέϊκο, αφού έχει ουσιαστικά αποδεχτεί από τον καιρό των Ιμίων την τριχοτόμηση τού Αιγαίου από απόψεως έρευνας και διάσωσης, αλλά και γεωφυσικού πλούτου. Το Ανατολικό Αιγαίο έχει διαμοιραστεί ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τούς ενεργειακούς κολοσσούς, την Τουρκία και τούς δωσίλογους ψευτορωμιούς έναντι ελαχίστων ψιχίων. Στην Κύπρο οι πετρελαϊκοί κολοσσοί τής Τοτάλ, τής Ένι και τής Έξον Μόμπιλ έχουν προ πολλού στήσει τα μηχανήματα άντλησης των υδρογονανθράκων, με τούς πολεμικούς στόλους ολόγυρα και την Τουρκία να απειλεί με πόλεμο.

Γάλλοι, Ιταλοί, Άγγλοι, Αμερικανοί, Ρώσοι, Ισραηλινοί και ο κατάλογος μακρύς εστί. Όλοι στα Θερμά νερά μας. Παράλληλα οι στρατιωτικές ασκήσεις κατακλύζουν τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα. Το ΝΑΤΟ προς τη Βουλγαρία και τα Βόρεια τού Αίμου. Και στη Μαύρη Θάλασσα παράλληλες ασκήσεις, με τούς Ρώσους από την μια πλευρά και τούς Αμερικανούς με τούς Ουκρανούς από την άλλη, το ένα στρατόπεδο απέναντι στο άλλο. Δύο μεγάλα καυτά μέτωπα που δίδουν άνετα έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Αν θα έρθει ο πόλεμος από τα βόρεια, θα έχουμε σημαντικές απώλειες, είχε πει ο  Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης. Αν πάλι έρθει από χαμηλά, θα είναι μικρότερο το κακό, είχε πει ο Άγιος. Στον βορρά έχουμε τον τουρκοελεγχόμενο και σιωνιστοελεγχόμενο παράλληλα αλβανικό παράγοντα που σπρώχνεται στον μεγαλοϊδεατισμό του έναντι ελληνικών και σερβικών εδαφών. Παράλληλα έχουμε τον τουρκικό παράγοντα με τις προξενικές, κομματικές και πρακτορίστικες επιρροές στην επιδίωξη τουρκοποίησης πληθυσμών και εδαφών στην ελεύθερη Θράκη μας.

Ο Ερντογάν, εκμεταλλευόμενος την επικράτησή του στο εσωτερικό μέτωπο, τόσο επί των αμερικανοκίνητων πραξικοπηματιών και των ανθρώπων τού Γκιουλλέν όσο και τον πλήρη έλεγχο των πολιτικών οργάνων τής Τουρκίας, ενεργεί την σύνδεση παντός μουσουλμανικού στοιχείου με τον τουρκισμό. Όμως, την ίδια στιγμή η Τουρκία έρχεται σε πολεμική σύγκρουση με τούς Κούρδους, από το έδαφος τής Συρίας και προς τα τουρκικά εδάφη.

Είναι πασιφανές λοιπόν ότι ο νεοταξικός παράγοντας έχει αποφασίσει να προχωρήσει στον τρίτο μεγάλο πόλεμο οριστικά και αμετάκλητα. Για να συμβεί τούτο, οι σιωνιστές χρειάζονται οπωσδήποτε την ενοποίηση όλων των πολεμικών πεδίων που οι ίδιοι έχουν ανοίξει με τις πλάτες των κατά τόπους υποποδίων τους. Και τα πολεμικά πεδία που ενώνονται είναι τα εξής: Χερσόνησος τού Αίμου, Μαύρη Θάλασσα, Αιγαίο, Αν. Μεσόγειος. Άπαντα, γεωπολιτικά και γεωγραφικά, τα αναφερόμενα πεδία συνιστούν ζώνες ελληνικού ενδιαφέροντος για την πληρότητα και την ασφάλεια τής αληθινής, τής λεύτερης, τής δικής μας Εθνικιστικής Ελλάδος.

Ο γεωγραφικός χάρτης τής επίμαχης περιοχής θα αλλάξει. Τα σύνορα θα αλλάξουν. Κρατικοί δορυφόροι και προτεκτοράτα θα απορροφηθούν από τις φλόγες. Και οι πολεμικές φλόγες πρέπει να είναι καθαρτήριες, όπως επιβάλλει η Θεία και Ιστορική Δικαιοσύνη, όπως επιβάλλει το ελληνικό εθνικό συμφέρον και όχι καταστροφικές, προς την πορεία τής απαλείψεως τού Ελληνισμού που θέλει ο παγκοσμιοποιητής εβραιοσιωνιστής.

Αυτή η μισελληνική επιδίωξη είναι που έφερε τα μνημόνια και τα εξοντωτικά μέτρα που απαιτούν να εισπράξουν οι μισέλληνες τοκογλύφοι την ώρα τού γεωπολιτικού σεισμού. Αυτός ο λόγος τού σβησίματος τής Ελλάδος από τον χάρτη έφερε τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς στα νησιά και την ευρύτερη εθνική μας επικράτεια, με τις ενέργειες τούρκων και σιωνιστών. Αλλά το στρατόπεδο των εχθρών μας δεν είναι ενωμένο και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε.

Η Ελλάς πρέπει να βαδίσει προς την σωτηρία της ενωμένη, κραταιά, αυτόβουλη και με θέληση να αναδειχθεί σε Μεγάλη Δύναμη. Αυτή είναι η μια και μόνη επιβεβλημένη οδός που πρέπει να βαδίσουμε. Θέλουμε λοιπόν ενιαία κοινωνία και ενιαία εξουσία, με τα δύο αυτά σώματα συνεργαζόμενα με απόλυτη πειθαρχία. Συνδετικός κρίκος είναι η πίστη, οι αξίες, η εθνοφυλετική μας συνείδηση και ορμή.

Ολοκληρωτική Εθνικιστική Διακυβέρνηση για μια Ελλάδα με Στέμμα στην κεφαλή. Ισχυρός Στρατός στο πλευρό αυτής τής Διακυβέρνησης. Αυστηρή ουδετερότητα στο συμμαχικό πεδίο. Επαναφορά τής Μεγάλης ιδέας για την απελευθέρωση ΟΛΩΝ των αλύτρωτων πατρίδων μας. Στρατιωτική θωράκιση και επιθετική εγγύηση σε όλες τις πύλες τού Ελληνικού Έθνους προς βορρά και ανατολάς.

Η Ελλάς συνομιλεί μονάχα με όποιον αποδέχεται την αποκλειστική παρουσία και εθνική κυριαρχία της από την Αδριατική έως τον Πόντο. Ο Θεός αποφάσισε. Κι εμείς οι Πιστοί Εθνικιστές Έλληνες ενεργούμε. Βασιλεύς Χριστός – Αυτοκρατορική Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: